asiulka1976 08.05.05, 08:25 tak wszystkie spia tylko ja juz wstalam no bo do pracy hiihhih temka w dół Aniu mialam racje ) jak wroce i nie padne to napisze ppapapapa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: hej niedziela, niedziela...... 08.05.05, 10:24 A nie mówiłam Asiulko Moja tempka dziś 37 st więc wzięłam duphaston Jakieś niezwykłej siły dziś dziś dostałam. Położyłam się spać o 1 w nocy a wstałam o 7:00 i od razu poszłam z psiakiem na spacerek. Zupka mi się kończy gotować, mięsko uduszone - jeszcze tylko zrobię sosik, ziemniaki obrane, ciasto się piecze A jak u Was kochane? Humorki dopisują? Odpowiedz Link
bufka27 Re: hej niedziela, niedziela...... 08.05.05, 10:30 Ja też w pracy, na obiadek z moim M idziemy na rybkę, dzisiaj luzik z gotowaniem!A u nas na Mazurach pięknie, aż chce się iść na spacer, a tu trzeba pracować!Buu na szczęście dyżur mam tylko do 13. Buziaki i słoneczne pozdrowienia Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: hej niedziela, niedziela...... 08.05.05, 10:59 wstałam dopiero, o zgrozo, nie mialam sily sie podniesc pogoda jest pod psem, brrrrr nie jadlam jeszcze sniadani ani nie pilam cieplej herbatki, musze zaraz isc, bo burczy nic mi sie nie chce a lazienki musze doprowadzic do wygladu, bo sie zapuscily przez tydzien a chlopy mowia ze jest czysto kurde obiad mam zrobiony juz wczoraj oni nawet nie wiedza co dzisiaj bedzie, wczoraj wtrabili mielone i dokonczyli botwinke, wiec ja dzie w kuchni bede gosciem od odgrzewania tylko z łazienkami to mi sie dlugo zejdzie - kurde balans i prasowanie - chociaz troszke, ale moze wieczorkiem... Anuś jaki masz cudny wykresik, hoho! Odpowiedz Link
annalalik Jagoda 08.05.05, 11:03 No to masz dziś trochę roboty. Współczuję z tymi łazienkami. Mnie tam zawsze sprzątanie szybko idzie ale inaczej jest w swoim domku a inaczej tak jak Ty masz teraz - u kogoś. Ale dasz radę - jesteś dzielna Mój M i brat pytają co tak ładnie pachnie... hihi No ale nie mam co narzekać - lubię gotować a imto zawsze smakuje hihi Za to brat zrobił dziś śniadanie - zapiekane bułki z wędlinką i serkiem Moze i kalorycznie i nie bardzo zdrowo ale co tam A wykresik faktycznie mi się ładniutki robi (oby nie przechwalić...) Odpowiedz Link
cytrusowa przedpoludnie 08.05.05, 11:20 czesc dziewczeta! ja te\z niedawno sie zwloklam, ale to efekt zarwanej nocy z piątku na sobote. Wiec obudzilismy sie dzisiaj dopiero przed 11 teraz siedzimy sobie, pije kawke, bulki sie podgrzewaja...pogoda za oknem szaro- bura, zimno bo plus 9. kwiatki na balkonie mi ten glupi wiatr wygial a @ nadal nie ma i nie wiadomo kiedy przyjdzie Odpowiedz Link
nitka111 Re: hej niedziela, niedziela...... 08.05.05, 11:15 WITAM!!! Ja wstałam o ósmej, ale zbieraliśmy sięszybko i kompa nie włączałam. Jestem u rodziców, Robert z tatą pojechali autko odebrać, co sobie moi rodzice kupili. Bartuś zaanektował babcię, a mam luz. Ciekawe, że tutaj opcja: "maaaamooo", wyłącza sięzupełnie, natomiast instaluje opcja "baaabciaaa" !!!! Potem na imieniny do mojego dziadka, tak że wrócę wieczorkiem. Odpowiedz Link
tromysza pszczoła 08.05.05, 11:21 dziewczyny, co z Pszczołą???? wiecie coś? wpadłam tylko na sekundę- proszę napiszcie. Odpowiedz Link
tuptuch oj spac spac 08.05.05, 11:33 kochane a my dziś znów po nieprzespanej nocy. Położyliśmy się o godz. 1:00, a Julek się obudził przed 3 i do rana juz nie spał. Krótka drzemka była o godz 6:00, ale może tylko z pół godzinki. Ja padam, D. troszkę się przespał nad ranem, bo go wygoniłam do pokoju drugiego. taka dobra zona jestem. no nie wiem co z tą moją Julką, może głodna była? cycusia wołała, a ja już powoli chcę ją od niego odzwyczaić. aha, pytanie mam do was kochane: czy to prawda, że kobieta ciężarna nie może karmić piersią? wiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link
annalalik tuptuch - tromysza 08.05.05, 11:49 Z tego co wiem to moze ciezarna karmić piersią - gdzies to czytałam nawet ale nie wiem gdzie TROMYSZA - nie mamy wiadomości o pszczole niestety Moze dziś się coś dowiemy ale to tez niepewne Odpowiedz Link
annalalik Tuptuch 08.05.05, 12:16 Doszły fotki ale są wielkie (kazda ponad 2 mega) wiec pomniejsze je - ale to chyba jutro ok? I prześlę dziewczynom Odpowiedz Link
nitka111 Re: Tuptuch 08.05.05, 12:43 Moja sąsiadka, karmiła w ciąży piersią i dużo czasu spędzała na patologii. Kramienie może spowodować przedwczesne skurcze, brała tabletki na podtrzymanie i musiała synka szyko odzwyczaić. Odpowiedz Link
annalalik Re: Tuptuch 08.05.05, 12:51 MAdziu jak bedziesz w ciazy to obgadaj to z ginkiem poprostu Odpowiedz Link
cytrusowa ! 08.05.05, 13:46 no dziewczeta, ja juz po sniadaniu z dwie godz temu, ale wciaz czuje sie pelna wlosy umyte, siedze z mokrym lbem... brzuchol pobolewa troche jak kazdego dnia z rana ostatnio... nic mi sie nie chce, taka syfiasta pogoda za oknem - nic, tylko zasnąc i obudzic sie jak bedzie cipelo Odpowiedz Link
annalalik Re: ! 08.05.05, 13:53 Czesc Madziu Ja już zupkę zjadłam - za jakies 2 h drugie danie - bo pełni jestesmy Ogólnie dzień brzydki ale humor mam całkiem fajny Odpowiedz Link
cytrusowa Re: ! 08.05.05, 13:58 no a ja wlasnie zastanawiam sie, co tu z obiadem... wczora kupilam kawalek schabu, wiec zrobie chyba tak jak lubie - upieke go, a potem bedzie na cieplo lub na zimno. a dzis beda kotlety z cyckow, zrobione wczoraj ja jakos nie mama apetytu, siku mi sie chce, a M zajal lazienke, hihihiih ale pogoda, nawet grzmialo prze dchwila, brrr Odpowiedz Link
cytrusowa Re: ! 08.05.05, 14:09 ale tak se mysle, ze i tak dostane @. bo przeciez jest tak, ze ok. 14 dni po owu nadchodzi @, prawda? a u mnie dzis pi razy drzwi 15 dzien po owu. tak wynika z tej wizyty u ginka i tego usg, co mi robila i bylo widac ten pecherzyk. wiec pewnie i tak nadejdzie, tylko jutro, pojutrze. ale zrobie test, zrobie Odpowiedz Link
annalalik :) 08.05.05, 14:37 Asiulka na pokazie Jagoda sprząta łazienki albo prasuje albo ... coś innego Nitka pewnie z Bartim się bawi Tuptuch z Juleczką i D albo w kinie Cytrusia piecze schabik albo je obiad albo suszy włosy hihi Romka w Koszalinie Ata odpoczywa albo odwiedza rodzinę albo ... Kruszynka odpoczywa (leczy mdłości) ...a JA czekam aż mąż i brat zgłodnieją i siedze sobie i czekam, że może będzie z kim pogadac bo panowie grają w Warcrafta na kompach Buziaczki dla Was Odpowiedz Link
suslak Re: :) 08.05.05, 14:58 A Suślak się z roboty wyrywa, żeby choć ze 3h w ciągu weekendu z mężem spędzić, a potem jak wróci to będzie siedział do jutra wieczorem ) Jestem z Wami ciagle, choć głównie duchem, bo czasu nie starczało ostatnio nawet na to, żeby okiem, a na pisanie to już kompletnie nie ( Pozdrawiam Was wszystkie bardzo ciepło, bo za oknem zimno i plucha i plucha i zimno i ... ech nic tylko spać ) Odpowiedz Link
jedna_chwilka jestem, jestem 08.05.05, 16:57 po łazienkach i po obiedzie, Boszsz ale ta Teścia zapuszcona była, ja Cie! muszę na chwileczkę się położyć, bo kręgosłup mi odpada, aaa niee, zanim sie na godzinkę położe wyjmę jeszcze białe z pralki bo się już skończyło... a człowiek ma weekendy żeby wypoczywać ja pierdziele, tfu. idę bo jeszcze prasowanie. będę wieczorkiem jak dam radę. łojezza Odpowiedz Link
annalalik Re: jestem, jestem 08.05.05, 17:22 Biedactwo kochane. Ty to się namęczysz Nie dość, że codziennie do późna w pracy siedzisz to jeszcze w weekend nie możesz odpocząć. Połuż się Słońce i odpoczywaj. Mąż niech Ci masażyk jakiśzrobi releksujący. BUŻKA Odpowiedz Link
asiulka1976 padam........ 08.05.05, 17:49 było cudnie mam dzisiejsze zdjecia juz sa na Waszych skrzynkach !!! no i jak ???? nadaje sie na styliste i wiżażystke ?????? tylko bez ściemy prosze !!!! Ide na obiado-kolacje do rodzicow bede pozniej papapappaa Odpowiedz Link
annalalik Re: padam........ 08.05.05, 18:03 Fotki super Jesteś zdolniacha - podziwiam. Która laseczka wygrała (stawiam na tą w czarnym kostiumie) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: hej niedziela, niedziela...... 08.05.05, 18:40 mnie najbardziej podobała się blondi wiesz Asiulko - gratulacje Odpowiedz Link
bania79 cześć 08.05.05, 18:52 ja tylko na chwilkę, w pracy siedzę i pieniążki zarabiam... eh, kredyty!! Odpowiedz Link
annalalik Re: cześć 08.05.05, 18:54 NO NIE ŻARTUJ??? Banieczko Banieczko kochana - a jak minal weekend? Odpowiedz Link
bania79 Re: Bania 08.05.05, 19:10 Weekendzik ok! Ale kolega mi podrzucił tłumaczonko i męczymy z mężusiem od rana bo temin na jutro! Wiecie, zbieram na akt notarialny, więc chwilowo muszę się poświęcać! poza tym narzekałam przecież na nicnierobienie... hehe Odpowiedz Link
annalalik Re: Bania 08.05.05, 19:12 czyli wykrakałaś. Ale jak spłacicie kredyty to bedzie jusz luzik Odpowiedz Link
bania79 taaa 08.05.05, 19:17 tez tak sobie mówiłam do wczoraj, jak mój mężuś wymyślił, że skoro tacy jesteśmy swietni tłumacze to może oprócz pracy powinniśmy sobie właśną zdaiłalność otworzyć i dorabiać... cudnie! Odpowiedz Link
annalalik Re: taaa 08.05.05, 19:22 calkiem dobry pomysł obyś dziś się z praca szybko uporała i wróciła do domku Odpowiedz Link
bania79 Re: taaa 08.05.05, 19:28 no mam nadzieję, że do 21 skończymy i jeszcze zdążę odpocząc przed jutrem. A tak w skrócie, jak weekendzik i co się tutaj wyprawiało?? Bo nie mogę teraz poczytać, choć bardzo bym chciała!!! Odpowiedz Link
suslak Re: taaa 08.05.05, 19:43 No to ja się melduję z powrotem i zostanę z Wami dłuuugo, a raczej Wy ze mną hihihi, bo raczej mało kto dotrzyma mi kroku w nocy z niedzieli na poniedziałek przy kompie. ) Odpowiedz Link
annalalik Porządkuje 08.05.05, 19:47 mimo, że mało postów Suslak - witamy spowrotem. Ja pewnie do nocy na necie nie bedę ale jakiś czas posiedze Jak minął Ci weekend? Odpowiedz Link
ewaq Re: hej niedziela, niedziela...... 08.05.05, 19:58 Wróciłam! Szkolenie i wszystko, co się z nim wiąze bylo rewelacyjne. Wybawilam sie przy okazji z ludzmi z dzialu jak nie pamietam kiedy W piatek przed wyjazdem zapomnialam o testowaniu sie i do teraz jeszcze tego nie zrobilam, a piersi jak wielkie bolace banie (32 dc) Moze to jednak to...? Odpowiedz Link
suslak Ewaq! 08.05.05, 20:19 To zrób sobie przyejmność na początek tygodnia i zatestuj! ) Anno! W moim przypadku niestety słowo weekend ostatnio nie ma żadnego głębszego znaczenia ( W zasadzie tylko takie, że w poniedziałki szef stara się być dla mnie wyjątkowo miły ) i obiecuje gruszki na wierzbie ) Odpowiedz Link
annalalik Suslak 08.05.05, 20:24 Widzisz jak to życie sie układa. Ja bym wiele dała za to by mieć pracę (juz od roku szukam po tym jak moja firma sie rozwiązała) i nie myśleć tak bardzo o staraniach... Odpowiedz Link
nitka111 Pytanko !!!! 08.05.05, 20:29 Dziewczynki, 30 dc i sluzik jak płodny tylko duuuużo mniej, co to może być? Odpowiedz Link
annalalik Re: Pytanko !!!! 08.05.05, 20:30 Ty testuj Niteczko ja Cię proszę Ilu dniowe masz cykle? Odpowiedz Link
nitka111 Re: Pytanko !!!! 08.05.05, 20:36 Ostatnio najdłuższy 32, ale bywały i 34 więc czekam, ale do tej pory nie plamię co mnie cieszy. Odpowiedz Link
annalalik Re: Pytanko !!!! 08.05.05, 20:37 Ale powiem Ci że ten sluz to chyba dobry znak Daj znac jakby co Odpowiedz Link
ata76 Re: Pytanko !!!! 08.05.05, 20:46 witam ponownie!!! ja dziś odwiedziłam mojego tatusia, bo dziś jego imieminy, więc dzień spędziłam rodzinnie! a teraz już myslę o jutrzejszym dniu i pracy i straszliwie mi się nie chce iść. Asiulka makijaże super!!! Nitka może tytuł dzisiejszego wątku okaże się proroczy!!!! nie zazdroszczę dziewczynom, które dziś są w pracy ....ech to życie Jagoda z Ciebie to pracowita osóbka, podziwiam. Ja się jakoś nie mogę zabrać za porządki Cytruś, może ten cykl okaże się jednak owocny, skoro @ nadal niet....oby tak było!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Atko 08.05.05, 20:52 jakoś nieszczególnie, chciałabym żeby czas jakoś ruszył z kopyta.... żeby był już piątek i mężuś w domu (bo być może zjedzie z poligonu właśnie w piątek) Odpowiedz Link
annalalik Re: Atko 08.05.05, 20:55 niedlugo sie skonczy Atko i mąż wróci wiec sie lepiej poczujesz przykro mi ze masz teraz taki ciezki czas Odpowiedz Link
ata76 Re: Aniu 08.05.05, 20:57 a jak obiad smakował chłopakom? No i jak wczorajsze filmy? Odpowiedz Link
annalalik Re: Aniu 08.05.05, 20:58 filmiki super - poszliśmy spac o 1 w nocy hihi a obiad im bardzo smakował i ciasto tez hihi Odpowiedz Link
ata76 Re: Aniu 08.05.05, 21:00 ja mam chyba z 3 filmy, których jeszcze nie widziałam, ale na komputer.....tyle, że jakoś nie mogę się zabrać do oglądania Odpowiedz Link
annalalik Re: Aniu 08.05.05, 21:02 my mamy tez mase filmow ktorych nie widzialam hehe - ale zawsze bedzie na to czas Odpowiedz Link
nitka111 Aniu !!! 08.05.05, 20:38 Ja się boję nawet iść po test do apteki, panicznie się boję, że kupię i wtedy dostanę @. To chore fakt, ale I kreska załamałaby mnie. Odpowiedz Link
ata76 Re: Nitka 08.05.05, 20:47 czytałam swego czasu, że jeśli cykle są nieregularne, to tetuje się w ostatnim możliwym terminie (to znaczy bieże się pod uwagę najdłuższy cykl) , więc może jeszcze poczekaj chwilkę Odpowiedz Link
annalalik Dziewczynki 08.05.05, 21:54 ja tez niedlugo ide spać więc chyba narazie sie z Wami pożegnam. Do jutra kochane. Odpowiedz Link