tomusia1 08.09.05, 10:35 Witam!Mam pytanie.Czy zawsze we wczesnej ciazy jest podwyzszona temperatura?A moze zdaza sie tak, ze temp. jest nizsza,miesiaczki nie ma i okazuje sie, ze jest ciaza?Z gory dziekuje za wszelka pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiamma75 Re: wątpliwości 08.09.05, 10:38 Zawsze jest podwyższona temp. w stosunku do 6 temp. niższych, które wystąpiły przed skokiem temp. potwierdzającym owulację. Kwestia wysokości wyższych temp. jest indywidualna - u jednej jest 36,6 a u innej 37 - wszystko zależy od tych niższych temp. Odpowiedz Link
tomusia1 Re: wątpliwości 08.09.05, 11:09 Oj czyli nie mam na co liczyc,bo moja tempka wznosi okolo 36,2Dziekuje za rozwianie moich watpliwosci. Odpowiedz Link
ktat Re: wątpliwości 08.09.05, 11:43 ja gdzies czytalam ze dziewczyna nie miala wotgole roznicy tempki i jednak sa II i dopiero o dluzszym czasie wzrosla Odpowiedz Link
ally23 Re: wątpliwości 08.09.05, 19:43 zeby stwierdzic czy temperatura jest podwyzszona czy nie musisz ja mierzyc przec caly cykl i przestrzegac pewnych zasad typu: zawsze rano o tej samej porze, nie pozniej jednak niz do ktorejs tam godziny, przed wstaniem z lozka, tym samym termometrem, w tym samym miejscu itp. itd. ogolnie duzo zachodu a efekty czesto mylne. polecam jednak testy ciazowe na potwierdzanie wczesnej ciazy Odpowiedz Link
tomusia1 Re: wątpliwości 08.09.05, 20:26 Tak,poczekam jeszcze pare dni i zrobie test ciazowy.Tak bardzo bym chciala w koncu zobaczyc dwie kreski ze szok!!!Dziekuje za Wasze odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
karolla6 Re: wątpliwości 09.09.05, 15:09 wydaje mi sie ze nie koniecznie z ta temopką jest tak samo W ostatnim cyklu moja tęmpka od owulacji do końca @ wynosiła 37,5-37,2 nie wiem do tej pory dlaczego tak jest Odpowiedz Link