Dodaj do ulubionych

Majowe starania czas zacząć- testujące końcem maja

03.05.05, 13:09
Dziewczyny drogie,
Wpisujcie się na majowe starania, ja będę testować ok. 27 maja, a dziś u mnie
7 dc i juz przygotowuję się do działań majowych. W grupie raźniej. Pod koniec
maja zobaczymy której z nas się udało - oby było nas jak najwięcej. To mój
drugi cykl starań po grudniowym poronieniu (21TC) a dziś własnie (3 maja)
miałabym termin porodu mojego synka. No cóż, tak bywa....
Może tym razem się uda - czego sobie i Wam życzę.
Pozdrowionka
Iwona
Obserwuj wątek
    • bach28 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 03.05.05, 13:16
      Witaj
      Ja również pokładam drobne nadzieje w maju. Mam 3 letniego synka i aniołka z
      grudniu (8tc). Starania zaczęłam w tamtym m-cu, nic na razie z tego nie wyszło
      obaczym tym razem. Dziś mam 5dc i staaasznie długą i obfitą "małpę".
      Pozdrawiam Was gorąco
      • dorota53 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 03.05.05, 15:33
        Ja przez kolejne 9 miesiecy nie chcialabym juz testowac, ale wam zycze udanego
        maja zakonczonym pelnym sukcesem. Czekamy na Was dziewczyny, do roboty!
        • joannajarek Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 03.05.05, 17:50
          Witam.
          Ja tez zaczynam starania w maju.
          Ze wszystkich znakow na niebie i ziemi wynika ze 25 maj bedzie akurat tym
          waznym dniem( mam tylko nadzieje ze maz zdazy wrocic)
          Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Was wszystkie
          Asia. Mama Karolci i Zuzi- Aniolka
        • bufka27 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 03.05.05, 17:53
          Hej u mnie 4 dc i zaczynam pierwszy miesiąc starań, oby nam się wszystkim
          udało. Mierzę tempke i obserwuję śluzik od 3 miesięcy i chyba wiem kiedy się
          wstrzelić czego i Wam życzę. Będę zaglądała na ten wątek. Pa
      • dragonia Mój maj... 09.05.05, 15:50
        Oj mam nadzieję, ze dla mnie maj okaże się szczęśliwy: w maju mąż mi się
        oświadczał, w maju bralismy ślub no to może i dzidzia w maju do nas przyjdzie...
    • merunka Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 03.05.05, 18:35
      I ja sie przylaczamsmile U mnie 5 dc, drugi miesiac staran po pazdziernikowym
      poronieniu (12 tydz.) Jestem dobrze nastawiona, wzielam sobie do serca
      wypowiedzi z watku tromyszy "kiedy cialo (glowa) nie chce ciazy" i na razie mam
      podejscie na luzie. Sciskam Was merunka
    • asiulka1976 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 03.05.05, 22:03
      a wiec na mnie kolej.........
      11 cykl starn po stracie fasolinki surprised(
      testowanko w meza urodzinki 23 maja surprised)
      • ivonne76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 03.05.05, 22:10
        Asilka, 23 maja są też moje imieninki - Iwony. Już skladam Wam zyczenia
    • swaihwe Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 03.05.05, 22:10
      Cześć,
      A ja w tym miesiącu nie testuję, nie biorę pregnylu, duphastonu, itp.
      Stwierdziłam, że dość faszerowanie się i nakręcania. No ... z tym nakręcaniem to
      tak wink. Ale koniec maja mógłby być szczęśliwy dla mnie, bo teraz to 8 dc.
      Pozdrawiam Was wszystkie.
      • rosomaczek77 Jestem nowa 04.05.05, 08:29
        Witam ,

To jest mój 7 cykl po stracie i mam nadzieję,że będę "trafiona"smile)
        Coś o sobie,jestem z Warszawy, pochodzę ze Śląska, studiuję, i czytam Was-
        skarbnicę wiedzy. Trzymam za nas kciuki- widziałam dużo boćków to coś znaczy!
        Maj będzie nasz
        pozdrawiam Was serdecznie rosomaczydło
    • amarka Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 04.05.05, 09:08
      To i ja się dołączę. Dla mnie maj będzie pierwszym miesiącem
      starań po poronieniu. Nie chcę zapeszać, będzie co ma być!
      Pozdrawiam!
      • iga73 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 04.05.05, 11:03
        Hej Dziewczyny! I ja od wczoraj jestem z Wami wczoraj przysżła @ i mocno mnie
        wkurzyła ale tak jak piszecie trzeba sie wyluzowac mam nadzieje ze skończy sie
        to dwoma kreskami pozdrawaim was mocno i oczywiście bede zaglądac
        • kinga_ewa Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 04.05.05, 11:42
          Czesc po długim weekendzie . U nas wink 9 dc . Załozyłam się z moim lekarzem ,
          że zostanę mama ( butelka francuskiego, białego wytrawnego wina ) . Powiedziła,
          że jak co miesiąc będę sprawdzac i mysleć tylko o tym, że chce miuec dziecko to
          nic z tego nie będzie.Wiem, że ma racje ale tak trudno czasami sie wyluzować i
          nie myśleć. W poniedziałek byłam na USG i nie ma dominującego pecherzyka
          sad .
    • maciejkaa3 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 04.05.05, 12:29
      Witam. Dołączam sie w 6 dc.. Kwiecień nie był udany więc mam nadzieję, że maj
      to wynagrodzi.. wink
    • p.magdalenka Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 04.05.05, 14:32
      witam. u mnie 7dc. pierwszy cykl starań takich prawdziwych po poronieniu. teraz
      czekam na owu i do dzieła. testowac bede 28 maja. moze na imieniny jakis
      prezencik dostane od bociana. życze wam stosunkowo udanych nocy i aby wszystko
      poszlo jak najlepiej.
    • ktat Re: UDa sie 04.05.05, 14:39
      Moj 3cykl staran wiedzialam ze bedzie juz od jakiegos 22dc podsawidomosc mi to
      podpowiadala i jak zwykle nieomylnie hihihi
      • ktat nowy cykl nowa szansa 04.05.05, 14:41
        dokonczenie poprzedniego
        wiecie ze tym razem jakies przeczucie albo nadzieja jak nigdy wczesniej mowi
        mi ze sie tym razem sie uda ;teraz jest 4 dc
        • iga73 Re: nowy cykl nowa szansa 04.05.05, 15:38
          Ja jeszcze rano miąłm nadzieje ze to zwykłe plamienie anie @ ale juz naczytałm
          sie waszych postów i mi przeszło @ to @ i macie racje nowy cykl nowa nadzieja
          • amilos Re: nowy cykl nowa szansa 04.05.05, 19:39
            czesć dziewczyny. My tez zaczynamy w maju, testować będziemy ok. 21 maja. To
            nasze pierwsze starania. Bierzemy się do roboty. Zyczę owocnych starań
            • latiffa Re: nowy cykl nowa szansa 04.05.05, 21:08
              dołączam się do majowych starań. z kwietniowych nic nie wyszło. oby maj był
              bardziej owocny.
              • nikkii Re: nowy cykl nowa szansa 05.05.05, 12:19
                u mnie tez chyba z kwietniowych nici.. wasnie dziś czekam na okres... i już
                mnie boli małpowo więc znowu - już 5 cykl staran, tym razem majowych....
                • iga73 Re: nowy cykl nowa szansa 05.05.05, 13:08
                  Hej dziewczyny ja na razie odchodze bo mój facet wyjeżdza na 3 lub 4 misieące i
                  nici z tego chyba dlatego tak strasznie mi zależało na kwietniu zebym już sama
                  nie zostawała. jest mi strasznie smutno. Ale postaram sie zaglądac zycze
                  WSZYSTKIM DWÓCH KRESEK IGA
                  • bach28 Re: nowy cykl nowa szansa 06.05.05, 14:24
                    Podciągam nas do góry
    • ivonne76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 08.05.05, 00:18
      No i jak tam dziewczynki ? coś juz zaczyna się dziać u Was ? u mnie dziś zaczął
      się właśnie 12 dc i zaczynamy przytulanka. Trzymam za Was i za siebie kciuki.
      Będę tu oczywiście zaglądać.
      Papa
      Iwona
      • bufka27 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 08.05.05, 10:26
        U mnie 9dc, tempka nisko, ale ja zawsze mam owulację około 16 dnia więc jeszcze
        duxo czasu. Tak sobie obliczyłam, że teścik wyjdzie mi w Dzień Matki ale byłoby
        super, nie?! A jeśli wtedy nic nie wyjdzie po to termin @ to będe mieć prezent
        na urodziny 2 czerwca, kilka dni później!Już nie mogę sie doczekać. To nasz
        pierwszy cykl starń na razie przytulaliśmy sie tak po prostu kiedy chcieliśmy.
        teraz wiedząc że za kilka dni owulacja chyba zastosuję się do teorii co drugi
        dzień. Buziaki oby ten maj był nasz
        • bufka27 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 08.05.05, 10:28
          A tak w ogóle to nie uwierzycie, ale właśnie jestem w pracy (niedziela!!!!!),
          pozdrowienia ze słonecznych Mazur.
      • latiffa Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 08.05.05, 12:51
        u mnie też 12 dc i miałam zacząć działania, ale przyplatało sie jakieś
        przeziebienie. jestem bardzo, bardzo wkurzona z tego powodu. nie wiem czy to
        rozsądne czynić starania będąc zakatarzoną i kaszlacą.
    • anusia151 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 08.05.05, 11:42
      u mnie dzis 14tc,wiec staramy siesmile)Po pazdziernikowym poronieniu wrzucilam na
      luz.co ma byc to bedzie.teraz jestem miesiac u meza w niemczech,wiec totalny
      luz,urlop.moze sie uda???
      pozdrawiam wszystkie majoweczkismile))))
      • p.magdalenka Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 09.05.05, 11:10
        u mnie 12dc ale ovu jeszcze nie ma a szkoda, ale staramy sie cały czas. maz ma
        urlopik wiec jest wypoczety i ma duuuzo siły i ochoty to moze sie uda
        zaskoczyc. A jak Wasze starania? Piszcie co i jak bo ten watek jakos kuleje a
        to taki fajny temacik. pozdrawiam M.
        • 1kw Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 09.05.05, 11:36
          Witam wszystkie majowki.. ja mam dziś 13 dc, ale owu tez jescze nie ma (testy
          od Ewy!!!).To juz czwarty cykl starań, ale jestem dobrej myśli...Pozdrawiam
          wszystkie starające się i życzę nam wszystkim powodzenia i grubaśnych dwóch
          kresek za ok. 10-14 dni.
          • marthab1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 09.05.05, 13:24
            Witam Was dziewczyny!!!
            Ja równiez mam nadzieję ,że ten maj będzie NASZ!!!
            To mój 9-ty cykl starań...
            dzisiaj mam 21-szy dc ,a że cykle mam po 35-40 dni musze na testowanie poczekać
            do około 26 maja...
            Przytulanie było codzienne w zeszłym tygoniu---mam nadzieję ,ze trafiliśmy bo z
            moja owulacja różnie bywa--teraz mąz niestety w zagranicznej tygodniowej
            delegacji....
            Nie pozostaje nic jak nadzieja!!!!!
            Ale bądżmy wszystkie dobrej mysli...
            Pozdrawiam serdecznie!!!!!!
            Martha
    • zolinka6 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 09.05.05, 13:34
      ja też się dołączam do Was.
      u mnie już po ovu.
      testować będę ok. 22 maja.
      maj jest jednym z dwóch najbardziej płodnych miesięcy w roku- wiec MUSI sie
      udać.
      mam 5 letniego synka, a to nasz 6 cykl starań
      • bufka27 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 09.05.05, 13:37
        U mnie 10dc, owulacji jeszcze nie było choc sluzik sie zaczął, tyle że od kilku
        dni mam infekcję i nie wiem czy to nie przeszkodzi?! U mnie owulacja zazwyczaj
        16 dc więc jescze trochę czasu ale od dzisiaj zaczynamy starnia, pierwszy cykl
        starań. Oby sie udało czego i Wam kochane życzę. Ania
    • hermiona_77 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 09.05.05, 14:47
      Dołączam do was! U mnie 9. cykl starań,11 dc, brałam juz clo w tym cyklu, jutro
      ide do gina z pregnylem. W ciągu tych poprzednich m-cy chyba nie miałam
      owulacji (od 6 m-cy miałam monitoring). Wyglada na to, że to pierwsza tak
      poważna szansa. Trzymajmy kcuki za nas wszystkie!
      • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 09.05.05, 21:41
        ja również się przyłączam do starań majowych, dziś 6 dc, testowanko 29 maja,
        aczkolwiek nie łącze z tym cyklem zbyt dużych nadziei bo mąż póki co poza domem
        (praca niestety), ale nigdy nic ne wiadomo. A jeśli nie, to chociaż Wam będę
        dopingować, także życzę wszystkim za te kilka (kilkanascie dni) dwóch drubych
        kreseczek!!!!!!
        • ivonne76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 09.05.05, 22:06
          Witam wszystkie dziewczyny
          Cieszę się, że jest nas już sporo. To mój drugi cykl starań po grudniowym
          poronieniu. U mnie dziś 13 dc i zbieram się do nocnych przytulanek. Ale bym się
          cieszyła, gdyby nam w tym miesiacu się udało. Testuję ok. 27 maja. Będziemy w
          kontakcie, piszcie co i jak u Was.
          pozdrowionka
          Iwona
          • cleodark Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 10.05.05, 07:17
            ja również się dołączę, testuję 22 maja.
            Trzymam za nas kciukismile))
            • bach28 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 10.05.05, 10:52
              U mnie również 12dc i starania w toku. Powodzenia dla wszystkich!!!
              • bufka27 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 10.05.05, 12:34
                U mnie 11dc i starania rozpoczęte tempka jeszcze nisko, owulacji nie było.
                Powinna być w niedzielę. Powodzenia dla wszystkich starających. Na pewno
                bedziemy miały II kreseczki
            • amilos Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 10.05.05, 20:23
              my już jesteśmy po owulacji. Testujemy 21 maja. Teraz będę Wam kibicować bez
              stresu (tzn. z nowym stresem polegającym na doszukiwaniu się objawów, że już
              jestem w ciąży). Też tak macie - pytanie do przyszłych mamuś po zakończonych
              staraniach?
              • bufka27 A ja widzialam lecacego bociana!!!! 10.05.05, 23:40
                Majowe starania są u mnie pierwsze. Dzisiaj 11dc przytulaliśmy sie z moim M
                około 18 i pojechaliśmy na rowery, wracając do domu zobaczyłam lecącego
                bociana. Nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy ale to był dla mnie tak dziwnie
                wyrażny znak źe aź nie mogłam uwierzyć. Ale wierzę!! i zycze sobie i Wam aby
                nam sie udalo. Pozdrawiam i dobrej nocy. PA
              • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 11.05.05, 17:29
                nie będę chyba oryginalna jak powiem, że tak, aczkowliek staram się za bardzo
                nie nastawiać i nie nakrecać, ale czasami samo tak wychodzi, że doszukuję się
                objawów tam gdzie ich nie ma!!!
    • joanna29 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 11.05.05, 18:15
      Hej,
      Ja testuje ok. 29 maja. We wtorek mialam HSG udrożnili mi jajowody i mam
      nadzieję, że test będzie pozytywny. Dodatkowo staram się o nową pracę i mam
      nadzieję, że spotkają mnie dwie miłe niespodzianki.
      Wszystkim życze powodzenia!!!
      • ivonne76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 13.05.05, 11:54
        Hej dziewczynki, i jak tam u Was ? coś się dzieje ? u mnie dziś 17 dc i
        okropnie mnie bolą jajniki zwłaszcza prawy - to chyba oznaki owulacji.
        Przytulanko wciąz trwa...
        Pozdrowionka
        Iwona
    • enna Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 13.05.05, 21:23
      U nas to pierwsza próba po poronieniu w poprzednim cyklu. A udało się za
      pierwszym razem. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie, ale ze szczęsliwym
      finałem. Chociaz trochę sie boję. Lekarz nie widział przeciwwskazań, miałam
      dziś USG, pęcherzyk całe 20 mm, czyli szansa jest smile
      Trzymam za Was i za siebie kciuki.
      • iga73 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 14.05.05, 11:07
        Cześć moj mężuś jeszcze nie wyjechał wiec staramy sie pilnie,ale to dopiero 12
        dc, ale mnie od dwóch dni bolą jajniki. ja tak jak chyba Ata doszukuje sie
        objawów tam gdzie nie ma. Chociaz mam nadzije ze jednak fasolka bedzie w tym
        miesiacu
        • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 14.05.05, 11:57
          Witam!!!
          u mnie dziś 12 dc, a wczoraj właśnie M wrócił, co prawda jutro idzie znowu do
          pracy, no ale może jednak maj nie będzie stracony... nadzieja do mnie w każdym
          razie powraca!!!!!

a jak u Was nastroje? Może ktoraś już ma jakieś przeczucia?
          • amilos Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 14.05.05, 17:59
            witam,życzę powodzenia w staraniach i trzymam kciuki. Ja już czekam na efekty,
            narazie nie chcę się nakręcać,ale bardzo bolą mnie piersi,ale przed @ też
            bolały. Wczoraj jakiś lekki stan podgorączkowy mi się przyplątał razem z katarem
            i bólem gardła, ale szybko wzięłam apap, wypiłam mleko z miodem i czosnkiem i
            chyba z tego nie rozwinie się przeziębienie. Pozdrawiam
            • ata76 Re: Amilos!!!! 15.05.05, 11:27
              to życzę Tobie, żeby kuracja czosnkowo-miodowo poskutkowała!!!! Czasami te
              domowe sposoby są najbardziej skuteczne, zwłaszcza jeśli szybko się zareaguje!
    • dragonia To ja też 15.05.05, 11:03
      Cześć dziewczyny

Dołączam do Was, będe testować 31 maja i mam nadzieję, że test będzie
      pozytywny. Na razie czekam na owulację, która jest tuż tuż....
      • danik1 Re: To ja też 15.05.05, 12:02
        Witam wszystkie starajace sie!!!
        Ja rowniez wierze, ze maj bedzie nasz!!! U mnie dzisiaj 15dc. Wczoraj na tescie
        owulacyjnym wyszla bardzo slaba kreska. Moze dzisiaj bedzie juz bardziej
        wyrazna. W zeszlym cyklu juz w 10dc wyszla mi wyrazna kreska, no ale kazdy cykl
        jest inny.
        Pozdrawiam Was i czekam na dobre wiadomosci!!!!!!!!!!
      • ktat Re: To ja też dragoni 16.05.05, 10:45
        ja dzis 16dc a kiedy owu...?? sama nie wiem nei testuje nie mierze,
        narazie wszystko boli brzuch piersdi juz mniej i plecki tez tescik okolo 31

cykle u mnie po odstawieniu diany 35,27,32 i teraz...

dragoniu a skad wiesz o swojej owu.....????
        • dragonia Re: To ja też dragoni 17.05.05, 09:26
          W tym cyklu mam monitoring cykl + dokładam testy owulacyjne. Owu był w 16 dc.

Przytulanka było sporo. Teraz będe brała duphaston przez 13 dni. Jesli nie
          pojawi się @, to mam po zakończeniu brania duphastonu zrobić test ciążowy.
          Duphaston mam brac dlatego, że mam powdwyższony androstendion i testosteron
          oraz DHEAS w górnych granicach normy. Mój jeden jajnik ma cechy policystyczne.

I oby nasze testy ciążowe były pozytywne.
    • bufka27 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 16.05.05, 09:52
      U mnie dzisiaj 17dc, owulacji jeszcze nie ma, dopiero dwa dni temu wygrałam z
      przeziębieniem czy infekcja moźe pzresunąć owulację bo powinnam mieć ją
      wczoraj. Śluzik teź słabszy niź zwykle.Czy któraś coś wie na temat przesunięcia
      owulacji przez przeziębienie? A jak to jest z piciem alkoholu, obniża czy
      podwyższa tempkę?! Oby maj był nasz!
      • bufka27 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 16.05.05, 10:03
        Acha i jeszcze jedno w tym cyklu miałam prawie tydzień @. Czy to teź mogło
        opóźnić owulację?! Z góry dziękuje za wyjaśnienie! Ania
        PS: I tak przytulamy się w tym cyklu kiedy chcemy, to nas z pierwszy cykl
        starań!
        • anusia151 hej 16.05.05, 16:05
          Ja za kilka dni wyjezdzam od mezasad tak szybko minal ten miesiac.nie wiem czy
          sie udalo??boje sie kolejnej porazki,ale jednoczesnie z rozrzewnieniem patrze
          na kobiety w ciazy.@ powinna przyjsc w za tydzien w poniedzialek.zobaczymy.....
          zycze wszystkim kobietkom 2 kreseczek
          pa
          • joannach1 Re: hej 16.05.05, 16:19
            A ja mam owu około 22 maja.ale to dopiero pierwszy cykl po poronieniu.głowa chce
            poczekać ale serce i ciało aż się rwą żeby spróbować.zobaczymy jakie będą
            ostatnie wyniki i wtedy podejmę decyzję.mój mąż chce poczekać jeszcze miesiąc
            ale ja tak bardzo chciałabym spróbować smile zresztą zobaczymy...pozdrawiam.Asia
        • amilos Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 16.05.05, 16:20
          nie wiem jaki wpływ ma dłuższa @, ale mi przeziębienie zawsze opóźniało
          owulację, jak również wpływ ma ból zęba, alkohol, tabletki z ibuprofenem, późne
          chodzenie spać. To wszystko się zaznacza podczas obserwacji cyklu. Życzę
          powodzenia, owu na pewno przyjdzie!
          • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 16.05.05, 17:31
            u mnie dziś 14 dc, od jutra biorę duphaston!!!!!

a jak u Was dziewczyny????
            • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 16.05.05, 17:37
              U mnie dzisiaj 16dc i caly czas czekam na owulacje. Zaraz pojde zrobic test.
              Wczoraj lyknelam guajazyl, ale dzisiaj sie z tym wstrzymalam bo chyba za
              wczesnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
              • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 16.05.05, 18:22
                Jestem w SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Wlasnie zrobilam test owu. i wyszla mi gruba krecha testowa. Zupelnie sie tego
                nie spodziewalam. Myslalam, ze kilka dni bedzie sie utrzymywala slaba kreska a
                tu takie zaskoczenie. Dobrze, ze zatestowalam, bo mialam dzisiaj nie
                testowac!!! Ufff. Przytulanko bylo wczoraj w nocy tj. 17godzin temu. To bylo
                pierwsze po dluzszym poscie. Co mam teraz zrobic? Przytulac sie dzisiaj znowu?
                Przeciez zolnierzyki sa juz oslabione i raczej w obecnym stanie nie zdatne.
                Wlasnie lyknelam sobie guajazyl. Czy mam go nadal lykac??? Boze, tyle pytan!
                Boli mnie brzuch, wiec pewnie na zblizajaca sie owulacje, ale tak
                wczesnie?!?!?! Boze zwariowac mozna ze szczescia i z tej niepewnosci!!!
                Napiszcie cos! Prosze!
                • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 16.05.05, 18:31
                  w kwestii guajazylu nie mam pojęcia, a w kwestii przytulanka, to nie macie nic
                  chyba do stracenia!!!!Z drugiej strony 24h po owu tez można się jeszcze
                  przytulać, więc może warto jednak zaczekać do jutra
                  • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 16.05.05, 18:32
                    Dzieki Ata!!!
                    Ja chyba zwariuje!!! Maj musi byc moj!!! Hihihi
                    A mialam poczekac do dzisiaj wieczorka z przytulankiem, ale licho mnie
                    podkusilo! Zreszta mezulek by nie wytrzymal juz dluzej!!! Hihihihi!!!
                    • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 16.05.05, 18:38
                      ależ w Tobie wiele entuzjazmu!!!!!!! No mysle, że maj będzie Twój bo z takim
                      nastawieniem nie może być inaczej !!!!!!!!!!!!!!!!
                      • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 16.05.05, 18:57
                        Ata to dobrze, ze mnie nie widzisz!!! Hihihi!!! Normalnie torpeda! Miotam sie
                        po domu i nie wiem co z soba zrobic. Mamy tak malutko czasu na to aby
                        zafasolkowac, ze nie moglabym sobie darowac gdybym to zmarnowala. Postanowilam
                        przytulac sie jutro z rana!!! Ech!
                        • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 16.05.05, 19:05
                          to w takim układzie życze powodzenia z całego serducha......i oczyma wyobraźni
                          widzę jak się miotasz po mieszkaniu wink
                          • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 16.05.05, 19:23
                            ata76 napisała:

i oczyma wyobraźni
                            > widzę jak się miotasz po mieszkaniu wink

Hihihihi!!!!!!!!!
                            • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 17.05.05, 09:03
                              no i jak Danik, przytulanko było??? Nadal pelna energii??

A jak inne dziewczyny?? Zaglądacie tu jeszcze????

u mnie dziś 15 dc, a 1 z duphastonem!!! Póki co objawów brak!!Na razie nie
                              nastawiam ani na @, ani na ciąże.
                              • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 17.05.05, 09:08
                                Witaj Ata!!!
                                A jakze! Nadal szaleje! A przytulanko bylo tylko ze wczoraj wieczorem. Za
                                szybko sie postaralismy z tym pierwszym przytulankiem, zle juz nic nie moge
                                zmienic. A jak u Ciebie???
                                • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 17.05.05, 09:15
                                  u mnie przytulanko też było wczoraj, a przedtem w sobotę, więc teoretycznie tak
                                  jak powinno być, co dwa dni wink (w sobotę opiero M wrócił do domu), a teraz to
                                  już tylo czekanie pozostało na efekty ....no oczywiście nie bierne, ale już
                                  zrobić raczej nic nie mozna!
                                  • dragonia Do ktat i danik 17.05.05, 09:28
                                    dziewczyny chyba wszystkie trzy mamy ten sam dc w maju czyli dziś 17. Dobrze mi
                                    się wydaje??
                                    • danik1 Re: Do ktat i danik 17.05.05, 09:40
                                      Tak, ja mam 17dc. Dragonia Ty tez czekasz juz na efekty przytulanek?
                                      Ja moze jeszcze dzisiaj sprobuje, ale to juz raczej dla czystej przyjemnosci.
                                      Pozniej zrobie jeszcze test to zobacze.
                                      • bach28 Re: Do ktat i danik 17.05.05, 10:12
                                        Witajcie u nnie juz po owu, testować będę ok 28 maja ciekawe co z tego wyniknie.

Buziaki u duużo cierpliwości w oczekiwaniach Wam życzę
                                        Baśka
                                        • danik1 Re: Do ktat i danik 17.05.05, 10:17
                                          Dziewczyny a czy klucie w jajniku moze oznaczac owulacje. Mialam takie wczoraj
                                          po przytulanku. wa razy pod rzad leciutkie uklucia szpilka.
    • ktat Re:Dragonia i Danik 17.05.05, 10:35
      Dziś u mnie 17 dc to tak jak u was....ale fajnie...

ja dzis okropnie sie czuje dół okropny i dotego strasznie wysypało mi tradzik
      na twarzy....

u nas przytulanko było 8,10,13,15 i planuje meza zmusić na dzis albo jutro bo
      ja to dokładnie nie wiem kiedy owu

brzuch boli na dole od 1 dc, syfy caly czas jakies wyskakuja i gina, 15dc
      pojawil sie sluz ciagnacy i krystaliczny, 16dc strasznie bolaly mnie
      piersi,plecy no i brzuch,brak sluzu, dzis znowu sluz krystaliczny i
      ciagnacy...i boli brzuch piersi delikatnie...
      u mnie cykle nieregularne takze nie wiem kiedy powina przyjsc ale ze sredniej
      wychodzi ok.31/05
      jesli w maju sie nie uda to ide do gina i mierze temp.

ale ogolnie dzis dół (może przez pogode)
      • danik1 Re:Dragonia i Danik 17.05.05, 10:39
        Kolejna osoba z dolem! Dziewczyny co jest??? Jezeli to przez pogode to wysylam
        promyczki bo u mnie ladnie swieci
        sloneczko! """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
        """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
        Bedziemy chyba tak samo testowaly, wiec zycze nam powodzenia!!! Ale fajnie, ze
        nie jestesmy same.
        • ktat Re:Dragonia i Danik 17.05.05, 11:01
          no jesli nie przyjdzie @ wczesniej (np.przedostatni cykl 27) to ja testuje kolo
          31
          a moze wczesniej nie wiem

ale mi to sie pewnie nie uda

ale ja popadam w skrajnosci tzn.w zeszlym tygodniu pisalam ze na bank sie uda
          teraz odwrotnie
          moj mezus wierzy ze damy rade
          a jeszcze ta kolezanka wczoraj w pracy z terminem porodu na 23/05 i usmiechem
          na twarzy....
          • danik1 Re:Dragonia i Danik 17.05.05, 11:18
            Ktat nic sie nie martw! Bedzie dobrze!!!

Jak to fajnie pisac komus no nie???
            Ja sama szaleje, bo wlasnie zrobilam test ow. i wyszla mi jeszcze ciemniejsza
            kreska niz wczoraj wieczorem i w koncu nie wiem kiedy ta owulacja.
            • hermiona_77 Re:Dragonia i Danik 17.05.05, 12:15
              U mnie już 19 dc, ale dzis dopiero, po niedzielnym zastrzyku z Pregnylu, ma byc
              TEN dzień. Gin zabronił przytulania do dziś, za 3 godzinki biegnę na usg, mąż
              wczesniej na badanko żołnierzyków, jak będą dobre wyniki to wieczorem do
              dzieła! A jak złe to inseminacja. Juz sie bardzo denerwuję!
              • danik1 Re:Dragonia i Danik 17.05.05, 12:18
                Bedzie dobrze! Zobaczysz!!! Tak, czy tak, ale bedzie dobrze!!!
    • ktat a mój dół nie minął 17.05.05, 13:30
      i nawet ploty z psiapsułą nie pomagają
      głowa mnie boli , plecy i umieram chyba

a do tego jeszcze ta myśl ze sie nie uda...
      • ktat Re: a mój dół nie minął a tera juz minal 17.05.05, 17:23
        ale mam nastroje
        teraz wierze ze moze sie udac w koncu dlaczego nie

a moze to przez te bolace i swedzace cycule licze ze to objaw i sie nakrecilam..

nie wiem zobacze
        • danik1 Re: a mój dół nie minął a tera juz minal 17.05.05, 17:27
          To fajnie!!! Ty juz mozesz doszukiwac sie objawow a ja ciagle w srodku
          owulacyjnego cyklonu. Jeszcze na dodatek rozbolal mnie brzuch i jajniki!
          Przytulam sie codziennie i martwie sie czy to nie za czesto. I w ogole zaraz
          pewnie mi sie zacznie dol! Oby nie!
          • ktat Re: a mój dół nie minął a tera juz minal 17.05.05, 17:34
            tzn ja juz pisalam kolezance ktorej lekarz zalecil codziennie

tzn. mnie pewnie tez najdzie z powrotem zapewniam ze to jeszcze nie koniec

ja mam teraz 17 dc (śluz jak najbardziej przezroczysty i ciagnacy czyli plodny )
            moze zmusze meza dzis znowu na przytulansko ale pewnie nie bo jak wroci
            poźno....i nie wiem czy juz po czy jeszcze u mnie te cykle nieregularne a
            obserwuje jedynie sluz
            ale to jutro juz mus i koniec...
            o zakulo mnie cos w brzuchu...
            • danik1 Re: a mój dół nie minął a tera juz minal 17.05.05, 21:32
              Ktat ja tez mam nieregularne cykle, dlatego zdecydowalam sie na testy owu., bo
              sluzu mam malo, wiec nic nie moge zaobserwowac, tempki nie mierze a i bole
              brzucha czy jajnikow tez moga byc spowodowane czyms innym niz owulacja. Mecz
              meza, mecz. Ja tez mam 17dc, wiec bedziemy razem testowac!!!

Ata juz nic nie mowie o dole, ale nerwy to naprawde mam! Entuzjazm przemienil
              sie w histerie!!! Hihihi! Jak ten moj maz moze byc taki spokojny???
          • ata76 Re: a mój dół nie minął a tera juz minal 17.05.05, 18:06
            Danik nie mów nic o dole, bo TY to taka nasza "wątkowa" entuzjastka, więc nic
            nie mów o dole!!!!!!

Ktat to dobrze, że masz lepszy nastrój..... ech te huśtawki
            nastrojów.....dobrze, ze to domena kobiet, bo mężczyźni byliby nie do życia wink
            • ivonne76 A teraz czekamy i testujemy 17.05.05, 22:04
              Hej dziewczyny, u mnie dziś 21 dc i już chyba po owu, chociaz od 3 dni pobolewa
              mnie prawy jajnik i cały dzień dzisiaj też. Nie wiem co mam o tym sądzić ?
              Cykle mam 30-31 dniowe. No nic, w kazdym razie testuję ok. 28 maja.
              Pozdrowionka
              Iwona
              • hermiona_77 Re: A teraz czekamy i testujemy 18.05.05, 09:07
                Byłam wczoraj u gina. Po badaniu mężowskich żołnierzyków gin nie miał dla mnie
                dobrych wieści i zaproponował inseminację.Zdecydowałam się. Dziś
                rano "poprawiliśmy" prawdziwym przytulankiem. Testuję 1.06
                • ata76 Re: A teraz czekamy i testujemy 18.05.05, 09:24
                  Hermiona , ale przynajmniej wiesz z czym walczyć, jeśli jest to jakieś
                  pocieszenie w tej sytuacji! Powodzenia i oby jednak natura sama "zadziałała"!!!
                  • iga73 Re: A teraz czekamy i testujemy 18.05.05, 10:19
                    cześc dziewczyny widze ze stracie sie jak najbardziej ja tez bo mój mąz wciąż
                    jeszcze nie wyjechał i moze nie wyjedziesmile)))
                    • ata76 Re: A teraz czekamy i testujemy 18.05.05, 10:22
                      ooo ........a mój ma wyjechać może jutro.... ale w sumie u mnie już
                      po "staraniach", tyle że nielubię siedzieć sama w domu sad

ale może jednak Twoj nie wyjedzie, czego Ci życzę!!!!!
    • ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 18.05.05, 10:30
      hej!
      jestem tu nowa.mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
      powinnam dostać @ juz w piatek. na razie nic nie czuje ani na @, ani na ciąże.
      to szósty cykl starań, oby ostatni..
      • iga73 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 18.05.05, 10:37
        witaj i mimo ze ja dosyc rzadko tu jestem witam cie serdecznie w imieniu nas
        wszystkich. ja Ci życze aby był ostatni miesiąc starań
        • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 18.05.05, 10:40
          przyłączam się do powitań i życzę jedenocześnie, żebyś nie zabawiła długo na
          forum w roli "starającej się"
          • ktat Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 18.05.05, 11:50
            witam,
            gratukuje trmyszce jeszcze raz..
            mnie pobolewa brzuch
            wczoraj było przytulanko ale tak mnie bolalao ale z wiadomych powodów nic nie
            mowilam tak to moje kochanie by powiedzialo ze nie bede sie meczyc i spac....
            wariatka ze mnie
            dzis 18dc
            narazie czasami delikatnie zakluje w piersiach ale narazie ok no i brzuch i mam
            zgage ale skad moze za duzo kawy i wina pije
            bo chyba nie po spageterii

• anusia151 ale duzo dobrych... 18.05.05, 14:01
      wiadomosci na forum-tyle nowych ciaz!Super!!!mama nadzieje ze do konca maja
      bedzie jeszcze wiecej.
      pozdrawiam.
      • danik1 Re: ale duzo dobrych... 18.05.05, 16:18
        Ktat ja tez mam 18dc tak jak Ty i wczoraj tez mnie bolal brzuch i to bardzo.
        Spuchl mi jak balon (hihihi) wlasnie tak w dole i bolal mnie jajnik, ale do
        wieczora przeszlo i bylo przytulanko!
        A Tych dobrych wiadomosci na pewno bedzie wiecej!!! Czuje to!!! Nie moze byc
        inaczej!!!
        Pozdrawiam!!!
        • ata76 Re: ale duzo dobrych... 18.05.05, 16:41
          no optymistyczne nastroje panują na forum!!!!! Pięknie, tak trzymać
          dziewczyny!!!
          • ktat Re: ale duzo dobrych... 18.05.05, 16:49
            no i teraz na czekajacych na bociana kolejna zafasolkowana

danik a wiesz kiedy mialas owu??...

i kiedy testujesz.....?????
            • danik1 Re: ale duzo dobrych... 18.05.05, 17:11
              Kiedy mialam dokladnie to nie wiem. Byc moze wczoraj w nocy. A testuje 1
              czerwca. A Ty???
              • ktat Re: ale duzo dobrych... 18.05.05, 17:23
                no ja wlasnie nie wiem

ja bym testowala ok.31/05
                jak nie przyjdzie @ wczesniej bo ona to roznie

ale doszly mnie posty ze powinnam z czystej ciekawosci sprobowac ok.24

ja nie wiem ja chce tylko byc mama....
                • danik1 Re: ale duzo dobrych... 18.05.05, 19:29

A ja zrobilam dzisiaj ostatni test i kreska nadal mocna chociaz juz slabsza od
                  wczorajszej (robionej rano). I teraz nie wiem co mam robic. Znowu. Maz juz
                  zmeczony, ale dal sie namowic na jeszcze jedna goraca noc. Powiedzial, ze jak
                  trzeba, to trzeba! Okropnik!!! Hihihi. Ale nie wiem jak sobie poradza jego
                  zolnierzyki bo ich jakosc juz duzo spadla od ostatniego przytulanka. smile
                  Szkoda, ze nie wiem kiedy owulacja. Co mi radzicie?
                • ata76 Re: ale duzo dobrych... 18.05.05, 22:46
                  Ktat powinno testować się w dniu ostatniego możliwego terminu nadejścia @ przy
                  cyklach nieregularnych, bo wcześniejsze testowanie może dać wynik fałszywie
                  ujemny!!

Danik zdaj się na instykt, bo słyszalam, że testy nie mają 100 %
                  wiarygodności!!!A jeśli nie mierzysz temperatury , to i tak w sumie tej
                  pewności nie będziesz miała! Także powodzenia kochana!!!!!
                  • amilos Re: ale duzo dobrych... 18.05.05, 23:31
                    Cześć, ja teraz czekam juz na sobotę, bo wtedy się wyjaśni. Dzisiaj 26 dzień
                    cyklu, 10 dni po owu. Myślałam, że już się dowiem dzisiaj, ale narazie test nic
                    nie wykazał,tzn. 1 kreska. Jeszcze raz testujemy w dniu @, wtedy pewniej. Nie
                    stresujemy się zbytnio, bo to I starania, będzie ok. Mierzę temperaturę, objawów
                    u siebie nie zauważam oprócz bólu piersi.
                    • ata76 Re: ale duzo dobrych... 19.05.05, 11:47
                      no i jak dziewczyny??????

u mnie dziś 17 dc, od wczoraj w zasadzie nic mnie nie pobolewa, tak więc
                      objawów brak........tak naprawdę czuję, że nic z tego i że maj nie będzie
                      mój...to chyba tyle
            • bach28 Re: ale duzo dobrych... 19.05.05, 17:39
              Witajcie ja tesuje ok 28 maja trzymam kciuki za nas wszystkie baaaardzo mooocno

Bach
            • ewam79 Re: ale duzo dobrych... 26.05.05, 10:37
              To i ja dopisze sie do waszej listy ... mam nadzieje ze szczesliwej.
              To moj drugi cykl z clo, pregnylem i duphastonem. Pregnyl dostalam w poprzedni
              poniedzialek tj 16 maja, w zwiazku z tym testuje w niedziele (29 maja). W
              poprzednim cyklu niestety nic nie wyszlo pomimo bladziutkiej kreski w 13 dniu
              po podaniu pregnylu. Myslalam ze to pozostalosc pregnylu ale lekarz stwierdzil
              ze raczej nie byl to pregnyl tylko zaplodniona komorka, ktora najwidoczniej nie
              powinna sie zagniezdzic (naturalne poronienie jeszcze przed @). Tym razem z 3
              pecherzykow pekly dwa wiec i szanse sa zdwojone. Trzymam za Was wszystkie
              kciuki!
            • ewam79 Re: ale duzo dobrych... 26.05.05, 10:55
              To i ja dopisze sie do waszej listy ... mam nadzieje ze szczesliwej.
              To moj drugi cykl z clo, pregnylem i duphastonem. Pregnyl dostalam w poprzedni
              poniedzialek tj 16 maja, w zwiazku z tym testuje w niedziele (29 maja). W
              poprzednim cyklu niestety nic nie wyszlo pomimo bladziutkiej kreski w 13 dniu
              po podaniu pregnylu. Myslalam ze to pozostalosc pregnylu ale lekarz stwierdzil
              ze raczej nie byl to pregnyl tylko zaplodniona komorka, ktora najwidoczniej nie
              powinna sie zagniezdzic (naturalne poronienie jeszcze przed @). Tym razem z 3
              pecherzykow pekly dwa wiec i szanse sa zdwojone. Trzymam za Was wszystkie
              kciuki!
              Zapomnialam opisac najwazniejsze tzn objawy ktore mam od zeszlego czwartku tzn
              juz trzeciego dnia po pregnylu...
              Juz od czwartku mam wrazenie jakbym przeziebila pecherz ... co chwile biegam do
              lazienki. Do tego strasznie bola mnie sutki (czego do tej pory nigdy nie
              mialam ... jak juz to bardzo rzadko bola mnie piersi a nie same sutki).W czasie
              wczorajszej podrozy samochodem zreszta kilkugodzinnej mdlilo mnie potwornie. A
              do tego bola mnie jajniki, czuje ciagniecie podobne jak przed okresem ale juz
              od zeszlego tygodnia. Zastanawiam sie czy nawet w przypadku ciazy nie za
              wczesne te objawy... czy na tak wczsenym etapie mozna miec juz tak ewidentne
              objawy...
    • ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 19.05.05, 12:02
      hej dziewczyny.
      juz jutro termin @.
      na razie nie czuje, zeby się zblizała.pojawił sie za to duzy ból piersi.
      a przed @ nigdy mnie nie bolały...nie wiem sama, boje sie znów nakręcać.
      temp. bardzo ładna, wysoka jak nigdy, kurcze, nie chce sie znów rozczarować...
      • iga73 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 19.05.05, 12:37
        Mój 16dc jajniki mnie przestały bolec juz wczoraj przytulanka były ale ja nie
        mam żadnych objawów, inaczej niż w poprzednim miesiącu, moze to dobrzesmile))))
      • amilos Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 19.05.05, 17:27
        Trzymam mocno kciuki, żeby się udało. Ja czekam do soboty i też nic nie
        obserwuję narazie dzidziusiowego. Bardzo bolą mnie piersi, zaraz po owulacji
        przez 2 tygodnie, ale zawsze przed @ tak bolały, więc nie wiem. Powodzenia!!
        • anusia151 czesc 19.05.05, 18:17
          ha,ale jestem niemozliwa.25dc(dzis rano) zrobilam test od Ewy i po ok 5 min
          pojawila sie druga bladziutka kreska.ale bladziutenka.to oczywiscie rozbudzilo
          moje nadzieje,ale narazie mezowi sza.Ale po poludniu zaczal mnie troche
          pobolewac brzuch jak na @.ale moze to z powodu stresu-jutro wylatuje z synkiem
          do domu i strasznie denerwuje sie podroza.
          pozdrawiam.
          • ata76 Re: czesc 20.05.05, 16:51
            no proszę, czyżby pierwsza z grona, której się udało!!!!

Zyczę szybkiego pojawienia się już grubej krechy, tak dla pewności!!!!
    • ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 20.05.05, 09:16
      a u mnie 15 dzien po ovu, a @ nie ma...temp jest wysoka i pewnie @ dzis juz nie
      przyjdzie....
      jezeli nie pojawi sie do ok. 18 dnia, to wtedy zatestuje, teraz za bardzo sie
      boje
      • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 20.05.05, 09:40
        Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!! I podziwiam, ja bym nie wytrzymala z testowaniem
        tak dlugo!!!!!!!!!!
    • ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 20.05.05, 09:57
      ja boję się rozczarowania( zresztą juz kolejnego)i wolę poczekać.poza bólem
      piersi, a raczej "pieczeniem" nic innego u siebie nie obserwuje, zadnych
      objawów.może troche większe zmęczenie, ale to może nie być objawem ciąży.
      bardzo się boję. każdego ranka jak mierzę temp. to jest taka niepewna chwila-
      czy już spadła?
      jak się okazuje, ze jest znów powyżej 37, to pojawia się ogromna ulga
      czekam, czekam, choć strasznie niecierpliwie...
      • ktat Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 20.05.05, 10:07
        ja tez podziwiam ja juz bym testowala
        ja juz nie moge sie doczekac konca miesiaca

dzis pierwsz mysla jaka mi naszla do glowy to ze sie udało nie wiem dlaczego....

brak objawow, tempki nie mierze , moze intuicja a moze nakrecanie
        • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 20.05.05, 10:50
          ktat napisała:

> ja juz nie moge sie doczekac konca miesiaca
          >
          > dzis pierwsz mysla jaka mi naszla do glowy to ze sie udało nie wiem
          dlaczego...
          > .
          >
          > brak objawow, tempki nie mierze , moze intuicja a moze nakrecanie

To tak samo jak ja!!!!!!!!!!! Ale stracha mam!
          • iga73 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 20.05.05, 12:14
            Jak baldziutka druga kreska to mam nadziej ze bedzie mocna ja tez bym nie
            wytrzymała tak długo, tak sie cieszyąłm ze u mnie ju po bólu jajników a teraz
            znowu czaynaja bolec i to bardzo tzn jeden. jestem ztym zmęczona ja chce tylko
            dzidzie czy to tak dużo???
          • eda34 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 21.05.05, 20:28
            Ja mam ten sam dzień cyklu Ty i ktat czyli 21. Ale jestem pesymistką tak jak
            frezja. Nie będę testować (chyba, że małpa się będzie opóźniać). A testować
            powinnam 29/05. Ciekawe ilu dziewczynom się uda? Trzymam za Nas kciuki żeby
            wszystkim się udało.Pozdrawiam.
    • ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 20.05.05, 10:15
      pozytywne myślenie to połowa sukcesu, ja jestem SRTASZNĄ pesymistka i nie stać
      mnie na to, żeby tak myślec.
      ktat, na pewno się uda!
      • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 20.05.05, 16:48
        ja mam podobnie jak ffrez-ja, to znaczy też jetem pesymistką i nie uwierzę
        póki nie zobaczę, a jeśli chodzi o testowanie, to bardzo dobrze, że masz siłę
        czekać, bo testować najwcześniej powinno się w dniu spodziewanej @, tak
        zalecają lekarze!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka