zosia1977 22.05.05, 19:37 Witam. Mam pytanie dot foliku. Biore go juz pol roku i staram sie jednoczesnie o dziecko, ale jakos narazie nie wychodzi. Czy tak dlugi czas przyjmowania foliku moze byc szkodliwy dla mojego organizmu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: Folik 22.05.05, 19:38 NIE (zdaniem lekarza mojego) ja folik biore od roku i tez o to pytalam lekarza. napewno Ci to nie zaszkodzi - a pomoc moze bardzo Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
lorunia Re: Folik 22.05.05, 19:48 Folik nie zaszkodzi, a nawet gdzies czytalam, ze kobieta bedaca w wieku rozrodczym powinna go ciagle brac. Gdzies czytalam też, ze brak wlasnie kwasu foliowego powoduje szybkie siwienie. Tak wiec napewno nie zaszkodzi. Odpowiedz Link
zosia1977 Re: Folik 22.05.05, 19:50 Dzieki za posty. A juz myslalam ze mi ze ten folik mi zaszkodzil, ale sie ciesze ze to nie to. Biore dalej... Odpowiedz Link
misia_7 Re: Folik 22.05.05, 22:41 bierz dalej. to witamina i w takiej ilości nie może zaszkodzić. "Folik" to kwas foliowy, ja już biorę drugi rok i znalazłam w aptece "kwas foliowy Puritans Pride". Ten sam skład, ta sama dawka w tabletce, ale wychodzi kilka razy taniej. Za 16 złotych masz aż 250 tabletek. Polecam. Odpowiedz Link
kropka57 Re: Folik 23.05.05, 18:15 Mój lekarz powiedział,że można brać bez przeszkód.Poza tym to jest taka mała dwaka,nie zaszkodzi, a może pomóc.Sama biorę 5 m-cy. Odpowiedz Link