suslak 14.07.05, 18:09 Jak w tytule. Mam skierowanie na NFZ, ale przy nieregularnych cyklach i konieczności umawiania się na termin na 4 tyg wcześniej - niewykonalne. Więc gdzie w cenie niższej niż 3x 150 PLN (tak znalazłam)? Z góry dziękuję ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.magdalenka Re: Monitoring w Warszawie - gdzie tanio? 14.07.05, 18:12 u mnie w przychodni 70pln jedno usg a dla stałych klientow taniej. warszawa bemowo Odpowiedz Link
aggutek P.magdalenko! 16.07.05, 09:08 Witam, też jestem z Bemowa. Interesuje mnie adres tej przychodni. Czy moglabys mi go podać? Czy na usg w tej cenie trzeba się wcześniej umówić? Mam nadzieję że chodzi o usg dopochwowe, czy tak? Pozdrawiam serdecznie i z góry dziekuję za odpowiedz. aggutek Odpowiedz Link
p.magdalenka Re: P.magdalenko! 16.07.05, 11:00 Septima med Wrocławska 21 tel. 638-52-18 Odpowiedz Link
wij-drewniak Re: Monitoring w Warszawie - gdzie tanio? 14.07.05, 18:22 ja zostałam skierowana do Invimedu i tam monitoring kosztuje 300 pln. Więc też szukam jakiejś tańszej alternatywy. Chociaż widzę, że za wiele utargować się nie da Odpowiedz Link
paula08 Re: Monitoring w Warszawie - gdzie tanio? 14.07.05, 19:21 W Novum w Warszawie monitoring kosztuje 60zl za kazda wizyte. Ale oczywiscie trzeba byc pacjentka, a to wymaga wstepnej wizyty z wywiadem itd- wizyta trwa ok. godziny i kosztuje 120zl. Kazda nastepna z usg juz 60zl. wiec w sumie i tak wychodzi w miare tanio Odpowiedz Link
martann Re: Monitoring w Warszawie - gdzie tanio? 15.07.05, 08:30 Ja robiłam na Łuckiej, pierwsza wizyta była 100 a następne ustalone z ginem po 50. Odpowiedz Link
suslak Re: Monitoring w Warszawie - gdzie tanio? 15.07.05, 11:23 Dziękuję Dziewczyny! To już coś mówi o możliwościach cenowych. Novum mi brzmi sensownie - mam jak dojechać, a poza tym nie wiem czy 3 x by wystarczyło przy moich nieregularnościach. Odpowiedz Link
paula08 Re: Monitoring w Warszawie - gdzie tanio? 15.07.05, 12:48 Mysle, ze 3x powinno wystarczyc. Jak gin zobaczy wlk pecherzyka to pozniej moze wydedukowac ile powinien urosnac przez kolejne dni. Moj monitoring nigdy nie przekroczyl 3 wizyt, ale zagwarantowac nie mozna, bo to sprawa indywidualna. Ja jestem pod stala opieka i co m-czne monitoringi wygladaja tak: usg na poczatek cyklu, jeszcze podczas miesiaczki, by sprawdzic czy nie powstaly zadne torbiele po poprzednim, potem kolejne- wyznaczane przez lekarza, zazwyczaj tak wcelowane, ze od razu Pregnyl i potem kilka dni po Pregnylu, zeby sprawdzic czy pecherzyki popekaly Jak lekarz pozna pacjentke to wszystko juz idzie schematycznie Pozdrawiam! Odpowiedz Link
suslak Re: Monitoring w Warszawie - gdzie tanio? 15.07.05, 13:17 Hej! Dzięki! Ja mam po prostu cykle 25-38 dni i myślę, że jak pójdę na pierwsze wg najkrótszego cyklu, a będzie długi, to lekarz może nie mieć jak wyliczyć kiedy będzie ovu ) Ja muszę brać pod uwagę rozrzut 2 dni przed ovu do 1 dzień po ovu 12- 29 dc, bo II faza u mnie to 11 dni. Tak mi się wydaje, że 12 dc to on może zobaczyć nic i potem trzeba będzie jeszcze popodglądać zanim któryś pęcherzyk będzie rósł. Odpowiedz Link
lidek0 Re: Monitoring w Warszawie - gdzie tanio? 16.07.05, 15:20 Ja u swojej ginki miałam za darmo, ale ona prwie w Rembertwie ma gabinet to strasznei daleko Odpowiedz Link
hortika Re: Monitoring w Warszawie - gdzie tanio? 18.07.05, 11:34 ja robię na pl. 3 Krzyży- nie wiecej niż 65 zł/za wizytę Odpowiedz Link
suslak hortika 18.07.05, 13:31 A podasz, proszę jakieś dokładniejsze informacje? Nazwę, telefon etc? Pozdrawiam Odpowiedz Link