asiulka1976 23.06.05, 13:07 Wiadomo ze duzo bialka w pokarmach )) jajeczniczka na sniadanko itp ale co jeszcze, jakie witaminki co z tym kwasem foliowym ?? Co podajecie swoim partnerom ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anneczka78 Re: Co dla starajacego sie partnera ?? 23.06.05, 13:12 Ja go dobrze odżywiam i staram nie stresować moimi humorami i całą otoczką starań Odpowiedz Link
sabi35 Re: Co dla starajacego sie partnera ?? 23.06.05, 13:16 Witamina C, cynk, kwas foliowy, więcej białka (kawior też), zdrowy tryb życia, zakaz pracy z notebookiem na kolanach, zakaz noszenia ciasnych gatek i spodni, szczególnie w nocy, zakaz gorących kąpieli, zakaz noszenia komórki przy pasku cały dzień itp. Ew. łyżka nasion pokrzywy dziennie, afrodyzjaki i kolacje przy świecach. Tańce latynoamerykańskie (paniom polecam taniec brzucha) )))))))))))))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Co dla starajacego sie partnera ?? 23.06.05, 13:19 Asiulka... a ja swojemu partnerowi podaje dawke adrenaliny co dzień ale chyba jeszcze dlugo nie osiagne w zwiazku z tym oczekiwanego skutku Odpowiedz Link
fiamma75 Re: Co dla starajacego sie partnera ?? 23.06.05, 13:19 Salfazin, magnez, kw. foliowy, zdrowy tryb życia (sport, warzywka, jogurty) i .... seksik, nie tylko wtedy gdy są TE dni Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Co dla starajacego sie partnera ?? 23.06.05, 13:27 salfazin, wit C i E, i folik. Odpowiedz Link
asiulka1976 salfazin 23.06.05, 13:31 zabobiegawczo czy lepiej z konsultacja z lekarzem ???? Odpowiedz Link
espressoo Re: Co dla starajacego sie partnera ?? 23.06.05, 13:34 ło matko, a mój niczym sie nie daje szprycować!!! na witaminki kreci nosem, gorace kapiele ze mna w roli glownej uwielbia, komorka wiecznie w kieszeni, na szczescie z notebooka nie korzysta (za to ja owszem). Nie no my chyba jestesmy najgorszym przypadkiem z mozliwych... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Co dla starajacego sie partnera ?? 23.06.05, 13:40 napewno NIE u mnie jest gorszy !! komorke nosi w kieszeni spodni z przodu, i gada przez nia co chwilka,potrafi z kompa korzystac stojac w korku w aucie wiec na kolana go trzyma !! nie je regularnie a przewaznie w barach lub KFC oststnio wmuszam w niego jajecznice ale zje polowe (robie z 3 jajek) wciskam w niego "centrum" i ostatnio kwas foliowy ale dziwnie na niego patrzy pytajac na co to ? odpowiadam ze dla dziecka. No i co najgorsza nie chce isc zbadac nasionek (chce tylko zwleka od pol roku z terminem!!). Odpowiedz Link
sabi35 Re: Co dla starajacego sie partnera ?? 23.06.05, 13:42 Nie stresujcie się. To są działania "na wypadek". Napewno najzdrowsze to świeże jedzenie, dużo miłości i odstresowanie się. A najważniejsze żeby nasienie zbadać, bo jak jest kiepskie to i tak trudno to wyleczyć. Wtedy można spróbować innych metod zamiast czekania. Odpowiedz Link
invicta1 Re: Co dla starajacego sie partnera ?? 23.06.05, 15:09 bez badania nasion, to raczej wszystko bez sensu jest-taka prawda Odpowiedz Link
nadjeschda Re: Co dla starajacego sie partnera ?? 24.06.05, 09:00 a ten salfazin poza tym ze folik i bromgeron mozna brac?? tzn czy ja moge? Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Co dla starajacego sie partnera ?? 24.06.05, 09:16 możesz, ja też biorę. Jest w nim duża ilość cynku, który to poprawia pracę narządów rozrodczych, a u facetów dodatkowo poprawia jakość plemników. Odpowiedz Link
maga785 Re: Co dla starajacego sie partnera ?? 24.06.05, 09:54 Najwazniejsze to nie stresowac faceta i dostarczac mu maximum przyjemnosciMój maz z zawodu informatyk ostatnie miesiace spedzal głownie przed laptopem i jak zwykle trzymał go na kolanach.Przez komorke rozmawia tylke ze komora rozładowuje sie w przeciagu jednego dnia.No i jeszcze jego duze upodobanie do wina.Według wszystkich ksiazek i czasopism prowadzi max niehigieniczny tryb zycia a jednak sie udało.Jedyne co brał to był cynk ale brał go dlatego ze ma problemy ze skora,no i miesiac wczesniej pił razem ze mna zioła o. Klimuszki.Nie ma reguły.Cykl w ktorym odpuscilismy sobie starania z powodu moich czestych wyjazdow ,udało sieTeraz to 8 tydzien i dzis pierwsze usg.Przesyłam duzo ciepłych fluidkow dla wszystkich przyszłych mamPowodzenia. Odpowiedz Link
agy25 Re: Co dla starajacego sie partnera ?? 24.06.05, 18:41 a ja proponuje ostrygi i wakacje na plazy...)) Odpowiedz Link