Dodaj do ulubionych

LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :)

01.08.06, 15:17
Pozwolilam sobie stworzyc liste starajacych sie w sierpniu - trzymajmy sie
dzielnie i ...dopisujmy smile

mamamisi2 - 7 cykl staran
annullka - 7 cykl staran
juwil1 - 1 cykl
ivi9 -
laryska - sama nie wiem ile cykli ale tez chce juniora smile
niemyjska29 - 12 cykl
cornuss - chce juniora
kinga38 - 31 cykl staran
azi77
agnieszka2211 - po stracie malenstwa
sky1980 - ma juz corunie i chce dla niej braciszka
tuwenda - z testami smile
magda_bb
paula.anna - 1 cykl staran
lamia1978 - 2 cykl staran
a.zaborowska1 - 1 cykl staran
tulismanore1
kobieta23
cierpliwa79
vrubelek78 - 5 cykl staran

Obserwuj wątek
    • pomidorowa13 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 01.08.06, 15:34
      ja od wczoraj zaczelam staranka 4 cykl
      • ivi9 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 01.08.06, 15:36
        Ja od wczoraj 6 cykl.
        • vrubelek78 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 01.08.06, 15:46
          laryska, super że sporządziłaś taką listę. w grupie siłasmile)))) hip hip huuurrra
          serdecznie pozdrawiam
        • emilka2007 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 08.08.06, 00:37
          Zaczelam 4 cykl staran.
      • agatta-a1 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 02.08.06, 07:56
        ja się dopisuję , rozpoczęłam 10 cykl starań
      • panda2000 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 04.08.06, 20:39
        dołączam sie, własnie zacząłsie mój cykl, mam w poniedziałek zrobić badania i w
        srode na konsultacje. Wtedy starania pełna parą
    • bpools Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 01.08.06, 17:11
      ja, bpools, 2 cykl staran o pierwsze dzieciatkosmile
    • magda_bb Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 01.08.06, 17:25
      Zaczelam 2 cykl staran. Wszystkim kandydatkom na mamusie zycze powodzenia w
      sierpniusmile
      • mela781 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 01.08.06, 17:30
        Zaczynamy pierwszy cykl starań tydzień przed ślubem,może nic z tego nie wyjdzie
        w związku ze stresem przedślubnym,powodzonka Wam życzę
        • ussa77 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 01.08.06, 18:13
          witajcie, ja kończe 7 cykl starań- dziś 5 dpo, życze wszytskim aby ten sierpień
          był owocny!!
          • sky1980 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 01.08.06, 18:17
            ja-sky1980wink za kilka dni skoncze 7 cykl staran(albo i nie skoncze!ale wątpie
            w to...uncertain) zatem sierpien bedzie 8mym cyklem staran.
            • spoti Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 01.08.06, 18:20
              U mnie trwa 3 cykl starań... czarno to widze;/
              • volpe Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 01.08.06, 19:00
                My zaczynamy dopiero za trzy tygodnie, ale łapiemy się na sierpień. Oby się
                udało smile
                • laryska he he 01.08.06, 20:18

ale by bylo extra gdybysmy pozniej wszystkie razem krzyczaly ze mamy II kreski -
                  forum pekloby w szwach smile

ech......jesli sie uda to kiedy rodzimy ? kwiecien/maj ? super czas....na
                  spacerki z mala dzidzia smile
                  • ivi9 Re: he he 01.08.06, 20:22
                    Larysko, zdążymy przed upałami przyszłorocznymismile
                    • laryska Re: he he 01.08.06, 20:25
                      noooo wlasnie o upalach zdazylam napisac Ivi9 smile
          • malutka1939 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 01.08.06, 22:30
            hej
            to mój 10 cykl starań dziś 4 dc, ja mam nadziję ze ostatni choć nie raz już
            miewałam taką nadziję....
    • laryska powody 01.08.06, 20:24
      aaa zapomnialam Wam powiedziec, ze w lipcu nam sie nie udalo na bank przez te
      upaly he he smile teraz juz jest chlodniej ...fajniej sie bzyka...dieta bogatsza o
      owoce i warzyyyywa smile

Folik bierzecie dziewczynki ?smile

Ja juz czekam na meza, jak przyjedzie w piatek to normalnie zamykam go w
      sypialni i przywiazuje do wyrka ... he he

Musi sie udac,Musi sie udac,Musi sie udac,Musi sie udac,Musi sie udac,Musi sie
      udac,Musi sie udac,Musi sie udac,Musi sie udac,Musi sie udac,Musi sie udac,Musi
      sie udac,Musi sie udac,Musi sie udac,Musi sie udac,Musi sie udac,Musi sie
      udac,Musi sie udac,Musi sie udac,Musi sie udac,Musi sie udac,Musi sie udac smile)

W koncu i my musimy wreszcie pobiegac z wieeeeeeeelkim brzuuuuchem smile)
      • agulka25 do Laryska 01.08.06, 20:30
        Laryska,

pospadłaś u mnie...hihi...zapomniałaś mnie dopisać do swojej listy...4 dni temu
        zaczelam 9 cykl staran, z tempkami i testami ovu..na forum jestem juz 13
        mcy...czy za słabo sie udzielam? .....ja tez chce w sierpniu zostać mama....

buziaki
        pozdrawiam
        agulka
        • laryska Re: do Laryska 01.08.06, 20:45

he he a przepraaaaaaaaaaaaaaaszam smile tyle tu nas, liste tworzylam siedzac w
          pracy i uwazajac zeby moj szef nie zauwazyl tytulu "Forum dla starajacych sie"

echsmile)
          no to wiiiiitajjjj smile))
      • ivi9 Re: powody 01.08.06, 20:36
        Ja folik biorę już 2,5 roku...nie wiem czy to dobrze. Jak walczyłam z anemią w
        zeszłym roku na jakiś mc odstawiłam folik bo i tak wiedziałam, że starać się nie
        będę, ale teraz biorę cały czas.

Fajnie Ci, że możesz już w piątek zacząć starania.
        Ja najwcześniej w niedzielę, jak @ się skończy.
        • laryska Re: powody 01.08.06, 20:48
          taaa fajniej ?

Moj maz mieszka zagranica i staramy sie jak mozemy spotykac i przytulac w
          owu......lipiec nam wlasciwie przepadl....bo go nie bylo - nie widzialam go juz
          7 tygodni!!! Dlatego trudno mi napisac, ktory cykl sie staramy....

ale jak sie dorwiemyyyyyy to.....smile))

poczekaj troche z ta niedziela, najlepiej zaczac od 8/9 dc, no nie ?

u mnie w piatek bedzie 9 dc wlasnie ....
          • ivi9 Re: powody 01.08.06, 21:03
            Oj nie wiedziałam Larysko.
            To rzeczywiście trudna sytuacja...tym bardziej życzę powodzonkasmile
            • laryska Re: powody 01.08.06, 21:07
              ja Tobie tezsmile)) Trzeba byc dobrej myslismile

ale mnie zalala fala optymizmu, nie zdziw sie jak jutro bede beczec i pisac,ze
              nic sie nie uda smile))
    • owieczka36 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 01.08.06, 20:59
      owieczka36-4cykl staran,mama5-letniej coreczki i Aniolka
      • milena2006 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 01.08.06, 22:41
        Pierwszy maluszek, pierwszy cykl staransmile
        • mamamisi2 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 01.08.06, 22:58
          mam nadzieję ,ze zrobimy na wiosnę raban na porodówkach!ja mam co minutę raz
          dołek raz górkę,Boze jak ja marzę o takim słodkim pasożyciku na
          cycusiu!,pierwsza córka tylko rok na piersi-bo młoda i zagubiona mama,druga z
          głupoty na butelce.o zgrozo tak załozyłam,fakt dojiła butlę jak sie patrzy ,z
          mojej strony zero zmeczenia,niestety nie obeszło się bez szpitali,alergii.a
          teraz załozyłam,że do 2lat-cycuś będzie do podziału między ukochanym mężulkiem
          i bejbikiem.mąz w tym roku wchodzi w 40tkę ,a nie ma jeszcze swoich dzieci...
          (jedno nienarodzone mu zmarło razem z narzyczoną w wypadku tragicznym)
    • cierpliwa79 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 02.08.06, 06:51
      nasz to chyba juz 8 cykl... oby się nam udało w końcu .. tak się zastanawiam
      czy nei wybrać się już do gina może jakieś badania porobic... sama już nie
      wiem.. teraz 3 dc więc już niedługo wielkie brykanko w naszej sypialni;:wink))
      dziewczyny zbierajcie siły i chęci
    • idaw Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 02.08.06, 07:45
      to i ja się dopisuję w 12 cyklu starń smile
      • agatta-a1 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 02.08.06, 07:57
        10 cykl starań a nie wiem ile jeszcze wytrzymam sad
    • azi102 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 02.08.06, 08:35
      ja też, ja też !!!!ja tez chcę być w sierpniu mamusią, ale tracę powoli
      nadzieję sad
      • juwil1 do Laryski 02.08.06, 09:46
        Kochane koleżanki,
        ja od sierpnia dopiero zaczynam staranka czyli na razie 0 cykl staraań ale
        łapie na zapas fluidki
        pozdr
        • ivi9 Re: 02.08.06, 11:34
          Kochane żadnego mi tutaj tracenia nadziei.
          Trzeba być dobrej myśli. To pomaga. Słyszałyście o takim terminie z psychologii
          jak samospełniające się proroctwa? Tylko dobrze myślimy i kropkasmile)
          • ussa77 Re: 02.08.06, 11:48
            jejku mam nadzieje ze wszytskie zobaczymy w sierpniu te upragnione II krechy,
            ja
            dziś jestem 6 dpo tak wiec za 4 dni tak kontrolnie zatestuję bo 7 sierpnia
            wyjeżdżamy na urlop i nie wiem na ile mogę sobie na nim pozwolić!!!
    • agaciha Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 02.08.06, 13:05
      Jeszcze ja ja ja smile))
    • mewka4 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 02.08.06, 13:20
      Ja również się dopisuję. Nie wiem, który to już cykl starań, ale było ich juz
      baardzo dużo z jednym małym sukcesem niestety zakończonym porażką (poroniłam w 9
      tyg. w lutym 2006)Staramy sie na maksa ale na okres wakacji odpściłam mierzenie
      tempki ale od tego cyklu (6dc) zaczęłam pić ziółka o. Sroki. Trzymam za nas
      wszystkie kciuki.
      • laryska bez spinania :) 02.08.06, 14:59
        no ja postanowilam tez nie mierzyc i nie myslec o tym....

Pelny spontan.

W czerwcu moj biedny maz sam zaczal lapac schizy razem ze mna - wiec teraz juz
        w ogole nawet nie wspominam o juniorze (no moze razsmile i bedziemy sie bzykac
        jedynie dla przyjemnosci bez testow w reku smile
    • maja2 ja też z Wami chętnie poczekam na II kreski 02.08.06, 15:41
      Dopisuję się-to mój pierwszy cykl starań. Mamy 11 miesięcznego synusia i czas
      na córeczkę! Właściwie to tym razem mąż mnie namówił. Dziś mój 18 dc. Stranko w
      10,12 i 14 dc, bo mam owu zwykle między 17-20 dc. Czuję się tak, jabym miała
      mieć ogroną owu-wszystko mnie boli. PS-w zeszłym cyklu byłam na tabletkach anty
      ze względu na wielkie krawienia. Czy to możliwe, że po odstawieniu tabletek
      płodność tak szybko wróciła? Jak ostatnio staralismy się o dziecko, to pigułach
      pół roku "zachodziłam". Tak czy inaczej czekam razem z Wami i pozdrawiam.Majka
      i Szymcio!
      • laryska maja2 02.08.06, 16:10
        duzo kobiet po odstawieniu pigulek "wpada" w pierwszym cyklu wiec jest to
        mozliwe...

Ja sama w zeszlym cyklu tez bralam tabsy, zeby zmobilizowac moj organizm do
        owu ...

no zobaczyyyyyyyyyymy....to moj 8dc i kloje mnie prawy jajnik...tak ciagnie....
        • ivi9 Re: maja2 02.08.06, 17:48
          Larysko, to samo zauważyłam. Jak cały mc gadam o dziecku i potem dostanę @ to
          mojemu kochanemu też jest przykro i czuje się winny. A przecież sex nie powinien
          być samą prokreacją tylko, ale i przyjemnością.
          Koniec gadania o tymsmile

Co do pigułek, to nigdy nie brałam, więc może dlatego taka jestem nie do
          zaciążenia?! Póki co, wyłącznie póki cosmile
    • azi77 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 02.08.06, 20:20
      Hej dziewczyny! To mój 10 cykl starań. Tym razem po raz pierwszy z testami
      owulacyjnymi i nastawieniem na sukces. Życzę nam wszystkim II pięknych,
      tłuściutkich i różowiutkich kreseczek.
      • mamamisi2 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 02.08.06, 20:38
        hmm,u mnie dzis9dc-narazie zero objawów owulacyjnych,śluz biały ciapkowaty,ale
        zazwyczaj zaczyna mi się koło 12dc trwa dwa dni i znika,zatem jeszcze mam
        czas,choć nie wiem ,czy tym razem wogóle coś się wykluje,dziewczynki-trzymajmy
        się,ja na forum spokojnie dobrnę do końca roku..
    • bulinkaj Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 02.08.06, 21:33
      To mój siódmy cykl
    • margotber Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 02.08.06, 21:50
      Witajcie!!!
      Ja też się dopisuję do sierpniowych starań. To Nasz 8 cykl. Za każdym razem
      marzę, że to ten ostatni cykl. No cóż na razie tak się nie stało. Ale jestem
      dobrej myśli. Życzę też Wam wszystkim powodzenia, dobrych myśli, więcej "górek"
      niż "dołków" i trzymam moooooooooooooocno kciuki za nas wszystkie.
      • juwil1 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 02.08.06, 22:53
        Dziewczyny " DAMY RADE" i zaciązymy !!!!!!!!!! trzymam za siebie i za Was
        oczywiście kciuki !
        Juwil
        • lamia1978 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 03.08.06, 12:31
          hej, dzięki za wpisanie na listę,przy okazji powiedzcie mi kochane jak to było
          u was z badaniami.
          Ja chcę zrobić toxo, cytomegalię, chlamydię ale to razem wjdzie ponad 200zł czy
          wy też tyle płaciłyście?moze coś jeszcze robiłyście?
          pozdrawiam
          • ivi9 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 03.08.06, 13:02
            Lamia, ja 5 mc temu robiłam toxo i cytomegalię.
            I na jedno i na drugie muszę uważać w ciąży. Zresztą chyba w ciąży też będzie
            koniecznie zrobienie badań. Płaciłam, bo nigdzie nie chcieli mi dać skierowan
            mówiąc, że to moje fanaberie.
            Dodatkowo robiłam TSH.
            Cytologii ginekolog nie chciała miz robić.
            Poza tym miałam masę innych badań związanych, z tym na co choruję, ale to na
            szczęście nie dotyczy wszystkich dziewczyn.
            • agatta-a1 lamia 03.08.06, 13:17
              ja robiłam miesiąc temu (9 cykl starań) badania hormonów wszystkich oraz
              badanie na przeciwciała na plemniki.lekarz powiedział, ze jeśli nie uda się do
              października (mąz łyka salfazin na poprawe słabych plemników) to zrobimy HSG bo
              chorowałam często na jajniki. za badania hormonów i przeciwciał zapłaciłam 160
              zł.
    • viinga Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 03.08.06, 13:16
      mozesz dopisac jeszcze mnie, kiedys tutaj juz byłam, później miałam przerwę, ze
      wzg na przymusowa szczepionke przeciw odrze swince różyczce, po przerwie to
      drugi cykl
      • volpe Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 03.08.06, 20:52
        Co do badań na Toxo i Cytomegalię to też się wybieram, niestety odpłatnie sad
        Wybieram się prywatnie, ale do szpitalnego laboratorium i mam nadzieję, że
        wyjdzie mniej niż 200zł...
        • mamamisi2 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 04.08.06, 07:30
          nie ma co,ten cykl zapowiada się na bezowulacyjny,zawsze bez wzgledu na owulke
          (13-16dc),pierwsza faza to sluz przezroczysty,od 10dc-owulacyjny,spadek
          tempki,a teraz biały jak mleko ,zupełnie jak po duphastonie w 2fazie,nic nie
          boli,nie kłuje,tempka nieruchoma,zatem bede raczej obserwatorka,widocznie na
          eksperyment z odstawki jestem juz za stara,a wczoraj kumpela oznajmiła mi że
          się załamie ,bo po raz 3wpadła(pękła gumka),nic to zajme się szukaniem
          pracy ,bo za bardzo wariuje na widok brzuszkow,nie mniej jednak bede wam
          kibicować,
          • laryska Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 04.08.06, 11:37
            ej mamamisi2, nie przekreslaj cyklu - bo nigdy nie wiadomo....

u mnie tez poki najpierw bialy sluz w 10dc....nie zalamuj mnie, ze moj tez
            bezowulacyjny smile)
            • vrubelek78 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 04.08.06, 15:54
              cześć dziewcyny. dziś 1 dc. @ przyszła z opóźnieniem - ostatnio cykle były 26
              dniowe, a @ dziś 32 dc. ale nie łudziłam sie co do ciąży bo nie było żadnych
              objawów a były (niestetysad) plamienia. to będzie mój 6 cykl starań i
              postanowiłam całkowicie wyluzować. nie mierzę tempki nie robię testów owu.
              pozostawiam wszystko przeznaczeniu. przynajmniej na ten miesiąc. jak teraz się
              nie uda to będę się zastanawiać co dalej.
              pozdrawiam was wszystkie i życzę II kreseczekbig_grinD
              • laryska vrubelek 04.08.06, 16:02
                ....i u mnie 10 dc, zamierzam wyluzowac na tyle, ze znikne stad na conajmniej
                tydzieeeeen he he

Zajme sie soba i swoim kochanym mezczyzna.
                Jesli sie nie uda w tym cyklu to przebadam sie dokladniej...

powodzeeenia smile
    • maja2 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 05.08.06, 16:57
      I co u Was, kochane nowego? jakieś objawy? u mnie dziś 21 dc i nic, cisza-śluzu
      płodnego już nie ma, jest za to niepłodny. Zero jakicgkolwiek objawów. No może
      czasami coś zakłuje mnie tam na dole. Jakoś nie nastawiam się już na ciążę-za
      łatwo by było...u mnie nie ma nic od razu, za darmo-zawsze pod górkę.
      Ech...Pozdrawiam i czekam na wymianę myśli.papap
      • brakochoty Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 06.08.06, 10:37
        ja dopiero staranka zaczynam dzisiaj-bo tak mi wypada. Niestety już straciłam
        nadzieję, no ale próbować zawsze można crying
        • agnieszka2211 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 06.08.06, 11:44
          Dzis moj 17 dc. Kurcze mam nieregularne cykle i ciezko wyliczyc. Ostatnio
          mialam 35 dni, wczesniej 31, 46 dni (poronienie).
          • mamamisi2 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 06.08.06, 20:48
            zmarnowałam 5 testów,bo od 10dc-pierwszy blada krecha,potem juz nic w kolejnych
            dniach,czyli tym pomysłem z pigułami tym razem żle zrobiłam,14dc i nic ,ale
            jeszcze mam nadzieję ,ze moze owulka się opózni,najwyzej przejdę na wrzesień a
            jak u Was dziewczynki??
    • paula.anna Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 06.08.06, 22:19
      laryska, dobra robota z tą listą smile
      my, w ten nareszcie chłodny weekend, rozpoczęliśmy działania. temperatury mi
      szaleją już drugi m-c, więc nie wiem nawet czy była owulacja, ale działać można
      zawsze wink
      niech nam się szybko uda, bo boję się, że stchórzę
      pozdrawiam
    • kkalla Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 06.08.06, 22:31
      Dołączam się do listy dziś 1dc. Zaczynam drugi miesiąc starań. Według
      kalkulatora owulka powinna być 20 sierpnia. Przykazania na ten miesiąc to LUZ,
      LUZ i LUZ.
      • agatta-a1 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 07.08.06, 07:47
        u mnie dopiero zaczynają się płodne dni jak na moje oko patrząc na śluz. poza
        tym nic nie licze ani nie mierze.
      • cierpliwa79 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 07.08.06, 08:02
        kupiłam testy owu na ten cykl
    • maja2 Raport z działań:-)))) 08.08.06, 15:21
      Zdaję raport!
      Dziś mój 24 dc. Pobolewa podbrzusze, piersi (ale tylko troszkę, dzis jakby
      mniej) i do tego wilczy apetyt. Poza tym sucho. AAAA dziś kręciło mi się w
      głowie. Czekam-coś czuję, że....Nie, nie zapeszam. A u Was? Nowe objawy jakieś?
      Pozdrowionka z Włocławka.
      • lamia1978 Re: Raport z działań:-)))) 08.08.06, 17:17
        Kochane zaczynam wreszcie działanie, wczoraj było ostatnie WZW i 1dc.
        Tylko ciekawe jak ja poznam jak już będę w ciąży skoro ja przed każdą
        miesiączką mam iście ciążowe objawywink
        buziaki dla wszystkich starających sie
    • ja-goda1 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 08.08.06, 16:11
      Cześć i czołemsmile

Dopisuje się na samym dolesmile

mamamisi2 - 7 cykl staran
      annullka - 7 cykl staran
      juwil1 - 1 cykl
      ivi9 -
      laryska - sama nie wiem ile cykli ale tez chce juniora smile
      niemyjska29 - 12 cykl
      cornuss - chce juniora
      kinga38 - 31 cykl staran
      azi77
      agnieszka2211 - po stracie malenstwa
      sky1980 - ma juz corunie i chce dla niej braciszka
      tuwenda - z testami smile
      magda_bb
      paula.anna - 1 cykl staran
      lamia1978 - 2 cykl staran
      a.zaborowska1 - 1 cykl staran
      tulismanore1
      kobieta23
      cierpliwa79
      vrubelek78 - 5 cykl staran

ja-goda1 - 2 cykl starań o drugie dzieckosmile

Pozdrawiam, A.

• asik6 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 08.08.06, 19:09
      ja też się dopisujęsmile Może ta lista będzie szczęśliwa???
      • cierpliwa79 LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 10.08.06, 07:12
        wczoraj testowałam poraz pierwszy na testach owu---krecha widoczna le jasnawa
        jeszcze --choc jeden bok jakby ciemniejszywink zobaczymy co dziś wyjdzie)
      • merci1811 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 10.08.06, 09:28
        Proszę o dopisanie! Jestem Agnieszka i staramy sie od prawie roku o pierwszego
        potomka. Już trochę panikuję, bo latka lecą, a tu NIC. W tym miesiacu bedziemy
        próbować z Clostilbegytem, stosowałyście coś takiego?? Pozdrowionka!
    • kowali Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 10.08.06, 08:06
      i ja się dołączam, w tym cyklu zaczęłam starania
    • ja-goda1 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 10.08.06, 09:32
      Sporo nas tutaj - a to cieszy prawda???
      W grupie zawsze raźniejsmile Tak mi się wydaje ale większość z nas jest chyba
      przed owulacją i przed staraniami - u mnie owu powinna być lada dzień, ale
      temperatury tak w tym cyklu skaczą ze cieżko cokolwiek przewidzieć. Sluz się
      jeszcze nie pojawił, a to już 12 dc, zawsze już był!!!!
      Alepoczekamy, zobaczymysmile
      Trzymajcie się dziewczynysmile
      • ivi9 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 10.08.06, 10:10
        Kochane.
        Wyjeżdżam dziś. Masa spraw zawodowych, zdrowotnych i innych. Dostęp do
        komputerka będę mieć w przyszłym tygodniu.
        Większość z nas będzie już wtedy po starankach.
        Mam nadzieję, że w tym chaosie co mi się szykuję znajdę czas na te magiczne chwile.
        Ściskam mocno i nie zapominajcie o mnie.
        Buziaki.
        Ivi
        • cierpliwa79 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 11.08.06, 07:09
          wczoraj drugi test owu--obie chrechy które siępkazały takiej samej geubości i
          kolorku więc... mamy 24-36 godzin by działać działać i sypailni nie wychodzicwink
          oby sie powiodło . a jak wsze sierpniowe staranka??? ivi9 sprawy zawodowe
          szybko załatwiaj i pamiętaj że ty tez w sierpniówkach jesteśwink
          • a.zaborowska1 Dzięki za umieszczenie mnie na liscie 12.08.06, 18:41
            Dzisiaj właśnie wróciłam z nad morza. Było suuper. @ była 5 sierpnia od jutra
            robię testy owulacyjne i próbuję na tego juniora. Mąż ma zakaz i uderzymy z
            impetem w ten dzień. Cykle mam ostatnie dwa co 28 dni równiótko jak w
            kalendarzu. A co u ciebie Larysko?
          • a.zaborowska1 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 12.08.06, 21:43
            no to działaj działaj kochana. Ja w tym cyklu chodź 1 stosują taką samą
            taktykę smile Mam nadzieję, że to dobry sposób
    • azurro69 Re: LISTA SIERPNIOWYCH kandydatek na mamusie :) 18.08.06, 14:39
      i ja sie dolaczam - 1 cylk staran...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka