myrtille 16.05.05, 22:33 Jak to jest? Już nic nie wiem, ginekolodzy po połowie podzielili sie odpowiedziami. Jedni leczyć, inni zaczekać. Dodam, że to nadżerka wrodzona. Ja chcę dzidzię, a nie mam już sił ciągle pytać, czekać... Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka1976 Re: Nadżerka a ciąża 16.05.05, 23:01 jak moze byc nadzerka wrodzona ?? zdania beda podzielone ja powiem tak: gdybym wiedziala ze po usunieciu nadzerki solcogynem przestane miec sluz płodny i bede musiala walczyc o niego wiesiolkiem i guajazylem to w zyciu byl sie nie zgodzila !! fakt ze w ciazy ktora trwala tylko 11 tyg krwaila mi ona wiec moze lekarz mial racje choc potem do niego stracilam zaufanie zupelnie hhmm Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Nadżerka a ciąża 17.05.05, 12:44 Często tak bywa ,że ciąża leczy nadżerkę ,u mnie zrobiło sie odwrotnie to w ciazy wyszła mała nadżerka. Jesli chodzi o nadżerkę wrodzoną to moja koleżnka ma taką i urodziła juz dwoje dzieci.Ja na Twoim miejscu bym sie starała i nie ruszła tej nadżerki. Odpowiedz Link
myrtille Re: Nadżerka a ciąża 17.05.05, 15:41 Ooo,dziękuję. Kamyk spadł mi z serca Tess Odpowiedz Link