bozeena 23.04.06, 12:52 Kyo leczył się u dr Halama w Novum. Chciałabym czegoś dowiedzieć się na temat tej Pani doktor. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozeena Re: dr Halama Novum 23.04.06, 13:35 enella napisała: > dla mnie zbyt oschla. Ja też mam takie wrażenie. Zostawiam tam spore pieniądze, bo przyznam, że w drenowaniu kieszeni to są na pewno specjalistami najwyższej klasy. Halama nie uśmiecha się i mam wrażenie, że sama nie wierzy w to, że się uda. Ale polecił mi ją mój znajomy ginekolog jako dobrego specjalistę, więc sama nie wiem. Boję się, że wyjdę na niezrównoważoną wariatkę zmieniając lekarza. Czy miałaś inseminacje? Odpowiedz Link
kociaczek22 Re: dr Halama Novum 23.04.06, 13:45 Ja też lecze się w Novum i też rozważam zmianę lekrza. Mnie nie zależy, co sobie o mnie pomyślą. Mam porównanie, bo na usg trafiłam do innego lekarza, nie do prowadzącego. Dwie różne osoby A niestety potrzebuję zrozumienia i "ciepła" Nie chcę być kolejnym przypadkie. Chcę być indywidualnie traktowaną kobietą, która cierpi i potzrbuje pomocy. Odpowiedz Link
bozeena Re: dr Halama Novum 23.04.06, 13:55 A czy ciebie prowadziła Halama? Czy miałąś jakieś zabiegi? kociaczek22 napisała: > Ja też lecze się w Novum i też rozważam zmianę lekrza. > Mnie nie zależy, co sobie o mnie pomyślą. > Mam porównanie, bo na usg trafiłam do innego lekarza, nie do prowadzącego. > Dwie różne osoby > A niestety potrzebuję zrozumienia i "ciepła" > Nie chcę być kolejnym przypadkie. Chcę być indywidualnie traktowaną kobietą, > która cierpi i potzrbuje pomocy. Odpowiedz Link
enella Re: dr Halama Novum 23.04.06, 14:04 ale oni nic nie mysla, jak sie zmieni lekarz. ja chodze do roznych, bo pracuje i to daleko od novum, i jak mam monitoring, to nie moge rzucic wszystkiego, bo moj lekarz jest rano. Odpowiedz Link