Dodaj do ulubionych

co jest....

23.06.05, 08:58
Jestem po pierwszym cyklu starań. W ciąży raczej nie jestem (bo to malo
prwadopodobne, zeby za pierwszym razem trafić) ale czuje sie dziwnie. brzuch
mnie poli jak na okres, chociaz okres dopiero za 5 dni, mam jakąś białą
wydzielinę, chociaż dni płodne minęły, wogle nie wiem co jest grane!
może wiecie o co tu chodzi?
Obserwuj wątek
    • danik1 Re: co jest.... 23.06.05, 09:01
      Ta biala wydzielina to sluz. Jezeli jest go duzo to jest duza szansa, ze jestes
      w ciazy!!! Trzymam kciuki i daj znac za 5 dni!!! smile))
      • aga43214 Re: co jest.... 23.06.05, 09:03
        Jest bardzo duzu, i jakis dziwny, gęsty nieciągnący! ale nie chce się za
        wczesnie nakręcać! dzięki Ci bardzo za odpowiedz! robilam test i wyszedl
        negatywny, ale moze za wczesnie, co???
        • sabi35 Re: co jest.... 23.06.05, 09:06
          wink
          Test możesz sobie zrobić najwcześniej 2-3 dni przed terminem, ale najlepiej po.
          To tylko kilka dni wink))
        • danik1 Re: co jest.... 23.06.05, 09:07
          Na test za wczesnie. Powtorz go za kilka dni jak @ bedzie sie spozniac. A z tym
          sluzem to bardzo ladny objaw!!! Koniecznie daj znac o wyniku testu!!!
          Pozdrawiam!!!
          • aga43214 Re: co jest.... 23.06.05, 09:11
            Dam znac! ale ja jestem niecierpliwa! na niczym nie mogę sie skupić, nie moge
            sie uczyc, caly czas mysle o tym... ale to by bylo za piekne jak by za
            pierwszym razem... a ten sluz to jakis dziwny,(nie taki jak w dni plodne) a
            moze cos ze mna nie tak???
        • kruszyna75 Re: co jest.... 23.06.05, 09:12
          Aga, u mnie było tak, że już kilka dni po owulacji pojawił sie taki sluz
          ciągnący ale nieprzezroczysty tylko biały i było baaaaaaaaaaaaaardzo wilgotno.
          Trzymam więc kciuki a test zrób najlepiej w dniu spodziewanej @ albo dzień po.
          • aga43214 Re: co jest.... 23.06.05, 09:14
            u mnie jest nieprzezroczysty i nieciagnący, kurde......
            • kruszyna75 Re: co jest.... 23.06.05, 09:15
              Aga, no właśnie on był nieprzezroczysty. Pisałaś, że masz białą wydzieliną. Jak
              ona wygląda?
              • aga43214 Re: co jest.... 23.06.05, 09:18
                bialy, nieprzezroczysty, nieciagnacy, jakies takie grudki, po owulacji mialam
                sluz taki jak na owukacje (nawet myslalam ze to spozniona owulacja).
                Wiec wogle nie wiem co sie dzieje, i jeszcze boli mnie brzuch jak na okres i
                cos kluje.
                • olutek_m Re: co jest.... 23.06.05, 12:41
                  Brałaś może luteinę, lub duphaston?
                  W pierszym moim cylku (czyli miesiąc temu) brałam luteinę. Od 17 dc bolał mnie
                  brzuch. Na 5 dni przed owulacją pojawił się śluz. Było Go bardzo dużo. Lepki,
                  nie rozciągliwy, nieprzezroczysty tongue_out Niestety okres się pojawił. Byłam strasznie
                  rozczarowana. Dziś i przez następne 3-4 dni mam "dni płodne". Więc pracujemy.
                  Mam nadzieję, że Ci się uda. Trzymam kciuki!
                  Pozdrawiam
                  Ola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka