mari1 25.06.05, 10:44 Dziewczyny czy są jakieś typowe objawy podwyższonej prolaktyny, przy jakich objawach należałoby zrobić badanie. Dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka1976 Re: Mam pytanie 25.06.05, 14:58 moj lekarz podejrzewal po moich bolach glowy przyczyna rowniez moze byc ubytki pola widzenia. Przy hiperprolaktynemii obserwuje się także zaburzenia psychologiczne i zachowania, podobne do tych jakie występują podczas menopauzy Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Mam pytanie 25.06.05, 15:59 Długie i nieregularne cykle,może byc mlekotok . Odpowiedz Link
portalegre Re: Mam pytanie 25.06.05, 21:47 Ja mam wysoka prolaktyne, a objawow zadnych... Mam bardzo stresujaca prace i stres moze tu byc przyczyna. Odpowiedz Link
olciablue Re: Mam pytanie 26.06.05, 07:34 A myslicie dziewczatka, ze bardzo skape okresy, takie ze drugiego dnia wlasciwie zapomina sie niemal o nim, moga tez byc wynikiem zawyzonej prolaktyny??? Bo tak mi cos swita? Co do stresu bowiem, to slyszalam ze jak najbardziej sie przyczynia do wzrostu tego hormonu, niestety. Pozdrowka Odpowiedz Link
fiamma75 Re: Mam pytanie 27.06.05, 11:31 Bóle piersi, mlekotok, spadek libido, suchość pochwy, zaburzenia w wydzielaniu sluzu (czyli jak u kobiety karmiącej). Poza tym ponadto mogą wystąić: nieregularne okresy, brak owulacji, skrócona faza lutealna, LUF. Jest to kwestia indywidualna. Odpowiedz Link