Dodaj do ulubionych

czy jest śluz zapowiadający @???

01.03.06, 09:50
Witam, no właśnie tak się zastanwiam czy przed @ powinien występować
jakikolwiek śluz?czy powinno byc raczej sucho? Ja mam taki gęstawy i żółtawy
a jest dzisiaj mój 33dc przy 31-34 dniowych no i mam taką cichą nadzieję...
ale bolą mnie piersi szczególnie sutki jak przed @ , więc pewnie nic z tegosad
tylko ten śluz mnie zastanawia? dzięi za odp smile
Obserwuj wątek
    • madziczek79 Re: czy jest śluz zapowiadający @??? 01.03.06, 12:46
      u mnie przed @ śluz był taki wodnisty.Zaraz po nim przychodziła wredna @
      ból piersi w ciąży i przed @ jest bardzo podobny,także na dwoje babka
      wrózyła.Moim zdaniem możesz już testować.
      • agilator Re: czy jest śluz zapowiadający @??? 01.03.06, 13:06
        dzięi, podtrzymałaś mnie na duchu smile Tak sobie myślę, że zatestuję 05.03 to
        będzie mój 37dc. Niby wiem, że nic z tego nie bedzie, bo dię czuję jak na @,
        ale jednak nadzieja jest... papa trzymaj kciuki smile
      • agilator Re: czy jest śluz zapowiadający @??? 02.03.06, 07:48
        Juz nie muszę testować - @ przyszła sad sad sad sad sad sad
        • carla25 Do Agilator 02.03.06, 10:46
          Witam, rozmawiałyśmy wczoraj, pamiętasz? Nie martw się, ja też nie muszę
          testować. Przyszła i to w 27dc!!! Przypomnę, że cykle miałam 28,29dniowe.
          Zastanawiam się czy iść do lekarza, może coś jest nie tak? Niby aż tak bardzo
          się nie staramy, nie mierzę temperatury i nie kochamy się z kalendarzem w ręku,
          ale w tym miesiącu akurat tak wyszło, że kochaliśmy się 9,11,13,15 i 17 dc.
          Więc skoro cykl miał 27 dni to chyba trafiliśmy na owulację, prawda? No a
          jeżeli nie to znaczy, że albo coś jest nie tak, albo mam owulację baardzo
          przesuniętą, no albo może w ogóle jej nie ma sad W każdym razie nie zamierzam
          się poddawać. I tak zbliża się termin kontrolnej cytologii, więc porozmawiam z
          lekarzem. Pójdę ok.12dc, słyszałąm, że wtedy można już zrobić jakieś badania,
          np.hormony. Musiałam zmienić lekarza, tak więc nowy lekarz, nowy cykl, nowa
          nadzieja smile Agilator, nie poddawaj się, znowu jedziemy na tym samym wózku,
          nawet cykl nam się rozpoczął tego samego dnia. Będziemy w kontakcie!!!
          • carla25 Re: Do Agilator 02.03.06, 12:03
            Agilator, jesteś może z Warszawy? Pytam, bo jak pisałam wcześniej zmieniłam
            lekarza i zamierzam iść do babkamedica. Ale może masz jakiegoś dobrego lekarza?
            • agilator Re: Do Agilator 02.03.06, 22:36
              Hej, przykro mi, że Tobie też nie wyszło. Mam nadzieję, że marzec będzie dla
              nas łaskawszy. Nawet fajnie , że rozpoczął nam się cykl w tym samym czasie
              prawda? Tylko ja mam troszke dłuższe cykle niż ty ok 31-34dni. Niestety nie
              jestem z Warszawy, tylko z Brodnicy; tym samym nie polecę ci dobrego lekarza.
              Ale uważam, że zrobienie badań nie zaszkodzi. ja byłam w tym mcu na monitoringu
              i chociaż wiem, że z moją owu wszystko ok. Teraz wysyłam mojego M na badanie
              nasienia, tak na wszelki wypadek. Trzymaj się , bedziemy na pewno jeszcze nie
              raz babuliły smile papa
              • carla25 Re: Do Agilator 03.03.06, 12:06
                Cześć, fajnie, że jeszcze Tu zajrzałaś smile Wybiorę się do lekarza ok.12dc na
                zwykłą cytologię, porozmawiam z lekarzem. I chyba trochę odpuszczę, słyszałam,
                że jak się bardzo chce to nie wychodzi... Może będzie niespodzianka smile Miłego
                weekendu!!! Kasia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka