piccola.volpe 28.06.06, 15:22 Darcia, podalabys linki do wloskiego forum dla starajacych sie, o ktorym pisalas? moze byc na priv. z gory dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darcia74 Re: Do Darci 74 28.06.06, 19:13 jak juz tu jestem to napisze Ci tu te linki. www.mammeonline.net/modules.php?op=modload&name=PNphpBB2&file=index www.cercounbimbo.net/forum/index.php? i to tez jest fajny link: www.gravidanzaonline.it/home/ piccola.volpe, mieszkasz w Italii? Gdzie, jesli tak? (jesli moge zapytac) Odpowiedz Link
piccola.volpe Re: Do Darci 74 29.06.06, 09:02 Dzieki za linki, Darcia! zajrze do nich w wolnej chwili (?) Mieszkam w Lombardii, Pozdrawiam Odpowiedz Link
sky1980 Re: Do Darci 74 30.06.06, 12:43 Darciu nie przyszła jeszcze @?ciągnie sie i ciągnie Twój wykres Odpowiedz Link
darcia74 Re: Do Darci 74 30.06.06, 12:51 no wlasnie!!! nawet nie wiesz jak mnie to denerwuje!!! caly czas czuje juz od paru dobrych dni takie uczucie jak przed @, ale jej nie ma! za to strasznie duzo sluzu plodnego niewiadomo dlaczego. Jajniki mam czyste i ladne, choc zadnego pecherzyka, wiec nie wiem co sie dzieje. A u Ciebie jak sky? Odpowiedz Link
sky1980 Re: Do Darci 74 30.06.06, 12:58 hmmm...moze jednak jajeczkowałaś wbrew wszystkiemu?i to by wyjaniało brak @ ! u mnie to chyba rwa kulszowa...bo potem ból brzucha był niczym przy bólu pleców po lewej tylko stronie!!!wzielam no-spe,apap,masc naproxen i poaszlam na grilla do znajomych-bylo winko,piwko i bol mija!autentycznie!trzeba mi sie bylo napic zamiast po lekarzach latac! nie wiem co to bylo naprawde,w kazdym razie juz mija...mam nadzieje...zaczynam sie przyzwyczajac ze kazdy cykl konczy sie @ wiec sie nie napalm...ale byloby fajnie...15tego lipca bierzemy ślub-bylby mily prezent.ale spokojnie,bez paniki,i tak bedzie dobrze.trzymaj sie!!! Odpowiedz Link
darcia74 Re: Do Darci 74 01.07.06, 00:28 Sky! No to wielkie gratulacje z okazji slubu! Zycze Wam wielu wielu szczesliwych lat razem i oczywiscie z kolejnym dzidziusiem! Fakt bylby wspanialy prezent na 15-tego, a ktoz wie, czy nie bedzie? Odpowiedz Link
sky1980 Re: Do Darci 74 01.07.06, 09:15 a dzięki Darciu,dzięki!mam nadzieję że małżeństwo nas tylko wzmocni! a co do prezentu...sama nie wiem.spać mi sie chce non stop ale to jest dopiero ewentualny czas implantacji jeśli w ogóle by była...zatem pewnie przechodze letnie przesilenie a jak Twoja@?ani myśli przychodzić?czy to w tym cyklu byłaś w Polsce?spory kawałek,może z tej przyczyny opóżnienia i anomalia w cyklu? Odpowiedz Link
darcia74 Re: Do Darci 74 01.07.06, 09:36 tak, to w tym cyklu bylam w Polsce (cale wieki minely, nie?). Potem jak wrocilam ciagle bylam zaziebiona przez ok 2 tyg. Miejmy nadzieje, ze to byla przyczyna cyklu bezowulacyjnego, bo jak nie, to wina hormonow, co rokuje tylko problemy. Narazie tak bardzo chcialabym zeby przyszla @! (he, jak nigdy Takze chcialabym znac dokladny mechanizm pojawienia sie miesiaczki bez owulacji. Bo wlasciwie co ja w takim razie wywoluje jak nie ma cialka zoltego, ktory produkuje progesteron potrzebny po naglym spadku do zluszczenia scianek macicy? Odpowiedz Link
sky1980 Re: Do Darci 74 01.07.06, 10:09 ot co!to sie nam tu dwa wątki zeszłyoby to właśnie zmiana klimatu,przestrzeni,zabawa na śłubie itd...były przyczyną Twoich kłopotów.z hormonami nie ma żartów,mamy-kobiety, przegwizdane Odpowiedz Link
emkz Re: Do Darci 74 01.07.06, 10:14 oj, mamy mamy... Ale ja wreszcie naprawdę tę @ dostałam, z czego się bardzo cieszę)) Palmienie tylko 2 dni były, czyli castagnus pomaga! Zobaczymy jak będzie w następnym cyklu A jeśli chodzi o sky1980 to wierzę w to na 100%, że niedługo opuści ona to forum (taka tempka!!! buuuuu )) Odpowiedz Link
sky1980 Re: Do Darci 74 01.07.06, 10:23 hahaha!!!całe szczęście ze to biore na luzie tym razem!ale mi sie smiać chce!bo ja to nie wierze)poważnie.a tempka jednorazowa...jedna jaskółka wiosny nie czyni zobaczymy:co ci przeznaczone to na środku drogi rozkraczone" no emkz!bravo!!!do czego to doszło zeby na tym forum z radością witać @!!! ale dobrze ze wszystko ok,to bardzo ważne żebyś była świadomo tego co sie dzieje z organizmem!i dzieki za wiare! Odpowiedz Link
emkz Re: Do Darci 74 01.07.06, 10:32 No, to zawsze tak jest, że jak sie najmniej czegoś spodziewasz, to to otrzymujesz (patrz: Towja ciąża) Towja..., Twoja oczywiście, ale ja literówki robię - tak jak z tym palmieniem... No, ale może to dobrze, że się nie nakręcasz! Poczekaj do testu, ale ja i tak wiem, że bedzie na +)) Trzymajcie się dziewczynki, ja na 3 godzinki do pracy lecę i wracam rozpoczynać lenistwo aż do środy!!!)) Odpowiedz Link
sky1980 Re: Do Darci 74 01.07.06, 10:35 niby masz racje,taka bywa teoria właśnie a to jest kolejnym argumentem do schizy,gdyby sie potwierdziło to byłoby ksiązkowo to masz niemal wakacje!aż do środy!super!ja tez zmykam-do garów!PAPA Odpowiedz Link
malutka1939 Re: Do Darci 74 01.07.06, 12:27 hej dziewczyny wiedze ze przeniosłyście się tutaj myślę że mogę się do Was znowu dołączyć? sky trzymam za Cibie ksiuki mam nadzieję ze będziesz mieć ślubny prezent )) tego ci zyczę! A u mnie bez zmian czyli bezobjawowo i też się nie nakręcam Odpowiedz Link
sky1980 Re: Do Darci 74 01.07.06, 14:15 malutka do dobrze ze bezobjawowo!ja nie miałam w ciazy zadnych objawow,sluzow,puchniec czy boli!jedynie konski apetyt w dniach kiedy @ miala sie pojawic!dlatego jak teraz wszystko mnie boli to czekam sobie na @!oby nie przyszla w dzien slubu! Odpowiedz Link