Dodaj do ulubionych

Do Darci 74

28.06.06, 15:22
Darcia, podalabys linki do wloskiego forum dla starajacych sie, o ktorym
pisalas? moze byc na priv. z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • darcia74 Re: Do Darci 74 28.06.06, 19:13
      jak juz tu jestem to napisze Ci tu te linki.
      www.mammeonline.net/modules.php?op=modload&name=PNphpBB2&file=index
      www.cercounbimbo.net/forum/index.php?
      i to tez jest fajny link:
      www.gravidanzaonline.it/home/
      piccola.volpe, mieszkasz w Italii? Gdzie, jesli tak? (jesli moge zapytac)
      • piccola.volpe Re: Do Darci 74 29.06.06, 09:02
        Dzieki za linki, Darcia!
        zajrze do nich w wolnej chwili (?)
        Mieszkam w Lombardii,
        Pozdrawiam
    • sky1980 Re: Do Darci 74 30.06.06, 12:43
      Darciu nie przyszła jeszcze @?ciągnie sie i ciągnie Twój wykreswink
      • darcia74 Re: Do Darci 74 30.06.06, 12:51
        no wlasnie!!!
        nawet nie wiesz jak mnie to denerwuje!!!
        caly czas czuje juz od paru dobrych dni takie uczucie jak przed @, ale jej nie
        ma! za to strasznie duzo sluzu plodnego niewiadomo dlaczego. Jajniki mam czyste
        i ladne, choc zadnego pecherzyka, wiec nie wiem co sie dzieje.
        A u Ciebie jak sky?
        • sky1980 Re: Do Darci 74 30.06.06, 12:58
          hmmm...moze jednak jajeczkowałaś wbrew wszystkiemu?i to by wyjaniało brak @smile !
          u mnie to chyba rwa kulszowa...bo potem ból brzucha był niczym przy bólu pleców
          po lewej tylko stronie!!!wzielam no-spe,apap,masc naproxen i poaszlam na grilla
          do znajomych-bylo winko,piwko i bol mija!autentycznie!trzeba mi sie bylo napic
          zamiast po lekarzach latacwink! nie wiem co to bylo naprawde,w kazdym razie juz
          mija...mam nadzieje...zaczynam sie przyzwyczajac ze kazdy cykl konczy sie @
          wiec sie nie napalm...ale byloby fajnie...15tego lipca bierzemy ślub-bylby mily
          prezent.ale spokojnie,bez paniki,i tak bedzie dobrze.trzymaj sie!!!
          • darcia74 Re: Do Darci 74 01.07.06, 00:28
            Sky! No to wielkie gratulacje z okazji slubu! Zycze Wam wielu wielu
            szczesliwych lat razem i oczywiscie z kolejnym dzidziusiem!
            Fakt bylby wspanialy prezent na 15-tego, a ktoz wie, czy nie bedzie?
            • sky1980 Re: Do Darci 74 01.07.06, 09:15
              a dzięki Darciu,dzięki!mam nadzieję że małżeństwo nas tylko wzmocni!
              a co do prezentu...sama nie wiem.spać mi sie chce non stop ale to jest dopiero
              ewentualny czas implantacji jeśli w ogóle by była...zatem pewnie przechodze
              letnie przesileniewink
              a jak Twoja@?ani myśli przychodzić?czy to w tym cyklu byłaś w Polsce?spory
              kawałek,może z tej przyczyny opóżnienia i anomalia w cyklu?
              • darcia74 Re: Do Darci 74 01.07.06, 09:36
                tak, to w tym cyklu bylam w Polsce (cale wieki minely, nie?smile). Potem jak
                wrocilam ciagle bylam zaziebiona przez ok 2 tyg.
                Miejmy nadzieje, ze to byla przyczyna cyklu bezowulacyjnego, bo jak nie, to
                wina hormonow, co rokuje tylko problemy.
                Narazie tak bardzo chcialabym zeby przyszla @! (he, jak nigdysmile
                Takze chcialabym znac dokladny mechanizm pojawienia sie miesiaczki bez
                owulacji. Bo wlasciwie co ja w takim razie wywoluje jak nie ma cialka zoltego,
                ktory produkuje progesteron potrzebny po naglym spadku do zluszczenia scianek
                macicy?
                • sky1980 Re: Do Darci 74 01.07.06, 10:09
                  ot co!to sie nam tu dwa wątki zeszływinkoby to właśnie zmiana
                  klimatu,przestrzeni,zabawa na śłubie itd...były przyczyną Twoich kłopotów.z
                  hormonami nie ma żartów,mamy-kobiety, przegwizdanewink
                  • emkz Re: Do Darci 74 01.07.06, 10:14
                    oj, mamy mamy... Ale ja wreszcie naprawdę tę @ dostałam, z czego się bardzo
                    cieszęwink)) Palmienie tylko 2 dni były, czyli castagnus pomaga! Zobaczymy jak
                    będzie w następnym cykluwink
                    A jeśli chodzi o sky1980 to wierzę w to na 100%, że niedługo opuści ona to forum
                    (taka tempka!!!smile buuuuu wink))
                    • sky1980 Re: Do Darci 74 01.07.06, 10:23
                      hahaha!!!całe szczęście ze to biore na luzie tym razem!ale mi sie smiać chce!bo
                      ja to nie wierzesmile)poważnie.a tempka jednorazowa...jedna jaskółka wiosny nie
                      czyniwink zobaczymy:co ci przeznaczone to na środku drogi rozkraczone"wink
                      no emkz!bravo!!!do czego to doszło zeby na tym forum z radością witać @!!!wink
                      ale dobrze ze wszystko ok,to bardzo ważne żebyś była świadomo tego co sie
                      dzieje z organizmem!i dzieki za wiare!
                      • emkz Re: Do Darci 74 01.07.06, 10:32
                        No, to zawsze tak jest, że jak sie najmniej czegoś spodziewasz, to to
                        otrzymujesz (patrz: Towja ciąża)wink Towja..., Twoja oczywiście, ale ja literówki
                        robię - tak jak z tym palmieniem...
                        No, ale może to dobrze, że się nie nakręcasz! Poczekaj do testu, ale ja i tak
                        wiem, że bedzie na +wink))
                        Trzymajcie się dziewczynki, ja na 3 godzinki do pracy lecę i wracam rozpoczynać
                        lenistwo aż do środy!!!wink))
                        • sky1980 Re: Do Darci 74 01.07.06, 10:35
                          niby masz racje,taka bywa teoria właśnie a to jest kolejnym argumentem do
                          schizywink,gdyby sie potwierdziło to byłoby ksiązkowowink
                          to masz niemal wakacje!aż do środy!super!ja tez zmykam-do garów!PAPA
                          • malutka1939 Re: Do Darci 74 01.07.06, 12:27
                            hej dziewczyny wiedze ze przeniosłyście się tutaj myślę że mogę się do Was znowu
                            dołączyć?
                            sky trzymam za Cibie ksiuki mam nadzieję ze będziesz mieć ślubny prezent smile))
                            tego ci zyczę!
                            A u mnie bez zmian czyli bezobjawowo i też się nie nakręcam
                            • sky1980 Re: Do Darci 74 01.07.06, 14:15
                              malutka do dobrze ze bezobjawowo!ja nie miałam w ciazy zadnych
                              objawow,sluzow,puchniec czy boli!jedynie konski apetyt w dniach kiedy @ miala
                              sie pojawic!dlatego jak teraz wszystko mnie boli to czekam sobie na @!oby nie
                              przyszla w dzien slubu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka