justy11 29.04.05, 14:13 Czy ktos z Was leczy sie w Rzeszowie i gdzie ? Chce wykonac podstawowe badanie i nie wiem do jakiego udac sie gina. Nie moge zajść w ciaże ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: Czy ktos jest z Rzeszowa ? 29.04.05, 16:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=13650896 Ja jestem z Dębicy ,ale chodziłam do Dorskiego z Medi-Comu. Odpowiedz Link
moni27 Re: Czy ktos jest z Rzeszowa ? 29.04.05, 16:47 Ja również byłam u Dorskiego. Tu są namiary na tą przychodnię: www.medicom.rzeszow.pl. Ja narazie zrobiłam sobie przerwę w leczeniu. Piję ziółka i liczę na cód. Pozdrowienia dla magdulki26. Odpowiedz Link
moni27 Re: Czy ktos jest z Rzeszowa ? 29.04.05, 16:52 www.medicom.rzeszow.pl/ginekolodzy.html www.medicom.rzeszow.pl/ Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Czy ktos jest z Rzeszowa ? 29.04.05, 19:51 Dziekuje za pozdrowienia Moni tak mało sie odzywasz ,nawet nie wiem co się u Ciebie dzieje słonko.Piszesz ,ze masz przerwę w staraniach i pijesz ziółka.Cieszę sie że się nie poddajesz i nadal walczysz o dzidzię.Cały czas jestem z Tobą i razem czekam na cud pozdrawiam. Odpowiedz Link
moni27 magdulka26 30.04.05, 08:59 Tak jak pisałam zrobiłam sobie przerwę w leczeniu. Teraz dałam sobie jeszcze ostatnią szansę tzn. piję ziółka O. Klimuszki. Mam nadzieję że pomogą. Mój mąż na poprawę plemniczków zażywa MACE. W tym miesiącu zrobimy jeszcze badanie nasienia. I jak się nic nie poprawi idziemy do Dorskiego. Nie pisalam bo miałam strasznego doła więc nie chciełam swoim złym humorem psuć nastroju. Ale teraz częściej świeci słoneczko bociany latają więc i może dla mnie zaświeci i bociek przyleci. . Całuski dla Ciebie i Kacperka w brzuszku. Odpowiedz Link
paula08 Re: Czy ktos jest z Rzeszowa ? 30.04.05, 10:28 Witaj! nie znam osobiscie, ale podobno nieplodniascia zajmuje sie dr Chudzik (mam nadzieje, ze nie przekrecilam nazwiska) w przychodni na Warzywnej. Polecala mi go moja ciocia pracujaca w tej przychodni. Zawsze mozna sprobowac zwlaszcza, ze nie zaplacisz za wizyte Mialam sie do niego wybrac na konsultacje, ale zbyt rzadko bywam w Rzeszowie. Lecze sie w warszawskim Novum. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
moni27 Re: Czy ktos jest z Rzeszowa ? 04.05.05, 16:38 Dr. Hydzik na Warzywnej jest edykronologiem i specjalistą w leczeniu niepłodności. Ale idąc do niego na wizytę musisz mieć skierowanie dla siebie i męża od lekarza rodzinnego. Umawiasz się na wizytę bezpośrednio z lekarzem nr tel. 85-94-401. Byłam tam dwa razy. Więcej nie pójdę. Odpowiedz Link