17.04.06, 21:38
wygląda to tak:
www.fertilityfriend.com/home/10cb8f

i dzisiaj kłucie jajnika prawego, obawiam się, że skok tempki jest zbyt niski
żeby stwierdzić ovu...co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • abc15 Re: U mnie... 17.04.06, 21:47
      ponoć wystarczy skok o 0,2 smile ja tez mialam niewielki, a owu byla. poczekaj
      kilka dni - ff powinien zaznaczyc owu
      • dziorkamadziorka Re: U mnie... 18.04.06, 21:31
        Abc a skąd wiesz, że wtedy gdy był taki mały skok ovu byla napewno? bylaś na
        monitoringu? Ja pokazywał wykresy gince i pierwszy cykl mierzenia tempki
        skomentowała krótko: "świetny! wykres", kolejne nie byly już takie ładne ale
        powiedziała że skok byla a tempki utrzymywały sie nad linią podstawową.

pozdr
    • kropcia1 Re: U mnie... 17.04.06, 22:41
      Dziorka skoro dziś masz kłucie jajnika, to może skok będziesz miała dopiero
      jutro lub pojutrzesmile Co tam u Ciebie słychać?? Byłaś u gina?
      Ja właśnie kończę 9 cykl...i raczej rozpocznę na dniach 10 - niestety....już
      brak mi sił...naprawdę....
      • dziorkamadziorka Re: U mnie... 18.04.06, 21:41
        Kropciu 19 i 21 dc zaobserwowałam śluz płodny zdomieszką krwi i nie jestem
        pewna czy to ovu czy jest jakiś inny powód (zobacza jak to wygląda na wykresie,
        może coś mi podpowieszsmile)

U ginki bylam 11 kwietnia wykresy pokazłam, dostałam folik 5mg i za 2 m-ce mam
        znowu przyjść. Na temat wykresów - zwłaszcza pierwszego wypowiedziała się
        pozytywnie, ale kolejne nie są już takie fajne, z tym , że prawie co miesiąc
        miąlm problem z pęcherzem i brałam antybiotyk i to moglo zakłócić tempki i samą
        ovu, ale i tak powiedziała że jest wyraźny skok więc ovu raczej była.

A jak Twoje tempki? może ten 9 cykl bedzie akurat szczęśliwy?smile - czego
        oczywiście z całego serduszka życzęsmile

pozdr
        M.
    • kasssannndra Re: U mnie... 18.04.06, 21:34
      A gdize jest skkok?Bo ja nie widzę w ogóle skoku?Może nie ten wykres wkleiłaś?
      • dziorkamadziorka Re: U mnie... 18.04.06, 21:42
        Ten wykres jest aktualny a ginka skupiała się na poprzednim, bo ten jest
        jeszcze niekompletny i stwierdziła, że tempki po ewentualnej owulacji utrzymują
        sięnad linią podstawową.
        • abc15 Re: U mnie... 18.04.06, 22:54
          tak byłam na monitoringu, tydzien po owu badałam progesteron- był wysoki, testy
          owu wychdziły +, jajnik bolał. wiecej grzechów nie pamietam...smile
          • feromonka Re: U mnie... 19.04.06, 22:17
            Witaj Abc!
            Dzisiaj moja tempka skoczyła więc jestem teraz pewna że ovu była napewno!
            FF zaznaczył ją w 17dc a dzisiaj już 22 dc - czyli 5 dni po ovu zatem czekam
            krócej niż 2 tyg bo tylko ok 10 dnismile

wykres poniżej, zerknij i powiedz co myślisz

pozdr
            M.
          • feromonka Re: U mnie... 19.04.06, 22:18
            Przepraszam na nick - mam dwa i pomyliłam sobiesmile
            • abc15 Re: U mnie... 20.04.06, 12:31
              ważne ze byl skok. spadek ponizej linii moze oznaczac implantacje zarodka.
              tempka musi sie utrzymywac ponad te linie. nie jestem specem od wykresow, ale
              chyba jest ok. u mnie tez 5dpo, wiec jedziemy razem na tym samym wózku.
              trzymajmy sie. aha i umnie skok byl tez minimalny, a jednak i ten przogram i
              inny zaznaczyl owu, wiec jestem pelna nadzieji
              • arras-k Re: U mnie... 20.04.06, 13:35
                na spadek implantacyjny jeszcze za wcześnie.ja myślę, zę owu mogłabyć bardziej
                dzień przed tym skokiem o 2 kreski.może program jeszcze to zmieni.oby teraz
                temp. utrzymywała sie na tym poziomie.
              • agatta-a1 Re: U mnie... 20.04.06, 15:06
                czesc dziewczyny. przyłączę się nieśmiało. u mnie tez ok. 5 dpo, nie wiem
                dokłądnie bo nie mierzę tempki. i o dziwo nie nic mnie nie boli jak to było do
                tej pory w II fazie, ani brzuch, ani piersi ani mnie nic nie kłuje, nie mam
                dreszczy. tylko sutki bolą. a u Was????będziecie testowac w okolicach
                majówki?ale byłby fajny prezent na długi weekend!!!!!!!
            • monjan Re: U mnie... 20.04.06, 14:28
              no widzisz... mowilam zebys nie zmieniala na feromonke dziorka...smile
              • dziorkamadziorka wykres 20.04.06, 19:10
                Eh dziewzcyny dzisiaj tempka spadła troszkęsad
                ovu mam nadzieję była i że coś z tego będzie.
                Chciałam was o coś podpytać...zawsze jak wprowadzam tempkę to zaznczam czy były
                staranka czy nie i to zaznacza się na wykresie krzyzykami, ale widzę to tylko
                ja jak jestem zalogowana, a jak klikam w link, który Wam podaję to tego nie
                widaćsad można to zmienić żeby staranką też były widoczne?

• dziorkamadziorka Re: wykres 22.04.06, 07:36
                  No i jest! ff zaznaczyl mi już ovusmile przytulanko było dzień przed i dzień po,
                  trzymajcie kciuki żeby sie udałosmile
                  • abc15 Re: wykres 22.04.06, 09:10
                    kurcz. to super. trzymam mocno!!!
                    • kaja5 Re: wykres 22.04.06, 12:26
                      wykres bardzo ładny, oby tak dalej!!!i oby był owocny.
                      • feromonka Re: wykres 22.04.06, 15:37
                        Kaju z 4 obserowanych cykli ten jest najladniejszy, w poprzednich skok nie był
                        tak bardzo widoczny, ginka mi to potwierdziła, ale nie wykluczyla że ovu wtedy
                        nie było.

Odkąd mierzę tempke nie miałam jeszcze takiej wysokiej temperaturkismile - mam
                        nadzieję że to dobry znaksmile

pozdr
                        M.

ps Kaju a jaku Was staracie się już o dzieciątko? bo dosyć dawno nie czytałam
                        Twoich postów...chyba że coś przeoczyłam
                        • kaja5 Re: wykres 23.04.06, 21:17
                          Witaj
                          Od kwietnia przestaliśmy sie zabezpieczać, ale mój mąż ostatnio b. dużo
                          służbowo musi wyjeżdżać i w domu był mniej wiecej 5 dni przed skokiem temp.
                          wiec nie robiłam sobie nadziei , że uda mi sie zajść w kwietniu.Może w maju
                          będzie lepiej, ale to zależy bardziej od jego pracy niż od nas.
                          Takze może obu nam uda sie zajść w ciążę w maju.
                • yskyerka Re: wykres 22.04.06, 12:46
                  Sharing > Home Page Setup
                  tam zaznacz: Publish Intercourse Data
                  • feromonka Re: wykres 22.04.06, 15:38
                    Yskerko a co w ten sposób zrobięsmile? - bo nie zaskoczyłamsmile
                    • kropcia1 Re: wykres 22.04.06, 16:04
                      Dziorka jak zaznaczysz tak jak Ci Yskyerka napisała, to będą widoczne dla nas
                      Twoje staranka na wykresie...
                      Wykres masz bardzo fajnysmile Trzymam kciuki!!!
                      Ja rozpoczęłam 10 cykl - dziś mój 4 dc....więc się ciągnie....
                      • feromonka Re: wykres 22.04.06, 17:04
                        Kropciu własnie wczoraj siezastanawiałm czemu nie widać staranek, a ot taki
                        knif i sąsmile teraz możecie podgladaćsmile

Kropciu a jak pozostałe badanka? wszytsko w porządku? i jak z tempka było masz
                        wykres?
                        • feromonka ładny wykresik? 23.04.06, 08:08
                          u mnie dzisiaj kolejny dzień zadowalająca tempka...ciekawe jak będzie dalej

• kropcia1 Re: ładny wykresik? 23.04.06, 10:11
                            wykresik masz supersmile)))
                            Już się nie moge doczekać jakie będziesz miała następne tempkismile

Prolaktyna mi bardzo szybko spadła...zmniejszyłam dawke leku, ale od tego czasu
                            już jej nie kontrolowałam....wykres chyba wrócił do normy...
                            www.fertilityfriend.com/home/119cc1
                            innych badanek ostatnio nie robiłam....może pójde na monitoring...a potem to
                            juz chyba drożność...ale na to się nie zdecyduję narazie...
                            • feromonka Re: ładny wykresik? 23.04.06, 16:47
                              Kurcze dziewczyny sama się nakrecam, czuję caly czas prawy jajnik i ciągle
                              myślę dlaczego - tzn tłumacze to sobie w wiadomy sposóbsmile strasznie chciałabym
                              już wiedzieć.
                              • feromonka Re: ładny wykresik? 24.04.06, 21:33
                                cio myślicie o wykresie po dzisiejszej tempce?

• kropcia1 Re: ładny wykresik? 24.04.06, 21:59
                                  jest superrrrrrrr! Kurde jak ten czas się wlecze...ja chce już znać wynik!!!
                                  Trzymam mocno!!!!A Tobie radzę relaxsik przez nastepne dnismile))
                                • yskyerka Re: ładny wykresik? 24.04.06, 22:12
                                  Nic, bo wypowiadanie się o wykresie na podstawie kilku temperatur po owulacji
                                  to tak naprawdę wróżenie z fusów. Widziałam już piękne wykresy, które wcale nie
                                  kończyły się ciążą, i cykle bardzo "takie sobie", po których rodziły się zdrowe
                                  dzieci. Poczekaj jeszcze tydzień i wtedy zrób test. Do tego czasu będziesz się
                                  tylko niepotrzebnie nakręcać i stresować.
    • kropcia1 Re: U mnie... 28.04.06, 11:37
      ja nadal trzymam kciukismile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka