marta_st 14.11.05, 12:21 Dziewczyny powiedzcie mi kogo polecacie w Łodzi i gdzie ten gin przyjmuje. Założyłam niedawno wątek o CZMP, ale opinie są podzielone, więc chciałabym się dowiedzieć kto i gdzie jeszcze. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marys137 Re: Jaka klinika w Łodzi? 14.11.05, 14:33 My obecnie leczymy się u dr.Salaty równiez z CZMP choć mozna usłyszec na jego temat wiele negatywnych opinii to my zdecydowalismy się na IUI u niego i czekamy no wyniki .JEGO atutem jest to ze jest bardzo otwartym czlowiekiem dzięki temu atwi naw2iązać z nim kontakt pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: 27-12 Re: Jaka klinika w Łodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:21 Ja mam dobra opinię o dr Salacie -jako o fachowcu i b dobrym lekarzu. Co do jego stylu bycia to nie każdemu może odpowiadać. Odpowiedz Link
korlewna Re: Jaka klinika w Łodzi? 02.12.05, 12:46 w lodzi jest 5 możliwości: 1) CZMP, kierownikiem prof. Radwan. Z większości opini wynika, ze facet jest dobrym fachowcem, ale lekko chamowatym. Lepszą opinię ma Niwald. 2) Gameta - klinika prywatna, szefem rownież Radwan. www.nieplodnosc.pl 3) Salve i dr Sobkiewicz. Ja własnie u niego sie leczę, czekam na iui. Wybralam Sobkiewicza, bo zadnych konkretnych negatywnych slow na jego temat nie slyszalam.Zobaczymy...... 4) prywatna klinika dr Gontarka. lekarz ten jest osobą raczej kontrowersyjną. Dużo negatywnych opini. ...ale znam osobiscie dziewczynę, ktora zaszla w ciażę bedac pod jego opieką 5) prywatna klinika, tylko....hihihih....nie pamietam jaka. Nie ineteresowalam sie nią, poniewaz diabelnie droga - wizyta u ginekologa to koszt 200 zł. Nie ma chyba kliniki do bani, ani kliniki rewelacyjnej. Dobra to taka, dzieki ktorej uda się zajśc w ciążę i odwrotnie.....tak mi sie wydaje Odpowiedz Link
Gość: Roxelka Re: Jaka klinika w Łodzi? IP: *.range86-139.btcentralplus.com 14.12.05, 17:28 Dokladnie za tydzien jade na wizyte do Gamety.Wierze ze mi pomoga,normalnie nieraz nierozumiem ludzi,narzekaja,narzekaja bo daleko ,bo drogo.A co ja mam powiedziec mam 1900km do przebycia na badania do prof.Radwana.I przyjade,bo chce miec dizecko.Pozdrawiam Odpowiedz Link
korlewna Re: Jaka klinika w Łodzi? 16.12.05, 09:01 1900 km?? jej.... przecież będziesz musiała częsciej dojezdzać - czas, koszty... Ale fakt...najważniejszy efekt powodzenia Odpowiedz Link
anneczka78 Re: Jaka klinika w Łodzi? 15.12.05, 11:14 Ja polecam Salve. Znam tę klinikę bardzo dobrze, a dr Sobkiewicz ma wielkie osiągnięcia w leczeniu niepłodności. Dla zainteresowanych www.salve.pl Mają tam specjalny promocyjny program leczenia niepłodności "Nasze dziecko" Odpowiedz Link
korlewna Re: Jaka klinika w Łodzi? 16.12.05, 08:57 program już się niestety skończył .... buuuuuuuuuuuuu ((( Odpowiedz Link
donata72 Re: Jaka klinika w Łodzi? 15.12.05, 12:00 to ja tez pocichutku pisze ze Salva jest jak najbardziej ok jestem tego przykladem ale tak pocichutko bo wszystko sie okaze po niedzieli Odpowiedz Link
korlewna Re: Jaka klinika w Łodzi? 16.12.05, 08:59 jej....czekam wiec z niecierpliwością o wynikach. Też leczę sie w Salve i kazda kolejna ciąża sprawia mi tak wielka przyjemność.... Miałas iui, in vitro, czy icsi? Powodzenia!! Okres oczekiwania masz już niemal za sobą Odpowiedz Link
Gość: donata72 krolewna IP: 194.183.32.* 16.12.05, 10:19 ja wyczytalam na stronach salvy ze os stycznia znowu wchodzi program a co do wynikow to ja juz wiem beta 59.7 czekam na nastepna w poniedzialek i przed swietami jak bedzie wszystko ok na usg mielismy 1 ivf Odpowiedz Link
martaindianka Re: krolewna 19.12.05, 19:53 Salve, I ICSI bliźniaki w brzuchu :}. Donata jak wynik? Odpowiedz Link
donata72 Re: krolewna 19.12.05, 21:07 no wynik dzis w 16 dniu 550 a ty jaka mialas bete jade w piatek na usg Odpowiedz Link
martaindianka Re: krolewna 19.12.05, 21:16 Donata, beta super, a który to dzień po transferze, u mnie w 13 dpt beta była 164, później już nie badałam, dopiero na usg w trzy tygodnie po transferze, było widać dwa pęcherzyki ciążowe, a później za kolejne dwa tygodnie widoczne były dwa serduszka. Gratuluję, może ten wynik to też bliżniaki . Odpowiedz Link
donata72 Re: krolewna 19.12.05, 22:16 no ja dzis mialam 16 dzien od transferku wiec zobaczymy moze jedna blizniaki Odpowiedz Link
korlewna Re: krolewna 21.12.05, 09:26 jej....dziewczyny....gratuluję (malych narazie, ale na krotko) brzuszków. ....i poproszę więcej podobnych informacji Odpowiedz Link