asiulka1976 jestem ledwo zyje ide sie polozyc i ........ 02.06.05, 20:48 Uwielbiam auto !!! bez niego to nie wyobrazam sobie takiego dnia: pojechalam po prezent slubny, kupiłam dodatki do sukienki (kolczyki, wisior, bransoleta) zachaczylam o kosmetyczny i zakupilam samoopalacz bo ledwo siedze na dupce taka spalona po 2 razach na solarium !! a jak wyjda plamy to wejde przez monitor i nasmaruje nim nos !! potem odwiedzilam kolezanke ktora nakarmiła mnie rybą z pary (pysznnnaaa) lewdo doszlam do samochodu, pojechalam do jednej babci i drugiej aha w miedzy czasie porobilam zakupy na ryneczku i w miesnym> Teraz dosiadlam do kompa i odbieralam przez 15 minut poczte ) a moj M siedzac z dala pytał sie o co chodzi z tymi piosenkami bo przeciez smiesznie nie sa hiihihhih wyslalam zamowionka na avonik i ide ogladac film aha i kolacyjke głodomorkowi zrobic bo biedak skacowany ledwo dycha hihihihi no i nie mam juz sil czytac coscie naskrobały - moze jutro! Dobranoc !!!!! Odpowiedz Link
nitka111 Pytanko !!!! 02.06.05, 20:54 A to Kosowo to dla wtajemniczonych, bo ja nie mam??? Odpowiedz Link
annalalik Re: Pytanko !!!! 02.06.05, 21:21 Kosowo jagoda juz dawno slala nam ale mnie sie zgubilo gdzies i prosilam dziewczyny by mi podełały raz jeszcze. Odpowiedz Link
nitka111 Tak strasznie mi żal..... 02.06.05, 20:58 .... mojego synka, własnie usnął spłakany. Cały czas słuchał piosenkę Arki Noego " Weź mnie ze sobą" ( wracaj do domu przytul mnie , nie siedź w pracy cały dzień....) i płakał za tatą, że go jeszcze nie ma i nie pocałuje go na dobranoc. Wprawdzie ja mu dałam całusy za siebie i za Roberta ale to nie to samo..... Znowu zaczynają się późne powroty i Bartuś nie będzie go widział po parę dni. Biedactwo Odpowiedz Link
nitka111 Re: Tak strasznie mi żal..... 02.06.05, 21:16 Może powinnam wysłać mężowi sms-a z adresem??? a jak biedak zapimnial gdzie mieszka?? Odpowiedz Link
annalalik Moze powinnas... 02.06.05, 21:20 A czemu tak pozno wraca? Tyle pracy ma? (sorki ze pytam) Odpowiedz Link
ata76 Re: Moze powinnas... 02.06.05, 21:38 no tak dzieciom cięzko zrozumieć co to praca, bo przecież czasem nas dorosłych to wyprowadza z równowagi, a cóz dopiero taki malec ma zrobić ((( Odpowiedz Link
annalalik ATA I PSZCZOŁA 02.06.05, 21:51 SDM poszedł do Was... nigdy wiecej tyle nie wysylam ... )) Odpowiedz Link
ata76 Re: ATA I PSZCZOŁA 02.06.05, 21:56 mi się właśnie odbiera, a jestem w szoku bo net mi tak śmiga, że sama przyjemność siedzieć i ściągać!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: ATA I PSZCZOŁA 02.06.05, 21:58 No to gratuluje bo mi sie to wysyłało ponad godzine Odpowiedz Link
ata76 Re: ATA I PSZCZOŁA 02.06.05, 22:01 a mi się ściągalo niecałe 3 minuty i jeszcze miałam otwarte 4 strony militarne męza, bo musiał coś akurat w tym momencie sprawdzać :] ale niestety nie zawsze takich skrzydeł dostaje!!! Dziś w zasadzie piewrwszy raz widziałam pełną przepustowość, chyba tepsa czuła, że mam zamiar do nich zadzwonić Odpowiedz Link
ata76 Re: ATA I PSZCZOŁA 02.06.05, 22:06 Ania, ale tak na pocieszenie powiem, że wysyła się zawsze wolniej niż odbiera i właśnie słucham i mi się podobają!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ATA I PSZCZOŁA 02.06.05, 22:08 no ja zaczęłam własnie ściągać...ach życie... 13 sztuk!!!! Odpowiedz Link
annalalik PSZCZOŁA 02.06.05, 22:12 Tosz przeca Ata mowi ze na pocieszenie - szybciej sie odbiera niz wysyła hihi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: PSZCZOŁA 02.06.05, 22:13 no nie wiem, mi dopiero się brodka ściągnęła))) ale nie narzekam grzecznie czekam))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Nawet o tej porze trzeba porzadkowac 02.06.05, 22:12 własnie to samo chciałam powiedzieć, że dawno o tej porze nie było tu tak tłoczno Odpowiedz Link
annalalik Re: Nawet o tej porze trzeba porzadkowac 02.06.05, 22:13 Ale to bardzo dobrze )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Nawet o tej porze trzeba porzadkowac 02.06.05, 22:12 bo my dzisiaj wene twórczą mamy i towarzyskie jesteśmy))) Odpowiedz Link
ata76 Re: do śmiacia!!!!! 02.06.05, 22:14 Nie zapomnij - szepcze umierający Szkot żonie, - że nasz sąsiad Patryk powinien nam oddać pięćdziesiąt dolarów. - Nie zapomnę - odpowiada kobieta. - I nie zapomnij, że my powinniśmy oddać pięć dolarów panu O'Coonor! - Boże - wzdycha żona - znowu majaczy. * * * * * Po potężnej bibce budzi się brać studencka... i słychać taki oto dialog: - Coooo dziś mamy? - Wtorek chybaaa... - Nie tak dokładnieee... sesja zimowa czy letnia? * * * * * - Słucham, dyżurny XIII Komisariatu! - Sąsiad z siódmego piętra się nachlał i bije żonę. - No to co? - Ale on gania ją z siekierą po klatce schodowej. - No to co? - Grozi, że nas wszystkich powybija. - No i co z tego? - Namazał sprayem na ścianie CHWDP. - Przyjąłem, wysyłam radiowóz... Wowoczka, do czego służy pierze? - pyta nauczycielka. - Nie wiem. - Hm, na czym Wowoczka śpisz? - Na podłodze. - A co masz pod głową? - Walonek. - Na czym śpią twoi rodzice? - Też na podłodze. - I co mają pod głowami? - Walonki. - Bożżżże! Gdzie śpi twoja babcia? - Na piecu. - I co ma babcia pod głową? - Poduszkę. - No wreszcie! I co jest w poduszce, Wowoczka? - Walonek. Stoi zakonnica na szosie i zatrzymuje samochody. Nikt nie chce się zatrzymać i podwieźć siostry. Deszcz, chłód, burza straszliwa. W końcu zatrzymuje się piękna blondyna w czerwonym ferrari i zabiera zakonnicę. Ta szczęśliwa stara się nawiązać rozmowę: - Piękne auto, pewnie ma pani wspaniałą posadę, skoro stać panią na taki wóz. - A nie nie, to mój kochanek mi je kupił. - Jak to, nie ma pani męża? - Nie, żyję w wolnych związkach, lepiej na tym wychodzę, np. to futro na tylnym siedzeniu dostałam od innego kochanka. A ta piękna biżuteria? - Ta jest od jeszcze innego. W końcu dojeżdżają do klasztoru, zakonnica wysiada smutna, że jej życie jest takie szare... Około 22 zakonnica zmówiła wieczorny pacierz i kładzie się do łóżka, nagle ktoś cichutko puka: puk, puk - Kto tam? - [szept] To ja ksiądz Antoni A zakonnica na to: - W dupę sobie wsadź te swoje bombonierki. Złapał diabeł Polaka, Anglika i Francuza. - Macie wykrzyknąć słowo, a jeśli echa nie będzie słychać co najmniej 5 minut - zabiję! Anglik krzyknął - O....k....eeee...jjj! - echo słychać było 3 minuty. Francuz krzyknął - O....uuu...iiiii! - echo słychać było 4 minuty. Polak krzyknął - Wódkę daaaaająąąąa! A echo: "Gdzie...gdzie...?" słychać było dwie godziny. Odpowiedz Link
pszczolaasia Cytruś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 22:16 ty szalona istoto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tofam Cię!!!!!!!!!!! buhahhahaaaaa))))))))) po prostu nie wierzę, mój Tomuś leje na całego)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Cytruś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 22:17 weź go do buzi....weź....no proszę )))))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Cytruś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 22:19 Czy mnie cos ominelo?? ?? ?? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Cytruś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 22:20 juz Ci ślę bella)))) poczekaj 5 minut)))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Cytruś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 22:21 czyli jednak mnie ominelo no to czekam... a ja wam wysyłam cos takiego ze Tomek Twoj to na suficie wyladuje cos OSTREGO!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Cytruś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 22:22 ja też chcę!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ania czekam..... 02.06.05, 22:24 nosz wiem )) u mnie się też wysyła a potem się pewnie odbierze))))) Ania dziękuje za SDM)))) dobrze robię tego cmoka czy nie? Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania czekam..... 02.06.05, 22:27 WZORCOWO dwukropek i shift+8 odwróć głowę by patrzec na monitor w poziomie - zobaczysz oczka i usta w buziaka Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Cytruś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 22:19 Tomasz się jeszcze uspokoić nie może...chodzi i spiewa...Ata wie jak to grzmi.....on mysli, że mnie to pobudzi do rycerskich czynów)))))))) myli się.... nie dziś moje drogie )))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Cytruś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 22:21 nie dostałaś papa dance Aniu???To Ci prześlę Odpowiedz Link
annalalik Re:Pszczoła 02.06.05, 22:22 wlasnie to samo mialam powiedziec... znaczy jusz wiem chyba o jaka piosenke chodzi hehe ale spoko - poslucham chetnie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re:Pszczoła 02.06.05, 22:23 powoli wychodzi....śle do wszystkich))))))))) Odpowiedz Link
sabi35 Re:Pszczoła 02.06.05, 22:23 A to was tu przyłapałam wieczorową porą? Co to ma znaczyć? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re:Pszczoła 02.06.05, 22:25 no to nas ma.... my nic nie robimy, my sobie gadajem)) pocztę lepiej posprawdzaj, masz tam takie szlagiery..... Odpowiedz Link
sabi35 Re:Pszczoła 02.06.05, 22:25 No właśnie, w dzień takie nieśmiałe, a wieczorem o jakimś sztywnym palu sobie gaworzą. Toż to zgroza! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re:Pszczoła 02.06.05, 22:27 zara tam o palu...o czyms trza jak się laski spotkają)))))))))poza tym tera ciwemno nie widać niezdrowych rumieńców podniecenia na naszych twarzach jak sobie gaworzym... a o palach to zdrowo gadać))))))))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re:Pszczoła 02.06.05, 22:29 można z nerw się na kogoś się rzucić, co zupelnie przypadkowo w lapy wpadnie)) a potem oczy nadół i udaje , że nie poznaje)) boszszsz co ja plotę.... Odpowiedz Link
ata76 Re:Pszczoła 02.06.05, 22:30 a wyobrażasz sobie zdziwienie kolegów zlapanych w dyby?????????????? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re:Pszczoła 02.06.05, 22:31 dla prikłada Mańka.... prooooooszę cię Atako... chyba by zmarł z nerw...i frustracji buhahhhahahhaaaaaa)))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re:Pszczoła 02.06.05, 22:25 kulturalny muzyczny wieczor. Sabi tez pewno cos na mailu znajdziesz hihi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re:Pszczoła 02.06.05, 22:28 dżamp)))))) wpadasz do nas??????? u mnie papa dance leci))))) weź go do buzi, weź DO BUZI, weź go do buzi, weź...i tak dalej.... Odpowiedz Link
sabi35 Re: POSZŁOOOOOOOOOOOO 02.06.05, 22:29 mam, a właśnie słucham Pankracego i tego pana co prowadził zwierzyniec chyba? I czuję się jakbym przyszła w piątej klasie do domu Odpowiedz Link
ata76 Re: POSZŁOOOOOOOOOOOO 02.06.05, 22:29 łał....... mi się własnie ściąga, ależ jezdem ciekawa co!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: POSZŁOOOOOOOOOOOO 02.06.05, 22:30 ja jeszcze wysyłam, zara będę odbierać... że też to nie może jednocześnie... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: POSZŁOOOOOOOOOOOO 02.06.05, 22:32 no moje też poszło i tera sie odbiera.... Odpowiedz Link
sabi35 Black Metal 02.06.05, 22:33 jest zajebiste, właśnie kończę się śmiać (a mój K sprząta kuchnię po orgii włoskiej Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Black Metal 02.06.05, 22:36 a co jedliście????? chyba, żeby nie bylo to jedzenie.... Odpowiedz Link
annalalik hihihi 02.06.05, 22:32 cała prawda o tych kapelach black metalowych .... hihihi Odpowiedz Link
pszczolaasia wiecie co? ja spadam spatku:))))) 02.06.05, 22:39 jesteście boskie, ale monsz ciągle spiuewa tą głupią piosenkę.....dobranoc pchły na noc)))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: wiecie co? ja spadam spatku:))))) 02.06.05, 22:40 karaluszki pod poduszki ja też się powoli zbieram, bo jutro trza rana wstać do pracy!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wiecie co? ja spadam spatku:))))) 02.06.05, 22:41 ty zawsze wiesz jak mnie załamać...do pracy w takim momencie....tak się sympatycznie gadało))))))))))))na razicho)))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: wiecie co? ja spadam spatku:))))) 02.06.05, 22:43 cóż...mój pragmatyzm wyszedł na wierzch :0 Odpowiedz Link
annalalik Re: wiecie co? ja spadam spatku:))))) 02.06.05, 22:46 ale ja pisam o menzy Pszczoły ktory ciagle śpiewa "wez go do buzi" hihihi Odpowiedz Link
ata76 Re: wiecie co? ja spadam spatku:))))) 02.06.05, 22:47 aaaaaaaaaaaaaaaaa.....to ja taka nie kumata jestem Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: wiecie co? ja spadam spatku:))))) 02.06.05, 22:48 wariatki hiihihhi moj mezus ucieszyl sie tylko z pankracego ;o) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: wiecie co? ja spadam spatku:))))) 02.06.05, 22:48 black metalu nie widzial bo monitora nie widzi hihiiihhii Odpowiedz Link
ata76 Re: Asiulka!!!!! 02.06.05, 22:39 "metallica_britney_so_fucking_crazy" też robi wrażenie.....buhahahahaha Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulka!!!!! 02.06.05, 22:40 hiihhiihhi no mam troszku czasu ale prawde bez bicia czytac mi sie nie chce Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Asiulka!!!!! 02.06.05, 22:41 a żałuj Asia, dzisiaj miałyśmy wenę))))) tworczą))jak dawno nie było jej, ale dziś nas napadło))a ja naprawdę już spadam))))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulka!!!!! 02.06.05, 22:41 widze ze mialyscie po ilosci stron !! czasem ledwo stka jest a teraz ho ho prawie 500 ;o) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulka!!!!! 02.06.05, 22:42 no i zaczelam od sprawdzania poczty nie bardzo wiedzac o co chodzi z tymi nagraniami hiihihihihh tera juz wiemmm Odpowiedz Link
annalalik Re: Asiulka!!!!! 02.06.05, 22:45 Musisz nadrobic zaleglosci Matko i corko - a ja rano musze wstac i z psiakiem do weterynarza leciec... A wogole Asiulko to widzialam Twoje nagranie Niteczki i Bartusia Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 02.06.05, 22:47 ania jakie nagranie jak barti biega w koło ??? tak idzie atko ja podesłalam "wariata" hiihiih Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 02.06.05, 22:46 łojej doczytalam info o ginku Aniu hhmm choroba jasna no !!! czlowiek by sie cieszyl majac 17 lat ze cykl bez owu ale teraz rozpacz!! ja tez ostatnio taki mialam ale ze sluzem brak skoku tylko byl :o( A co z cytrusia z tym krwawieniem z kiniolka ??? Odpowiedz Link
annalalik Re: 02.06.05, 22:48 Asiulko ja o ginku juz we wczorajszym wateczku pisalam... no ale coz. cykl bez owu to nic zlego. zreszta bedzie dobrze... tak mowicie. I juz mi o tym nie przypominajcie ok? bo dzis meza zaatakuje... i nie wiem czemu mnie dzis cos pokluwa jajnik... grrrrrrrrr Odpowiedz Link
annalalik Re: 02.06.05, 22:52 byla u lekarza i miala jakies igly wbijane - akupunktura czy cos... i ze ma anemie jej powiedziala ale to niby nie na 100% Odpowiedz Link
ata76 Re: ide spac......... 02.06.05, 22:54 dobranoc Asiu!!! i przeslij mi też Niteczkę i Bartusia!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: ja tez lecę do łóżeczka!!!! 02.06.05, 22:56 bo jutro piąteczek....hurraaa...ostatni dzień w pracy....hurrrra!!!! kolorowych snów !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link