Dodaj do ulubionych

CLO i picie ziółek

02.08.05, 16:22
Hej dziewczyny
Od zeszłego cyklu piję ziółka, a dokładnie mieszankę nr.3 o G.Sroki,od
przyszłego cyklu zaczynam brać Clo i Duphaston,czy w związku z tym mam
odstawić ziółka, czy mogę pić dalej.Może któraś z Was jest w podobnej
sytuacji i może mi doradzić ,będę wdzięczna.Pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • annalalik Re: CLO i picie ziółek 02.08.05, 16:23
      Nie powinno się łączyć leków ziołowych z hormonalnymi wiec radze poki co zioła
      odstawić
      • ola07 Re: CLO i picie ziółek 02.08.05, 19:07
        Dzięki serdeczne za odpowiedż.
        Pozdrawiamsmile
    • etnaa Re: CLO i picie ziółek 02.08.05, 21:55
      Witaj Olu,
      ja właśnie jestem na Clo i piję ziółka te same co Ty,tylko,że ja w tym cyklu nie
      robiłam tego regularnie.Mam nadzieje,że nie na darmo tak mieszamsmile
      W kolejnym cyklu odpuszczę sobie CLo,bo fatalnie się po nim czuję i zostanę na
      samych ziółkach,bo po nich jest dobrze u mnie z owu i cyklem.
      Pozdrawiam
      E.
      • ola07 Re: CLO i picie ziółek 02.08.05, 23:43
        Witaj etnaa
        Ja piję ziółka od zeszłego cyklu ,ale ten cykl znów miałam bezowulacyjny,wiem
        że to krótko i pewnie za wcześnie jeszcze na efekty,ale staram się już(dopiero)
        6 cykli i trochę się niecierpliwię,no i czas ucieka,a tu niedługo 32-gie
        urodzinki.Strasznie boję się Clo ,bo tyle sie tu naczytałam o działaniach
        ubocznych,no ale muszę zaryzykować.Pozdrawiamsmile
        • etnaa Re: CLO i picie ziółek 03.08.05, 10:11
          Witaj Olu,
          wygląda na to,że jesteśmy prawie rówieśnicamismile
          wiesz, Clo wielu kobietom pomogło w zaciążeniu i myślę,że warto spóbować,to,że
          ja mam wszystkie możliwe skutki uboczne to wcale nie znaczy,ze Ty je będziesz
          miałasmile Powiem Ci,że kiedy brałam dawkę 1x 1 dziennie to było oki, ale jak
          zwiększyłam do 2 x 1 dzienie i 3 x 1 dziennie to mój organizm się zbuntował.
          Wybieram się niedługo do gina i powiem mu o moich objawach,jeśli stwierdzi,że
          pomimo wszystko powinnam jeszcze brać Clo to pewnie będę brałasad Mam do niego
          całkowite zaufanie i co powie to zrobię. Szczególnie,że zależy mi bardzo żeby
          zajść w ciąże jak najszybciej,bo latka lecą....

Pozdrawiam serdecznie

E.
          • ola07 Re: CLO i picie ziółek 03.08.05, 23:46
            Witaj
            Ja mimo tego że dopiero zaczynam ,dostałam dawkę 2x1,dlatego tak sie boję,na
            dodatek 7 lat temu,przed urodzeniem 1 dziecka,miałam torbiel na jajniku, więc
            nie wiem czy teraz nie jestem w grupie ryzyka,ale staram się myśleć, że będzie
            dobrze.Dziękuję ci za słowa pocieszenia i trzymam kciukismileA jak długo się
            starasz jeśli można wiedzieć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka