Dodaj do ulubionych

W którym cyklu po laparoskopii...

30.06.05, 14:57
...można zacząć się starać, przy założeniu ze @ nadeszła zaraz po operacji?(i
była to @ a nie krwawienie pooperacyjne)
Moim zdaniem lepiej poczekac do nastepnego cyklu, ale może ktoraś z was
zaczela od razu????
Obserwuj wątek
    • sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 16:20
      nikt nie był w takiej sytuacji?
      poczekam jeszcze moze ktos ma jakakolwiek opinie na ten temat

pozdr.
      Sofia
      • tromysza Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 16:32
        Spróbuj zadać to pytanie na "ciąży" albo "niepłodności". wiem też, że od nas
        pszczółka miała laparaskopię. może ona Ci pomoże.
        • sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 16:41
          w zasadzie powinno być forum przed staraniami czy cos takiegosmile
        • pszczolka2 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 16:54
          Dziękuje Tromyszkosmile duża buźka dla Ciebie i brzusia.

Starania zacznij zaraz po pierwszej @, nie ma na co czekać.
          Były dziewczyny którym udało się zajść w ciąże, w pierwszym cyklu po operacji.
          Ja niestety do nich się nie zaliczam hihihi, ale Tobie życzę tego z całego
          serducha. Powodzenia kochanasmile

Pozdrawiam,Ola
          36 cykl = 3 lata starańsmile
          "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno"
          • sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 16:59
            Ale pszczółko ja miałam @ 1 dzien po laparo teraz jest 6 dc, czy nie za
            swieżo????? jakies ranki wewnatrz, no nie wiem
            Lecz z drugiej strony to juz doczekac sie nie moge na moje starania olabogasmilesmile
            • sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:02
              poza tym przekonac mojego M ze juz mozna to nie lada sztukasmile on by uwiezyl
              chyba dopiero wtedy gdyby to od lekarza uslyszal a pan dr mowi zeby sie starac
              za miesiac buuuu, ach moze nie bede wariowac i spokojnie poczekam do tego
              sierpnia i poczne(mam nadzieje) na lonie natury-urlop
            • pszczolka2 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:03
              Jakie ranki wewnątrz, do dzieła dziewczyno, nie ma na co czekaćsmile

Ważna jest którego dc miałaś robioną laparo?
              Jeżeli w połowie, a ten dzień @ pojawił się w miare ok, to jest to twój 1dc i
              zaczynasz starania. Tak własnie wygląda @ po operacjismile

Pozdrawiam,Ola
              • sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:07
                zaraz, zaraz nic nie rozumiem. Laparo byla robiona w 11 dc, nastepnego dnia po
                dostałam @ czyli 1 dc tak? wiec starania za pare dni(lekarz potwierdzil)
                kiedy zaczac starania???? nic juz nie wiem.... tak sie przygotowywalam, czytalam
                i teraz gupia jestem, pogubilam sie. ratuuuunku
                • pszczolka2 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:12
                  11dc laparo - dobrze zrozumiałam...?
                  Następnego dnia @ jedno-dniowa tak...?
                  No to wszystko wskazuje na to, że to nie @ tylko plamienie pooperacyjne, więc
                  tego do @ zaliczyć nie można. Teraz musisz poczekać na swoją miesiączke, która
                  może pokazać się wcześniej niż zazwyczaj.
                  Ale bardziej normalna, czyli jakieś 2-4 dni. I wtedy zaczniesz normalne
                  starania. Mam nadzieje, że teraz bardziej jasno jest to wszystko napisane.

Pozdrawiam,Ola
                  • sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:15
                    no kochana był małpiszon jak cholera na poczatku to sie nawet zestresowalam ze
                    cos mi tam peklo czy cos. 4 dni krwawienia ( teraz jest niby 5 dc)
                    • pszczolka2 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:32
                      Troszke pogmatwane to wszystko jest u Ciebie, szczerze, to dla świetego spokoju
                      odpoczełabym sobie w tym miesiącu i poczekałam na @, tą normalną.
                      Plamienia pooperacyjne czasami są dłuższe, więc ciężko powiedzieć.
                      Daj sobie na luzik i nie myśl o tym tak bardzo. Cierpliwość zawsze zostaje
                      szybko wynagrodzone i tak też pewnie będzie w Twoim przypadkusmile
                      Raz jeszcze powodzenia.

Pozdrawiam,Ola
                      "wierze, że się i (nigdy) nie jest za późno"
                      • sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:37
                        dziekuje ci bardzo serdeczniesmile i zycze owocnych staran i sobie i tobiesmile

Buzka
                        Sofia
                        • pszczolka2 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:47
                          Nie ma za co, po to tu jesteśmy, aby siebie wspierać nawzajemsmile

Pozdrawiam,Ola
    • pszczolka2 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:07
      Wszystko zależy od tego jak się czujesz, jeżeli Ciebie coś boli, no to logiczne
      jest, żeby dać sobie spokoj, ale jeżeli jest wszystko ok! to co stoi na
      przeszkodzie NICsmile A mężusiowi nie mów, który masz dc, tylko powiedz, że masz
      na niego ochotesmile Daj mu drinka i takie tam: szara bara hihihi. Powodzenia.

Pozdrawiam,Ola
    • sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:11
      kurde jakie to pogięte grrrrr
      • olaola76 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 07.07.05, 14:15
        czesc mialam laparo tydzien temu w 14 dniu cyklu lekarz powiedzial ze starania
        mam zaczac za 3 miesiace a do tego czasu leczyc sie bo to jest endometrioza i
        oprocz torbieli na prawym jajniku byly tez zrosty na lewym
        • sofia26 olaola76 07.07.05, 15:32
          ja mam pozwolenie lekarza starnia sie miesiac po laparo. Jak bylam na zdjeciu
          szwow to zapytalamsmilenapewno czekanie nie zaszkoszi i wszystko pieknie sie zagoi
          i nawet blizny na brzuchu pewnie nie bedzie juz tak widacsmileto chyba tez zalezy
          od osoby.
          Ja startuje juz w sierpniu(zobaczymy kiedy teraz bedzie @ bo po laparo sie
          wszystko przestawia na lepsze-regularniejsze), w zeszlym roku po 1 laparo moje
          @@@ byly jak w zegareczku a przy PCO to nie lada gratkasmile mam nadzieje ze i tym
          razem tak bedzie i bede wiedziala kiedy owusmile

pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia i od razu brzuszka pieknegosmile

S.
          • olaola76 Re: olaola76 07.07.05, 16:25
            dzieki wielkie wink mam nadzieje ze nam wszystkim z tego forum w koncu sie uda i
            bedzie mozna je zamknac bo wszystkie dziewczyny przejda na forum ciaza trzymam
            kciuki za Ciebie i za siebie pozdrawiam
            • sofia26 Re: olaola76 07.07.05, 16:31
              jestes z wawy? jesli tak to gdzie mialas laparo?
              • olaola76 Re: olaola76 07.07.05, 18:55
                nie jestem z wawy tu tylko pracuje mieszkam pod a zabieg mialam na madalinskiego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka