Dodaj do ulubionych

to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!!

04.06.05, 00:04
nie żebym specjalnie czekała, tak po protu wyszło!!
Obserwuj wątek
    • swaihwe Re: to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!! 04.06.05, 00:07
      HIhihihi- ja też jestemsmile
      Witam w sobotę!!!! Miłego dnia.
    • pszczolaasia Re: to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!! 04.06.05, 00:16
      sześćsmile))))))) to jasmile))))))) goście poszlismile)))) a ja oczywiście musze
      sprawdzić co u wassmile))))) cieszę się, że podobaly się wam nasze tatuażesmile))))
      • pszczolaasia Re: to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!! 04.06.05, 00:24
        Sabi dałaś mi do myślenia...u nas robi się laparoskopię, już od dawna o tym
        myślę...ale on, znaczy gin, powiedzał mi, że to też może szkodzić...wiecie mam
        wkurwa jak to przeczytałam!!!!!!!!!!!! musze z nim pogadać!!!!!!!! qrwa no!!!
        Zuzia zara wysyłam tatoo...
      • pszczolaasia dobranoc:))) 04.06.05, 00:25
        Asia miłej zabawysmile)))
    • asiulka1976 to teraz zobaczcie ktora godz !!!!!!!!!! 04.06.05, 06:54
      06.55 ja juz kawe pije rany julek !!
      no i ledwo na oczy widze hihiihi zaraz do fryca na bustwo sie zrobic ;o)
      • asiulka1976 Re: to teraz zobaczcie ktora godz !!!!!!!!!! 04.06.05, 06:57
        sama sobie nie wierze, cicho w domu mezus podchrapuje krolik tez spi a ja kurna
        zamiast sie wyspac przed weselwm to wstalam juz hihhiihi no ale czego sie nie
        robi dla urody ;o)
        • asiulka1976 no co spicie jeszcze ?? 04.06.05, 07:03
          hihhiihihi dobra lece prysznic wziasc i leceeeemmmmm do fryca surprised)
    • annalalik JA JADEEEE 04.06.05, 07:43
      Nad jezioro koło Częstochowy (wieś PORAJ). Mamy tam taki ośrodeczek harcerski
      wodny (monssz byl tam instruktorem smile ) i sobie odpoczniemy.
      Asiulko baw sie wspaniale a potem na fotki czekamy!!!

Ściskam wszystkie kiss
      Do poniedzielku lub niedzieli wieczorem. PAPA
    • swaihwe już nie śpię 04.06.05, 09:21
      Cześć. Cholercia - znów się nie wyspałam i znówgłowa będze boleć.Po co ja tak
      wcześnie wstałam? A mężuś śpi.

Aniu - odpocznij nad jeziorkiem. Pogoda robi się ładna, więc pierwszy +.
      Asia - a cobędziesz u fryca robić - masz jakiśpla? Jak Cię będzie czesać?

Chcę dziś do Góraszki jechać - tam jest piknik lotniczy, a ja, choć boję się
      panicznie latać, uwielbiam samoloty.

Słuchajcie, czy tatuaże robią w znieczuleniu?
      • cytrusowa Re: już nie śpię 04.06.05, 09:33
        dzien dobry milym paniom.
        ja wczoraj odpadlam, glowa mnie bolala z lekka i mglilo mnie - zoladek wariat.
        i wiecie ze ja jestem przeciwniczką spania po poludniu, ale tak kolo 19 po
        prostu padlismy razem z męzem - akurat burza byla, lalo i na chwilke sie
        polozylismy, wyszla z tego godzinka. a potem dalej bylam spiącasad
        wiec jestem teraz na nogach - czytam cos o tatuazach, siostro tatuażowa - co
        stracilam???

tatu nie robi sie w znieczuleniusad, a ja musze se poprawic: moze mi sie uda
        jak bede w lipcu w Gdańsku???
        • swaihwe Re: już nie śpię 04.06.05, 09:36
          Cholerasad Z tym znieczuleniem. Tak bym chciała, a boję się wink. Szzcezre
          napiszcie - boli? I jak bardzo?
          Ja mam fajne wzory eskimoskie i indiańskie - bo ja archeolog jestem od Indian
          (tzn. byłam, a teraz zajmuję się czymś zupełnie innym). N oale do tematu - i
          taki wzorek jakiś eskimoski mieć - fajnie by było.
          • cytrusowa Re: już nie śpię 04.06.05, 09:39
            ja odpowiem imienniczko kochana dosc banalnie - zalezy gdzie robisz, w jakim
            miejscu na cielesmile
            jak robilam na ręku, troche nizej niz na ramieniu, nie bolalo, bo duzo cialasmile
            a jak robilam na plecach: od szyi poza łopatkę, to nie powiem - momentami
            mialam lzy w oczach, ale ten bol da sie wytrzymacsmile
            pewnie gorszym bolem jest rwanie wwlosow np. pęsetą z calego ciala, o!
            nie wiem czemu takie glupie porownaie, ale mi przyszlo do glowy
            • swaihwe Re: już nie śpię 04.06.05, 09:41
              Mąż jest przeciwnikiem - powiedział, ze zwariowałam. Ale cóż - przecież może
              zobaczyć dopiero po fakcie wink. A jakie wzoy masz?
              • cytrusowa Re: już nie śpię 04.06.05, 09:46
                na ręku mam czaple, a na plechach wzor zlozoyn z trzech roznych, wiec nie do
                okreslenia. poprosze menza by pstryknąl fote i wam wyslesmile to sobie zobaczysz.

a co do mężow - moj jak mnie poznal i zobaczyl, ze mam dwa tatoo, to tylko
                krecil nosem. nie podobają mu sie laski z tatoo, ale moje mu sie podobają.
                natomiast powiedzial, ze na wiecej mi nie pozwoli, hehe. a on biedny nawet nie
                wie, ze ja na to nie zwracam uwagi i po prostu zrobie. ale jeszcze nie terazsmile
                • swaihwe Re: już nie śpię 04.06.05, 09:48
                  no to czekam na zdjątkosmile
                  Kurczę - może zacisę zębole i się zdecyduję???
                  Lecę - bo pan się obudził i marudzić będzie, ż eja znów przed kompem.

Papapapapa
                  • cytrusowa a gdziezesz reszta sie rozbiegła??? 04.06.05, 09:56

• pszczolaasia Re: już nie śpię 04.06.05, 10:00
                    w kwestii tatoo to na ręku i na plecahc to taki ból, że w cuglach mozna
                    przezyć, antomiast ten and...niewymawialną...to myślałam, że jajo kwadratowe
                    zniosę, ale są dziewczyny, ktore odczytuja tatuaż nad niewymawialną jako swego
                    rodzaju przyjemność, tak jak podobno wszystkie jak sobie robią na podbrzusiu,
                    to odczuwają to jako....gwałtowną czasem przyjemnośćsmile)))) znaczy bardzo często
                    miewają orgazmy, żeby nazwać rzecz po imieniusmile)) panowie od tatuażu mają
                    niezłą zabwę...ja na brzusiu nie doważyłam się nigdy zrobić, ze zględu na jego
                    rozmiary dosyć duże i...ewnetyalną obawę o to jak to będzie wyglądac po
                    ewentualnym porodzie. ale moja siora zrobiła i bez małego orgaźmiku się nei
                    obeszło.... na szczęście jej Pan stał obok i paczał na to i ten Pan od
                    tatuowania tłumaczył im, że to normalne, on widzi więcej orgazmujących kobiet
                    dziennie niż niejeden żigolaksmile)) no nie wiem...może dlatego nie pójdę
                    zrobić...ja krzyczę zwyczajowo, więc nie będę gościa straszyć okrzykami- JESZCE
                    BEJB JESZCEsmile)))))))))
                    Magduś Cytruś- dostałaś moje foto? wyslałam swoje tatoosmile))) i Tomkasmile)))
                    • pszczolaasia Re: już nie śpię 04.06.05, 10:01
                      ludzie jak ja piszę.... koszmar...qrwa musze wrócić do podstawówki....
                      • cytrusowa Re: już nie śpię 04.06.05, 10:04
                        tak, dostalam, dzienkismile

ja w rewanzu tez cos podesle, tylko najepiw zrobimy fotki
                        • pszczolaasia Re: już nie śpię 04.06.05, 10:06
                          no to pozostaje tylko czekaćsmile)))) jak tam masz jakieś plany na dziś? bo ja
                          zakupy tylko i odwiedzinki idziemy do przyajciółsmile
                          • swaihwe Pszczoła! 04.06.05, 10:10
                            Pzsczoła - zaraziłaś mnie! Tą piosenka - Ms. Dynamite. SUUUPEEER! Masz jej coś
                            jeszcze? Podeślij błagam. Słucham jej non stop!

Tatuaż chcę zrobić sobie nad pośladkiem, tak w ok. nerkiwink
                            • pszczolaasia Re: Pszczoła! 04.06.05, 10:16
                              nie mam więcej.... przykro mi.....a tatooo akurat w tym miejscu może
                              boleć....ale warty jest tego, żeby pocierpiećsmile))) jak zrobisz to w
                              profesjonalnym studiu to raz dwa go zrobią, ja się niestety połasiłam na kasę i
                              kolega mi robił..trwało to 6 godzin myślałam, że zdechnę...z niewygody, bo
                              trzeba siedzieć nieruchomo, choćbyś zdychala z bólu, a po 6 godzinach siedzenia
                              nieruchomo można świra dostaćsmile)))
                              ale pomyśl sobie co powie twój małżonek jak mu się dla prikłada od tyłu
                              zapodasz, a tu taki piękny znaczek będzie sobie mógł jako dodatkową atrakcję
                              pooglądaćsmile)))))))))))))) uwierz mi warto.....
                              • swaihwe Re: Pszczoła! 04.06.05, 10:44
                                hihihi, chyba by padł z wrażenia. Bo przecież wcześniej mu nie powiem, że
                                robię. Bo on nie chce.
                                • pszczolaasia Re: Pszczoła! 04.06.05, 10:45
                                  ale jak obaczy......to będzie chciałsmile))))))) niezebym cię namawiała, mowię z
                                  doświadczeniasmile))
    • jedna_chwilka cześć Dziewczęta :) 04.06.05, 10:26
      boszsz jak tu nudno, na tej wsi...i jestem bez Pana- znów
      • pszczolaasia Re: cześć Dziewczęta :) 04.06.05, 10:45
        a gdzież on wybył?????? czemuż to ach czemuż cię osatwił samą białogłowo?
        wpadaj do mnie, zara na zakupy idę, ale potem...zresztą jak wsiadziesz do
        samochodu to za cztery godziny jesteś....
    • pszczolaasia Re: to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!! 04.06.05, 11:05
      a ja chciałam Cytrusi podziękowac, za flashdance-petarda!!!! nie mogę się
      nasłuchaćsmile)
      dobra spadam idę na zakupysmile)))
      • cytrusowa Re: to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!! 04.06.05, 11:18
        a ja sie ciesze, ze ci sie pdoba flash dance!

a reszta moze podziwiac moje gole cialo w swojej poczcie, hihihi
        • jedna_chwilka Re: to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!! 04.06.05, 11:19
          lece do poczty, Ty golasie!
          • cytrusowa hihihih, gola ale wesola 04.06.05, 11:24

• cytrusowa aha, dla zainteresowanych: 04.06.05, 11:25
              do Gdanska przyjedzam pod koniec czerwca, pierwszy tydzien grzecznie z
              Marcinkiem, a potem on wraca a ja zostaje przez kolejne dwa tyg|!!!
              takze piwo nie ucieknie Pszczola i ata i Asiulka!!
              \tym razem nie ucieknie
              • pszczolaasia Cytruś, to na plechach jest ekstra!!!!!!!!! 04.06.05, 11:27
                ptak też niczego sbie, ale te esy na plkecach są boskiesmile)) Boszszsz, alesz ty
                szczupła... a piwo i owszem, chętnie...
                • cytrusowa Re: Cytruś, to na plechach jest ekstra!!!!!!!!! 04.06.05, 11:29
                  ja nie ejstem szczupla, tylko mala!!!
                  • pszczolaasia Re: Cytruś, to na plechach jest ekstra!!!!!!!!! 04.06.05, 11:30
                    proszszssszzzzz Cie nie bluźnij!!!!!!! jeszcze ktoś usłyszy i cię pokarzesmile
                    przeca widzę!!!!!!!! soczewki już są na oczach!!!! ałkiem wyraźnie!!!paczę na
                    zdjątko i widzę!!!!!!!!!!!!!! kiedy @ nie przychodzi? znaczy w jaki dniu
                    miałaby przyjść?
              • swaihwe Re: aha, dla zainteresowanych: 04.06.05, 11:49
                Hihihi, to może ja się do Was na imprę jakowąś wkręcę, co? Bo ja w Chałupach
                będę 2 tyg od 1 lipca.... A to bardzo bardzo blisko. Pewnie też wpadnę do
                znajomej w Rumii...smile
                • pszczolaasia Re: aha, dla zainteresowanych: 04.06.05, 12:30
                  tosz wpadajsmile
      • jedna_chwilka Pszczoła 04.06.05, 11:18
        ja nawet w zastępstwie Tomusia jako Twój noszowy bym się stawiła, tylko
        widzisz...jak ma sie chrzanić to po maxie.
        Rozwalił nam się samochód, ukręcił się wał korbowy, silnik cza wymieniać, 2 gi
        raz w ciągu niemal roku, tylko tym razem cały silnik i to na dodatek bardzo
        silnik nietypowy, jak na razie czekam aż któryś mechanik będzie do Szkopów
        jechał, bo tu nie da się nic znaleźć.
        wymiana silnika na nieco inny rodzaj bedzie ze soba niosla przerobke elektryki
        nie na moja kieszen - wiec czekam na silnik i nie jezdze autkiem.
        Pszczola moge byc noszowym ale wsiade w PeKaPe.
        A Pana nie ma od czwartku...wyjechal do Krakowa a wczoraj stamtąd do Ząbkowic
        Śląskich, będzie dziś nad ranem, więc i tak jutro z niego pożytku nie będzie.
        A na zakupy bym chętnie pojszła, bo w szafie nie mam ciuchów...
        • pszczolaasia Re: Pszczoła 04.06.05, 11:23
          jak w inter city wsiądziesz to też ci z cztrey godziny zlecismile)) tak mi się
          marzy czasem coby się spotkaćsmile)) a tak swoją droga kiedy Kruszynki nasze
          wracają? niech im się odpoczywa jak najlepiej...ale wicie tęskno mi za nią....
          jak się człek może przywiązaćsmile))) mówisz jagoduś pan będzie nieczynny, a to za
          przeproszeniem "te" dni" ? co mi przypomniało Cytruś a ty kiedy ewentualne
          testowanko?????????????????????????????????
          a ciuchóqw w szafie tez nei mam, ale w tym miesiącu nic se nie kupie bo z kasom
          krucho, bo se panna Joanna postanowiła chorować przez 1,5 miecha to i kasy nie
          ma... ale w następnym miesiącu też se coś kupię i do fryca pójdęsmile))
    • zuzia36 czeeeeeeeeeeeeeść!!!! 04.06.05, 11:29
      fajnie, że zdjęcia się podobały, tylko chyba nie wszystkie mi się wysłały bo
      takie dziwne komunikaty mi powracały
      Teraz robie ciasto (nowy przepis) i uciekam na działkę - opalić te moje
      baldości i trawę przy okazji skosić.
      A wieczorkiem do kościoła (bo ksiądz kazał mi chodzić co niedziela do kościoła
      przez cały czerwiec, a że ja w niedzielę mdleje to chodze w soboty na mszę
      niedzielną)
      No i może na koncert pójdziemy, chyba że bedzie burza
      Buziaki!!!!!!
      • pszczolaasia Re: czeeeeeeeeeeeeeść!!!! 04.06.05, 11:32
        nie no plan jest pierwsza klasasmile)))) pozostaje zyczyć dobrej zabawysmile))) Foto
        super!!!!!!!!!! pies, po rpostu mnie urzekł...piekny usmiechsmile)))))
      • zuzia36 Re: czeeeeeeeeeeeeeść!!!! 04.06.05, 11:42
        własnie przeczytała - Jagoda bardzo mi miło, że podoba Ci się mój uśmiech i
        mojego piesia, buziaki
        a ile Waszych zdjęć dostałam, ale mam oglądania
        musze przerwać bo monsz się pokaleczył i musze pierwszej pomocy udzielić wink
        • pszczolaasia Re: czeeeeeeeeeeeeeść!!!! 04.06.05, 12:31
          weź mu jad wyssijsmile))
    • pszczolaasia nie no ja na prawde musze na zakupy iść..... 04.06.05, 11:32
      później wpadnęsmile)))
      • cytrusowa a moja @ nie nadchodzi... 04.06.05, 11:36
        choc mniej wiecej dzis powinna. pewnie jutro przyjdzie, bo czuje w kosciach i
        brzuchu
        • pszczolaasia Re: a moja @ nie nadchodzi... 04.06.05, 12:31
          ojej, a może jednak Cytruś nie nadejdzie?
    • zuzia36 ale ja jestm durna!!!! 04.06.05, 12:33
      weszłam na forum Poronienie i smutno mi się zrobiło sad
      Czy ja kiedyś zobaczę bijące serduszko na USG, czy poczuję kopniaczki....
      Przepraszam, że zanudzam, ale ciasto nie chce zgęstnieć i muszę czekać. a ja
      ostatnio ciągle muszę być w ruchu, bo inaczej za dużo myśle..
      • pszczolaasia Re: ale ja jestm durna!!!! 04.06.05, 12:43
        Zuzia obaczysz, obaczysz..ciocia Pszczoła ci to mówismile)) doły są normalne, ja
        mam przeciętnie 3 na dzień.. i przechodzą...same z siebie.. tobie też
        przejdzie..a na to forum ja już dawno nie wchodzę..jakoś mnie jeszcze bardziej
        dołowało... Zuzia uszy do góry!!!! ciasto zagniatać, a nie na poronienie
        wchodzić!!!! przeciez nie poronisz prawdą? umawiałyśmy się pamiętam jak dziś,
        ze nie pronisz!!!!!!!!!!!!!
        • zuzia36 Re: ale ja jestm durna!!!! 04.06.05, 12:47
          ok nie poronie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Teraz byłam na forum Niepłodność i tam to dziewczyny dopiero mają problemy żeby
          wogóle zajść, a ja przeciez byłam w ciązy i niedługo napewno będę!!!!!!!
          Buziaki i lece zobaczyć ciasto kiss
          • pszczolaasia Re: ale ja jestm durna!!!! 04.06.05, 12:49
            no!!!!!!!!!!!!!!! i tak czymać!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • zuzia36 Re: ale ja jestm durna!!!! 04.06.05, 12:57
              cisto zgęstniało, lece pozmywać i na działke. Tylko coś się chmurzy wrrrrrrrr
              • ata76 Re: witam porą po południową!!! 04.06.05, 15:28
                Cytruś ekstra tatuaże!!!! Zwłaszcza ten na plecach!!

Zuzia, nie chce się skarżyć, ale powtarzam, ja Twoich fot nadal nie dostałam!!!!
                Nie wiem co myśleć, czy specjalnie zostałam pominięta????

Jagódka, skąd ja to znam jak nie ma Pana w domu??? ale najważniejsze, że już za
                chwilę wraca wink

Magda Swaihwe, zrób fotkę wzoru tatuażu i nam tu szybciutko prześlij!!!!
                Plisssssssssssssssssss

Asiulka, jesli tu jeszcze zajrzysz, to wspaniałej zabawy jeszcze raz życzę!!

tera leca błagać Krzysia, co by wyraźniejsze foto mego smoczka zrobił, to Wam
                prześlę!!!
                • ata76 Re: witam porą po południową!!! 04.06.05, 17:12
                  i zapomniałam jeszcze dodać, że w kwestii spotkania to jestem
                  za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • zuzia36 Beatko 04.06.05, 17:12
                  ojoj nie wiem czemu nie dostałaś, wysyłałam do Ciebie.....zaraz sprawdzę czy
                  napewno, teraz już wiem - wysłałam na atka76 a nie ata76. Gapa ze mnie.
                  Przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                  Tylko teraz nie mogę Ci wysłać bo jestem na lin a nie na win, a tu nie mam
                  zdjęć a za chwilkę musze zmykać do kościoła.
                  Postaram sie jutro wysłać, chyba że któraś z dziewczyn przekazałby dalej moje
                  zdjęcia..
                • swaihwe Re: witam porą po południową!!! 04.06.05, 23:48
                  Hej, zrobię, zrobię, tylko wróci do mnie aparat - pożyczyłam go na 2 tyg.
                  Coraz większa chęć mam na ten tatuażsmile
    • pszczolaasia Asia, nie no foty prima sort:))))) 04.06.05, 17:12
      urzekła mnie ta czerwona grzywkasmile))))))))) wyglądasz ekstrasmile))))))))))))))
      • pszczolaasia Re: Asia, nie no foty prima sort:))))) 04.06.05, 17:13
        ja ci wyślę, Ata jak tylko uda mi się do poczty wejśćsmile
      • ata76 Re: Asia, nie no foty prima sort:))))) 04.06.05, 17:14
        Pszczoła wyślij mi zdjęcia Zuzi, bo Magda teraz nie może, a napisala, że mozna
        przesłać dalej!!!!!
        • ata76 Re: Asia, nie no foty prima sort:))))) 04.06.05, 17:15
          a i Asiulce też już pisałam, że zdjęcia cudne, ale co mi tam na forum też to
          powtórzę!!! Ekstra foty!!!!!
          • ata76 Re: do śmiacia!!!! 04.06.05, 17:17
            Do ciezko rannego w wypadku podchodzi ksiadz:
            - Czy wierzysz w Boga?
            - Chlopie, ja umieram, a tobie sie na zagadki zbiera?!

Pewnego razu chlopak zapytal dziewczyne:
            - Wyjdziesz za mnie?
            Ona odpowiedziala:
            - Nie.
            I odtad chlopak zyl dlugo i szczesliwie..

W samolocie nad pasazerem pochyla sie stewardesa. Duuuuuze niebieskie oczy o
            malo nie wyskocza z dekoltu w mundurku.
            - Kawe czy herbate?
            - A w ktorym jest kawa...?

Lekarz do lekarza:
            - Mam dziwny przypadek. Pacjent, ktorego lecze, powinien juz dawnozejsc, a on
            zdrowieje.
            - No coz, drogi kolego, czasami medycyna jest bezsilna.

Ksiadz poucza gosposie:
            - Dzis wieczorem, jak przyjda goscie, podaj tylko drinki, bez niczego.
            - Alez prosze ksiedza! Moze chociaz fartuszek zaloze?

Trenerem estonskiej reprezentacji pilkarskiej zostal gruzinskihomoseksualista.
            Przynajmniej pilkarze nauczyli sie biegac.

Wnusio wysyla babci paczke z wojska. Babcia otwiera paczke - patrzy - granat, a
            obok list...
            "Kochana babciu, jak pociagniesz za koleczko, dostane 3 dni przepustki"
            • pszczolaasia Re: do śmiacia!!!! 04.06.05, 17:21
              a ja mam dzisiaj nastrój, tak jak pogoda za oknem... męski... chyba muszę się
              na forum psychologia wybrać.. ściągam Nicka Atko- koncertsmile do pracy ci
              przyniosę.
              • ata76 Re: do śmiacia!!!! 04.06.05, 17:25
                Pszczólko czemu masz kiepski nastrój???? źle sie czujesz???? Czy cóś????

a w kwestii koncertu,to już ze zniecierpliwienia przebieram nóziami....i
                właśnie mi ten koncert przypomniał, że mam filmik do oglądnięcia, więc jak
                szanowcny Pan pójdzie, to go zobaczę!!!
                • pszczolaasia Re: do śmiacia!!!! 04.06.05, 17:29
                  psyche mi siada nic wielkiego...a koncert przyniesę się nie bój.
                  • ata76 Re: do śmiacia!!!! 04.06.05, 17:34
                    się nie boję, tylko wiesz....to był wyraz zadowolenia!!!

a w kwestii nastroju, to poproś Tomka, niech Ci da buziaczków sto dwa i będzie
                    troszku lepiej!!!
                    • pszczolaasia Re: do śmiacia!!!! 04.06.05, 17:38
                      dał mi... mam wkurwa Ata wiesz..nie będę się wdawać w filozoficzne dysputy, ale
                      mam wkurwa... minie mi nie? zawsze przecież mija.
                      • ata76 Re: do śmiacia!!!! 04.06.05, 17:43
                        minie, pewnie, że minie!!!!!!!!!

i nie wiem co Ci jeszcze powiedzieć, żeby nie miala wkurwa sad((
                        • pszczolaasia Re: do śmiacia!!!! 04.06.05, 17:45
                          nic Atko.. samo musi minąć bejbsmile tenkssmile kiss
          • zuzia36 Re: Asia, nie no foty prima sort:))))) 04.06.05, 17:19
            tak tak, odstawiła się dziewczyna....
            Ja za tydzień idę na weselicho, ale nie bardzo mam ochotę sie szykować.
            A z moich planów nici. Nie opaliłam się bo było pochmurno i ledwie zdązyłam
            skończyć koszenie zaczął padac deszcz. A jak się zmęczyłam!!!!!!!!!!!
            Za chwilę do kościoła lecimy, a koncert chyba sobie darujemy, zimno się
            zrobiło. Może obejżymy film jakiś, coś się wymyśli
            • ata76 Re: Asia, nie no foty prima sort:))))) 04.06.05, 17:22
              na Pomorzu też pogoda bezbadziejna...ja nie wiem to jest tak jakby ktoś
              specjalnie programował, że jak zbliża się weekend, to pogoda robi się do d...

a w kwestii planów weekendowych to u mnie brak planów...mężuś zaś leci na nocną
              (o zgrozo) strzelankę!!!!
              • pszczolaasia Re: Asia, nie no foty prima sort:))))) 04.06.05, 17:23
                idziesz z nim?
              • zuzia36 Re: Asia, nie no foty prima sort:))))) 04.06.05, 17:26
                a kto do kogo bedzie strzelał???????
                • ata76 Re: Asia, nie no foty prima sort:))))) 04.06.05, 17:26
                  Niemcy walczą z Aliantami wink

i nie, nie idę, bo nie mam giwerki wink
    • zuzia36 Re: to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!! 04.06.05, 17:24
      a czy zdjęcia naszego pokojo - mieszkania dostałyście???????? bo mi coś tu nie
      gra!!!!!
      • ata76 Re: to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!! 04.06.05, 17:26
        nie sad(((
        • zuzia36 Re: to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!! 04.06.05, 17:27
          to już wysyłam, bo je akurat tu mam
          • ata76 Re: to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!! 04.06.05, 17:29
            to czekam ze zniecierpliwieniem smile)))
            • pszczolaasia Re: to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!! 04.06.05, 17:31
              ja nie pamietam, ale chyba nie, a nie mogę wejśc do mojej głupiej poczty na
              razie...bo mi komp siada jak do niej wchodzę,a z różnych względów nie mogę go
              uruchomić ponowniesmile
              • zuzia36 Re: to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!! 04.06.05, 17:39
                wysłałam i zmykam do kościoła, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                • pszczolaasia Re: to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!! 04.06.05, 17:45
                  pa
                • ata76 Re: to Was zaskoczę....weekendowe pogaduchy!!!!! 04.06.05, 17:45
                  bardzo ładne masz mieszkanko Magda!!!Zwłaszcza ta zieleń na ścianach mnie
                  zachwyciła....ja to nie mam odwagi na kolorki...i piesio też cudny!
    • pszczolaasia Ata zobacz sobie...... 04.06.05, 17:45
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10123
      • ata76 Re: Ata zobacz sobie...... 04.06.05, 17:48
        no to strona wymarzona dla Ciebie!!!!!!widzę, że już nawet głoś zabralaś!!!
        • pszczolaasia Re: Ata zobacz sobie...... 04.06.05, 17:48
          w tej kwesti musiałamsmile))
          • ata76 Re: Ata zobacz sobie...... 04.06.05, 17:52
            ja zaczęłam czytać i mniemam że wyjdzie, że każdego mozna byłoby zmienić!!!!!
            • ata76 Re: muszę kończyć 04.06.05, 17:55
              bo wlasnie siostra do mnie jedzie!!!!
              • pszczolaasia Re: muszę kończyć 04.06.05, 18:00
                narasmile
                • cytrusowa halo sexiary 04.06.05, 18:13
                  co tam?
                  Pszcozla, wkurw juz przeszedl?
                  • pszczolaasia Re: halo sexiary 04.06.05, 18:15
                    nie. ale przejdzie..idę na wódkę zara się nawalę i przejdzię, albo się nawalę
                    na smutno... chyba pierwszy raz w życiu, albo na agresywniesmile))) ale będzie
                    czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • cytrusowa Re: halo sexiary 04.06.05, 18:16
                      ha!

nie gadaj, ze na smutno. najlepiej przed lustrem robiąc glupie miny -
                      gwarantuje, ze sie tylko rozmieszyszsmile

i z tym upijaniem to poczekaj na mnie, ja cie prosze, taa???
                      • pszczolaasia Re: halo sexiary 04.06.05, 18:19
                        ja mogie dwa razy bella teraz i później z tobąsmile))) a miny do lustra jakoś na
                        mnie nie działają...chyba nie am dzisiaj tego... poczucia humoru, gdzieś się za
                        chmurami schowało.... no nic Cytruś cza se radzić bez niegosmile
                        • cytrusowa Re: halo sexiary 04.06.05, 18:24
                          no dobra, to cie nie przekonuje!

ale i tak wiem, ze predzej czy pozniej ci sie poprawi.

a gdzie Tomus?
                          • pszczolaasia Re: halo sexiary 04.06.05, 18:28
                            mecz z teściem ogląda..Polska dzisiaj gra z kimś tam.. właśnie do nich idę się
                            nawalićsmile
                            • cytrusowa Re: halo sexiary 04.06.05, 18:30
                              taaa, z azarbejdzanem.
                              moj tez oglada - kumple przyszli i jedna kumpela, slazaczka szwabska, brrr.
                              smieszna laska.
                              chleja piwo i wrzeszcza, a ja siedze obok
                              • jedna_chwilka Baby? 04.06.05, 18:32
                                a kiedy ten mytyng będzie, znaczy się Cytruś kiedy do Gdańska przyjeżdzasz?
                                Pszczoła kiss
                                • pszczolaasia Re: Baby? 04.06.05, 18:34
                                  wpadniesz wtedy też na Pomorze???? zrobimy "sabat" e-foremek? ekstra!!! Jagoda
                                  i vice versal.. naprawdę vice versal kiss
                                • cytrusowa Baby 04.06.05, 18:34
                                  ano bendziem od 26 czaerwca, po tygodniu mężul jedzie spowrotem a ja zostaje
                                  tak około do 13 lipca
                                  • jedna_chwilka Re: Baby 04.06.05, 18:38
                                    o Jezza może jakiś łykend by się dało..., bym chciała...

Pszczoła, ja Cię zaklinam na wsje świętości...
                                    co jest z wkurwem? niech se pójdzie precz
                                    • pszczolaasia Re: Baby 04.06.05, 18:45
                                      wkurw jest uparty tak jak ja...ale puszczam mu właśnie muzę, zara przejdzie bo
                                      mu każe, ilesz można...naczytałam się po prostu w necie o ciążach
                                      pozamacicznych i sama nie wiem co mam qrwa myśleć, jak mam mysleć..z jednej
                                      strony potwierdza się to co mój gin mówi, tylko, że ...wiecie mnie to męczy i
                                      tyle. kończę laseczki moje tofanesmile))) jestem za łikendemsmile))
                                      • jedna_chwilka Re: Baby 04.06.05, 19:38
                                        przeczytaj co w dowodzie masz napisane zamiast w necie, to Ci wkurw minie smile
                                    • cytrusowa Re: Baby 04.06.05, 18:45
                                      no mogloby sie udac, pomysl Jagodka, cio?
                                      • jedna_chwilka Re: Baby 04.06.05, 19:37
                                        ja to wiesz, juz chce...
                                        musze z Panem przedyskucic, coby mnie zawiozl, dach nad glowa skolowal tak
                                        zebym sie upila i mogla sie dzies na miejscu zdemnac
                                        zalac kuwa robaka w Waszym towarzystwie smile ale jazda - juz mi slinka cieknie
    • jedna_chwilka aaa tam, tak dla porządku 04.06.05, 19:38
      • cytrusowa Re: aaa tam, tak dla porządku 04.06.05, 19:42
        Jagodka,
        z tym noclegiem, to jak sie uprzec mamy gdzie nocowac- zapraszam do nowego
        mieszkania. tylko trza przywiezc materac do spania i skombinowac wiaderko na
        kiubelek, hihihi
        • pszczolaasia Re: aaa tam, tak dla porządku 04.06.05, 19:50
          czili wszystko uzgodnionesmile))))))) będziem chlaćsmile)))))))))))
          tylko upraszam, żeby to w lipcu zrobić, jak kasę dostanę, cobym z gestem z Wami
          szalec mogła, bo w tym cholernym czerwcu, to cieńko to widzę....zaglądnęłam do
          dowodu...przeraziło mnie moje zdjątko smiertelnie Jagodosmile))))))))))
          • cytrusowa pszczola, 04.06.05, 19:56
            ty nieprzytomna jestes???
            pisze przecie, ze bede na początku lipca!!!
            • pszczolaasia Re: pszczola, 04.06.05, 20:02
              jo, trochę nietomna jezdem dziś....
              powiem Wam coś napisałam do takiego gościa dochtorka mam odpowiedź...kcecie?
              pochasałam dziś też w necie i mój przypadek może być leczony laparoskopowo,
              lekami, lub oczekująco, tak jak mój gin...to jest zalezne od wielu czynników, z
              czego ja 2 spełniam, więc może dlatego tak mnie męczą i nerwują Ci lekarze...
              ach ja już sama nie wiem..wiem tylko tyle, że mam ich dość. i tyle... zara wam
              skopiuje odpoweidź.
              • pszczolaasia dziwny przypadek czyli ja:) piekło i szatani.... 04.06.05, 20:11

Wróć do Twoja skrzynka pomoc

następny >>

dodaj adres do książki | dodaj adres do reguł
                Od: ob-gynaec@gazeta.pl
                Data: 2005-06-04 19:05
                Do: pszczolaasia@gazeta.pl
                Temat: Re: trochę będzie długie...
                rozwiń nagłówek

mam pytanie, krótkie, co mi jest... będzie trochę długie
                przepraszam za to. 17.03 miałam ostatnią miesiączkę, test ciążowy
                zrobiłam 18.04 przy cyklach 30dniowych. zrobiłam też na własną
                rękę test hcg całkowite wyszedł mi absurdalny wynik 42411,10 który
                wogle nie współgrał z rzeczywistością, lekarz zalecił mi beta hcg
                i wyszło 113- to było 20.04. ze względu na moje wcześniejsze
                poronienie (2 m-ce wcześniej- poronienie samoistne na przełomie
                5/6 tc, niedoszło do zagnieżdżenia) dostałam duphaston 3x1
                dziennie i zwolnienie lekarskie celem relaksu całkowitego.
                relaksowałam się. 29.04 dostalam takich leciutkich plamień
                zadzoniłam do swojego gina, przyjął mnie, zrobił usg i stwierdził,
                że nic nie widać, a powinno być (ok. 6tc)zlecił betę-
                zrobiłam 30.04- wyszło 846. kazał powtórzyć 2.05, zrobiłam wyszło
                1380, więc kazał przylecieć do ośrodka bo teraz powinno być widać.
                oczywiście nie było nic widać, ani w macicy (o wymiarach
                44x48x46mm, endometrium ok. 12mm) przydatki bez widocznych
                echostruktur patologicznych, płynu w zatoce duglasa
                nie stwierdza się. do szpitala w celu wyeliminowania ciąży
                pozamacicznej. w szpitalku kazali odstawić duphaston. w nocy z 5/6
                maja dostałam w/g moich odczuć normalną miesiączkę, bolesną ,
                skrzepowatą miesiączkę. w wypisie ze szpitala pisze tak observatio
                guoad gravigitas ectopica- negativa badania z 06.05- hb-13.5, ht-
                37,8, rbc-4,13, wbc-7,75, plt-245, crp0,8 bhcg- 02.05-1380; 03.05-
                1240; 05.05-1288; 07.05-795, i hit sezonu- 10.05-1307
                usg- trzon macicy przodozgięty o wymiarach 50x42x35 o prawidłowej
                echostrukturze, endo- 4mm, przydatki bez zmian , jajniki 25 mm bez
                zmian płynu w zatoce nie ma.
                13.05 na zlecenie lekarza zrobiłam betę-1452, poszlam na usg- opis
                trzon o wymiarach 34x46x55 o zwykłej echostrokturze. endometrium
                jak po zwykłej miesiączce o regularnym zarysie. jajnik prawy i
                przydatki w porządku. jajnik lewy zwykłej wielkości o prawidłowej
                echostrukturze.w jego sąsiedztwie echostruktura centralnie
                hyperechogenna o średnicyok. 13mm mogaca odpowiadać poszerzonemu
                na tym odcinku jajowodowi lewemu. zatoka douglasa wolna. poszłam
                do szpitala, jeszcze raz usg, no coś tam jest..przez sobotę i
                niedzielę nic nie robili, tylko po kolei przekonywali mnie, ze mam
                szykowac się na zabieg. w poniedziałek się zaczęło kongo...w
                zasadzie dlaczego przyszłam, choćby dlatego, ze od 2 tygpdni
                krawię i boli mnie lewa strona tak jakby kłuł mnie ktoś szpilką,
                tak im odpowiadałam. we tworek znowu konsylium, zrobili mi jakiś
                przepływ czegoś tam tym aparatem od usg, coś tam było, jakieś
                echo, a czegoś nie było dokładnie nie wiem, bo nikt nie uznał za
                stosowne mi wyjasnić, w każdym razie ordynator wezwał mnie na
                rozmowę i powiedział, że prawdopodobnie to może być pozostałość po
                poronionej ciąży, może to być krwiak, albo coś innego.. wypis
                wygląda tak- observatio quoad graviditias ectopica lat.sin. beta
                1452-1422. trzon o prawidłowych wymiarach i echostrukturze, endo-
                3mm, przydatki prawe- bez zmian. w rzucie przydatków lewych obszar
                hyperechogenny o śr. ok. 15mm mogący odpowiadać pogrubiałemu
                jajowodowi (organizująca się ciąża pozamaciczna) jajnik lewy -
                średnica ok. 25 mm.
                20.05 poszlam do mojego gina- mialam usg robione- opis trzon
                macicy o wymiarach 34x40x36 o jednorodnej echostrukturze.endo-
                3mm. przydatki prawe bez zmian. po lewej około jajnikowo struktura
                hyperechogenna o wymiarach 18x16 mogaca odpowiadać ognisku ciąży
                ektopowej.płynu w zatoce oczywiście nie ma. beta robiona 27.05-
                wynik 1019 czli od 13.05. spadła o 400 jednostek...
                po telefonie z moim ginem poszlam do niego 31.05. na usg i po
                skierowanie znowu na betę- opis usg- trzon jak w badaniu
                poprzednim.przydatki prawe bez zmian. jajnik lewy- o wymiarach
                16x31, i ta struktura ma wymiary 20x15 czyli powiększa się...
                zapomnialam napisać, ze od dnia05.05 krwawiłam, a 31.05 wreszcie
                przestałam krwawić., ale brudzę tak na brązowo...nie wiem jak to
                lepiej określić...
                mój gin mówi, że dobrze, że beta spada, ale dlaczego to się
                powiększa, czy to prawda, ze to coś może się wchłonąć? czy
                zostanie mi do końca życia? z tego może coś się w przyszłości
                zrobić, w sensie, jakiegoś raka czy coś? moj gin coś
                mówił, że to może się zwapnić,ale to nie zniknie, czy zniknie?
                czy jest szansa na to, ze te jajowód będzie jeszcze zdolny do
                czegoś? czy mogę zafundowac sobie tylko kolejną ciąże pozamaciczną?
                przepraszam , że to takie długie, ale chciałam nakreslić całą
                sytuację...dziękuje za odpowiedź...jakakolwiek by nie była.

Sprawa rzeczywiście skomplikowana...
                Zawsze mnie uczono, że u kobiety zgłaszającej się do szpitala należy
                wykluczyć dwie rzeczy: chorobę nowotworową i ciążę.
                W pierwszej chwili pomyślałem o ciążowej chorobie trofoblastycznej
                (po przebytym poronieniu), jednak dalszy opis raczej to wyklucza,
                choć nie dokońca (przydatna byłaby biopsja endometrium).
                Skoro wysokie hCG, to ciąża - tylko czy wewnątrzmaciczna, czy
                pozamaciczna?
                W USG w jamie macicy nic nie widać, endometrium 12 mm, macica nie
                powiększa się - a zatem ciąża pozamaciczna, czy stan po poronieniu?
                W lewym jajowodzie coś widać - nie rośnie (różnica 2 mm jest
                nieistotna, w granicach błędu pomiaru), hCG zachowuje się "dziwnie".
                Zakończenie ciąży ektopowej może przebiegać różnie - od groźnego
                pęknięcia jajowodu i krwotoku, po często bezobjawowe poronienie
                trąbkowe, czyli wydalenie niedoszłego zarodka przez ujście brzuszne
                jajowodu do jamy brzusznej. Najczęściej nie pozostawia to żadnych
                konsekwencji zdrowotnych. Tak właśnie mogło być w Twoim przypadku.
                To, co widać w lewym jajowodzie, może być pozostałością trofoblastu,
                czyli tkanki, z której powstaje łożysko. To też się zwykle wchłania
                bez śladu, aczkolwiek może w tym miejscu dojść do wytworzenia się
                czegoś w rodzaju blizny, co może zaburzać funkcję jajowodu. Ryzyko
                kolejnej ciąży pozamacicznej jest jednak niewielkie.
                W takich niejasnych przypadkach często pomocna jest laparoskopia
                diagnostyczna - wyjaśnia sprawę ostatecznie. Ciążę ektopową można
                też leczyć farmakologicznie Metotrexatem - w wybranych przypadkach
                (m.in. takich jak Twój), jednak nie wszystkie szpitale się tego
                podejmują.
                Mam nadzieję, że jasno Ci to wytłumaczyłem. Zaznaczam jednak, że
                mogę się mylić - rady mailowe, bez zbadania, kompleksowej oceny
                (mimo bardzo dokładnego Twojego opisu) mogą być nietrafione. Ale mój
                tok rozumowania jest bardzo prawdopodobny, z takimi sytuacjami
                spotykamy się i zawsze jest problem, co zrobić; najczęściej robimy
                jednak laparoskopię.
                Pozdrawiam i życzę powodzenia jeśli chodzi o ciążę.

• pszczolaasia Re: dziwny przypadek czyli ja:) piekło i szatani. 04.06.05, 20:12
                  ło matko!!!!!!! na początku jest moje zapytanie...od przerwy jest odpowiedź,
                  ale komu ja to mowię...zorientujecie się na pewno...
                  • cytrusowa Re: dziwny przypadek czyli ja:) piekło i szatani. 04.06.05, 20:16
                    no i swietnie!
                    tylko co teraz, przeciez nie pokazesz tej odpowiedzi swojemu ginkowi, nie???
                    co zamierzasz zrobic z tą odpowiedzia???
                    • pszczolaasia Re: dziwny przypadek czyli ja:) piekło i szatani. 04.06.05, 20:19
                      nie ma potrzeby jej mu pokazywać... ten gość napisał, że może tak być, że jest
                      postawa oczekująca... można laparo zrobić, a można też czekać... ja to tak
                      odczytałam...poczekaj jeszcze raz przeczytam...
                      • jedna_chwilka Re: dziwny przypadek czyli ja:) piekło i szatani. 04.06.05, 20:21
                        czekajcie, boście rozpędziochi dostały, dajcie poczytać - Pszczoła urżnąć się
                        miałaś?
                      • pszczolaasia Re: dziwny przypadek czyli ja:) piekło i szatani. 04.06.05, 20:24
                        "Zakończenie ciąży ektopowej może przebiegać różnie - od groźnego
                        pęknięcia jajowodu i krwotoku, po często bezobjawowe poronienie
                        trąbkowe, czyli wydalenie niedoszłego zarodka przez ujście brzuszne
                        jajowodu do jamy brzusznej. Najczęściej nie pozostawia to żadnych
                        konsekwencji zdrowotnych. Tak właśnie mogło być w Twoim przypadku.
                        To, co widać w lewym jajowodzie, może być pozostałością trofoblastu,
                        czyli tkanki, z której powstaje łożysko. To też się zwykle wchłania
                        bez śladu, aczkolwiek może w tym miejscu dojść do wytworzenia się
                        czegoś w rodzaju blizny, co może zaburzać funkcję jajowodu. Ryzyko
                        kolejnej ciąży pozamacicznej jest jednak niewielkie"
                        z tego co wyczytałam w necie dziś to wygląda, ze u mnie doszlo do poronienia
                        trąbkowatego, po różnych objawach wiem... już jestem w tym temacie tak obkuta,
                        że mogłabym zdawać na medycynie...oczywiście z tego tylko co w necie jestsmile))
                        wygląda na to, że mój gin ma rację, tylko DLACZEGO TO TAK DŁUGO TRWA!!!!!!!!!!
                        • jedna_chwilka Re: dziwny przypadek czyli ja:) piekło i szatani. 04.06.05, 20:26
                          widać musi, ale przewidywane zakończenie - optymistycznesmile)))
                          • jedna_chwilka Re: dziwny przypadek czyli ja:) piekło i szatani. 04.06.05, 20:27
                            Pan dzis nie wróci, na katowickiej złapała go ulewa, przez którą w Gliwicach są
                            korki jak sie masz wiktor
                        • cytrusowa taaaa 04.06.05, 20:26
                          no po prostu jestes WYJĄTKOWA, jrdyna w swoim rodzaju!!!smile
                        • pszczolaasia Re: dziwny przypadek czyli ja:) piekło i szatani. 04.06.05, 20:28
                          Idol leci....waszym zdaniem kto dziś odpadnie? jak dla mnie laska niech
                          spada... ja mam idola...piękny boski, długowłosy Śilskismile)) kocham go po
                          prostu.... Uniatowski też jest fajny...
                          • pszczolaasia wiem Cytruś wiem... Jagoda a mówiłam 04.06.05, 20:29
                            wsiadajw Inter Citysmile)) byśmy dziś razem chlały... ale powiedzcie mi, wy też to
                            tak rozumiecie, czy tylko ja widzę to co chcę widzieć?
                            • cytrusowa Re: wiem Cytruś wiem... Jagoda a mówiłam 04.06.05, 20:31
                              ja polsatu nie mama, idola i tak bym nie ogladala, obrzydlistwo.

no i od razu trza bylo tak mowic, inercity i do Gdanska/Gdyni!!!
                            • jedna_chwilka Re: wiem Cytruś wiem... Jagoda a mówiłam 04.06.05, 20:31
                              ja po przeczytaniu dochtorkowego wywodu - jestem optymistką Pszczoła na
                              prezydenta
                              • jedna_chwilka Uniat w Idolu 04.06.05, 20:33
                                Sutrę skasztanił!!!
                          • jedna_chwilka IDOL 04.06.05, 20:30
                            zdania s ą podzielone, tzn czasem ludzie Ci od SMSow robia na przekor i moze
                            wyleciec Uniat, ale ja sądze osobiście, ze albo ona albo Szymoniak
    • jedna_chwilka lewa, lewa 04.06.05, 20:35
      • pszczolaasia trochę skasztanił.... 04.06.05, 20:44
        ale glos ma kurde fajny...tak lekko spiewa, bez wysiłku... dla mnie laska może
        wypaść, aj lubię tego z dredami....
        tenks Jagoda, za wlanie odrobiny nadziei w osłabione serce Pszczoły...
        naprawdę... kiss forever jors...
        • cytrusowa Re: trochę skasztanił.... 04.06.05, 20:47
          ah dziwczynki...

pszczola, bedzie ok, sie rozejdzie - zobaczysz!

ah, jak juz mam dostac @, to niechja dostaje czym predzej
          • pszczolaasia jeszcze nie ??????? 04.06.05, 20:49
            o kurde!!!!!!!!!!!!!!!! nosz ja czekam .....
            • pszczolaasia i tenks bejb...tofam Cię niepomiernie:))))) 04.06.05, 20:50
              wszystkie Was tofam...normalnie nie wierzę rozklejam się... trza skończyć z
              piciem...

Laska mi się nie podobała ...Jagoda też tak uważasz??????
              • pszczolaasia Silski na idola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 20:55
                jest de best...nie dość, że najpiekniejszy to doskonały!!!!!!!!!!!!!!!!
                • cytrusowa Re: Silski na idola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 20:58
                  ba!!!
                  ah, ja sie tez rozczulilam...
                  • jedna_chwilka Re: Silski na idola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 21:01
                    nie ryczeć mi tu, pijuski
                    Laska była za przeproszeniem Baśki - do bani
                    i reszta też mnie sie nie podobywala i muszę Ci tu pszczoła rację w całej
                    rozciaglości tematu - stawiam na Silskiego
                    • jedna_chwilka a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:02
                      a Cytrusowa, w ktorym dc jesteś? i nic sie nie zanosi na ciotkę?
                      • pszczolaasia Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:04
                        ja piwo...Żubr... szalenie niebezpieczne piwo...dwa wypijesz nic ci nie jest
                        trzecie chlapniesz i ....budzisz się rano...zawsze tak mam...
                        • jedna_chwilka Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:07
                          no coś Ty?
                          O Boziu jak ja dawno nie piłam piwa.... jakoś ja gorzałkę preferuje
                          • pszczolaasia Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:08
                            czyściochę? tak setunię? ja tez czasem lu8bię...ale najlepiej wściekłe psy...
                            ło matko.... jak się spotkamy, to se walniemy...
                            • jedna_chwilka Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:09
                              ło jezzas za scikle psy szystkie piniendze
                              • cytrusowa Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:12
                                owu byla dokladnie 14 dni temu, wtedy mialam dwie krechy na tescie owu.

a z tym alkoholem - ja kocham piwo z sokiem, ale ostatnio nie moge, po prostu
                                nie moge pic, moj zoladek sie buntuje. wiec najpeiej czysta z porzeczkowym na
                                zapitke.
                                a najbezpieczniej to jakis kolorowy, wodeczka z sokiem 2 in 1
                                • pszczolaasia Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:18
                                  czysta z porzeczkowym też może być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  • jedna_chwilka Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:19
                                    pozygam sie po tym
                                    chyba zeby Blackcurrant pic
                                    • pszczolaasia Jagoda mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 21:23
                                      już wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                      • jedna_chwilka Re: Jagoda mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 21:27
                                        i mimo to moge spróbować się wbić na jakiś weekend z wami?
                                        • cytrusowa no przeciez ze mozesz 04.06.05, 21:29
                                          jeszcze raz podaje zainteresowanym, hihih trminy weekendowe kiedy bede w
                                          gdansku:
                                          1-3.07 i 8-10.07
                                          • jedna_chwilka Re: no przeciez ze mozesz 04.06.05, 21:31
                                            bo do Ciebie Cytrus tez poszlo
                                        • pszczolaasia Re: Jagoda mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 21:32
                                          no a co to za pytanie do diabła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcesz mnie
                                          wnerwić????????? właśnie się uspokoiłam z nerwa, a ty mnie kcesz znowu na
                                          wyżyny wnieść??????????????? bez jaj Jagodo!!!!!!!!!!!!!!
                                          • jedna_chwilka dobra spoko juz 04.06.05, 21:34
                                            ok, ok
                                    • cytrusowa Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:23
                                      no to tak rozpatrując, to Baccardi Breezer albo Smirnoff Ice - tego moge pic do
                                      woli!!!
                                      • cytrusowa a co o tym sądzicie? 04.06.05, 21:28
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=24334167
                                        bo ja jestez jak najbardziej za (ale najwczesniej w wieku 6mcy) i nieopatrznie
                                        przeczytalam ten wątek Marcinowi - i kurka, opier..olil mnie i zakazal robienia
                                        tego dziecku
                                        • jedna_chwilka Re: a co o tym sądzicie? 04.06.05, 21:29
                                          no bo kolczyki w tak mlodym wieku to realizacja marzen rodzicow..., jestem za
                                          tym zeby dziecko zdecydowalo
                                      • pszczolaasia Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:29
                                        powiem wam tak- ja uwielbiam cierpkie driniacze....czili Campari z sokiem
                                        pomarańczowym i wódeczką... Ata martini albo slodkie likierki... my jesteśmy
                                        dopełnieniem siebiesmile dobrałyśmy się na zasadzie przeciwieństw alkoholowychsmile))
                                        poza tym nasza przyjaźń datująca się od pieluchy jest niczym niezmąconasmile))) w
                                        zasadzie rozumiemy się bez słów... czytamy podobne książki, słuchamy bardzo
                                        podobnej muzyki.... mężów sobie wybrałyśmy nawet podobnych- wariatów takich...
                                        może dlatego też się baaaardzo dobrze dogadują, mimo, że maja krańcowo różne
                                        zainteresowania...ale to pytanie chyba było inne...
                                        • cytrusowa Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:32
                                          taaa, pszczola, to ty se mozesz podac reke z Marcinkiem - on lubi campari, ja
                                          nie, bo wlasnie zbyt wiele gopryczy. ale za to kupilismy dzis Martini Bianco,
                                          do tego soczek ananasowy lub tonic, i lod...ale najpierw podlecze zoladek...
                                          do lipca wytrzymam!!!musze i chce!!!
                                        • jedna_chwilka Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:33
                                          ja jakos ostatnio niepijąca kurde balans, śjakaś taka porządnicka
                                          a kiedyś jak sie nawalilam na mazurach to pamietam ze z domku obok naszego
                                          wracalam cos kolo 2 godzin...i mam zdartą skore z łokcia bo przy domku kaczuchy
                                          tanczylam
                                          • pszczolaasia Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:36
                                            kaczuchy???????????? jak się obaczym musisz to pokazać...po prostu
                                            musisz!!!!!!!!!!!!
                                            jeśli chodzi o kolczykowanie niemowląt...bez komentazra... powiem krotko na
                                            glupotę nie ma rady... gupich nie sieją, sami się rodzą...
                                            • jedna_chwilka Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:39
                                              Ci powiem, że tam byla taka grupka mlodych ludzi i bawili sie przy roznej
                                              muzyce no i przyjechali , no tak sie skrzykneli, na podstawie wypisanych
                                              skierowan na wczasy FWP, tacy kreatywni byli, wiec lecial Pankracy, Kaczuchy,
                                              Miś Uszatek i międzynarodówka...
                                              • pszczolaasia Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:40
                                                rybuś ja to wszystko rozumiem...sama bym poszła w tango....ale muszę to
                                                obaczyćsmile))))))))))))))))) proooooooooszszszęęęęęęęęęęęęe pokażesz mi?????????
                                                • jedna_chwilka Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:42
                                                  ale kaczuchi czy Ty Bejbe chcesz co insze w mojem wykonaniu?
                                                  Bo wiesz - dla Ciebie wszystko smile))
                                                  • pszczolaasia Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:43
                                                    cokolwiek mi pokażesz bejb...cokolwieksmile)))) nie będę naciskać, ale te
                                                    dwugodzinne kaczuchy jakoś na wyobraźnie działają...
                                                  • jedna_chwilka Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:44
                                                    ja pikolę nad kondycją mus mi poćwiczyć
                                                  • pszczolaasia Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:46
                                                    trening zacznij jak najszybciej....
                                                  • cytrusowa Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:49
                                                    trza sie roztreningowac, nigdy nie wiadomo kiedy sie przyda!!!
                                                  • jedna_chwilka Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:48
                                                    a poza tym 2 godziny to ja pokonywałam jakieś 75 metrów a kaczuchi tańczyłam
                                                    przy domku tych mlodych ludzi ale ze nie trzymalam pionu i odrywałam się od
                                                    ściany przy ktorej usilowalam kaczuchi tanczyc i raz na jakiś czas się
                                                    orientowałam, że nabieram kąta prostego i nagle naprężałam się jak struna... i
                                                    przywalilam łokciem w docieplenie które było jak cholera chropowate, no i
                                                    zdarłam skórę
                                                  • pszczolaasia Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:50
                                                    ja płacze ze śmiechu....smile))))))))))))))))
                                                  • jedna_chwilka Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:57
                                                    stara, że Cię tam nie było, oni tam mieli Dyżurnych - jak my Anię ale takich
                                                    dwoje wyznaczonych na cały dzień, początek warty o 0.00 i tak do 0.00
                                                    następnego dnia.
                                                    Nie pili gorzały, dbali o porządek w sensie czystość i pisali kartki z zakupami
                                                    dla reszty oraz mieli za zadanie w dowolnej chwili zażadać okazania wypisanego
                                                    skierowanie FWP, na podstawie którego Ci ludzie co z nimi byli pojawili sie na
                                                    tej wycieczce, kto nie miał skierowania lub identyfikatora mial wykonac dowolne
                                                    życzenie Dyżurnego bądż wyznaczonej osoby z grupy. No i wtedy kiedy u nich
                                                    pilismy, wezwano nas do okazania identyfikatorow ktorych occzywiscie nie
                                                    mielismy, no i przyszlo nam pokazac gole dupy, mnie tam było szystko jedno i
                                                    juz mialam rozpiete spodnie ale kolezanki odmowily wspolpracy - nie wiem
                                                    dlaczego
                                                  • pszczolaasia Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 22:08
                                                    nie gadaj.....ty jesteś szalona........ ja płaczęsmile)))))))))))))))
                      • cytrusowa Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:05
                        28dc, zapowada sie, zapowiada - bol brzucha, takie skorcze jak na @, ale tylko
                        momentami, no i ogolnie spiaca i rozbita.
                        powinnam pi razy drzwi dotac dzis-jutro, ale ostatnio mi sie spoznila, wiec
                        teraz pewnie tez sie spozni. po owu moze przyjsc pozniej niz 14 dni, prawda?
                        • pszczolaasia Re: a w ogole co Wy tam pijecie? 04.06.05, 21:06
                          a kiedy mniej więcej owu była hę? ze się spytam ...bo ja ostatnio soory Cytrus
                          nietomna chodzę...
                    • pszczolaasia Re: Silski na idola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 21:03
                      no ale ten to jak ryknął...nie wiedziec czemu...Sebastian mi się podobywuje...
                      ale ja od czasu do czasu lubię sobie poryczeć....Jagoda pozwól mi...my z
                      Cytrusią nie będziem rozrabiać tlko se pośpiewajem, rykniemy wielkim głosem
                      CZERWONY PAS...i inne pieśni staropolskiesmile))))
                      • jedna_chwilka Re: Silski na idola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 21:09
                        a co ja mam pozwalac lub nie, sama se czasem ryknąć bym chciala
                        a poza tym co to ja dyrechtor swiata coby mnie az tak pytywać - zwykla
                        asystentka /sekretarka jak mowio niektorzy, z mozgojadami...
                        • pszczolaasia Re: Silski na idola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 21:12
                          no to już znamy stanowisko.,....a może by tak profil firmy? ja tam wszystkim
                          powiedziała gdzie pracuje...a Jagoda tajemniczy don pedro rormalnie jest...
                          pary z gąbki nie puści.... Bartek, on ma Bartek na imię.... ładnie zaśpiewałsmile)
                          • jedna_chwilka Re: Silski na idola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 21:14
                            napisalam Ci w mailu chyba w piatek rano i poszlo na gazete...nie odebralas?
                            • cytrusowa ha! 04.06.05, 21:17
                              mnie wystarczy ze wiem, ze Jagodka ma konszachty z moją ukochaną Radiostacją -
                              jakiś dział marketingu, promocja i reklama. ale ze swojego doswiadczenia babki
                              od merchendisingu i promocji stawiam na marketingsmile
                            • pszczolaasia Re: Silski na idola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 21:17
                              nie.... nie mam niczego od Ciebie oprócz fotek...tam coś było? nie.... poprosze
                              riplej...błagam na kolanach...riplej.....
    • jedna_chwilka no to Dobranoc 04.06.05, 22:03
      • cytrusowa Re: no to Dobranoc 04.06.05, 22:07
        a to dlaczego "dobranoc"? toż to dopiero 22!!!
        • pszczolaasia Re: no to Dobranoc 04.06.05, 22:08
          ja tam Idola na 4 oglądam....
          • cytrusowa Re: no to Dobranoc 04.06.05, 22:12
            a ja pisze z wami, bo maz jakis glupi film oglada! a poza tym wole was, niz tv
            • pszczolaasia Re: no to Dobranoc 04.06.05, 22:13
              jaki film? na tvn& leci zabójczy film jesli możesz oglądać...bo nie
              wiem...chyba nie możesz co? bo wam kazali antenę zdjąć jak dobrze pamiętam...
              • cytrusowa Re: no to Dobranoc 04.06.05, 22:15
                teraz mamy zviorcza i 4 polskie kanaly na krzyz, niestety tvn niet.
                na szczecie lub nieszczescie ammy cyfre i wkolo Macieju to samo leci - Cube 2
                leci
    • nitka111 :((((((( 04.06.05, 22:15
      No tak nie ma mnie przez chwilę, a tu ani fotek nie dostałam ani nic,
      zapomniałyście już o mnie sad.
      Zwłaszcza fotek nowej koleżanki itp., tylko tatoo dostałam.
      • cytrusowa Re: :((((((( 04.06.05, 22:16
        boo widzisz, ja o Tboie nie zapomnialam!!!
        a swoja droga to gdzie ty sie szlajasz dziewczyno, he?
      • pszczolaasia Re: :((((((( 04.06.05, 22:17
        a podoba ci się chociaż bejb? tatoo? koleżankę ci podeslę, ajkl tylko do poczty
        wejdę... na razie nie mogie...zgłupła trochę.... jak się czujesz Nituś? wiadomo
        coś w wiadomej sprawie?
        • nitka111 Re: :((((((( 04.06.05, 22:20
          Musielismy wyjechać wczoraj, tak trochę nagle, nawet kompa nie włączałam. A
          dzisiaj po grillu u znajomych ( zdjęcia jak do mnie dotrą to wyślę), wróciłam i
          próbuję wszystko przeczytać.
          A Bartek poduczył młodszych kolegów rozrabiania smile)).
          • nitka111 A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 22:21
            .. nic, ale zioła sobie kupiłam, te co Sabina pisała, więc będę pić.
            • pszczolaasia Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 22:23
              choroba.....Nituś wiesz nie? kiss**** mocno...
              • nitka111 Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 22:27
                Już mi wszystko jedno, nawet mnie nie wkurzają pytania, mówię zgodnie z prawdą
                i to pytającym jest głupio.
                • pszczolaasia Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 22:30
                  to akurat dobrze robisz... się przekonalam, że najlepsze wrażenie prawda
                  robi... nikt nie wie co ma dzisiaj odpowiedzieć...i o to chodzi...przestają
                  dupę, za przeproszeniem, zawracać.
                  • nitka111 Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 22:32
                    No właśnie, też tak stwierdziłam. I chyba dlatego czuję się lepiej. smile))
                    Zmykam spać, bo oczy mi siezamykaja Całuski ,pa!!
                    • pszczolaasia Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 22:34
                      ja tez spadywujesmile ucałuj pieknotę swoją od nassmile)) znaczy się Bartusia, żeby
                      nie byłosmile))))))))
                      • cytrusowa ale wy jestescie!!! zostawiacie mnie samą!!!!!!!!! 04.06.05, 22:38

• ata76 Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 22:40
                        no tak ja przyszłam i wszystkie poszły spać!!!

Nituś, zgadzam się z tym, że prawda jest najlepsza, bo pytający przestają wtedy
                        nagle pytać!!!

Jagoda, ja tajemniczego maila tez nie dostałam sad((

Pszczoła, Ty to jesteś.....mi nie chciałaś powiedzieć czemu masz
                        wkurwa....dobra, nie ciągne tematu, bo pewnie znowu mam kiepski nastrój, że
                        Krzysiek wolał iść na strzelankę nocną, niż siedzieć potulnie w domu z ukochaną
                        żoną sad

Cytruś, jak czytam o ślązakach, to jakoś zawsze jestem rozbawiona...... nie
                        wiedzieć zupełnie czemu wink
                        • cytrusowa ata 04.06.05, 22:46
                          to fajnie, ze choc ty sie ostalas.
                          a gdzie bylas, jak cie nie bylo???
                          • ata76 Re: ata 04.06.05, 22:48
                            siostra mnie odwiedziła i wlasnie nie dawno pojechała !
                            • ata76 Re: ata 04.06.05, 22:49
                              aaaaa i jeszcze ogładałam idola, a niestety telewizor mam w drugim pokoju, więc
                              albo siedzę przy kompie, alb oglądam tv
                              • pszczolaasia Re: ata 04.06.05, 22:50
                                i co? ja stawiam dziś na laskę albo Uniatowksiego niestety...
                                • ata76 Re: ata 04.06.05, 22:53
                                  wiesz mi się Bartek nie podoba tak naprawdę, ale dziś dobrze wypadł...muszę mu
                                  to przyznać!!!

trzymam kciuki w każdym razie za Silskiego i Uniatowskiego, reszta jest mi
                                  obojętna!
                                  • pszczolaasia Re: ata 04.06.05, 22:54
                                    wiem dlaczego Bartuś ci sie podobywuje dzisiaj...jak ktoś Raz Dwa Trzy spiewa
                                    to ci się podobywuje, ale trza mu przyznać, że ładnie mu to wyszło, czego nie
                                    można niestety o Uniatowskim powiedzieć... Mop Men mu kłodę pod nogi dzisiaj
                                    walnął, tkz. betonowe koło ratunkowe!!!!
                                    • ata76 Re: ata 04.06.05, 22:57
                                      hehehehe....fakt lubię Raz Dwa Trzy!!!!

i fakt Uniatowski dziś był kiepskawy, ale ma fajny głosik!!!a Silski to taki
                                      diabeł wcielony.....taki czarniawy...całkiem w moim typie...i ten głos
                                      głęboki smile
                                  • cytrusowa ehh 04.06.05, 22:55
                                    boli mnie ząb laseczkisad
                                    chyba se wezme panadol, bo jakos mi nie przechodzi.

to ząb do prykrego zabiegu, ale jakos do tej pory az tak nie dokuczalsad
                                    • cytrusowa ja???=jestem!!! 04.06.05, 22:55

• pszczolaasia Re: ehh 04.06.05, 22:57
                                      Panadol jest jak najbardziej w porzo...w razie czego... a mnie ząbek też nawala
                                      trochę..musze iść odwiedzić przystojnego dentystę...
                                      • ata76 Re: ehh 04.06.05, 22:59
                                        ojojoj dentysta....też muszę odwiedziś...i ostatnio tak kłaniał mi się jeszcze
                                        w pas na poczcie...trza będzie się przemóc i iść!!!!

a mnie dziś cały dzień głowa boli...tabletki nie pomagają...alkohol tez sad
                                        • cytrusowa Re: ehh 04.06.05, 23:00
                                          ale jutro bedziesz miala wesolo ata, bol bedzie twoim przyjacielem, czego ci
                                          nie zycze of course.
                                          albo nie bedzie go wogole! co jest lepszym rozwiazaniemsmile
                                          • ata76 Re: ehh 04.06.05, 23:01
                                            po cichu liczę na to drugie rozwiązanie smile
                                          • pszczolaasia Re: ehh 04.06.05, 23:01
                                            ja już Ci mówiła Ata, za dużo bierzesz prochów...
                                            • ata76 Re: ehh 04.06.05, 23:03
                                              wiem wiem....wczoraj jeszcze przeraziła mnie z lekka wizja Asiulki...ale
                                              pocieszam się, że często nie biorę...ale jak zacznę, to fakt
                                              dużo "łykam"....tabletek oczywiście, żeby nie było zludzeń optyczno-
                                              płciowych wink
                                              • pszczolaasia Re: ehh 04.06.05, 23:04
                                                Ata!!!!!!!!!! łykasz mówisz.... tabletek.... no no no....
                        • pszczolaasia Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 22:49
                          bo odpowiedzi od dochtorka jeszcze nie miałam... zawsze możesz do mnie wpaść...
                          uchlejem się razem... Jagoda nie kciala z Warszawy przyjechać, może ty chociaż
                          wpadniesz do mnie...zamów taksóweczkę i przyjeżdżaj...
                          • ata76 Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 22:50
                            oj jakbyś trochę prędzej rzuciła temat, to przyjechałabym z Iwoną!!!
                            • ata76 Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 22:51
                              a Ty Pszczoło u rodziców nie siedzisz????
                              • pszczolaasia Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 22:52
                                nie...byłam , ale wróciłam...nuda..nuda... nie mogę jakoś na jedną osobę
                                paczeć...
                            • pszczolaasia Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 22:51
                              tosz cały czas tu rzucam!!!!!!!!! ale zawsze możesz witro wpaść z rana. ja nie
                              mam problemu moge od rana zacząć tankować z tobąsmile
                              • ata76 Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 22:54
                                gentelmeni nie piją przed 12 wink
                                • ata76 Re: Cytruś 04.06.05, 22:55
                                  a gdzie Ty??????????????????????????
                                • pszczolaasia Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 22:55
                                  prosz cię... gentelmeni...przecież my damami jestesmy!!!!!!!!! a damom wiele
                                  się wybacza... ostaw go w domu..niech skruszeje i wal do mniesmile))))))))) kupię
                                  Kadarkę....
                                  • ata76 Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 23:00
                                    kadareczka mówisz....czuję się skuszona wink
                                    • pszczolaasia Re: A w wiadomej sprawie... 04.06.05, 23:02
                                      to dobrze się czujesz...smile)))))))
                                      • ata76 Re: A zmieniąjąc temat 04.06.05, 23:05
                                        na chwilkę oczywiście, to odkryłam, że jak nie mam gg włączone to komputer mi
                                        się nie wiesza tak często.....jestem w szoku, bo nie myślalam że gg może tyle
                                        pamięci zabierać!!!
                                        • pszczolaasia Re: A zmieniąjąc temat 04.06.05, 23:06
                                          oooooooo to może dlatego diabeł mi się od dwóch dni nie wiesza.... ciekawe,
                                          ciekawe...
                                          • ata76 Re: A zmieniąjąc temat 04.06.05, 23:08
                                            no ciekawe...nie kumam tego, ale odkrył to Krzysiu (muszę to z bólem przyznać)
                                            i faktycznie sprawdziłam i odąd nie włączam w ogóle gg, komp się nie
                                            wiesza...dziwne, ale tak się dzieje!!!
                                        • ata76 Re: A zmieniąjąc temat 04.06.05, 23:06
                                          i slucham sobie teraz Smashing Pumpkins "Adore"!!!!
                                          • pszczolaasia Re: A zmieniąjąc temat 04.06.05, 23:10
                                            ja powoli kończę wiecie... na serio...juz pije drugiego żubrzyka i mi sie w
                                            glowie powoli kolebie... bobranoc... czy na jutro nowy wątek? czy w starym
                                            ostajemy? chyba nowy co nie?
                                          • ata76 Re: czas chyba iść spać!!!! 04.06.05, 23:11
                                            w każdym razie na mnie czas!

papapapa
                                            • ata76 Re: może nowy niech będzie!!! 04.06.05, 23:12
                                              pewnie z przyjemnością któras założy!!!
                                              • pszczolaasia Re: może nowy niech będzie!!! 04.06.05, 23:14
                                                posłałam ci coś na domowy...
                                                • cytrusowa Re: może nowy niech będzie!!! 04.06.05, 23:18
                                                  yo!
                                                  i to pewnie zaloze ja, hihih, bo jeszcze posiedze.
                                                  szukam czegos o HSG, siore będą męczyc, i to bez znieczulenia, brrr
                                                  • ata76 Re: może nowy niech będzie!!! 04.06.05, 23:26
                                                    dzięki Pszczoła za maila!!!

Cytruś, niedna ta Twoja siostrzyca...oby wszystko się udało!!!

a swoją drogą ostatnio oglądalam zdjęcia z forum i dopatrzyłam się Twego
                                                    zdjęcia z loczkami....faktycznie masz te loczki Magda...zawsze o takich
                                                    marzyłam, na ale niestety natura dała mi tylko proste druty na głowie
                                                  • ata76 Re: może nowy niech będzie!!! 04.06.05, 23:27
                                                    biedna mialo być wyżej nie "niedna"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka