Dodaj do ulubionych

Oj jakiż brak akcji na tym forum...!

06.07.05, 15:15
Dziewuszki-a co tu takie zero akcji??
Czyżbyście wszystkie wyjechały na wakacje i tylko ja zostałam?
Nie przyjmuję żadnych wymówek prócz tej że Was nie ma bo się staraciesurprised
Pozdrawiam Was wszystkie smile
Obserwuj wątek
    • ot_kobieta Re: Oj jakiż brak akcji na tym forum...! 06.07.05, 15:50
      Dziewczyny chyba schowały sie na jakichs zamknietych pogaduchach. Ja je
      rozumiem, chociaz troche mi szkoda. Kiedy było mi jakos nie-tak to powiedziały
      duzo ciepłego i było lepiej. Potem podczytywałam nie chcąc zawracac im głowy i
      zabierać czasu. A teraz smuuty. Nie słychać smiechy Pszczoły, Sabi nie namawia
      dziewczyn do gry w kulki wink, Cytrusia nie poprawia błedów. No tak jakos nie
      forumowato tu, ale trudno sie dziwic. One sie baaaardzo zżyły i poprostu nie
      miały juz ochoty na podczytywaczy. dziewczyny, trzymajcie się ciepluchno i
      starajcie się dalej nie dawać. A te szczęśliwie podwójne niech dbaja mocno o
      swe dwie osoby boskie. Pozdrawiam Was serdecznie!
      • annalalik To nie tak 06.07.05, 16:04
        Nadal tu jestesmy smile)
        • jedna_chwilka Re: To nie tak 06.07.05, 16:07
          no ależ oszywiście - co prawda nikt mię nie wymienił z naźwiska ale ciągle t jestem
          i ścieskam w pasie (mój dziadek by powiedział też i rączki całuję...)
          akurat smutno tyle radosnych nowin ostatniosmile
          aha i nikt nam w niczem nie przeszkadzał tak sobie pitoliłyśmy czy po czy
          Jadzka
          • annalalik Re: To nie tak 06.07.05, 16:12
            No wlasnie - w sumie mnie tez nikt nie pytal smile
            Nadal pocieszamy, rozmawiamy, doradzamy, smucimy (tylko nie plotkujemy - uklony
            dla adm). Zawsze możecie na nas liczyć smile - myślę, że mowie w imieniu
            wszystkich dziewczyn smile

Mnie glowa strasznie dzis boli sad
            • jedna_chwilka no jak nie jak tak 06.07.05, 16:21
              od czego Anuś? od pogody chyba nie?
              • annalalik Re: no jak nie jak tak 06.07.05, 16:26
                A kto to wie od czego? Bradego pojecia nie mam. Moze sie glowa od piersi
                zarazila? Bo piersi tez napierpapier
                • jedna_chwilka Re: no jak nie jak tak 06.07.05, 16:26
                  proszeczek polecam
                  • annalalik Re: no jak nie jak tak 06.07.05, 16:30
                    nieee - czekoladke juz wciagnelam (pomogla troche) a zaraz zupke czosnkowa -
                    czosnek leczy wszystkie bole smile (no moze za wyjatkiem piersiow)
              • beettinna Re: no jak nie jak tak 06.07.05, 16:36
                No nie poszły sobie na swoje własne-prywatne?przesada-co to za konspiracje to
                może i my choćmy w cholere!
                • jedna_chwilka halo Bettina czy mam czapkę niewidkę? 06.07.05, 16:39
                  toż piszem do Ciebie z Aniom
                  • annalalik Re: halo Bettina czy mam czapkę niewidkę? 06.07.05, 16:40
                    a mnie sie wlasnie odechcialo ... sad
                    • beettinna Re: moment-moment 06.07.05, 16:49
                      Jak wysyłałam swoją odpowiedź nie było waszych odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niw iem jak u Was ale u mnie pad!pogoda po psem! więc nic jak siedzieć i
                      pogaduszki urządzić........
                      pozdrowionka
    • jedna_chwilka Do Bettiny: 06.07.05, 16:48
      zobacz starałyśmy się z Anią rozkręcić Twój post, w związku z tym, że narzekasz na brak akcji na forum...a Ty nas nie zauważasz
      uprzejmie zatem donoszę, że jeśli nasze osoby nie odpowiadają, to nam przykro, chwilowo tylko my jesteśmy w sieci i naprawdę się starałyśmy
      a poza tym jak tu od nas było tak gwarno, to okazywało się, że forum "dla starających się" troszeczkę zmieniło się w prywatne pogaduchy za co Adminkę przepraszamy, więc mniej się udzielamy, ot co, ale jesteśmy i staramy się nadal
      ściski, Jagoda
      • jedna_chwilka no tak to jest jak sie nie odświeża :))) 06.07.05, 16:54
        u mnie pogoda jakby deszczowo-burzowa
        znaczy zanosi się na deszcz ale zanosi sie juz od południa sad
        • beettinna Re: no tak to jest jak sie nie odświeża :))) 06.07.05, 16:58
          nie wiem co to dokładnie odświerzanie ale to chyba zamykanie i ponowne otwarcie
          strony-bo jak tak robie to wszystkie posty mi pięknie się dopiero pokazują...
          Ja mam trochę stresa bo w tamtym tygodniu zdiagnozował mi zapalenie przydatków
          i w ten piątek idę zbadać się ginekologicznie i sprawdzić czy z tym zapaleniem
          ok-choć mam złe przeczucia bo ból nadal jest! a tak chciałam zacząć
          coś "kombinować "od sierpnia-bo to będzie mój 4 cykl po poronieniu...a tu
          jeszcze bakterie męża na karku... ach jo!
          • annalalik Re: no tak to jest jak sie nie odświeża :))) 06.07.05, 17:01
            Odświezasz za pomocą przycisku na pasku zadan - taki z zielonymi strzałkami
            dwoma. Wtedy nie musisz zamykac strony. Mozesz tez zaznaczyc adres w pasku
            wpisu i dac enter - tez sie odswiezy
            • jedna_chwilka no Ania weź 06.07.05, 17:05
              kolor paska narzędzi to sobie sam każdy definiuje w ustawieniach kompa (ooo, pisze ta co się nie zna, hihi) ja mam pomarańczowe strzałki na szarym pasku
              Bettinka - główka do góry, przecież kiedyś musi być dobrze smile
              • annalalik Re: no Ania weź 06.07.05, 17:10
                ale Jagoda jak ktos nie wie jak sie odswieza to chyba nie sądzisz ze sobie
                kolory paska narzedzi zdefiniował w ustawieniach??? Ja mowie jak to jest w
                ustawieniach fabrycznych IE
    • pszczolaasia Re: Oj jakiż brak akcji na tym forum...! 06.07.05, 17:17
      jestem wzruszona....po prostu płaczę...moje śmiechy rozruchiwały forum...Sabi
      kulki i Cytrusi poprawki... smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) a ja
      przeca nie odeszłam...żadna z nas przeca nie odeszła...szystkie tu się
      regularnie pokazujom...smile)))))))))))))))))))) ściskam w pasie i całuje
      rąsiesmile))))))) Beettinna będzie dobrze, czemu nie ma być dobrze, jak
      będziesmile)))))) w piatek idę do gina....
      • jedna_chwilka Re: Oj jakiż brak akcji na tym forum...! 06.07.05, 17:20
        ja tam płaczę ze takich zdolnoście nie posiadywuje
        ps. a ja nie ide do gina, to tak w nawiązaniu do merytum
        • pszczolaasia Re: Oj jakiż brak akcji na tym forum...! 06.07.05, 17:27
          jakich bejbe???????? rozśmieszania????? a z kogo się przez cały ubiegły łikend
          lałam???????? no z kogo??????// no przeciez nie z siebiesmile)))))))))
          • beettinna Re: Oj jakiż brak akcji na tym forum...! 06.07.05, 17:32
            Faktycznie jest taka funkcja w pasku narzędzi-mniejsza o kolory,mam internet od
            4 miesięcy-nie dziwota że nie wiem do czego ta funkcja! smile
            pozdrawiam serdecznie
            • pszczolaasia Re: Oj jakiż brak akcji na tym forum...! 06.07.05, 17:33
              cvztery miesiące...ło matko..ja już użytkownikiem jestem ...poczekaj.... 2
              lata... a też tempawa w niektórych kwestiach jestemsmile)się nie łamsmile)))
              ściskamsmile))
              • jedna_chwilka Pszczoła Ty szatanie! 06.07.05, 17:37
                ze mnie się lałaś taaak?
                och ty!!!!
                taka z Ciebie koleżanka

Bettinka - ja gdyby nie dziewczynki nic bym w necie nie zrobiła, Ania i Atka mają dar do tłumaczenia spraw zawiłych smile
                • beettinna Re: Pszczoła Ty szatanie! 06.07.05, 17:40
                  Dlatego myślę że jak na tak krótki czas to wszystkie potyczki powinny mi być
                  wybaczone! co nie?
                  no powiedzcie że tak.......
                  ...
                  powiedzcie...smile)))))))))))))))))))0
                  • annalalik Powiedz tylko tak tak 06.07.05, 17:40
                    no pewnie - tosz to zadna potyczka. My tez nie wiemy wszystkiego
                  • pszczolaasia Re: Pszczoła Ty szatanie! 06.07.05, 17:41
                    no jak nie jak taksmile)))))))))))))))))))
                    • pszczolaasia Re: Pszczoła Ty szatanie! 06.07.05, 17:44
                      i gwoli ścisłości i sprostowania....nie smiałam się Z CIEBIE, ale z twoich
                      zartów...byście ją widziały...normalnie akumulator energii...niezniszczalna
                      Chwilkasmile))))) nie Jedna_Chwilka, ale Niezniszczalna_Jadźkasmile)))))))
                      • sabi35 Re: Pszczoła Ty szatanie! 06.07.05, 17:50
                        Odświeżać można przyciskiem F5!
                        • annalalik Sabi :* 06.07.05, 17:51
                          Przyszedł informatyk i juz wiemy wszystko kiss&
                          • pszczolaasia Re: Sabi :* 06.07.05, 17:52
                            tera prosze o tłumaczenie tego łostatniego znaku...Ania!!!!!! kiss to kumam a
                            to kiss& co oznacza????????????
                            • beettinna Re: Sabi 06.07.05, 17:54
                              Sabi co u ciebie?jak się czujesz ?nie masz plamień?
                              • beettinna Re: Sabi 06.07.05, 17:56
                                byłaś może u lekarza?na usg czy coś?
                                • jedna_chwilka Bettinka 06.07.05, 17:59
                                  Cuś masz Bejba z sygnaturkom ze stażem małżeńskim, nie żebym była ciekawa ile to juz czasu minęło ale tam cuś mi si zdaje masz nie halo
                                  niezmiszczalna_jadźka???? o matko bosko, aj lowju
                                  • pszczolaasia Re: Bettinka 06.07.05, 18:09
                                    ja kiedyś widziałam..fajna sygnaturka...
            • alutka14 Re: Oj jakiż brak akcji na tym forum...! 06.07.05, 19:40
              prawym przyciskim myszki a wyświetli się lista i wybierz z niej odśwież
              • pszczolaasia Re: Oj jakiż brak akcji na tym forum...! 06.07.05, 19:42
                pacz!!!!!!!! o tym nie wiedziałamsmile))))) całe życie się człowiek uczysmile)))))
                • alutka14 Re: Oj jakiż brak akcji na tym forum...! 06.07.05, 19:47
                  smile))
                  • bach28 a ja 06.07.05, 19:57
                    zgadzam się z ot_kobitą było miło i wesoło jak dziewuszki plotkowały o
                    pierdolkach człowiek czasami zapominał o tym licznieu oberwowaniu itp. ale tyż
                    im się nie dziwie że nie chcą poczytywaczy
                    Powodzenia Dziołszki mam nadzieje że miłe wieści będziecie tyż oświadczać na
                    tym forum, ja trzymam kciuki za annalalik bo to chiba już niedługo testowanko
                    • annalalik BACH28 06.07.05, 20:55
                      Dzieki Bach
                      Dzis juz testowałam - niestety I krecha ale nie łamie sie.
                      Moze to za wczesnie smile)
                      Pozdrawiam i dziekuje za kciukaski kiss
                      • ot_kobieta Ania! 06.07.05, 22:52
                        Ja wierzę, że Ty wierzysz, że się uda. Teraz moge po cichu powiedzieć, że ja
                        bardzo mocno kibicuję i trzymam kciuki i też się denerwuję. Czasem mam
                        wrażenie, że to druga ja siedzi gdzieś przed kompem. Tez czasem taki nerwus
                        jestem. Ale tak w ogóle to bardzo sie cieszę, że tu jestescie, albo byłyscie,
                        bo teraz to juz cisza doskonała. A ja mogę tak z doskoku, bo moja córeczka
                        jest teraz razem z nami na wakacjach, a że bardzo absorbujaca jest wiec nie
                        zawsze jest czas i możliwość, żeby tu zajrzeć. Pojutrze mamy wizyte u
                        endokrynologa i genetyka. zobaczymy, czy dadzą nam choc nadzieje na nadzieję.
                        całuje was mocno i pozdrawiam!
                        • beettinna Re: Madagaskar 06.07.05, 22:56
                          Oderali mnie ledwo granatem od kompa i poszłam do kina-na Madagaskar!
                          dziewczyny polecam-cudowna odskocznia od tych naszych small and big
                          problemów!!!!!Really-really...
                          • ot_kobieta Na Madagaskar ;-) 06.07.05, 23:01
                            Ja to bym chciała chociaż do Pcimia dolnego pojechać wink A tu lipa. Wakacje w
                            domu sad
                            • beettinna Re: Na Madagaskar ;-) 06.07.05, 23:05
                              Myślisz że ja co? to samo! Mąż wykorzystał urlop za cały rok i ani mi się nie
                              marzy żadna wyprawa!
                        • annalalik ot_kobieta 07.07.05, 07:23
                          Dzieki za miłe słowa.
                          Nie wiem czy jestem nerwus smile))) Do tej I krechy podchodzę spokojnie i bez
                          nerwów i przejmowania się. Co będzie to będzie. Dziś niby tempka trochę spadła
                          ale jeszcze nie poniżej minimum smile)) W końcu kiedyś wszystkim nam się uda.
                          Dziękuję, że mi kibicujecie smile)) To dla mnie wiele znaczy
    • tola79 Re: Oj jakiż brak akcji na tym forum...! 07.07.05, 08:21
      Ja też jestem smile
      • bach28 Re: Oj jakiż brak akcji na tym forum...! 07.07.05, 10:17
        Ja trzymam za was wszystkie kciuki i wierze że wcześniej czy póżniej ale wam
        się uda... Mnie się udało ale co ztego jak teraz coś się dzieje niedobergo ale
        jestem spokojna o dziwo! co ma być to będzie...
        • ata76 Re: Oj jakiż brak akcji na tym forum...! 07.07.05, 11:07
          no ja też jestem, choć tak jak Jagódka nie wywoływana z imeinia i
          nazwiska .....ale co zrobić...life
          • ata76 Re: Bach!!!!!! 07.07.05, 11:09
            Bach, trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze się ułozyło!!!!!!
        • tola79 Re: Oj jakiż brak akcji na tym forum...! 07.07.05, 11:16
          Będzie dobrze, zobaczysz smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka