Dodaj do ulubionych

słuchajcie, a może na niedzielę to nowy wątek?

19.06.05, 00:19
Tamten już taki pełen.....
Obserwuj wątek
    • ata76 Re: słuchajcie, a może na niedzielę to nowy wątek 19.06.05, 00:35
      o, nie zauważyłam nowego wątku!!! Dopiero przy wychodzeniu!!

ale za to jestem druga smile))))

a teraz lecę już spać!!!!!
      • swaihwe Re: słuchajcie, a może na niedzielę to nowy wątek 19.06.05, 00:45
        No wreszcie ktoś zauważył, hihihihi. już myślałam, z eprzepadnę w forumowym
        oceanie wink. No to teraz mogęspokojnie położyć się spać wink.
        Dobrej nocki.
    • jedna_chwilka no cześć 19.06.05, 07:53
      wczoraj u teściów był dziki tłum ludzi no i troche w garach stałam zeby pomóc
      dziś też będzie dziki tłum, bo przychodzi na obiad ksiądz zaprzyjaźniony,
      będzie wesoło bo gość jest luzak (udzielał nam ślubu i siostrze Pana też i
      bratu mojej tesciowej i chrzcił dzieci, udzielał komuniii)
      Szystkie Was całuję na cały dzień - gdyby mi się nie udało tu zaglądnąć.
      Pszczoła = czosnek kiss
      Ania - powtórzę tylko, masz bardzo twarzową fryzę i ładnie w niej wyglądasz -
      bez kręcenie noskiem mi tu smile
      • pszczolaasia Re: no cześć 19.06.05, 08:02
        wymyta, wykąpana z jaśniejącym obliczem mogę witać nowy dzieńsmile)) dzisiaj ida
        na imprę..poważną -40-tka się u świagra wyszykowala..kurde...to już nie
        żartysmile)))))
        Jagoda ty wieszkiss
        Ata nie dostałam maila od Jarka!!!!!!!!!!!!!! tylko nie mow, ze chce się znowu
        spotkać!!!!!!!ja zdecydowanie do konca wakacji nie mam czasu!!!!!
    • ot_kobieta Re: słuchajcie, a może na niedzielę to nowy wątek 19.06.05, 08:52
      Cześć Kobietki! Mogę tak porannie? U nas piękne słonko, siedzę sama, córka
      jeszcze w internacie do czwartku, mąż w rozjazdach. A ja tu. Witam Was!
      • pszczolaasia Re: słuchajcie, a może na niedzielę to nowy wątek 19.06.05, 09:04
        Witamsmile jak widzisz laski jeszcze spią, albo już nie śpią, ale gdzieś latają!!!
        u nas na Pomorzu też dziś o dziwo ładniesmile) a ty skąd jesteś, jeśli poczywiście
        mogę spytać?
    • swaihwe Helllooooo 19.06.05, 09:22
      Witam Was, Kochane. Meluję, ze wstałam, idę się kąpać, śniadanko (moje ulubione
      tosty) i frruu na działeczkę z psiurami. Będę sie opalać!!!Oby słońce tylko
      gdzieś się nie podziało.Wczoraj z mężem awatura była, więc chyba jadę sama
      nawet mu się nie "opowiadając" sad/smile.

• pszczolaasia Re: Helllooooo 19.06.05, 09:24
        ło matko!!!!!!! a czemuż to ach czemuż Pana swego okrzyczałaś?????????
        • swaihwe Re: Helllooooo 19.06.05, 09:32
          Pszczoła - ustalmy - nie ja jego, a on mnie wink. A! Historia stara jak świat -
          ja latam ze ścierką, on bałagani. Ja po nim sprzatam i proszę, by się z
          tym "rozrzucaniem" opamiętał - on że mu jęczę non-stop za uszami i jemu
          taki "porządeczek" do niczego potrzebny nie jest. No i tak słowo za słowem i
          bach! Wczoraj była noc muzeów w Wawie. I ja w końcu powiedziałam, ze z nim nie
          idę. No i poszłam sama i on sam (tzn. on ze znajomymi, z którymi wcześniej
          byliśmy umówieni). Oczywiście wrócił duużo później niż ja.Ech, mówię Ci
          Pszczółko, czasami z tym jego bałaganiarstwem nie daję już rady. Bo ile mozna
          mówić i prosić. w końcu nie chcę spędzić życia chodząc śladami męża po domu
          i "zmiatając" pozostałości po przejściu huraganu wink
          • swaihwe Re: Helllooooo - dodatek dla Pszczoły ;-) 19.06.05, 09:34
            A, jeszcze muszę dodać, Pszczółko, do poprzedniej wypowiedzi, że rozdrażniona
            jestem, piersi mnie napierniczają i pewnie już niedługo zawita nieproszony
            gość sad. Choć może im szybciej tym lepiej...
            • cytrusowa Helllooooo 19.06.05, 09:40
              witam serdecznie i ceplutko, bo juz jest 21 stopni, a ma byc 32, ble.
              spotkanko z sabi i jej menem suuuuper!!!!
              Wlasciwie nie wiem co napisac, bo tak fajnie bylo - posedzielismy przy Kelszach
              czyli piwach - sikaczach, poplotkowalismy, ubaw mieliśmy duzy i w ogole - bylo
              bosko.
              potem jeszcze, po sppotkaniu bylismy umowieniz innymi znajomymi, wiec po
              spotkanku z Sabi i Jej Towrzyszem życia popedzilismy na to drugie spotkanko, no
              i w domu wylądowalismy po 1.
              • pszczolaasia Re: Helllooooo 19.06.05, 09:43
                ale foto....sad masz jakieś?
                • cytrusowa foto 19.06.05, 09:44
                  zapomnialam dopisac, ze będą pozniej - Marcin musi mi sformatowac, bo ja nie
                  umniemwink

Pszczola, przywoluje Cie do porządku - a gdzie powitanie????
                  Zamiast mnie witac z usmiechem na ustach, ty od razu pytasz o foty - brutalna
                  jestes bejb
                  • pszczolaasia Re: foto 19.06.05, 09:50
                    Cytrus priorytety są..kcę cię obaczyć...ale już się poprawiam!!!!!!
                    Cytruś ma bella!!!!!!!!!!!!! witamsmile)))))))))))))) ściskam!!!!!!!!sześć
                    Anielesmile)))))))))))) to co w piątek i w sobote chlejem tak? Jagoda jak da radę
                    to dojedzie w piatek, a jak nie to ją pojedziem z hotelu z łoża za nogi
                    wyciągać tak?
                    • cytrusowa tak jest!!! 19.06.05, 09:55

• pszczolaasia Re: tak jest!!! 19.06.05, 09:57
                        no! ale to tak jest to do chlania, czy wyciągania Jagody z łoża? czy obie opcje
                        ci pasują ma bella?
                        mam dziś dobry nastrój... będzie pewno jakiś płacz potemsmile))
                        • cytrusowa Re: tak jest!!! 19.06.05, 10:00
                          no piatek to na bank chlaniewink i czekanie na Jagode z Panem!, a sobote to
                          leczenie kaca...chlaniemwink
                          • pszczolaasia Re: tak jest!!! 19.06.05, 10:04
                            kilna klinem!!!!!!!!! ło matko.... cza se będzie tabletki 2kc kupić w dużych
                            ilościach..i w sok z kiszonej kapusty się zaopaczyćsmile)))))
          • pszczolaasia Re: Helllooooo 19.06.05, 09:36
            o choroba...to u mnie jest dokładnie odwrotnie wiesz...to ja jestem
            bałaganiarz... aż mnie wstyd czasem..ja kumasz Magdo jestem stworzona do chaosu
            wokół mnie!!! a mój biedny tomasz usiłuje za mną sprzątać... kiedy on to robi
            lepiej niż ja!!! a ja się nie wtrącam tam gdzie nie umiem czegoś najlepiej-
            wygodne nie? a tak na poważnie, to nie jest tak, ze wogle nie sprzątam,
            sprzatam, ale moje królestwo- kuchnię! a resztą z rozpędu mąż się zajmujesmile
            ciężko jest życ z takim bałaganiarzem co? ja swojego Pana podziwiam... jestem
            nieznośna wiem..ale on mi powiedział kiedyś, że zycie byłoby nudne beze mnei,
            więc, ani chybi tofa mnie trochę z tymi szystkimi moimi wadami... Magda ukochaj
            swego Pana,. ja go tam rozumiem trochę, aczkolwiek wiem, ze porządeczek musi
            być!!!! jak staranka Aniele?
            • swaihwe Pszczółko 19.06.05, 10:02
              No tak - wiesz, może go zapytam czy chce jechać ze mną. Ale jak powie nie to
              nie! Zakapior ze mnie, co nie?
              Jak starania? Ha! Pisałam wcześniej, że w poniedziałek i wtorek zmierzyłam
              tempkę i była zaskakująco niska jak na poowulacyjną ;-(. Miałam nie mierzyć ale
              piersi bardzo bolały... W końcu do tego nowego gina swego dryndnęłam i krótko
              mówiąc okrzyczał mnie mówiąc, że mam termometr wyrzucić do kosza i widocznie
              już stygnę wink. Ale od środy tempka poszła w górę i jest tak mniej - więcej
              36.9. Tyle, że to moje mierzenie to wiesz - do bani, bo raczej nieregularne.
              Wczoraj znów piersi zaczęły boleć bardzo. I niedobrze mi, ale to u mnie pzred @
              normalne. I czuję się przedokresowo. @ powinna przyjść za 4 dni.
              We wtorek odbieram badania progesteronu, prolaktymy i tarczycy. Trochę się
              bojęsad(. No ale nic. Nowy gin powiedzial, ze mam poprosić tych co robia
              badania o zapakowanie ich w kopertę i mocne zaklejenie. Mam je dostarczyć w tej
              kopercie (nienaruszonej oczywiście), tak by samemu nie bawić sie w lekarza.
              Tak więc tak wygląda Pszcólko kochana obraz sytuaci. Korci mni, by zrobic test.
              Ale nie dam się pokusom!!!!

A jak Ty Kochana z psyche? Bo fizycznie wiem smile
              • pszczolaasia Re: Pszczółko 19.06.05, 10:08
                dzies ty takiego gina dorwała?????? dawaj namiary...smile)) żartuje!!!ja mojego
                przytstojnego do nieprzytomności pana D. nie opuszczę, choć wieść głosi, ze łon
                nas kce opuścić, znaczy naszą przychodnię więc się zastanawiam co dalej...
                Magduś u mnie dziś dobrze, idę zara Pana budzić..bo śpi wyobrażacie sobie...
                koniec świata.. i dziem na spacer, a potem do świagra..na urodzinysmile psyche
                dziś zdecydowanie lepiej, @ wciąż nie ma, ale mam dzisiaj do tego taki
                stosunek, ze w poniedzielok powiem przystojniakowi i niech on się tym martwi
                nie ja smile i tyle!!!!!!!!!
                • swaihwe Re: Pszczółko 19.06.05, 10:18
                  Oj jak się cieszę Pszczolasiu, ze już lepiej. Oby tak dalej!!! Fajnie z tym
                  spacerem. Nad morze idziecie? ogę z Wami wink? Ha! Za 2 tygodnie tez będę nad
                  morzem, hihihhi
                  Mój jescze też śpi. Ale poszłam go zapytać, czy jedzie ze mną. Powiedział, ze
                  chce swoich rodziców odwiedzić.Ale też zapytał, kiedy chcę jechać. Tyle, ze
                  jego rodzice mieszkają 2 przystanki od nas, wiec mozna tam by było wpaść po
                  południu. Trudno....

Z tym powiedzeniem przystojniakowi - zrób tak. Będzie Ci lepiej, choć to też
                  zależy jaki to człowiek. Ale zakładam, że skoro zadowolona jesteś z niego to
                  musi być ok.

Udanego spcerku!
                  A ten mój nowy - wiesz, ja to się u niego po prostu wyryczałam jak głupia.
                  • pszczolaasia Re: Pszczółko 19.06.05, 10:21
                    wiem pamietam, że ryczałas u niego...nie ma to jak zrobić dobre pierwsze
                    wrażenie nie? ja tam ze swojego jestem zadowolona... w zasadzie nie wiem
                    czemu... na psacerek idziem nad morze pewno!!!!
                    • swaihwe Re: Pszczółko 19.06.05, 10:23
                      Wiesz, facet przynajmniej już wie, że z wariatką ma do czyniene. Po co to aż
                      tak ukrywać? w końcu i tak wyjdzie szydło z workawink.

Jezu, jak ja Ci tego morza zazdroszczę!!!! Choć powiem Ci, za mam koleżanke w
                      Rumii, która tak nad morze często nie chadza. Raz na 2 miesiące na przykład. Mi
                      się wydaje, ze gdybym nad morzem mieszkala - chodziłabym co weekend co najmniej.
                      • pszczolaasia Re: Pszczółko 19.06.05, 10:30
                        nie chodzilabyś, ja ci to gwarantujesmile)))) na początku może i tak, ale
                        potem...co jakiś czas tylko..wiesz wszystko co dobre powszedniejesmile))
                        ja swojemu ginowi, jak pierwszy raz do niego poszłam, to prawie zwialam jak go
                        zobaczyłam...kurde patrzę na niego, a łon normalnie boski... tylko trche niski
                        tak mi się zdaje..ale normalnie pieknota taka i se myslę, spierdzielam ale nie
                        uciekłam..ale paczałam się na niego z takim przestrachem w oczach, że coś mi
                        tam powiedział, nie pamiętam już co.,..ale coś rzekł..
                        • swaihwe Re: Pszczółko 19.06.05, 10:32
                          hihihihi. mój to tylko niezłe teksty puszcza sexualne. ale chyba taka uroda
                          ginów, bo poprzedni teżsmile
    • annalalik A ja pedze zaraz na spotkanie z Niteczka :))) 19.06.05, 09:36
      Milego dnia dla Was wszystkich
      kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss
      :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
      :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
      dla WAS
      • pszczolaasia Re: A ja pedze zaraz na spotkanie z Niteczka :))) 19.06.05, 09:37
        Ania!!!!! nie poznaje koleżanki i wice versalsmile)))) kisskiss
        • pszczolaasia Re: A ja pedze zaraz na spotkanie z Niteczka :))) 19.06.05, 09:39
          a o tym ,że foto kcemy to wiesz pewnosmile)) nie no..po prostu nie mogie wyjść z
          podziwu, tyle całusów...czyżby stało się wczoraj coś co powinnyśmy wiedzieć
          koleżanko????????
          • annalalik Re: A ja pedze zaraz na spotkanie z Niteczka :))) 19.06.05, 09:41
            Fotki beda napewno smile Pewnie nawet dosc duzo smile

A całusów tyle bo Was cholernie lubie i tak mi sie zebrało jakos smile
            Uciekam - papa
            • pszczolaasia Re: A ja pedze zaraz na spotkanie z Niteczka :))) 19.06.05, 09:44
              a niech ci się zbiera jak najczęściejsmile)))))))))) i wice versal Aniasmile)))
    • swaihwe Do Asiulki1976 19.06.05, 10:26
      Asiu, toc Ty fortunę stracisz na testy. Kobito - ni eulegaj tak pokusom wink.
      Mnie też korci, ale powiedziałam sobie, że nie zrobię. Trzymasz ze mną w tej
      kwestii?
      • asiulka1976 Re: Do Asiulki1976 19.06.05, 10:27
        ano fortune surprised) jak na razie razem z owulacyjnymi to 30 zl surprised)
        • asiulka1976 moj skype !!!!!!! 19.06.05, 10:29
          asiulka1976 (jakby kto mial to chetniepogadam surprised)
        • swaihwe Re: Do Asiulki1976 19.06.05, 10:29
          Dobra, dobra, przecież to nie koniec jeszcze Twojego szaleństwa. No nie? A
          przemnóż przez liczbę miesięcy. kochana!!! I co - jaki wynik?
          • asiulka1976 Re: Do Asiulki1976 19.06.05, 10:32
            wole nie liczyc bo nieraz kupowalam w cyklu okolo 10szt quicka surprised) teraz wiecej
            jest tych od Ewy ale kurcze na koniec cyklu wole quicka jakos tym od Ewy nie
            wierze uncertain
            a jak bede juz w ciazy to poszukam dziewczyne z ktora bede testowac i
            gwarantuje testy gratis hiihhihi byle tylko wpatrywac sie w nie hiihhi
            • swaihwe Re: Do Asiulki1976 19.06.05, 10:34
              Asik, a Ty masz zapas testów, tak?smile Na ile testowań, co?
              • asiulka1976 Re: Do Asiulki1976 19.06.05, 10:38
                Ja zapasik robie na poczatku cyklu 5 od Ewy i dwa quicki surprised)
                • swaihwe Re: Do Asiulki1976 19.06.05, 10:43
                  SZalona!winkAle wiesz co - ja niejestemlepsza, tyle, że kupuję nie hurtowo, a na
                  sztuki, co kilka dni. Już w aptece pod domem boję się, że mnie rozpoznawać bedą
                  więc czatuję na inne zmiany. To jak narkotyk wciąga. Ale w tym cylku - nie dam
                  się nałogowi!!!!
                  • asiulka1976 Re: Do Asiulki1976 19.06.05, 10:58
                    he he znam to surprised) u mnie apteka na osiedlu JEDNA hihihiihi juz dziwnei sie
                    patrzeli wiec kupuje u Ewci a jak gdzies jestem to w innej kupuje quicki na
                    osiedlu tylko guajazyl ;o) i tez dziwnei sie patrza bo co miesiac dwie butle surprised)
    • asiulka1976 Re: słuchajcie, a może na niedzielę to nowy wątek 19.06.05, 10:26
      Dzieki pszczola surprised) nie zauwazylam ze jest nowy watek surprised) wiec skopiuje co w
      starym napisalam surprised)

Witam surprised)
      Ledwo wczoraj zylam bozeszzzzzz i nawet w TV3 bylam surprised)) To byly mistrzostwa
      okregu polnocnego z tanca nowoczesnego, byly dziewczyny ktore solo tanczyly w
      parach i w grupach i te ostatnie byly najgorsze bo trzeba bylo umalowac je tak
      samo wiec jak maszyna dzialalam hihiihih 3 godz stania w pozycji pochylonej bo
      siedzialy na krzeslach zwyklych potem postanowilysmy ze posadzimy je na
      szkolnych ławkach no i to byl strzal w 10-tke bo twarze byly nas vis a vis no i
      tak malowalysmy jeszcze okolo 4 godz a to naprawde masówka byla nawet nie bylo
      czasu aby wody sie napic eehhh Pozniej caly wieczor siedzialam przed TV i
      nogami w misce surprised)
      Dzis nie spie od 5 rano tylko przysypialam na pol goz i znow sie budzilam tak
      mnie cycki napier........ innego slowa nie znam!! nie biore duphastonu wiec to
      nie jego przyczyna hhmm wczoraj test negatyw dzis znow cien zobaczymy jutro surprised)
      Co ja zrobie jak ja w ciazy bede? no nalogowo juz te testy robie uwielbiam moga
      byc nawet owulacyjne aby mozna bylo patrzec jak wylaniaja sie kreseczki lub i
      nawet jedna hihhihi
    • swaihwe Zmykam 19.06.05, 10:44
      Milutkiej slonecznej niedzieli Waszystkim życzę. Pa!
    • asiulka1976 Troszke slonca ......... 19.06.05, 10:56
      ale UWAGA z ubiorem surprised))) dl.lustich.net/bilder/braeunung.jpg
    • alejandra1 dzień dobry i fluidki:) 19.06.05, 11:23
      przeczytałam, że Ani już w piątek przekazła wyniki mojej bety, bardzo dziekuję
      Aniu.Wszystko wskazuje na to, że się udało smile))
      ślę cała masę fluidków i trzyamam za Was kciuki. Uda się Wam wszystkim.
      ********************************************************************************
      ********************************************************************************
      • asiulka1976 Re: dzień dobry i fluidki:) 19.06.05, 11:36
        dzieki kiss
      • kinia.zak Re: dzień dobry i fluidki:) 19.06.05, 11:40
        Dołączam się!
        • pszczolaasia Re: dzień dobry i fluidki:) 19.06.05, 11:47
          och Ola...kiss jak się czujesz?
          • cytrusowa zainteresowane 19.06.05, 12:02
            zapraszam do odbioru poczty
            • pszczolaasia kto tam jarał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.06.05, 12:22
              ty, Sabi, twój M, czy Sabiny K? gadć mi tu zarza...ło matko jak mi się
              kce!!!!!!!!
              • pszczolaasia fotki śliczne....:))))) 19.06.05, 12:24
                Sabi faktycznie drobinasmile)) ło matko już się doczekać njei mogę...alesz ty masz
                włosy długie bejbesmile)))))
          • alejandra1 pszczółko 19.06.05, 12:03
            czuje się zupełnie normalnie, nie mam żadnych dolegliwości i może dlatego tak
            trudno mi cały czas jeszcze uwierzyć. Mój Pan mnie rozczulił jak mu
            powiedziałam, gada codziennie teraz z Groszkiem (tak nazwał nasze szczęście) i
            chyba jest szczęsliwy.
            Ja gdyby nie ta beta i nie to, że nie mam cały cza @ zaczęłabym wątpić czy to
            aby ciąża na pewno bo zupłnie nic nie czuje.
            W sumie to nawet mi z tym dobrze, bo mogę normalnie sobie życ jak dawniej smile
            A jak u Ciebie ?
            • alejandra1 a poza tym 19.06.05, 12:09
              to oczywiście wszystkim życzę wspaniałej, miłej, leniwej niedzieli.
              Ola
            • pszczolaasia Re: pszczółko 19.06.05, 12:27
              no to gratulacje dla Panasmile) i niech gada z Groszkiem, a jakżesmile) ciesz się, ze
              nic nie czujesz, jak zaczniesz to pewno z wielkiej rurysmile)))
              u mnie dobrze wszystkosmile się nie martwsmile czyli teraz czekamy na wizytę u gina
              za 2 tygodnie tak?
              • alejandra1 Re: pszczółko 19.06.05, 12:40
                dokładnie tak czekamy 2 tygodnie.
                Zmykam robić obiadek.
                Miłej niedzieli.
                • cytrusowa fajki 19.06.05, 12:57
                  to tylko dekoracja - zadne z nas nie pali!
                  o!

a wlosy mam dlugie??? patrz,a mnie sie wydaje, ze one wcale nie rosnąwink

sciski
                  • ewaq Re: dziewczyny, jakie Wy śliczne 19.06.05, 16:43
                    i radosne jesteście! Dzięki za fotki smile
                    • ata76 Re: dziewczyny, jakie Wy śliczne 19.06.05, 17:01
                      Witam!!!

mnie również fotki się bardzo podobają!!!!!!!! Slicznie na nich wyglądacie
                      drogie dziewczyny!!!!Sabi to faktycznie drobinka jak napisała Pszczoła, a Ty
                      Magda, te looooooooki to masz fantastyczne!!!!Nie ścinaj ich, bo są
                      boskie!!!!!!!

Ania, po spotkaniu proszę natychmiast o dokumentację smile)))
                      i jaka rozświelgolona od rana...no no no !!!

Asiulka, czy ja dobrze przeczytałam, że wyszedł Ci cień bez duphastonu?????
                      Hmmmmm..........jezdem ciekawa .......co będzie dalej!!!!

Magda Swaihwe, ależ Ty masz tego ginka ....normalnie pozazdrościć!!!!!! W
                      kwestii bałaganu i sprzątania nie wypowiadam się, bo u mnie trafił swój na
                      swego!!!

Alejandra, jeszcze raz moje gratulacje!!!!!!A fluidki łapałam, ciekawe czy
                      skutecznie wink

Jagoda, dziś imprezuje....ojojoj jak fajnie!!!I na dodatek z księdzem...to mogą
                      być niesamowitedoznania wink

Pszczoła wysłałam Ci ponownie maila od Jarka zatytuowany "królewskie". On
                      wysyłał też Tobie do pracy!!!!!

Ewaq, a jak mąż wrócił już po paintballu?......hihihihihi......mój na szczęście
                      dziś ma "wolne", bo nie poszedł na żadne spotkanie asg-maniaków!!

a ja dziś leniuchuję, bo jak zwykle jestem jakaś taka senna.....a jutro do
                      pracy...buuuuuuuuuu
                      • ewaq Re: dziewczyny, jakie Wy śliczne 19.06.05, 17:12
                        Atuś, mąż w końcu nie wylądował na paintballu, tylko w robocie, gdzie siedzi
                        już 6 godzinę i nie wiadomo o której wróci. No ale taie życie admina z
                        nienormowanym czasem pracy sad Za to ja dziś odpoczywam smile)) W końcu!
                      • ewaq Re: dziewczyny, jakie Wy śliczne 19.06.05, 17:16
                        A tak właściwie to smaze nalesniki (uwielbiam!). Będą z serkiem waniliowym.
                        Tyle ze sama je będę jadła...
                        • alejandra1 ewaq - pytanie 19.06.05, 17:21
                          pewnie odpowiedź padła już setki razy na forum ale mi całkiem to umknęło. Jak
                          to zrobiłas, ze nazwałaś swój suwaczek?smile)
                          Ola
                          • ewaq Re: ewaq - pytanie 19.06.05, 17:27
                            Wpisałam "nasz Berbeć"
                            • ewaq Re: ewaq - pytanie 19.06.05, 17:29
                              No tak, to dopiero wytłumaczyłam! W takim razie inaczej: wpisałam: <a
                              href="tutaj ten adres, który teraz masz w sygnaturce">nazwa suwaczka</a>
                              • ewaq Re: ewaq - pytanie 19.06.05, 17:30
                                holender! pod "tutaj" jest
                                • ewaq Re: ewaq - pytanie 19.06.05, 17:30
                                  nie wytrzymam! pod "tutaj" jest ha te te pe://
                                  • ata76 Re: ewaq - pytanie 19.06.05, 17:39
                                    Ewaq, naleśników zazdroszczę, bo też uwielbiam.......męża co prawda nie
                                    zastąpie, ale mogę "wirtualnie" potowarzyszyć przy konsumpcji wink
                                    • ewaq Re: No więc smacznego :-) 19.06.05, 17:43
                                      Ciekawa jestem, która jeszcze stosuje ten patent z serkiem waniliowym Campiny
                                      abo Turka do naleśników zamiast ucieranego z cukrem i jajkiem twarogu..? Ja
                                      odkąd gdzieś zasłyszałam, to tylko w ten sposób (no, chyba że zawartościa nie
                                      ma być w ogóle ser)
                          • mama38 hej dziewczyny :) 19.06.05, 17:43
                            witam cieplutko i przede wszystkim jeszcze raz gratulacje dla oli smile.
                            ata, dzięki za miłe przywitaniesmile
                            hej ewaq, uwielbiam nalesniki (jeść, robić mniej) smile
                            Ania
                            • ewaq Re: hej dziewczyny :) 19.06.05, 17:45
                              no więc zapraszam również Ciebie do wirtualnej konsumpcji. A co do robienia, to
                              mi to bardzo szybko idzie i za każdym razem dziękuję matce wynalazków za
                              blender wink
    • annalalik CZESC 19.06.05, 17:50
      Fotki zaraz u Was beda - troche dużo ich jest smile)))
      Ogolnie wrazenia superowe. Anitka i jej rodzinka są super.
      Świetnie się bawiłam smile)
      • ewaq Re: Witaj :-) 19.06.05, 17:53
        Czekamy z niecierpliwością...
      • mama38 Re: CZESC 19.06.05, 17:54
        witaj znów Aniu smile
        • mama38 Re: CZESC 19.06.05, 17:55
          a bo zapomniałam napisać... bardzo mi się podobasz w nowej fryzurce smile
          • annalalik Re: CZESC 19.06.05, 17:58
            Dzieki smile
            Fotek sporo posłałam Wam. Czesc to same zwierzaki a czesc z nami smile
            • ewaq Re: CZESC 19.06.05, 18:04
              u mnie jeszcze nicziewo niet. i dlatego pójdę teraz i się położę, a jak wstanę
              to juz na pewno będę miała co oglądać smile Na razie Kobietki.
              • annalalik Re: CZESC 19.06.05, 18:08
                Jusz sie wysłały - możecie ściągać smile
            • mama38 będę musiała niestety sie pożegnać 19.06.05, 18:07
              ale tylko na 4 dni.Od poniedziałku całymi dniami pracuję, więc jak mi starczy
              sił to wieczorkiem poczytam zaległości. FF każe mi testować w piątek, więc
              jeśli @ nie przyjdzie to zatestuje, chociaż nie mam specjalnych nadziei. A w
              ogóle ktoś tak ma że FF daje dodatkowe 5 dni wersji VIP? Mi się to zdażyło już
              4 raz od czasu gdy wpisuję do niego tempki
      • patka05 Wróciliśmy :) 19.06.05, 18:10
        Własnie przed chwilą wróciliśmy ze Szczecina, randka się udała! Teraz czekamy na
        efekty smile))
        Ale było ciężko, kicia po dlugiej podrózy straciła objawy rujki, zestresowała
        się zarówno nowym miejscem jak i obcym kotem. Kawaler zalotnie gruchał a ona
        tylko fukała i fukała na niego suspicious
        W pewnym momencie myśleliśmy że już nic z tego nie będzie bo wystraszony
        zachowaniem narzeczonej kocur, schował się za pralkę i nie chciał wyjść suspicious
        Zostawiliśmy ich samych na noc...
        Następnego dnia po śniadaniu zaglądamy do nich i proszę! Wielka kocia miłość! smile
        Całą sobotę się ze sobą zabawiali a dziś z rana rozdzieliliśmy parę (Ona jeszcze
        chciała a On już ledwo stał na nogach suspicious) i wróciliśmy do domu smile
        Teraz tylko czekać na objawy ciąży! Jeśli wszystko pójdzie dobrze to za 65 dni
        urodzą mi się małe kotki w domku smile)))

Ania, bardzo Ci ładnie w ten nowej fryzurze!
        Asiulka- trzymam kciuki by "cień" tym razem oznaczał dzidzię smile
        Mogę prosić o forki ze spotkania Cytruś i Sabi?
        • annalalik Re: Wróciliśmy :) 19.06.05, 18:13
          Właśnie Ci posłałam smile
          • mama38 super fotki 19.06.05, 18:19
            Zwiwerzaki to chyba jakos specjalnie pozowały do zdjęć smile A Wy wyszłyście
            świetnie i co za ...dobrana kolorystyka hihi
            • mama38 Re: super fotki 19.06.05, 18:20
              zwierzaki miało być, to z wrażenia chyba smile
            • annalalik Re: super fotki 19.06.05, 18:22
              No Aniu wyobraź sobie ze nie umawiałyśmy się na ten róż - tak wyszło fajnie
              hihihi
        • mama38 Re: Wróciliśmy :) 19.06.05, 18:13
          Witaj patka smile
          fajnie, że kotom się udało. Zobaczymy co z tego wyniknie... akiedy to można
          sprawdzić najwcześniej? Wstyd mi trochę, ale tym tematem u kotów to akurat sie
          nie interesowałam
          • patka05 Re: Wróciliśmy :) 19.06.05, 18:22
            Za jakieś 3 tygodnie będzie już coś można zacząć podejrzewać po objawach -
            zarózowione sutki, większy apetey, większa senność idt.
            A za 4-5 tygodni pojedziemy na USG- musimy wiedzieć ile jest kociąt w razie
            komplikacji przy porodzie.
        • annalalik Re: Wróciliśmy :) 19.06.05, 18:15
          Patka jak tylko małe będą to ja Cię błagam o fotki ok????
          • patka05 Re: Wróciliśmy :) 19.06.05, 18:23
            pewnie smile wszystkim się Wam pochwalę jak się urodzą smile))
    • nitka111 Witajcie moje kochane!!! 19.06.05, 20:04
      Ania już opisywała wrażenia to dodam i ja. Ania i jej mąż super, świetnie się
      bawiliśmy, Bartuś też zachwycony, zwłaszcza Ani chomiczkiem smile.
      • annalalik Re: Witajcie moje kochane!!! 19.06.05, 20:15
        kiss
        • ewaq Re: Witajcie moje kochane!!! 19.06.05, 20:32
          Dziąki Aniu za fotki. Osiołki najsłodsze wink)) A Tobie rewelacyjnie w tej
          fryzurce i wierz mi - grzywka wcale nie jest zła ani uciążliwa. Wiem to z
          autopsji wink
          • annalalik Re: Witajcie moje kochane!!! 19.06.05, 20:46
            Jeden osiołek wywalił jęzora zamiest zapozować ładnie - słodki moj "dzieciak"
    • swaihwe Widziałam!!!!! 19.06.05, 20:46
      Właśnie wróciłam z działeczki. Mąż dzielnie dojechał do mnie później wink.
      Słońca było tyle co na lekarstwo, więc się nie opaliłam, ale....
      Widziałam pierwsze bociany w tym roku! Dwa w locie (i to bez soczewek je
      zauważyłam, bo coś nie mogęe ich ostatnio nosić - uwierają jak cholera, a
      okularów nie wzięłam), a później zobaczyłam jeszcze chodzącego po łące!
      Poprosiłam je, by mniie obdarowały prezencikiem. Myślicie, że wysłuchają mojej
      prośby smile? A jak by tak mnie posłuchały, to ja wtedy będę mogła Wam przekazać
      bocianowe fluidki... Ach! Marzenia............
      • annalalik Re: Widziałam!!!!! 19.06.05, 20:47
        To ja Ci na dokładkę też trochę bocianów na fotkach posłałam smile Wprawdzie to
        boćki z zoo (chore albo ranne) ale zawsze cos
        • swaihwe Re: Widziałam!!!!! 19.06.05, 20:55
          Wiem, widziałam właśnie, dzięki. Może tak zacząć figurki bocianie
          kolekcjonować? Może to jest sposób?wink
          Fajne zdjątka. Cieszę się, że miło czas spędziłyście. No i na bociany się
          napatrzyłyście!
    • swaihwe Do Cytrusowej 19.06.05, 20:51
      Cytruś,
      a ja zdjątek nie dostałam i przykro mi sad. Prześlesz?
      • annalalik Re: Do Cytrusowej 19.06.05, 20:52
        lecą do Ciebie
        • pszczolaasia helloł:)))))))))) ta cholera przyszła wreszcie!!!! 19.06.05, 22:14
          laski jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!! @ przyszła!!!!!!!!! qrwa jak boli...ale
          jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laski mówię wam, jak się cieszęsmile)))))))))
          Nituś i Ania wyglądacioe piknie w różachsmile)))))))) Bartuś dajcie mi Bartusia,
          ja jestem bezgranicznie w nim zakochana...no nic na to nie poradzę..jak tylko
          go pierwszy raz obaczyłam to powiedziałam Niteczce naszej tofanej, że mi się ta
          jej pieknota podoba...zauwazyłyście jak on pięknie nosek marszczy jak się
          smieje?????? normalnie ciotka Pszoła wpadła...ode mnie pierwszej Nitka będzie
          się musiała odganiać jak się obaczymy w Białej Górzesmile)))))))
          Ata mi się nie kce iść.....
          Patuś mówisz kotki będziem miały małe..no nicsmile jak trza, to trzasmile
          Mama ale zaglądaj do nas co?
          Magduś Swaihwe, a niech ci te bociany służą jak najlepiejsmile)))))) i cieszę się,
          że z Panem już w porzosmile)))))))
          och jak ja się ciesze, że ta cholera przyszła!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobranoc!!!!!
          • sabi35 Gratulacje! 19.06.05, 22:21
            To może jakieś oblewanko (wodą?)
            • pszczolaasia Re: Gratulacje! 19.06.05, 22:31
              ja tam się dzisiaj bawiłamsmile))))))) Greka Zorbe tańczyłam namiętniesmile) na 40-
              tce swagra byliśmysmile))) i wody nie piłam..może to pomogło, no i zastosowałam
              sposób Cytrusi na przywołanie @smile)))) Cytruś- dzięki bejbsmile))
              • sabi35 Re: Gratulacje! 19.06.05, 22:35
                Znowu się pukałaś? skaranie boskie!
                • pszczolaasia Re: Gratulacje! 19.06.05, 22:39
                  skąd wiesz......ło matko nic się nie ukryje... czarownica jakaś czy coś... poza
                  tym to Cytruś kazała!!!!!!! ja się tyko grzecznie zastosowałamsmile)))))))
                  normalnie Sabi...mogę góry przenosić... jeszcze tylko beta i usg jutro i może
                  będzie dobrze... a ludzie jak ja was tofam kiss kiss kiss kiss kiss kiss jakby jeszcze
                  przystojniak dał zgode od razu na starania...to nie wiem co bym zrobiła...na
                  razie się cieszęsmile))))))))))))))))))))))
                  p.s. czy ja jestem monotematyczna?????? mam nadzieję, ze nie na Boga!!!!!!!!
                  fajne fotysmile))))))
                  • sabi35 Re: Gratulacje! 19.06.05, 22:44
                    Nie nie jesteś!
                    Miejmy nadzieję, że wszystko z ciebie teraz wylezie i będziesz zaraz mogła
                    zabrać się za przyjemne starania!
                    Spotkanie było super, poślę wam jutro nasze zdjęcia (ale w zasadzie są prawie
                    takie same)
                    • pszczolaasia Re: Gratulacje! 19.06.05, 22:46
                      oj czekamy- dawajsmile)))))
                      idę spać, do jutrasmile)))))) i ciesze się, ze nie jestem monotematycznasmile)
                      ja też mam nadzieję, ze wszystko się szczyści... fajowo by było... pasmile))))
          • swaihwe Re: helloł:)))))))))) ta cholera przyszła wreszci 19.06.05, 22:21
            Pszczoła, ale fajowo, cieszę się, ze jest tak dobrze już. Ale swoją drogą - nam
            to nikt nie dogodzi. @ jest - rozpacz, nie ma - też źle wink.

Boże - jak mi się nie chce już jutro iść do pracy. Nie pamiętam kiedy tak
            bardzo mi się nei chciało! Nie odpoczęłam przez ten weekend. Chcę na urlop
            już!!!
            • pszczolaasia Re: helloł:)))))))))) ta cholera przyszła wreszci 19.06.05, 22:32
              Magduś jeszcze się taki nie urodził coby kobiecie dogodził, więc od @ cudów nie
              wymagajmysmile))))))
              • patka05 Re: helloł:)))))))))) ta cholera przyszła wreszci 19.06.05, 22:36
                Gratuluję @ pszczółko smile
                • pszczolaasia Re: helloł:)))))))))) ta cholera przyszła wreszci 19.06.05, 22:40
                  kiss kiss kiss
                  • pszczolaasia idę spać:)))))))))) 19.06.05, 22:44
                    dobranocsmile))))))))))))
                    • sabi35 Re: idę spać:)))))))))) 19.06.05, 22:45
                      Ja też, dobranoc!
                      • patka05 Re: idę spać:)))))))))) 19.06.05, 22:45
                        i ja. Mam co odsypiać, weekend pełen wrażeń wink

Do jutra!
                      • annalalik Re: idę spać:)))))))))) 19.06.05, 22:47
                        Dobranoc dziewczyny - ja jeszcze na meczyk patrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się