asiulka1976 10.06.05, 00:00 Na wstepie sle buzi buzi dla atki i jej mezsia ) ona wie za co hihhihiihi strasznei sie ciesze ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ata76 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 00:06 ojejku, a myślalam, że będę pierwsza, bo piątek to taki piękny dzień Asiulka, dzięki za buziaczki, przekaże mężowi Odpowiedz Link
gocha500 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 07:47 hejka ja tez wysylam buziaki!!!!! ale smutno mi (((-ehhhh tak to jest!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 08:31 Helloł!!!! jest piątek i nie jest źle, jak dla mnie )))) a od poniedzialku urlop Odpowiedz Link
gocha500 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 10:54 heheheh taka rymowanka mi sie skojarzyla kto jest zaciazony ten zadowolony komu sie nie udalo temu smucic sie zostalo ))))))))))))))) ehh tak jakos melancholijnie jestem nastawiona!!!a u nas jeszcze brzydko i pada!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 11:17 ja nie jestem zaciążona a i tak wesoła jestem..to taka gupi optyzmizm we mnie siedzi, zwłaszcza, że piątek jest)))) Odpowiedz Link
ata76 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 11:41 a ja jeszcze dodatkowo idę na urlop ))))))))) Odpowiedz Link
tola79 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 08:37 Gocha, nie smuć się, buziak specjalnie dla Ciebie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 08:31 no to ja tez się przyłączę do buziakow dla Atki i jej męża chociaż nie wiem za co, ale.... może nie musze wiedzieć sześć dziewczyny...Pszoła nadaje z Pomorza...słonecznego))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 08:34 i nie ma kacyka dziś!!!!!!!!!!!! tylko....trochę dziwnie się czuje.... w sensie, że slońco dzisiaj ostro wali przez okna)) Odpowiedz Link
tola79 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 08:40 Słońce wali? a u mnie chmury i zapowiada sie na deszcz, paskudnie Ale co tam, dziś piątek , hurrrra!!! Pszczółko, to tylk się cieszyć, że głowka nie boli! My wczoraj obalilismy wineczko do kolacji i dostałam takiej głupawki, że heeeej! No a potem, same rozumiecie, teges... )))))))) Buziaki dla Atki i męża, tez nie wiem, co jest grane, ale i tak całuję Atkę, bo tak ** Odpowiedz Link
annalalik Dzieńdoberek 10.06.05, 08:38 Dla zainteresowanych - spoglądnijcie na mój wykresik - tosz FF wogóle w d*** ma (jesli ja ma) ten moj śluz... z nieba owu pokazuje troche. Przypomne ze w 14 dc bylam u ginka i bylo czysto u mnie, brak płynu i oznak owulacji, fizycznie tez jej nie czułam. A poza tym u mnie fajnie Pochmurnie ale całkiem miło Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dzieńdoberek 10.06.05, 08:41 z ciekawości się spytam... bo gupia jestem jak wiecie...tak jak owu nie ma to, śluziku tez nie, czyt. pierdzioszków? Odpowiedz Link
annalalik Re: Dzieńdoberek 10.06.05, 08:44 ano nie ma (choc ponoc czasem sie zdarzaja, no i odwrotnie ponoc czasem jak jest owu to tez ich nie ma..) OK nie draze juz tematu - i tak nic nie bylo by byc hihihi Odpowiedz Link
sabi35 Re: Dzieńdoberek 10.06.05, 08:49 Witam, witam. Podczas owu śluz wcale nie musi być widoczny. U ciebie nie wyląda na wykres dwufazowy w tym miesiącu, ale i u mnie się takie dawniej zdarzały i albo dostawałam progesteron na wywołanie albo za jakiś czas macica zaczęła się oczyszczać sama. I na pocieszenie, bo takim właśnie cyklu bezowulacyjnym zaszłam w ciążę (ze strachu przed zapowiedzią stymulacji hormonalnej Odpowiedz Link
annalalik Re: Dzieńdoberek 10.06.05, 08:52 No mnie czeka stymulacja CLO od następnego cyklu i w sumie sie na nia ciesze W koncu lekarz mi obiecał, ze juz jego w tym glowa bym zaszla a ja mam sie nie martwic - to sie nie martwie )))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Dzieńdoberek 10.06.05, 08:56 U mnie clo nic nie dało, dlatego w następnym cyklu miałam mieć stymulację zastrzykami i stwierdziłam, że jednak poczekam kilka cykli Potem w szpitalu lekarze pytali dlaczego miałam stymulację, jeżeli owu była (wprawdzie nie regularnie, ale była). A jak wytłumaczył ci to lekarz? Odpowiedz Link
annalalik Re: Dzieńdoberek 10.06.05, 09:08 Poprzedni cykl byl monitorowany. Mialam marniutki 1 pecherzyk, który bardzo słabo wzrastał. Owulacja z niego była na szczescie. Ten cykl bez zadnych sladow pecherzyka. Lekarz zdecydował sie na CLO by sprawdzic jak moje jajniki zareaguja na dodatkowa stymulacje. jesli owulacja bedzie normalna po clo to znaczy ze poprostu jajniki nie daja rady. Niestety po CLO czeka mnie kuracja estrogenami no ale najpierw zobaczymy czy sluz bardzo sie popsuje. Odpowiedz Link
sabi35 Re: Dzieńdoberek 10.06.05, 09:12 Mam nadzieję, że u ciebie się uda. Bierz wiesiołek i w czasie owu guajazyl (ale to wiesz), moja szwagierka zaszła w drugim cyklu po clo (i to bez monitoringu, bo gin zachorował nagle a jej się nie chciało iść do innego), więc ten śluz może nie jest taki najgorszy. Odpowiedz Link
annalalik Re: Dzieńdoberek 10.06.05, 09:22 Mnie ginek 14 dc powiedzial ze sluz w szyjce jest dobry tylko pozniej mi sie bardzo zmienia w pochwie Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 08:46 zię bobryyyyy Atka + Krzyś - buziaki Gosia500 - buziaki tez Kobity Moje Najukochańsze - buziaki wielgachne Tola? - oszalał Pan Twój z radości? Odpowiedz Link
ata76 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 08:55 ale fajnie tyle buziaczków w jednym dniu...........jestem normalnie purpurowa z zawstydzenia!!!!!ale oczywiście przesyłam buziaczki również do WAS!!!!! i zabieram się niestety do pracy Odpowiedz Link
tola79 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 08:53 Jagoda??? Że co? Przecie miałam mu nic nie mówić... rozumiesz Oszalał, ale z innej radości, hehe Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:02 pisalam już o tym, ale z przyjemnością powtórze raz jeszcze, bo dobre wiadmości są warte powtórzenia...jak wiadomo regularnie się udzielam na wątku "dla starających się po poronieniu" i tam jest Dorotka, która na pewno...na pewno ...na 1086 % miala cykl bezowulacyjny... w jednym miechu się starałyśmy, tera Dorotka opowiada nam jak wygląda ile cm ma jej fasola jak nogami macha do kogo jest podobna także laski...nigdy nie mówmy nigdy Jagodaaaaa witam... a propo's Sabi śniłaś mi się dziś... że się spotkałyśmy...możliwe to jest kiedyś? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:03 bo ty z południa Polski pochodzisz tak? Odpowiedz Link
sabi35 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:05 Jasne, bo ja się do ciebie na serio wybieram, ale nie wiem jeszcze czy w tym roku. Już o tym myślałam. Chcę mojemu K pokazać Bałtyk, Gdańsk i .... ciebie. Mnie się niestety śniło, że zgubiłam paznokcia, czy ktoś umie interpretować sny? W środę czekam na @@@, może to napięcie? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:19 ty weź przestań.... jeszcze chlopak w dzikim galopie zwieje jak mnie obaczy)) zlamany paznokieć..nie mam pojęcia... mi się śniło, że krwotoku dostalam..już 3 noc z rzędu...co chwila latam sprawdzać- interpretuje to tak, że moja macica się oczyszcza i beta spada...i chyba dobrze interpretuje....i znowu mnie cycki bolą... od stycznia prawie ciągle mnie cycki bolą..ludzie!!! jak ja ich nie znoszę!!!!!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:10 Pszczoła - ok - tylko u mnie bylo z przytulaniem kiepsko Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:20 ale moze wiesz, ten jeden raz "coś" się uchowało? kto wie? niezxbadane są wyroki Boskie... Odpowiedz Link
sabi35 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:25 Już wyobrażam sobie jak tam się czają i dodają sobie otuchy (a może się podstępnie zwalczają? Czy można wogóle mówić o męskiej solidarności wśród plemników?) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:32 jak nie jak tak)))) jesteś szalona)) Odpowiedz Link
sabi35 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:35 A mnie się naprawdę zawsze chce śmiać jak sobie pomyślę, że te miliony lecą na łeb na szyję i potem w macicy muszą podjąć najważniejszą decyzję w życiu: w prawo czy w lewo? And the winner takes all! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:42 my się lałyśmy z moją siorą, jak jeszcze byłam w ciąży (a raczej myslałam, że jestem), że w zasadzie nasze jajka zostały zgwałcone... bo niby "chłopaki" wyczuwają, gdzie jest jajko, bo ono ich podobno wabi czy jak, coś tam wydziela i one to czują i kumacie jak ogary lecą tam gdzie cza lecieć... i wyobraźcie sobie scenę- jajeczko nasze żeńskie ja wisi spokojnie sobie w jajniczku i rośnie, rośnie, pławi się spokojnie w pęcherzyku i paczy a tam w jajowodzie już są !!!!!!!!! miliony!!!!!!!!!! i ono ma tam iść!!!!!!!a ta szarańcza, te dziwne istoty z wiciami wrzeszczą kuszą- no chodź maleńka, no chodź...się nie bój...wszystko będzie dobrze...chodź bejb... i to biedne jajeczko czuje, że "coś" je chce wyrzucić w tą otchłań tych dziwnych stworzeń...i broni się..NIE!!!!!! JA NIE CHCĘ!!!!!!!! JA CHĘ TU ZOSTAĆ!!!!!!!!! I.....pęka.......wyrzuciło to biedne jajeczko w MILIONY tych zboczeńców!!!!!!! one, te miliony się po prostu rzuciły na nasze jajeczko i wgryzają się, ono się broni...........i zostalo po prostu zgwałcone!!!!!!!!!!!!! alesz ja mam powalone w głowie..... )))))))lałyśmy z tego chyba z pół godziny))))))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:48 Właśnie, czasem jak sobie tak leżę jak kocica w łóżku, to wyobrażam sobie te dantejskie sceny w moim brzuchu Byłaś na USG? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:51 nie jeszcze nie, we wtorek pójdę, po kolejnej becie. chyba... taaa na pewno..bo chcę pogadać z nim o moich cyckach..mnie wkurzają...Boszsz jak to grzmi... z przystojniakiem o cyckach!!!!!!! Odpowiedz Link
patka05 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:23 Witam sesjowo Jak to fajnie być jeszcze studentem! Ata- dobrze zgaduję? rocznica? Odpowiedz Link
ata76 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:27 cześć Patka!!!! wbrew pozorom nie rocznica, dziewczyny mnie rozpieszczają po prostu....pewnie wiedzą jak lubię buziaczki i dlatego )))) Odpowiedz Link
bania79 czesc 10.06.05, 09:29 U mnie słonecznie i zadziwijąco ciepło! Atka, tez myślałam, że rocznica... ale co tam buzi daję i tak! Miłego piątku i oby do weekendu!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:38 ojejej tego nie doczytałam, że sesja u Patki! nie zazdroszczę! Odpowiedz Link
patka05 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:42 Powiem szczerze, że mnie się na studiach bardzo podoba Wcale się nie cieszę że przede mną ostatni rok. Odpowiedz Link
patka05 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:40 W poniedziałek mam psych. kliniczną z elem. psychiatrii dziecięcej (czymcie kciuki ), a w przyszły piątek z pedagogiki opiekuńczo- wychowawczej. I to by było na tyle na tą sesję, resztę już pozaliczałam. Odpowiedz Link
ata76 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:43 ooo, to ładnie jak Ci zostały tylko dwa....będziem trzymać kciuki!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:30 Żona nigdy nie zaglądała do pudełka, które mąż od 20 lat trzymał pod łóżkiem. Pewnego dnia podczas sprzątania postanowiła rzucić okiem do środka. Okazało się, że w pudełku leżały 3 jajka i 10.000$. Żona poszła do męża i zapytała go: - Dlaczego w tym pudełku są 3 jajka? Mąż odpowiedział: - Za każdym razem, jak byłem na boku, wsadzałem do pudełka jedno jajko. Żonę zamurowało... ale po chwili namysłu stwierdziła, że 3 jajka przez dwadzieścia lat, to i tak o kilka razy mniej, niż ona musiałaby wrzucić do takiego pudełka. - A co robi tam 10.000$? - zapytała. A mąż na to: - Za każdym razem, jak zebrałem 10 szt., sprzedawałem je na targu... Facet wrócił z nocnego lokalu ze striptizem tak naładowany, że już w przedpokoju wyskoczył z ciuchów, wpadł do sypialni, szczupakiem do łóżka... Gdy skończył, naturalną koleją rzeczy pić mu się z wyczerpania zachciało, idzie do kuchni, a tam żona czyta gazetę... Facet z obłędem w oczach w tył zwrot, wpada do sypialni, zapala światło, a tam teściowa w łóżku... - To ja przed chwilą tu z mamusią?! - jąka się facet. - Owszem - odpowiada mamuśka z zadowoloną miną poprawiając fryzurę. - To dlaczego mama nic nie mówiła? - Przecież od roku ze sobą nie rozmawiamy. Jasio pracował w tartaku. Pewnego dnia w ramach bardzo nieszczęśliwego wypadku stracił wszystkie 10 palców. Natychmiast udał się do szpitala. Doktor obejrzał jego ręce i mówi: - Dobrze chłopcze, dawaj te palce, zobaczymy co można z tym zrobić. - Panie doktorze, ale ja nie mam tych palców. - Jak to nie masz tych palców? Chłopcze, mamy XXI wiek, mikrochirurgię, profesjonalne narzędzia, wiedzę i niesamowitą technikę, a Ty mówisz, że nie wziąłeś tych palców. Dlaczego!? - A jak miałem je niby pozbierać ???????? Odpowiedz Link
pszczolaasia no to życzymy naszej studentce pomyślych 10.06.05, 09:32 lotów na sesji)))))))))))))))) połamania długopisów i wogle...ludzie jak jak się cieszę, ze mam to za sobą!!!!!!!! Odpowiedz Link
patka05 Re: no to życzymy naszej studentce pomyślych 10.06.05, 09:38 nie- dziękuję, co by nie zapeszyć Ale możecie trzymać kciuki w poniedziałek przydadzą się Odpowiedz Link
sabi35 Re: no to życzymy naszej studentce pomyślych 10.06.05, 09:39 a co studiujesz i gdzie? Odpowiedz Link
patka05 Re: no to życzymy naszej studentce pomyślych 10.06.05, 09:41 Uniwersytet Łódzki, właśnie kończę IV rok pedagogiki Odpowiedz Link
sabi35 Re: no to życzymy naszej studentce pomyślych 10.06.05, 09:47 Hm, ja też studiowałam pedagogikę w Krakowie, ale prawdę mówiąc, to się trochę nudziłam Najfajniesze było prowadzenie lekcji, najgorsze praktyki w przedszkolu (plose pani, bo się bije). Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no to życzymy naszej studentce pomyślych 10.06.05, 09:47 ja bym nie mogła być nauczycielem... nie mam tkz... cierpliwości)) ja nnei znam tego uczucia- cierpliwość!!!! Odpowiedz Link
patka05 Re: no to życzymy naszej studentce pomyślych 10.06.05, 09:53 Sabi, pszczoła: Ja to kocham! Ja nieskromnie uważam się za nauczyciela z powołania i równie dobrze czuje sie na teorii jak i na praktykach (a na IV roku to mamy je non stop). Jedynym "ale" wobec tego zawodu są niskie zarobki A ja chyba troche materialistka jestem Wiem, że jest duże bezrobocie i będę się cieszyć jak znajdę jakąkolwiek pracę, ale mając do dyspozycji dwie roboty wezmę tą lepiej płatną. pozdrawiam, patka "Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartkę i zaczynać na nowo" Odpowiedz Link
tola79 Re: no to życzymy naszej studentce pomyślych 10.06.05, 10:01 Oooo a ja właśnie egzamin z pedagogiki zdałam ) No, ale u Ciebie to wyższa szkoła jazdy Odpowiedz Link
annalalik Nie pij w pociagu... 10.06.05, 09:39 Barman opieprza kelnera: - Kiedy wreszcie przestaniesz wyrzucac pijanych klientów na zewnatrz?? - Przeciez nawalonych sie wyrzuca z lokalu - Ale kurwa nie w "WARSIE"!!! Odpowiedz Link
zuzia36 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:44 Cześć kochane!!!!!!!!!!!!!!!! Buziaczki takie szybkie dla wszystkich ************ A ja biore sie za robotę Odpowiedz Link
bania79 Re: PIATEK nowy dzien 10.06.05, 09:52 ja tez sie do roboty zabieram, choć stresznieeeeeeeee mi sie nie chce! Odpowiedz Link
asiulka1976 hello 10.06.05, 10:01 Witajcie, he he widze Atko ze buziaczków wiecej dostałas - i dobrze !!! skoro ty nie powiezialas za co to ja tez powiedz mi kochana o ktorej moge do Ciebie zadzwonic cobys mogła podadac? w sumie to lepiej bedzie jak zadzwonie po niedzieli bo w weekend w szkole bede to sie czegos dowiem ) Bozesz jaak szczesliwa jestem teraz tylko zeby wypaliło!! Wczoraj jak napisalas emaila to normalnie sie poryczałam )) Wiecie co cos mniebierze katar bol gardła uuuuu niedobrze a dzis chatke musze wysprzatac na błysk bo jutro kilka osob przyjdzie i na dysco idzim ) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: hello 10.06.05, 10:12 Witam , witam ) Co na dysco mialyscie zaproszenie Odpowiedz Link
annalalik Ja spadywuje kobietki 10.06.05, 10:13 Pojawie sie pewnie dopiero w sobote wieczorem (no chyba ze jeszcze dzis uda mi sie na chwilke wejsc na neta). Milego weekendu. PAPA Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ja spadywuje kobietki 10.06.05, 10:22 baw się dobrze Ania))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Ja spadywuje kobietki 10.06.05, 10:37 Asiulka, dzwoń jak będziessz już coś wiedziała, obojetnie kiedy, aczkolwiek w domu będziemy z męzem w w czwartek, a jedziemy w niedzielę wieczorem. Ale komórkę będę miała przy sobie, więc nie ma problema!!!!! i czemu płakałaś, niepotrzebie!!!! w końcu jeśli mogę/żemy pomóc, to czemu nie!!!A mój mąż generalnie to życzliwy jest,i jesli tylko będzie miał na oku swoje zabaweczki, to nie widzi żadnego problemu!!!! Odpowiedz Link
bania79 Re: Ja spadywuje kobietki 10.06.05, 10:39 a już myślałam, że tu jakieś tajne rzeczy się wyprawiają... a to z Asiulki obroną związane mniemam. Dobra, naprawdę czas do pracy! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ja spadywuje kobietki 10.06.05, 10:42 tak, tak z obrona bede modelke w moro ubierac i stylizowac a Atka zona wojskowego jest wiec gadzetów ma troszku ;o) he he i co Wam powiem jakie zdjecie ma ze swojej stylizacji zołnierza SUPERRR Odpowiedz Link
asiulka1976 atko 10.06.05, 10:41 Bo mi juz przez glowe przeszło ze jego tez wystylizuje )) to zabaweczki bedzie mial w zasiegu reki hiihihii i wiesz na drugim planie bedzie za modelka hihihiihi (zart) Odpowiedz Link
ata76 Re: atko 10.06.05, 10:49 Asiulka, jak modelka będzie ubrana tak jak na zdjęciu, ktore mi przesłalaś, to kto wie kto wie, może się okazać, że z przyjemnością będzie towarzyszyć jej do pozowania ))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: atko 10.06.05, 10:56 hihihihii tak chce zrobic ale nie wiem czy dyrektorka sie zgodzi bo ona musi zaakceptowac pomysl i potem nie mozna go juz zmienic eehhh nawet musze podac numery odcieni cieni ktorych tez nie moge zmienic bo bede miec jeszcze makijaz dzienny do wykonania. W sumie beda 3 zdjecia i podzdjecia (bez makijazu,wizaz- makijaz dzienny oraz stylizacja). Mam nadzieje ze zaakceptuje moj pomysl a juz o gadzetach nie wspomne ) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: atko 10.06.05, 10:58 ata76 napisała: że z przyjemnością będzie towarzyszyć jej do > pozowania ))))) He he a ty potem z przyjemnoscia mnie zabijesz hiihihii Odpowiedz Link
ata76 Re: atko 10.06.05, 11:05 asiulka1976 napisała: >> He he a ty potem z przyjemnoscia mnie zabijesz hiihihii > jestem niespotykanie spokojny człowiek, więc pewnie jakoś bym się powstrzymała Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: atko 10.06.05, 11:16 ata76 napisała: > asiulka1976 napisała: > > >> He he a ty potem z przyjemnoscia mnie zabijesz hiihihii > > > > jestem niespotykanie spokojny człowiek, więc pewnie jakoś bym się > powstrzymała > > Jakoś hihhii chyba jednak modelka bedzie miec koszulke i kurtke bużke jej wymarze ) bo jakos by mi sie dziwnie jej piersi malowalo Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: atko 10.06.05, 11:19 Asia jak ją znam, to jej nie wierz w ten "niespotykanie spokojny czlowiek"...nie wiem o czym gadacie z tymi modelkami, ale to zdanie mnie wyrwalo z roboty wręcz))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: atko 10.06.05, 11:29 noooooooooooooooooo............. Krzyś się może by i cieszył...tylko nie wiadomo jak długim życiem)))))))))))))) Odpowiedz Link
bania79 Re: atko 10.06.05, 11:33 ja tam mam lekkiego stracha przez modelkami... szczególnie takimi już wymalowanymi do bóli i bliskimi ideałowi! Odpowiedz Link
ata76 Re: atko 10.06.05, 11:42 ja po prawdzie nie znam osobiście żadnej modelki, więc nie wiem jakby to było faktycznie........ale tu będę miala wszystko pod kontrolą, więc jestem spokojna Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 10.06.05, 11:56 Powiem Wam ze one nie sa idealne ) pod mocna "tapeta" kryja sie kurze łapki since pod oczami a po obrubce komputerowej zmiejszane sa biodra, tluszczyk z brzucha i dodany ładny kolor skóry ) Odpowiedz Link
bania79 Re: 10.06.05, 12:02 No ja chcialabym sobie kiedys zrobic takie super zdjęcia z retuszem! wiecie, żeby zobaczyć, że wszystko można zmienić i upiększyć! Jak się kiedyś spotkamy Asiulka to moze mi zrobisz taką tapetę zeby nosa nie bylo widac, co? Odpowiedz Link
sabi35 Re: 10.06.05, 12:04 Właśnie, wydłużane nogi, doprawiane włosy, nadmuchiwane piersi itp. To wszystko bzdura i nieprawda. I ta idylla w rodzinie, spełnione mamy i kochanki, wiecie, ja się tym brzydzę. Odpowiedz Link
ata76 Re: 10.06.05, 12:09 w kwestii "zmiejszania nosa", to mój wszechstronnie uzdolniony mąż robił mi kamuflaż do zdjęc i twierdził, ze tak zrobi, że nos będzie mniejszy.....ale czy jawiem, mi się wydawalo, że jest taki sam Odpowiedz Link
ata76 Re: 10.06.05, 12:11 ale to był generalnie makijaż dpo mundur, więc cudów nie oczekiwałam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 10.06.05, 12:13 a ja mam za dużo tłuszczyku tu i tam, mam za duzy nochal- hamulec od karuzeli, jestem w zasadzie trochę za niska jak dla mnie... mam wiecznie rozczochrane włosy, duże cycki, które burzą całą proporcję mego ciała... wadę zgryzu, żółte zęby... no i co z tego????????? mam za to gęste włosy, mam piękne zielone oczy, jestem wiecznym optymistą, nie lubię jak ktoś jest smutny, taki dyżurny klaun)))) aaaaaaaa zapomnialam o zmarszczkach wokół oczu- to od śmiania się i wokół ust- od ciągłego mielenia ozorem!!!!!!!!!!! czyli jestem po prostu -idealna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wy też)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: 10.06.05, 12:14 Jasne, ja mam zupełnie odwrotnie jak ty, więc się uzupełniamy (tylko jestem mała i ślepa Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 10.06.05, 12:18 zapomniałam o slepych oczach))))))) kontakty przeca noszę........ ale i tak jestem idealna))))))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: 10.06.05, 12:22 Widzisz, ja mam podwinięty do góry woreczek żółciowy. Ale wybaczam rodzicom tę ślepotę, żołądek, nieregularne cykle, wzrost, łamiące się paznokcie..... itp. bo byłam przecież prototypem! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 10.06.05, 12:30 ty też?????? ja też!!!!! taaaaa można by dużo i dlugo wymieniać wady...ale co tam)) czy się od tego lepiej laski poczujemy jak będziem się tak gapić w lusterko i paczeć, paczeć, paczeć aż ta nienawiść w nas się zagotuje???? jak w "samych swoich" - jak się tak napatrzę to ta nienawiść we mnie tak buzuje)))) ludzie uwielbiam ten film, w nieskończoność mogłabym oglądać i "seksmisję" )))))))))))))))))))))))))) ale do meritum, ja stoję na stanowisku, ze nie zmienią swojego wyglądu, więć...trza się pokochac i już..moge tylko schudnąć jeszcze, ale w sumie musialabym się już męczeyć, ćwiczyć...nie chce mi sie..Tomkowi się podobam jak jestem i to mi starcza...i sobie też się bardziej podobam niż jak gruba byłam więc reszta jest milczeniem)))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 10.06.05, 12:36 sie nie pytaj.... przyjedziesz kiedyś to obaczysz)))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 12:37 Ania ma nas niexle wyszkolone))))))))) no nic do pracy cza się w końcu wziąć... Odpowiedz Link
sabi35 Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 13:19 Właśnie popracowałam. W piątek albo wszyscy wybywają z biura, albo sobie nagle przypominają o rzeczach, które miały być zrobione w tym tygodniu. Ale dzisiaj mam ten drugi wariant, na szczęście. Odpowiedz Link
sabi35 oczywiście 10.06.05, 13:20 pierwszy, czyli samotność biurową, coś już mi się miesza. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 13:21 ja pierdziele ale mam dzień... wszystko za przeproszeniem do bani wykładam się na najprostszych rzeczach, ło matko! RRRRAAAATUUUNNKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 13:32 Tu lepiej Banie zostaw w spokoju ;o) Ja tez dzis jakas zakrecona jestem, obejrzalam rano film zeby pozniej wziasc sie do pracy i dupa LEŃ we mne wstapił, chatke musze sprzatnac bo jutro popijawa przed dysco u mnie wiec wypada kurze sprzatnac i w biurze no i do klientek avon mialam zawiesc ale juz naklamalam ze gardło mnie boli i nie chce wychodzic ale to prawda napier... gardło jak nic hhmmm moze mezus przyjdzie i jakies lekarstwo zaproponuje ;o) bo jak on chory to kicam koło niego ale jak ja to obiad musze zrobic,odkurzyc,pozmywac,poprasowac eeehhhhh a jakby tak wcielic sie w chłopa i z bolem gardła udawac umierajacą hihihiihiii Dobra zabieram sie za chatke miusic puszcze bedzie mi razniej )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 13:38 a mnie troche główka boli...czuje się jakbym letką gorączkę miała...nie wiecie aby od czego to? mój bezczelny do granic możliwości mąż twierdzi, że to pospolity kac wyobrażacie sobie? po prostu .... okropny gościu...znowu do roboty biegam... jeszcze tylko parę godzin))))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 13:44 A mnie przestał boleć brzuch. Myślę że masz jednak kaca Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 13:50 tenks Sabi.... i ty Brutusie przeciwko mnie.....)))))))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 13:56 przecie to nie tamenica, że se w szyję dałaś wczora Odpowiedz Link
sabi35 Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 13:57 Tylko chce udawać taką porządnicką tutaj! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 13:58 mwi, że nieśmiała...od maleńkości buhahaha Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 14:02 właśnie też mi to przez myśl przeszło zaraz zaraz przez co? jaką myśl? w gryllowych zwojach jakaś myśl ejkum kejkum olo ratuj! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 14:30 Oj nie ja mysle jednak ze pszczola chora jest porzadnie uuuuu niedobrze zle to widze ale najlepsze na ta chorobe jest: Alka-Seltzer STAWIA NA NOGI zjeść porządną porcję miodu pszczelego lub słodkich winogron. Dzięki zawartemu w nim cukrowi (fruktozie) aldehyd octowy jest łatwiej rozkładany przez enzymy herbata z co najmniej dwiema łyżeczkami cukru glukof - tabletki glukozy z kofeiną (bez recepty w aptece) dobrze zrobi nam żurek, rosół albo jajecznica na maśle (tłuszcz!!) przyda się kefir albo kwaśne mleko, w ostateczności woda z ogórków kilka tabletek kwasu foliowego kawa z cytryną i żółtko herbata rumiankowa koktajl z soku pomarańczowego i całych jajek (lub samych żółtek) puszka bogatego w jony napoju izotonicznego (np. izostar, redbull lub dynamic) dwie tabletki ibupromu, panadolu, aspiryny (uwaga na wrzody!) lub innego środka przeciwbólowego jeszcze trochę snu dla absolutnie zdeterminowanych - kroplówka z glukozą, klin lub po prostu praca Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 14:42 a mnie tam pomaga tylko i wyłącznie haft i to bynajmniej nie richelieu (nie wiem jak sie pisze, bo czytac kazdy potrafi, choć niekoniecznie akurat ten zapis) i sen, aż do następnego razu Odpowiedz Link
ata76 Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 14:46 ja też muszę "przespać się" z tym problemem....znaczy po wypiciu.....oczywiście mam na myśli tylko i wyłącznie oranżadę!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia wyobraźcie sobie moje zdziwienie i zszokowanie!!!! 10.06.05, 14:52 wracam, wchodze na moje ulubione forum, a tu.... opinie mi psujecie))))))))))))) może jeszcze kotś, kto kciałby dobrze o mnie pomyśleć, a czytając coście powypisywały straci wszelkie zludzenia diablice!!!!!!!!!!! Asia dziękuj- wszytskie rady z cukrem odpadają, nienawidzę słodzonej herbaty,kawy, miodu itd. klin mi się też nie podoba, aż mnie wzdraga!!!!!!!! cza to przespać tyla, albo praca)))) najlepsza na kaca jest praca))) Jagoda oplułam ekran przez haft.... pół firmy musiało mnie uspokajać)))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia ŻUREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ROSOŁEK!!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 14:53 TO JEST TO!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
tola79 Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 14:51 A mnie się zapowiada kiblowanie w pracy, sory za mało subtelne określenie. Nagle sobie przypomnieli... A żeby ich gołych diabeł w pożar wygnał z łóżka prosto w przerębel (czy jakoś tak to było) Heh... A miało być tak pięknie Truskawki na mnie w domciu czekają Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 14:54 Ojejku, tak mi przykro, u mnie to dzień jak co dzień, to już się tym nie przejmuję, bo... jeśli nikogo (oprocz tych co muszą a takich jest niewielu) nie zastaniesz Toluś u mnie w firmie, to na bank będę tam ja Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 14:55 Tola jak bonie dydy takiego stwierdzenia nie słyszałam...)))))))))) skąd ty je bierzesz????? Odpowiedz Link
tola79 Re: Porządeczek musi być 10.06.05, 15:12 Hehe! Dziewczyny, akcja odwołana! Idę do domu, chyba moje groźby poskutkowały ))))))) To dobrze, bo mężulo zadzwonił, że coś mu mówi, że będzie miał dziś zły humor, a ja mu na to, że dam se rade ))) więc ide dać mu te rade, tralalalala )))) Buźka dla wszystkich Pa, kochane! ))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia tyko nie zapomnij truskawek zjeść!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 15:16 no już poleciała)))))))))) SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka do śmiacia 10.06.05, 15:15 Kazik od zawsze robił to co lubił : całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok. "Co ty do kurwy nędzy robisz w moim łóżku?...I kim do cholery jesteś?" zapytał facet. "To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie" dodał. "Że co ??!!Twierdzisz, że jestem martwy?? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!" "To nie takie proste" odpowiedział święty. "Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie" Kazio pomysłał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Biegnie po zagrodzie z kogutem nie może być złe. "Chcę powrócić jako kura" odpowiedział. W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut. "Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr" powiedział kogut "Jak ci się podoba bycie kurą?" "No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje" "Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko" powiedział kogut "Jak mam to zrobić?" "Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz" Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle "chluś" i jajko było już na ziemi. "Łoł to było zajebiste" powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony : "Kazik co ty kurwa robisz! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!!" Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: do śmiacia 10.06.05, 15:22 Kowalskiego ukąsił komar. Kowalski złapał go, ale zaraz wypuścił. -Dlaczego to zrobiłeś? -pyta żona. -Jak mogłem go zabić! Przecież w jego żyłach płynie moja krew! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: do śmiacia 10.06.05, 15:32 Odprowadza chłopak dziewczynę późnym wieczorem do domu. Przed bramą, po ostatnim buziaczku, nagle mówi do lubej: - Słuchaj Zosiu, chodzimy ze sobą już cztery miesiące. Chodź na pół godzinki wpadniemy do mnie. Mam wolną chatę. - Nie mogę - odpowiada panna. - Chodź, proszę. - No dobrze ale muszę na trzy minutki wpaść do domu i powiedzieć rodzicom, że wrócę później. - Dobrze, tylko się pośpiesz - zgadza się radośnie chłopak. Dziewczyna wbiega do klatki, po trzech minutach wraca, całuje chłopaka w policzek: - No to chodźmy - mówi. W tym momencie otwiera się z trzaskiem okno jej mieszkania, wychyla się ojciec i wrzeszczy: - Zośka, do jasnej cholery!!! Nasr.. to nasrałaś, a wodę to kto spuści?! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: do śmiacia 10.06.05, 15:35 To zawsze byl moj ulubiony : Facet chcial zabic zone.Udal sie wiec do fachowca od zabojst ,zeby jemu poradzil jak to zrobic? Facet mowi: -niech pan jedzie do Chin i przywiezie trawke "czin-czin" ,to panu poradze jak to zrobic Facet pojechal do Chin i mowi do Chinczykow -dajcie mi trawke czin-czin ,bo chce zabic zone Chinczycy na to -ok ,ale musisz nam przywiezc zloto z Alaski Facet wiec pojechal na Alaske i mowi -dajcie mi zlota ,bo musze dac Chinczykom zeby dostac trawke czin-czin ,bo chce zabic zone -damy ci zloto ,ale musisz nam przywiezc skore z bialego niedzwiedzia z bieguna Facet pojechal na biegun i mowi -dajcie mi skore z bialego niedzwiedzia ,bo musze ja dac na Alasce zeby dostac zloto ,zloto musze zawiesc do Chin zeby dostac trawke czin-czin ,bo chce zabic zone -dobrze ,damy ci skore z bialego niedzwiedzia ,ale przywiez nam bananow z Afryki Facet pojechal do Afryki i mowi: -murzyni ,dajcie mi bananow ,bo musze zawiesc banany na biegun zeby dostac skore z bialego niedzwiedzia ,skore musze zawiesc na Alaske zeby dostac zloto ,zloto musze zawiesc do Chin zeby dostac trawke czin-czin ,bo chce zabic zone Murzyni na to ; -wlaz na drzewo i nazrywaj sobie Facet wskoczyl na drzewo ,nazrywal bananow ,udal sie na biegun ,dostal za bananty skore ,zawiozl skore na Alaske ,dostal za skore zloto ,wzial zloto zawiozl do Chin ,dostal trawke czin-czin z ktora wrocil do kraju.Udal sie do fachowca od morderstw i mowi: -mam trawke czin-czin ,co mam teraz robic? Fachowiec na to : -dobrze ,musi pan ugotowac w tej trawki taka herbatke ,nalac do szklanki i polozyc pod zony lozko ,jak zonie sie zachce pic w nocy to siegnie po ta herbatke reka ,a pan wtedy ;siekerka ,siekerka ... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: do śmiacia 10.06.05, 15:39 Przychodzi facet do apteki, pokazuje dlon i mówi: - Piec. - Co piec? - pyta aptekarz - Piec tabletek viagry. Zaprosilem piec fajnych lasek na wieczór. Nastepnego dnia ten sam facet przychodzi znowu i pokazuje dwie dlonie. - Co? Dziesiec? - pyta aptekarz - Nie, krem do rak. Nie przyszly... Zona do meza: - Zobacz ja musze prac, prasowac, sprzatac, nigdzie nie moge wyjsc, czuje sie jak kopciuszek. Maz na to: - a nie mowilem, ze ze mna bedzie ci jak w bajce? Odpowiedz Link
ata76 Re: do śmiacia 10.06.05, 16:37 płaczę ze śmiechu!!!! a mąż się dziwi z kuchni dlaczego!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: do śmiacia 10.06.05, 16:53 ja mam niestety kuchnie za plecami i mój mąż baaaaaardzo wyraźnie widzi dlaczego ryje))) witam z domu...wiecie, ale serio, serio, czuje się przeziębiona.... kupiłam sobie witaminki... może pomogą))) Odpowiedz Link
ata76 Re: do śmiacia 10.06.05, 16:59 ej, jak czujesz się przeziębiona, to nie szalej w weekend!!!!!TYlko się wygrzej, żeby nie dopadłociebie jakieś choróbsko!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 10.06.05, 17:02 pszczola atka ma racje wygrzej sie pod kołderka a Pan niech ci masarzyk ogrzewajacy zrobi ;o) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 10.06.05, 17:10 muszę się źle czuć bo nawet myśl o seksiku nie sprawia szybszego bicia mego serducha...nie kce mi sie nic.... musze się chyba położyć, a musze ściąć Panu jeszcze włosy i zafarbowaćsię na machoniowo... ale postaram sie nie zachorować Atko zrobię to dla Ciebie Odpowiedz Link
pszczolaasia czy Jagoda odebrała pocztę gazetową? 10.06.05, 17:11 bo jeśl;itak niech odpowiedzi śle do mnie na domowy. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: czy Jagoda odebrała pocztę gazetową? 10.06.05, 17:15 a propos spotkania to chyba odebrala bo napisala mi ze pogada z Panem ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czy Jagoda odebrała pocztę gazetową? 10.06.05, 17:18 aaaaaa to dobrze to czekamy na info od niej i będzie jasne. Odpowiedz Link
ata76 Re: czy Jagoda odebrała pocztę gazetową? 10.06.05, 17:26 i Jagoda wysłala na nietuzinkowych odpowiedź!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: 10.06.05, 17:20 ooooo farbujesz włosy!!!!!!!!! Fotkę prześlij, bo nie widomo kiedy się teraz obaczymy (( i nie dla mnie masz to robić, a dla siebie )) Odpowiedz Link
ata76 Re: 10.06.05, 17:21 w kwestii choroby oczywiście a nie farbowania, to ostatnie zdanie!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 10.06.05, 17:24 robienie czegoś dla siebie mi nie wychodzi, może inaczej, przynosi opłakane skutki, więc z przyjemnością zrobię to dla Ciebie Odpowiedz Link
ata76 Re: w kwestii kulinarnej 10.06.05, 17:45 wiecie co, jestem po obiedzie i pierwszy raz w życiu jadłam rybę maślaną....nie wiem może Wy znacie, ale jesli nie, to z czystym sumieniem polecam, jest super!!!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: w kwestii kulinarnej 10.06.05, 17:53 Ciekawa jestem kto ja przygotował ??? ) Odpowiedz Link
cytrusowa halo laski 10.06.05, 17:56 witam was i zycze udanego weekendu. a co do ryby maslanej, to ja niestety jej nie lubie - poznalam tą rybę dzięki tesciowej - a moja tesciwa jest kiepską kucharką i mozecie sie domyślec... poza tym ja na obiad zrobilam se placuszki z jablkiem... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: halo laski 10.06.05, 17:58 a ja ziemniaczki pieczone i piers z kurczaka z sosem czosnkowym i teraz zione ) do tego surówka z pomidorkow i ogorka i duzo kopru ) Odpowiedz Link
patka05 Re: halo laski 10.06.05, 18:04 a ja dzisiaj zrobiłam tą Waszą polecaną zupę serowo- czosnkową )) Odpowiedz Link
ata76 Re: halo laski 10.06.05, 18:22 placuszki z jabłkiem....hmmmmm....paluszki "lizać" A jak u Ciebie Cytruś z leczeniem???? Leki już działają, bo miałaś coś zacząć brać, prawda???? Odpowiedz Link
ata76 Re: w kwestii kulinarnej 10.06.05, 18:18 Asiulka pytanie jest tendencyjne........hi hi hi ale odpowiem, oczywiście obiad przygotowal mąż a że jest dobrym kucharzem, to ryba była super, no i oczywiście do tego surówka!!! mniam mniam mniam Odpowiedz Link
patka05 FF 10.06.05, 18:10 Mierzę temperaturkę odkąd się staramy o dziecko (od października 2004) ale zawsze zapisywałam wyniki na opracowanym przez siebie schemacie, ręcznie na kartce. Teraz przed kolejnymi staraniami postanowiłam założyć sobie FF (min. dla wygody, dla pewniejszego określenia owu) a tu niespodzianka! Nie rejestrują chwilowo nowych użytkowników Radzą spróbować jeszcze raz za kilka dni Wiecie może czy często się takie coś zdarza? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: FF 10.06.05, 18:20 zdaza sie czesto kiedys miesiacami trzeba było czekac na przyjecie a zupka jak Ci wyszła Pyszna jest ) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: FF 10.06.05, 18:21 ale czekaj podam Ci polski program moze tak chwilowo bedziesz chciec Odpowiedz Link
patka05 Re: patka 10.06.05, 18:29 Dzięki za linka Asiulka Będę próbować A zupka wyszła przepyszna! Mąż zjadł dwa pełne talerze i zapytał czemu nie ma więcej Odpowiedz Link
patka05 Re: patka 10.06.05, 18:32 hmm to program płatny. chyba zostanę przy kartce papieru do czasu az FF zadziala znowu. Ale dzieki jeszcze raz Odpowiedz Link
patka05 Re: patka 10.06.05, 19:11 Do sciągnięcia jest 14 dniowa wersja demo. Chyba ze ja cos źle zrozumialam... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: patka 10.06.05, 19:12 wiesz ja nie mam tego ale kumpela robi normalnie wykresy i watpie aby płacila Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: patka 10.06.05, 19:14 za darmoszkę jest dokąd chcesz nie czytaj wszystkich komunikatów kiedys na drewnianym plocie bylo napisane "dópa" i przechodzień chciał ręką zetrzeć błąd ortograficzny, pojechał palcem po desce i weszła mu drzazga a dlaczego skoro dupa jest gładka pomyślał facet MORAŁ nie wierz we wszystko co jest napisane Odpowiedz Link
jedna_chwilka no gamoń jaki cholera jasna 10.06.05, 19:01 psia krwia teraz już 2 godziny po odwołaniu alarmu a ja nie mogę przez gupka się z pracy wydostać! LUDZIE!!!! Czy to tak trudno jest się domyślić, co oznacza paraliż Wwy??? i to w piątek?? Litości nad ludem pracującym...plizzzzz Odpowiedz Link
cytrusowa Re: no gamoń jaki cholera jasna 10.06.05, 19:08 ja i leki??? to co dostalam na zoladek, to mi nie sluzylo... biore wiec tylko wapno, moje alergiczne i rytyne Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: no gamoń jaki cholera jasna 10.06.05, 19:10 jagoda samolocik wynajmij niech przyleci na dach budynku ) Odpowiedz Link
pszczolaasia witojcie z wieczora:) 10.06.05, 19:31 Ata uwierzysz przespałam się trochę i już mi lepiej, sen + 2 tabletki witaminki "c"))) może to jednak kac? włosy zafarbowane, się suszą Jagoda czymaj się w końcu dojedziesz do domciu w kwestii rybki kciałbym wiedzieć jak Krzyś ją zrobił, bo po tej rybie dużo słyszałam, przede wszytskim podobno dobrze robi, na problem, który obydwie mamy... Cytruś sześć, jesteśmy w trakcie ustalenia szczegółów technicznych i będzie info zdrowiej bejb, zdrowiej, żołądek ma b\yc w porząsiu jak przyjedziesz))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: witojcie z wieczora:) 10.06.05, 19:32 a widzisz Kochaneczko, może richelieu w pracy by Ci tego zaoszczędził? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Pan do mnie dzwonił 10.06.05, 19:33 i wkurzony powiedział, że wszystko stoi.... ciekawam czy wszystko? Odpowiedz Link
asiulka1976 zaraz w UWAGA 10.06.05, 19:34 na TVN bedzie o zasilkach macierzynskich moze nam sie info przydac ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pan do mnie dzwonił 10.06.05, 19:41 no!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to się wieczorem przekonasz najlepiej)))))))) a w kwestii hafcików i takich tam innych sposobów uzewnętrzniania swoich uczuć, to mój T. jest w tym wybitnym specjalistą.... a jego spotkania i przyżeczenia , które składa wodzowi "wielkie ucho" mgoą posłużyć za kanwę powieści sensacyjnej)) a ja tam gdzie nie mogie być najlepsza, się nie wtrancam)))) czyli nie umiem tego robić, zdarzyło się z raz, albo dwa w życiu... bo widzicie ja zawsze miałam mocną głowę.... pech.... Odpowiedz Link
pszczolaasia chciałam jeszcze powiedzieć, że 10.06.05, 19:48 pocztę Wam wysyłam...mi się muzeum podobywuje Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: chciałam jeszcze powiedzieć, że 10.06.05, 19:49 no super jest ) Ps Moj mezus obiecal mi ze bede miec dzis autko bo konczy szybciej ttaaakkkkk mowli ze bedzie okolo 17-tej )) choroba no wszystkie zegarki mi sie popsuły!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: chciałam jeszcze powiedzieć, że 10.06.05, 19:51 może jest w WWie, bo tu wszystko STOI Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: chciałam jeszcze powiedzieć, że 10.06.05, 19:52 a swoja drogą ten psychol w Warszawie to jakiś ....[psychol po prostu, to cza być czasniętym , zeby cos takiego qrwa wymyśleć... fantazję ułańską jakąś taką... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pan do mnie dzwonił 10.06.05, 19:48 taaa, ja wieczorem to spać pójdę w nocy się śpi Pszczoła wiesz? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Pan do mnie dzwonił 10.06.05, 19:50 he he ja ostatnio mpjego pana zbudzilam o 5-tej rano hhihhi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pan do mnie dzwonił 10.06.05, 19:51 nie gadaj! ty spisz w nocy?????? pytam się jakbym tego nei robiła, co nie? ja tam jestem slowik, wcześnie spać ida, wcześnie wstaje...za to Ata to jest "sowa" buszuje do późnych godzin wczesnorannych a spać moze do wieczora)) po głębszym zastanowieniu mój mąż też taki był...ale go oduczyłam Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pan do mnie dzwonił 10.06.05, 19:52 naczelna zasada grzmi: śpij i daj spać innym ale jestem mundra! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pan do mnie dzwonił 10.06.05, 19:53 nooooo to ja się do niej nigdy nie stosowałam))))) do 10-tej rano...łostatecznie mu pozwalam...ale potem?????? Jagoda, tosz zycie można przespać!!!!!!! ile można!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pan do mnie dzwonił 10.06.05, 19:54 ile da się.... ponoć wpływa na urodę tylko najsampierw cza ją mieć Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pan do mnie dzwonił 10.06.05, 19:57 o! widać musi być, że jej nie mam za dużo za to atka jaka ładna i jej Pan moj już trochę gorzej, a ja szkoda gadać i paczeć)) to moze się nie spotykajmy bo z wrzaskiem uciekniecie na mój widok Odpowiedz Link
jedna_chwilka zachowaniem Pszczoły 10.06.05, 20:00 i jej wypowiedzią jestem zbulwesowana jak nie to nie Odpowiedz Link
pszczolaasia moja droga.... sama powiedziałaś, że to na urode 10.06.05, 20:12 wpływa ale najsam wprzód cza ją mieć, więc, dedukując, bo ja umysł logiczny i ścisły jezdem, mało śpię, lub urody nie mam wcale...zresztą czemu my wciąż qrczaki o tej urodzie gawędzim? czy nie ma ciekawszych tematóóóów? poza tym się juz nie wykręcisz...słowo dane Pszczole zobowiązuje.... musiszz być i już... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Pan do mnie dzwonił 10.06.05, 20:03 Tak no oczywiscie wszystkie takie brzydkei jestesmy ze moze gdzies w ciemnej piwnicy sie spotkamy albo w maskach anttyterrorystycznych hihihii Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Pan do mnie dzwonił 10.06.05, 20:02 hiihhhii pszczola baczki czadowe )) Odpowiedz Link
jedna_chwilka laski kurde flak 10.06.05, 20:14 moge juz wychodzic, tylko z buta kawal drogi musze dojsc do Pana, bo nadal wjechac do epicentrum nie moze lalallalala, cmokam Pszczoła, to Ty chyba mnie nie znasz! jeszcze Cię nie raz zaskoczę - ściskam w pasie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: laski kurde flak 10.06.05, 20:16 i tego od Cię oczekuję, żebyś mnie zaskakiwała)))) bo za to ajdoriu bejb czym się i zdaj relacje, czy tam faktycznie szystko STOI)))))))) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: laski kurde flak 10.06.05, 20:20 no wlasnie - czekamy na raporcik od Jagodki, pszczola - ogladasz Opole??? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: laski kurde flak 10.06.05, 20:22 Łopole jest, gdzie ?? tez se poslucham ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: laski kurde flak 10.06.05, 20:25 ale to długo już trwa?????? czy się dopiero zaczęło???????? Odpowiedz Link
pszczolaasia skoro same jestem tutaj i sama do siebie gadam to 10.06.05, 20:43 powiem, ze Golce mi się średnio podobywują, a pana Szcześniaka to ze sceny powinni wyprosić...choćby za wygląd....tosz to maly koszmar do diabła!!!!!!!! Odpowiedz Link
nitka111 Re: skoro same jestem tutaj i sama do siebie gada 10.06.05, 20:45 nie sama Pszczółeczko , nie sama ))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: skoro same jestem tutaj i sama do siebie gada 10.06.05, 20:46 och bejbe))))))) dzięki, ze jesteś)))))) cześć)))))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Chodzcie na plotki :O) 10.06.05, 20:46 Tam gdzie zawsze powiem Romce moze przyjzi etez ) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: skoro same jestem tutaj i sama do siebie gada 10.06.05, 20:46 Jestem mezus wrocil obiad trza było podoac posprzatalam dzis to jakby sam sobie mial zrobic łolosie od nowa sprzatanie ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Czekam "tam" na Was .......... 10.06.05, 20:49 ja po format "c" nie mogie tam wejść... nie wiedzieć czemu.... ale spróbuje. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Czekam "tam" na Was .......... 10.06.05, 20:51 hhhmmmm jakby co to konferencje na GG zrobimy ) Odpowiedz Link
patka05 Dopiero teraz zobaczyłam 10.06.05, 21:23 nową fryzurę Asiulki na forum "Zobaczcie" Rewelka! ))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: tez jestem! 10.06.05, 21:56 A mnie się najbardziej podobał Mezo, ale nie mogę zagłosować, bo się nie dan (z Niemiec). Bardzo lubię hip-hop! Odpowiedz Link
sabi35 Re: tez jestem! 10.06.05, 21:59 I robię galaretkę z nóżek i kurczaka, bo coś mnie tak wzięło Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: tez jestem! 10.06.05, 22:06 galaretę z nóżek?????????? bo z kurczaka to rozumiem, ale z nóżek?????? taki zylc???????? serio, serio???????? Odpowiedz Link
sabi35 Re: tez jestem! 10.06.05, 22:10 no nie z kopytek tylko z tej części pod szynką, taka mała golonka Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: tez jestem! 10.06.05, 22:11 aż mni wstrząsło... biedne kopytko..biedna golonka.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: tez jestem! 10.06.05, 22:11 dobra ale ja idę znowu spać........... musze odespać wczorajszy wieczór..... bobranoc laski)))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Sabi posztę odbierze..... 10.06.05, 22:44 Dobrze, dobranoc, śpij dobrze i do jutra! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: tez jestem! 10.06.05, 23:05 oj to tak jak mnie - no i zajął 2 miejsce!!! zawsze mi sie podobaly jego teksty, a srodowisko hiphopowcow ma znim na pienku za to, ze nie przeklina w swoich tesktach - paradoks, co? a wygra pewnie ten zespolik wokalistow z "Jaka to melodia", nazywają się Lady jakastam Odpowiedz Link
cytrusowa pszczola 10.06.05, 23:07 a skad znasz okreslienie na nozki sylc??? bo ja na początku jak poszlam do niemęza jeszcze, byly pseudo nozki i oni mowili na to sylc, a ja, ze nie wiem o co chodzi no i Brodka wygrala, byly lepsze, naprawde Odpowiedz Link
sabi35 Re: pszczola 11.06.05, 10:46 Tak tak, Brodka jest utalentowana, ale śpiewa muzykę taką, jak odkąd pamiętam śpiewało się w Polsce. la la la la. A od raperów powiewa autentyczną świeżością Odpowiedz Link