Dodaj do ulubionych

wątpliwości

08.09.05, 10:35
Witam!Mam pytanie.Czy zawsze we wczesnej ciazy jest podwyzszona temperatura?A
moze zdaza sie tak, ze temp. jest nizsza,miesiaczki nie ma i okazuje sie, ze
jest ciaza?Z gory dziekuje za wszelka pomocsmile
Obserwuj wątek
    • fiamma75 Re: wątpliwości 08.09.05, 10:38
      Zawsze jest podwyższona temp. w stosunku do 6 temp. niższych, które wystąpiły przed skokiem temp. potwierdzającym owulację. Kwestia wysokości wyższych temp. jest indywidualna - u jednej jest 36,6 a u innej 37 - wszystko zależy od tych niższych temp.
      • tomusia1 Re: wątpliwości 08.09.05, 11:09
        Oj czyli nie mam na co liczyc,bo moja tempka wznosi okolo 36,2sadDziekuje za
        rozwianie moich watpliwosci.
      • ktat Re: wątpliwości 08.09.05, 11:43
        ja gdzies czytalam ze dziewczyna nie miala wotgole roznicy tempki i jednak sa
        II i dopiero o dluzszym czasie wzrosla
    • ally23 Re: wątpliwości 08.09.05, 19:43
      zeby stwierdzic czy temperatura jest podwyzszona czy nie musisz ja mierzyc przec caly cykl i przestrzegac pewnych zasad typu: zawsze rano o tej samej porze, nie pozniej jednak niz do ktorejs tam godziny, przed wstaniem z lozka, tym samym termometrem, w tym samym miejscu itp. itd. ogolnie duzo zachodu a efekty czesto mylne. polecam jednak testy ciazowe na potwierdzanie wczesnej ciazy
      • tomusia1 Re: wątpliwości 08.09.05, 20:26
        Tak,poczekam jeszcze pare dni i zrobie test ciazowy.Tak bardzo bym chciala w
        koncu zobaczyc dwie kreski ze szok!!!Dziekuje za Wasze odpowiedzi i pozdrawiam
        serdeczniesmile
        • karolla6 Re: wątpliwości 09.09.05, 15:09
          wydaje mi sie ze nie koniecznie z ta temopką jest tak samo
          W ostatnim cyklu moja tęmpka od owulacji do końca @ wynosiła 37,5-37,2 nie wiem
          do tej pory dlaczego tak jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka