gosif 16.08.06, 10:22 czy znacie?postanowilam sie do niej wybrac.prawie rok staran o dziecko bez efektu.wszyscy dotychczasowi lekarze mnie zbywali, kazali czekac do roku.a potem sie martwic.prosze o opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izasia Re: dr Dworczyńska 17.08.06, 11:48 Witaj! Ja znam dr.Małgorzatę Dworczyńską.Prowadziła moja ciążę,ciążę mojej koleżanki,mojej siostry,była przy porodzie mojej córci.Ja nie miałam problemów z zajściem w ciążę ale z jej donoszeniem.Już przy synku(ma teraz 10 lat)miałam duze problemy dlatego postanowiłam przy drugiej ciąży poszukać dobrego lekarza,który będzie dodatkowo pracował w szpitalu(w pierwszej ciąży non stop leżałam w szpitalu).Droga pantoflową dowiedziałam się własnie o dr.Dworczyńskiej.I nie żałuję!Jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia...Konkretna rzeczowa i pełna ciepła i humoru.Mimo że ciąża nie przebiegała bez komplikacji(sracała mi się szyjka,miałam plamienia- brałam duphaston,fenoterol,isoptin i wiele innych "smacznych"leków)nigdy nie pokazała że jest bardzo źle...cały czas sie smiała że jak nie dochodzimy do końca to napewno doleżymy i będzie ok.Cały czas jest pod telefonem i nigdy nie miałam problemów ze np. dzwonię...zawsze powtarzała że lepiej zadzwonic 10 razy niepotrzebnie niż raz nie zadzwonić kiedy taka potrzeba jest.Na poród ustala mniej wiecej kiedy przyjechać...przeważnie chce by to było na jej zmianie by mogła doprowadzić ciążę do samego końca(nie mówi o pieniądzach...nigdy...chcesz to dasz nie to nie-traktowana będziesz tak samo).Mój poród przy niej trwał tylko 2,5 h i wspominam go cudownie. Takze polecam.Wizyty nie sa na odwal się...wszystko dokładnie tłumaczy,jak coś zawsze jest dostępna w szpitalu bielańskim. Pozdrawiam i życzę...Powodzenia w staraniach o małą kruszynkę!Uda sie,napewno! Iza Odpowiedz Link
gosif Re: dr Dworczyńska 18.08.06, 09:23 dzieki.wielkie dzieki. juz sie umowilam na wizyte. Odpowiedz Link
izasia Re: dr Dworczyńska 18.08.06, 10:32 Witaj! Super że się juz umówiłaś.Jak bedziesz po wizycie to napisz jakie są Twoje wrażenia.Mam nadzieje ze będziesz zadowolona.Trzymam kciuki. Buziaki Iza Odpowiedz Link
gosif Re: dr Dworczyńska 19.08.06, 21:56 jest ok!! ale mam nadzieje ze dlugo to juz nie potrwa.bo nie mam sily.pozdrawiam. Odpowiedz Link
izasia Re: dr Dworczyńska 20.08.06, 09:44 Witaj! Siła się znajdzie,zobaczysz...napewno masz jej tyle że dotrwasz do tego by wreszcie zobaczyć Swoją kruszynkę.Skoro ja,osoba która Cię nie zna,wierzę w to,to Ty musisz w to uwierzyć jeszcze bardziej!!!!!! Powodzenia!!!! Buziaki Iza Odpowiedz Link