Dodaj do ulubionych

Czekam na @...:-(

07.07.06, 10:39
Kochane, rzadko się odzywam, żeby nie robić sobie nadzieii, już tyle razy się zawiodłam. Pisałam, że @ uregulował mi zielarz. Po kilku miesiącach picia ziółek @ z 48 dni skróciła mi się do 34, 30 i 27 dni. Już od 8 miesięcy jest ładniesmile Ostatni cykl był 30 dni, teraz jest 33 i nie ma okresu. Wiele z Was pewnie powie, że jest nadzieja, ale niestty wiem, że to nie teraz. Ponad tydzień temu przez 2 dni bolały mnie plecy, a od 5 dni pobolewa brzuch, podobnie jak na @...teraz doszły lekkie kłucia. Nie nakręcam się jednak, ale wierzę, że już niedługo będzie ok smileTeraz nie mam nadzieii bo przytulanko bylo tylko 13 dc...wtedy była jedyna możliwośc, więc kolejny cykl starcony sad Pozdrawiam i życzę powodzenia w staraniach.
Obserwuj wątek
    • pelnanadzieii Re: Czekam na @...:-( 07.07.06, 11:27
      Usypiam na stojąco, tzn siedząco smile Wam tez jest tak cięzko w te upalne dni? Głupie pytanie...Pozdrawiam
    • anneczka78 Re: Czekam na @...:-( 07.07.06, 11:34
      Ja też źle znosze upały... I wiem, że nie ma nic bardziej wkurzającego niz
      spóźniająca się bez powodu @ smile Sama się ostatnio borykam z tym problemem:
      jeśli ma przyjść w ogóle, to niech przyjdzie szybko, bo nowy cykl to nowe
      szanse.
    • ivi9 Re: Czekam na @...:-( 07.07.06, 13:00
      Trzymam kciukismile
      Co do upałów, to mam serdecznie dość. Tym bardziej, że po 12 godzin siedzę przy
      komputerze...cały czas słońce po tej stronie...okropność.
      • agulka1001 Re: Czekam na @...:-( 07.07.06, 17:30
        nie ma reguly!mam dlugie cykle (35dni),a okazalo sie,ze owulacja byla miedzy 10
        a 13dc,bo wtedy byl mąż i wtedy zaciązyłam!
        takze nadzieja zawsze jest!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka