Dodaj do ulubionych

poprostu żyć.

01.12.05, 22:28
dziewczynki odchodzę, bardzo was lubię i dużo sie od was dowiedzialam i
nauczylam, i wiem ze jestescie tu i że ze swoimi staraniami i obawami nie
jestem sama ale..
..zauważyłam ze forum dziala na moją nie korzysc..muszę odstawic forum, mysli
i poprostu żyć.

mam nadzieje ze za jakis czas opowiem wam moją historię. I ze wszystkie
bedziecie juz mocno brzusiate. całuje i sciskam wszystkie was cudowne kobitki
ktore macie tylko jedno najpiekniejsze pragnienie jakie kobieta może miec:
dzieciątko..
Obserwuj wątek
    • zapach_bzu Re: poprostu żyć. 01.12.05, 22:33
      Mimo krótkiej znajomości pozdrawiam Cię baaardzo serdecznie i życzę Ci, żeby
      wszystko co teraz jest problemem, niedługo stało się bagatelą z
      przeszłości. smilesmilesmile
      • gogolina77 Re: poprostu żyć. 01.12.05, 22:41
        Trzymaj sie i powodzenia!
    • klarcia79 Re: poprostu żyć. 01.12.05, 22:51
      Droga koleżanko. Miło mi było....Ja też postanowiłam, że nas jakiś czas
      odchodzę, zresztą pamiętasz naszą rozmowę. Zagladam jeszcze tu od czasu do
      czasu, ale od paru dni staram się nie mysleć obsesyjnie o dziecku, nie zagladać
      100 razy na dzień na forum i wczytywać się w każdego posta.
      Dobrze robisz. A gdy sobie "odpuścisz" to zobaczysz, raz dwa i fasolka w
      brzuchu, mam nadzieję, że już niedługo i Ty i ja podzielimy się tą radością.
      Korzystaj z życia, dbaj o pieska, pij wino , no i opychaj się sushi!!!!!
      smileSerdcznie Cię pozdrawiam i trzymam kciuki za nas obie. Trzymaj się cieplutko. Pa.
      • clio_1 Re: poprostu żyć. 01.12.05, 23:05
        Dziewczyny, ja raczej czytam posty niz piszę (z wyjątkiem kilku... w tym
        jednego na forum emama o tym czy wrabiać męża w dziecko, WSTYD!!!! że mogłam
        nawet cos takiego pomyśleć) i chyba macie rację. Nie mozna non stop sprawdzać
        nowych wątków, nakręcać się, szukać u siebie objawów najlepiej juz kilka dni po
        kochaniu się. Każda z nas chce mieć dziecko, ale chyba im bardziej się chce tym
        mniej wychodzi... Dzis stwierdziłam, że jestem podła, bo po zobaczeniu
        kolejnego wątku z cyklu udało się poczułam złość i zazdrość. A tak naprawdę nie
        mam sie jeszcze czym stresować, to mój pierwszy cykl beztabletkowy, nie wiem
        nawet kiedy dokładnie spodziewać się @. Dopiero jutro ide na madania, i to
        tylko toxo, cytomegalię i morfologię. zaprzyjaźniona gin stwierdziła, że to na
        razie wystarczy, zabroniła testów owu i powiedziała, żeby zaufac naturze. I tk
        chyba zrobię. Po prostu mam wrażenie, że oprócz wielu pozytywów (i fluidków) to
        forum ma też negatywy - im więcej czytam o problemach z zajściem w ciążę, tym
        bardziej myślę, że ja też będę je miala. Dlatego dołączam do Was, opuszczę to
        forum, zablokuję sobie do niego dostęp (i do innych z tematami dziecko, ciąża
        itp) i wejdę dopiero wtedy, kiedy uda mi się być w ciąży. Życzę nam wszystkim
        szybkiego i bezproblemowego zajścia, może Mikołaj przyniesie upragniony
        prezent... albo Nowy Rok zaczniemy od testów z dwoma krechami...
        Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, trzymajmy się.
        Magda
        • anais_de_loin Re: poprostu żyć. 01.12.05, 23:09
          magda..dolaczam cie do listy "twardzielek" wink choc nie jest łatwo. no moze nie
          twardzielek ale do forumowych detoxóweczek.
      • anais_de_loin Re: poprostu żyć. 01.12.05, 23:07
        gogolina, zapach, klarciu...do zobaczenia wkrótce...napewno zalozymy forum..2006
        buziaki
        • sowa252 Re: poprostu żyć. 04.12.05, 10:30

Witamsmile może mnie pamiętacie może nie,ale ja też postanowiłam..."uciekam" z
          tego forum na jakiś czas,muszę odpocząć!! Wszystkie jesteście
          niesamowite,doradzamy sobie,przesyłamy fluidki,ale mój czas się skończyłsad żle
          znoszę to wszystko,naczytam się i póżniej wymyslam sobie różne choroby.Za dwa
          tygodnie powinna być owu,muszę sama się do tego przygotować...smileto będzie nasz
          2 cykl staranek.Pozdrawiam i obiecuje,że jak się uda to Wam napiszęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka