Dodaj do ulubionych

dr.Sławomir Sobkiewicz

08.03.06, 19:14
Dziewczyny chcialabym poznac wasze zdanie na temat dr.Sławomira
Sobkiewicza.Czy moze ktoras z was jest jego pacjentka?Czytalam w gazecie ze
otworzyl pierwszy w Czestochowie osrodek leczenia
nieplodnosci "Medica".Byloby mi bardzo na reke leczyc sie w tej klinice
poniewaz jestem z Czestochowy.I nie wiem co zrobic bo jestem umowiona na
pierwsza wizyte do Provity do dr.M.Kiecki na poniedzialek 13 marca.
Bardzo prosze o pomoc.
Pozdrawiam K
Obserwuj wątek
    • martaindianka Re: dr.Sławomir Sobkiewicz 08.03.06, 19:21
      poczytaj sobie na Bocianie
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=29129&start=0
      oraz tutaj
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=747&w=36799077
      nie wiem jak to działa w Częstochowie, na Bocianie są dziewczyny leczące sie u
      dr trochę w Salve, trochę w Częstochowie.
      Dr jest super skuteczny i fajny i gorąco polecam.
      powodzenia
    • justysia111 Re: dr.Sławomir Sobkiewicz 08.03.06, 19:36
      osobiscie polecam.Po pół roku leczenia i 2- gim in vitro mam w brzuszku
      bliźniaki
    • kate2513 Re: dr.Sławomir Sobkiewicz 09.03.06, 10:35
      Droga Kasiaaa ja od 2 marca jestem pacjentką dr Sobkiewicza. Też jestem z
      Cżestochowy. 2 marca byłam u dr w Łodzi. Dr nie otworzył ośrodka w
      Częstochowie, tylko w Łodzi. Wizyta była bezpłatna (program - nasze dziecko).
      Zabrałam wszystkie badania jakie miałam robione przez okres 4 lat. Dr kazał nam
      zrobić trochę badań - M nasienie, u mnie hormony - koszt tych badań około
      400zł. Podczas badania usg okazało się że mam w jajniku pęcherzyk owulacyjny.
      Dr kazał nam przyjść na drugi dzień żeby sprawdzić czy pękł pęcherzyk (czy była
      owulacja). Myslałam że będziemy musieli znowu na drugi dzień przyjechać do
      Łodzi a tu miłe zaskoczenie - dr jest zawsze w piątki w Częstochowie. Przyjmuje
      w przychodni przy ul. Starzyńskiego (dz. Północ). Narazie nic złego o dr
      powiedzieć nie mogę. Bardzo miły, kontaktowy nawet trochę żartował. Nie zbywał
      nas, o wszystko się wypytał, odpowiedział na wszystkie pytania. Mam nadzieję że
      on mi pomoże, bardzo na to liczę. Na bocianie jest wiele pozytywnych opinii o
      dr. Ale decyzja należy do Ciebie. Pozdrowienia !!!
    • korlewna Re: dr.Sławomir Sobkiewicz 09.03.06, 11:02
      Moje doswiadczenia z dr Sobkiewiczem......rewelacja. Normalny, rzeczowy,
      konkretny i przede wszystkim u mnie skuteczny....
      Polecam
      • kasiaaa85 Re: dr.Sławomir Sobkiewicz 09.03.06, 16:25
        Dziekuje bardzo za pomoc!!!
        • stauros1 Re: dr.Sławomir Sobkiewicz 09.03.06, 22:23
          Nie znam faceta, ale się do niego wybieram. Naczytałam się o nim dużo. Zebrałam
          masę informacji-większość na +. Mam nadzieję, że to dobry wybór. Pozdrowionka
          • rafulka Re: dr.Sławomir Sobkiewicz 10.03.06, 07:34
            Polecam. Będę u niego w sobotę na prokreacji bez przyjemności. Mam do gościa
            dużo zaufania...
            • korlewna Re: dr.Sławomir Sobkiewicz 10.03.06, 16:43
              Jak bez przyjemności??? Szczerz zęby do p. Malgosi to sie wszyscy niezle
              posmiejecie wink A męzulo moze w koncu siedziec za parawanem, zeby nie bylo, ze
              go przy tym nie było....
              • nika1310 Re: dr.Sławomir Sobkiewicz 10.03.06, 17:05
                a od kiedy Pani Małgosia jest przy inseminacji? Z tego co pamiętam, to jej rola
                ogranicza się do wręczenia probówki ze zwirowanym nasieniem w korytarzu. coś
                się zmieniło??
                • korlewna Re: dr.Sławomir Sobkiewicz 11.03.06, 11:09
                  Była przy moich obu iui. Podawała lekarzowi rozne rzeczy i zabawiala mnie smile)
                  Nie iwem jak było kiedyś....ja mam wiesci tylko grudnia i stycznia
                  • paula242 Re: dr.Sławomir Sobkiewicz 11.03.06, 11:22
                    Ja również jestem z Częstochowy i osobiście nie wspominam leczenia u
                    dr.Sobkiewicza miło.Przeniosłam sie do Provity.Tam wszystko fajnie tylko nie
                    robia żadnych badań.Po nieudanym ICSI i mrożaczkam podziekowałam Provicie i
                    uciekłam do novum.Tutaj zrobili mi wszystkie badania i nic dziwnego że mi sie
                    nie udało w Provicie.Jestem bardzo zdowolona z Novum i polecam ta klinike
                    • 1050b Re: dr.Sławomir Sobkiewicz 12.03.06, 10:59
                      paula242 dlaczego leczenie u dr Sobkiewicza Ci nie odpowiadało, jakich
                      istotnych badań nie wykonał ani dr Sobkiewicz ani Provita a wykonali Ci w
                      Novum. Mnie z kolei Novum nie zachwyciło, dr Sowińska nasz wywiad zaczęła od
                      pytania kiedy wzięliśmy z mężem ślub, zwróciłam jej uwagę, że chyba istotne
                      jest od kiedy chcemy mieć dziecko ewentualnie od kiedy współżyjemy. Dalej juz
                      szło tak samo, żadnych badań męża, choć od początku wskazywaliśmy że przyczyna
                      niepłodności leży prawdopodobnie po obu stronach, żadnych badań, monitoringu
                      cyklu, tylko od razu clo, choć ja owulację mam prawidłową (mam niedrożne
                      jajowody), i bezsensowne inseminacje robione na chybcika. Ale wielu innym
                      pomogli czego i Tobie życzę.
                      • paula242 Re: dr.Sławomir Sobkiewicz 12.03.06, 12:48
                        Sobkiewicz zrobił mi tylko histeroskopie.Natomiast Provita tylko hormony w
                        danym dniu cyklu.Na własna reke robiłam HSG i laparosopie.W Novum jest cała
                        litania badań.FSH za wysokie, za wysoki poziom cukru,tarczyca tez coś dała o
                        sobie znać.Według mnie każdy lekarz powinien zlecić badania na
                        chlamydie,toxoplazmoze czy cytomegalie.Dopiero w Novum kazali mi to wszystko
                        porobić.Uwazam że jak i u Sobkiewicza jak i w Provicie straciłam tylko czas i
                        kupe kasy bo miałam jedno ICSI i mrozaczki ale to jest moja opinia i chyba nic
                        złego w tym że mówie o zwracaniu uwagi jakie badania wam zlecają.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka