Dodaj do ulubionych

która na początku września testuje????

23.08.06, 22:01
dziewczyny która na początku wrzesnia testuje???
mam taka malutką nadzieje że na poczatku wrzesnia zobacze swoje upragnione
dwie kreseczki,tym bardziej że 2.09 mamy 6 rocznice ślubu a 6 .09 mam urodziny
tak bym chciała piękny prezent
ahhhh
Obserwuj wątek
    • balalu Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 07:17
      ja! Możemy się nakręcać razem ;D
      • gosiek111111 Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 08:05
        Witajcie!
        Ja tez zamierzam testowac na poczatku wrzesnia, chyba ze nie wytrzymam to
        bedzie to koniec sierpnia smile mam nadzieje ze do tego czasu @ nie przyjdzie smile
        pozdrawiam i zycze wszystkim upragnionych || smile
    • lauura Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 10:05
      ja tez!!! ale kolo 8 wrzesnia. Mam nadzieje ze sie nam uda!!!!!!!!!!!!!!!
      • annullka Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 10:26
        ja też!!!, ok 10 wrzesnia, ale znając siebie zatestuję wczesniech no chyba, że
        @ przyjdzie szybciej, a ostatnio tak było
        życzę wszytskim upragionych II
        • onna79 Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 10:39
          Witam dziewczyny!
          Ja testuje 4 września, jeżeli @ nie przyjdzie.
          Pozdrawiam
    • evian77 Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 10:25
      Ja ok 3-4 września... no chyba, że @ przyjdzie, choć mam nadzieję, że jednak
      nie. Pięknie się staralismy w tym cyklu i bardzo bym chciała, żeby się udało.
      Narazie nie mam żadnych przeczuć, ciekawi mnie tylko jedna rzecz, nie mierzę
      temperatury, ale czy jak się jest we wczesnej ciąży, kilka dni po owu to czy
      temperatura zawsze jest wyższa? Zakładam, że owu była. Można byc w ciąży i mieć
      temperaturę np 36.4? Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam wszystkie starające
      sięsmile))
      • sejbuk Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 12:56
        Ja testuje 1 wrzesnia,no oczywiscie jak nie przyjdzie @,zycze wam wszystkim
        powodzenia,i duzo radoscismile
        • babajagaa Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 13:37
          Ja takze dolaczam,zatestuje okolo 10-11 wrzesnia jak @ nie przyjdzie,staranka
          od wczoraj,badzmy wszystkie dobrej mysli.Pozdrawiam
    • balalu Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 16:18
      zapomnialam napisać, że testuję około 4-5 smile Żeby nam miło czas płynął
      proponuję, żeby się dzielić "objawami". Ponieważ jestem weteranką w starankach
      (ponad dwa lata) mam ich prawie co miesiąc bez liku. Tym razem, chociaż od owu
      upłynęło dwa dni mam już: kłucie w jajnikach, ciągnący ból w jajnikach,
      mrowienie w piersiach i mdłości big_grin Która się dołączy?wink
    • bulinkaj Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 17:01
      U mnie dopiero 8 dzień cyklu, ale zaczynamy od Dzisiaj "pracować". A jak nie
      będzie miesiączki, to testuję dopiero ok 17 września (cykle nieregularne od 27
      do 32).
    • ffrez-ja Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 18:11
      witajcie!
      ja tez juz od dwoch lat staram sie o dziecko(drugie). rok temu dość
      intensywnie udzielałam się na forum, potem zrobiłam sobie przerwe no i teraz
      znów wróciłam.
      ja tez będę testowac w pierwszych dniach wrzśnia. też mam już dużo objawów smile,
      chociaż staram sie ich nie doszukiwac.
      jednym z nich są bolesne piersi, które zawsze dzien po owulacji wracaly do
      normy, a teraz ciągle bolą.
      mam ogromna nadzieję, że się uda.
      trzymam kciuki za Was i za siebie
    • fufcia26 Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 20:33
      no chyba ja tak okolo 5 najwczesniej, jak sie czujecie tak w ogole?? mam 18
      dzien cyklu, mam bolace sutki,dzisiaj juz troche mniej bola co mnie troche
      martwi, bola tak od tygodnia,budze sie w nocy ze suuuper pelnym pecherzem i
      rano tak siamo a naprawde nie pije duzo,w zeszlym tygodniu mialam silny bol
      podbrzusza ale taki ze sie ruszyc nie moglam,jéak probowalam wstac to bolalo
      tak ciagnelo na dol a jak siedzialam to dalo sie wytrzymac,aha no jeszcze cos
      robilam test owulacyjny w poniedzialek, wyszla dosc wyrazna druga kreska,
      starania byly wczesniej przed testem dwa dni np, i we wtorek kreska juz byla
      ledwo widoczna, wnioskuje wiec ze owul byla juz,mam cykle 35 dniowe ale
      wrocilam znad morza wiec dopuszczam skrocenie sie cyklu, co myslicie???
      • balalu Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 20:44
        wszystko jest fufciu możliwe. W czasie wakacji najwięcej jest wpadek, nie tylko
        dlatego, że i życie seksualne bujnie się rozwija ale też organizm na urlopie
        działa trochę inaczej. Ja też jestem w 18 dc. Idziemy więc łeb w łeb a raczej
        mam nadzieję brzuch w brzuch big_grin Też mam bolące sutki ale tak mam zawsze przed
        @. Ja to się najbardziej boję, że się nie wstrzeliliśmy w owu. Test owu był
        pozytywny w poniedziałek po południu a staranka następnego dnia późnym
        wieczorem. W środę temperatura już była wyższa i test negatyw. Pożyjemy
        zobaczymy...
        • gingerruda Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 20:52
          to super bardzi sie ciesze smile
          juz sie nie moge doczekać najchetniej test zrobiłabym juz dzisiaj ale
          obiecałam sobie że wytrzymam do nastepnej soboty (planowo ma przyjść@) brzuch
          mnie strasznie boli-ciągnie ale staram sie nie nakrecac bo w zeszłym miesiącu
          miała wszystkie typowe objawy(((( -pozdrawiam wszystkie czekające na dwai
          kreseczki
        • fufcia26 Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 21:00
          no wlasnie a jak tak nie mialam w ogole, nigdy nie mialam tak zeby mnie bolaly
          sutki no chyba ze bylam w ciazy,chcesz pogadan na gg?? zapraszam 7778334
          • balalu Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 21:10
            zapisalam numer i się odezwę na pewno a teraz muszę lecieć niestety. Trzymaj
            się jutro napiszę znowu, który objaw mi przybył wink. Ale tak na marginesie -
            bardzo bym chciała żeby byly prawdziwe i żebyśmy wszystkie jak tu jesteśmy
            przeniosły się na majówki 2007
            • fufcia26 Re: która na początku września testuje???? 24.08.06, 21:21
              marzenie bezsennej nocy i tyle, sutkie iem ze sobie ichnie wymyslilam jedna
              dzidzie juz mam takze to niejest az takie silne pragnienie dziecka bo jestem z
              nia non stop zajeta wiec nie zawsze mam czas na myslenie oo bjawach itp
              ale masz racje oby sie udalo plizzzzz...
              • a.zaborowska1 Witajcie dziewczynki :-) 26.08.06, 09:46
                Ja mam termin @ na 2 września. Zawsze dostawałam 4-5 rano no i niewiem czy jak
                nie przyjdzie to testować 2 czy 3 września ??? U mnie dzisiaj 22dc przy
                ostatnio 28-dniowych rególarnych. Moje objawy: bolące dziwne piersi, uczucie
                mokro mokro ale na bieliźnie tego nie widać i ciągłe jakieś zakręcenie i
                zmęczenie. Ale to chyba za szybko na takie objawy niew wiem przekonam się za
                tydzień. A i okropnie wygladam nie mogę patrzeć na siebie w lusterko jakbym
                była spuchnięta !!!

pozdrawiam i życzę wszystkim dwóch tłustych krech
    • balalu Re: która na początku września testuje???? 27.08.06, 09:36
      no co tam dziewczyny? Żadnych objawów? Nie wierzę!!! Ja mam kłucie w jajnikach
      prawie cały czas a najbardziej nad ranem i... chyba tyle, co mnie bardzo
      dziwi wink
      • gingerruda Re: która na początku września testuje???? 27.08.06, 10:25
        witajcie- a ja jestem bardzo zmeczona ,piersi mnie bolą i brzuch jeszcze
        bardziej ,@ mam dostać za tydzien w sobote -oczywiscie nie wytrzymałam i
        zrobiłam test (ale głupia jestem tydzien przed @ i czego sie spodziewałamsad)
        juz odliczam do soboty!!!
        pozdrawiam Was wszystkiesmile
        • annullka Re: która na początku września testuje???? 27.08.06, 12:02
          u mnie 17 dc, niestety z przyczyn niezaleznych ode mnie ostatnie przytulanko 14
          dc, wątpię, żeby zaskoczyła w tym cyklu, 14 dc miałam bardzo silny ból w prawym
          boku, może to owulacja, i sutki strasznie mnie bolały, ale czy przytulanko w
          ten sam dzień wystarczy sad
          • agulka1001 Re: która na początku września testuje???? 27.08.06, 15:22
            oj,wystarczy,jesli ma byc,to bedzie!jajeczko zyje 24-48 godz,plemniki chyba po
            12są zdolne do zaplodnienia!wiec chyba sie wszystko zgra...nie,zebym Cie
            nakrecala,ale trzymam kciuki...
        • onna79 Re: która na początku września testuje???? 27.08.06, 12:38
          Witaj gingerruda! nie martw się, nie jesteś sama, ja też zrobiłam dużo za
          wcześnie test (pre-test) i wyszła jedna krechasad ale tak to już jest, jak się
          czegoś mocno chce. Niestety nie potrafiłam się powstrzymać. Mam bardzo
          nierególarne cykle, ostatnio 29-32 dni, chociaż zdarzało się i 42!!! Trzymam za
          Ciebie kciuki, jeszcze nic straconego, pozdrowienia.
          • au500 Re: która na początku września testuje???? 27.08.06, 23:22
            witajcie!!! dołacze sie i ja do tych objawow - sikam bardzo czesto w nocy ze 4
            razy i w dzien to juz sama sie pogubilam w liczeniu, boli mnie brzuch w dolnej
            czesci, cały tydzien jak wracałam z pracy to kladlam sie ze zmeczenia i
            zasypialam czasami spalam juz do rana tj od 16 -5. @ powinna byc 5 wrzesnia jak
            nie bedzie to testuje. pozdrawiam 3-mam kciuki.
    • grummcia Re: która na początku września testuje???? 28.08.06, 09:36
      No to ja tez sie dolacze, chociaz tylko chyba tak dla formalnolnosci bo mam
      najbardziej zagmatwana sytuacje odkad pamietam smirk
      Otoz dostalam dufaston na wywolanie bo moj cykl ciagnal sie juz pod 40 dni,
      wzielam go przez 10 dni (caly czas mierzylam temp ale nie wskazywala na owulacje
      ale myslalam sobie ze tqak jest przy dufastonie). Skanczylam duf i miesiaczki
      nie dostalam za to 2 dni po odstawieniu temp skoczyla do 37 i tak jest do dzis
      wiec @ wypada na 4-5 wrzesien. Tak czy inaczej jestem tu z wami bardziej dla
      towarzystwa bo zdazylam sie dowiedziec ze mimo ze dufaston nie blokuje owulacji
      to bardzo utrudnia zajscie w ciaze. Ale od nastepnego cyklo pierwszy raz clo
      wiec nie trace nadzieji nawet jak sie teraz nie udasmile))
      Pozdrawiam was goraco i kibicuje
      • a.zaborowska1 Re: która na początku września testuje???? 28.08.06, 09:52
        A mnie juz nosi do soboty jeszcze kawał czasu a ja juz bym chciała wiedzieć.
        Nie mogę się doczekać do soboty !!!
    • ruszka77 Re: która na początku września testuje???? 28.08.06, 10:29
      ja testuję 10, w wigilię rocznicy ślubu smile
      • babajagaa Re: która na początku września testuje???? 29.08.06, 14:25
        Ja rowniez 10 badz 11 planowo @ 9,najgorsze to czekanie.U mnie 17dc a brzuch
        boli jak na @ z tego wszystkiego to juz nie wiem czy zawsze tak mialam no i
        wieczorami krzyz ale lekko,czasami cos w piersiach pociagnie,ale nie bola.Jak
        nie w tym miesiacu to moze w nastepnym tez mialabym prezent dla meza na
        rocznice.pozdrawiam
    • magda_bb Re: która na początku września testuje???? 29.08.06, 14:23
      U mnie poczatkowo termin @ wypadal na 26.08., pozniej w zwiazku z przesunieta
      owu miala byc wczoraj.Dzis juz 35 dc i nadal nic, wiec jesli nie pojawi sie w
      najblizszych dniach to i ja dolaczam do testujacych na pocztaku wrzescia –
      mysle ze bedzie to niedziela 3.09. Podobno jesli cykle sa nieregularne (co u
      mnie wystepuje) radzi sie odczekac 18 dni od owu. Nie zatestuje wczesniej (choc
      bardzo mnie kusi) bo w poprzednim cyklu zobaczylam juz jedna I i nie chce
      znowu. Wole poczekac. Pozdrawiam Was cieplutko i zycze wszystkim planujacym
      testowanie II grubasnych kreseczek smile
    • balalu Re: która na początku września testuje???? 29.08.06, 14:59
      ja już za bardzo na ciążę na liczę, bo @ się zbliża wielkimi krokami. Mam pełno
      syfów jak zawsze przed, brzuch mnie boli jak zawsze przed, piersi mnie bolą jak
      zawsze przed i ... dzisiaj jak nigdy dostałam super propozycję nowej pracy
      tralala!!! Na czas nieokreślony od razu, więc w końcu mogę zachodzić w ciążę
      kiedy mi się będzie podobać a nie licząc do końca kolejnych umów. Musiałam się
      pochwalić smile
    • ffrez-ja Re: która na początku września testuje???? 29.08.06, 18:01
      ja czekam z ogromną niecierpliwościa do soboty- wtedy ma przyjsc @.jesli nie to
      zatestuje w poniedziałek.
      objawów troche mam ale wole sie nie nakrecac i czekać co się wydarzy.
      • a.zaborowska1 Re: która na początku września testuje???? 30.08.06, 10:06
        Ja również czekam do soboty z ogromną niecierpliwością - wtedy również do mnie
        ma przyjść @ ale mam nadzieję, ze jej nie ujżę. A czy możesz mi napisać jakie
        masz objawy, którymi nie chcesz się nakręcać ???

pozdrawiam
    • grummcia Re: która na początku września testuje???? 29.08.06, 18:12
      Balalu gratulacje!!
      No to teraz masz super, nowa praca zpomnisz o starankach i wpadniesz smilesmile Czego
      Ci zycze
      • gingerruda Re: która na początku września testuje???? 29.08.06, 19:30
        witajcie-cieżki dzien ale znalazłam chwilke i poczytalam Wasze posty ogromnie
        sie ciesze i już nie umiem sie doczekac soboty na wielkie testowniesmile)))
        życze Wam i sobie 2 tłustych kreseczek
        całuski ginngerruda chociaż wcale nie rudawink
    • gingerruda Ja chyba odpadam;( 30.08.06, 09:56
      ja odpadam .przechodze na starania wrześniowe od dzisiaj mam plamienia wiec
      rozkreca sie @ crying
      trudno wrzesien też jest pięknywink
      pozdrawiam
      • fufcia26 Re: Ja chyba odpadam;( 30.08.06, 11:53
        a ja juz sama nie wiem czekac musze do poniedzialku, sutki mnie bola i dookola
        sutkow juz chyba od 12 dnia cyklu, teraz doszly mi bole w krzyzach i uczucie w
        podbrzuszu jakbym miala lada moment dostac okresu, zrobilam sie jakas dziwna, i
        wkurza mnie to, na sama mysl o ranie albo cieciu mam takie dziwne motylki
        przelatujace przez cialo wczesniej tak nie reagowalam, moj pecherz.....czesto
        mam wrazenie jakbym miala przeziebiony pecherz to wszystko sie pojawia teraz
        jakos tak, mam wrazenie czasami ze jestem jednym klebkiem objawow wrrrrr....
        nie umiem czekac to pewne,
    • ffrez-ja Re: która na początku września testuje???? 30.08.06, 11:58
      spokojnie, spokojnie, jeszcze nic nie wiadomo.
      poczekaj, wszystko może się jeszcze wydarzyc smile

co do moich objawów to są to: nie bolesne ale jakies takie pełne piersi,
      nieustanne zmęczenie, zawroty głowy , szyjka macicy bardzo nisko opuszczona i
      bardzo zamknięta. jakoś nigdy tak nie miałam.
      nie chce się za bardzo nakręcać, bo potem znowu będzie wielki zawód.
      czekam, choc coraz mniej cierpliwie. niech juz się to wszystko wyjaśni!
      najgorsze to oczekiwanie i niepewnosc
    • ffrez-ja Re: która na początku września testuje???? 30.08.06, 12:05
      fufcia, no to wszystko chyba na najlepszej drodze?
      smile trzymam kciuki
      • fufcia26 Re: która na początku września testuje???? 30.08.06, 12:45
        nie wiem sama sutka i dookola mnie bola juz jakos, wlasnie sie pobeczalam, wrrr
    • evian77 Re: która na początku września testuje???? 30.08.06, 13:33
      odliczam dni do niedzieli, strasznie mnie korci, zeby jutro zatestować ( dziś
      29dc przy 32-34dc) ale się powstrzymuję. Zresztą jakoś się nie nakręcam na
      ciążę, bo mam wrażenie że @ zbliża się wielkimi krokami, brzuch pobolewuje,
      jakiś taki wydęty no i mam straszną ochote na czekoladę, co u mnie zwykle
      zwiastuje @ wrrrr.
      • a.zaborowska1 Re: która na początku września testuje???? 30.08.06, 13:54
        fufcia mi też się wydaje ze wszystko wskazuje na ciąze. Zresztą takie humorki
        płaczliwe ja też mam. Wczoraj to myślałam, że juz nic mi się w życiu nie uda
        sad Ale dzisiaj rano wstałam z nową nadzieją i nowymi obawami.
        Ja również mam wrażenie jakby szyjka była nisko i wszystko tam w środku było
        rozpulchnione. Jest to jakoś innaczej niż przed normalną @. I mam wrażenie
        jakby tam w środku było 100 st.
        Tak to czekanie to jakaś katorga. Ja ostatnio @ dostawałam 5-6 rano jak nie
        dostanę do 8.00 w sobotę to chyba zatestuję już w sobotę. Bo zwariuję do
        niedzieli smile
        • malutka1939 Re: która na początku września testuje???? 30.08.06, 15:20
          jak @ nie przyjdzie to ja chyba tez zatestuje na początku września
          • a.zaborowska1 Właśnie dostałam jakiś plamień :-( 30.08.06, 15:40
            Nigdy tak nie miałam jest jakiś 12-13 dpo dokładnie nie mogę określić. Dzisiaj
            26dc i mam przebarwienia lekko beżowe śluzu. Nigdy tak nie miałam. Wiem, ze
            plamienia brązowawe to brak progesteronu. A we wczesnej ciąży to niebezpieczne.
            Już oczywiście dostałam ciśnienia. Mocniej boli mnie brzuch. Już jak ma przyjść
            @ piszon to niech przylezie. Bo to czekanie mnie dobija sad
          • gosiek111111 Re: która na początku września testuje???? 30.08.06, 18:12
            Ja juz niestety odpadlam sad mialam testowac w piatek a tu dzis przyszla @ sad no
            coz zaczynamy 5 cykl staran ...
            • fufcia26 Re: która na początku września testuje???? 30.08.06, 20:01
              ja testowac bede dopiero w poniedzialek a placzliwa jestem bo mam tez troche
              stresu od poniedzialku, moja 8 miesieczna corcia byla we wtorek operowana
              operacja sie powiodla dzisiaj znowu wyladowala pod nozem ale okazalo sie ze nic
              pilnego nie bylo ze czysto w srodku i zadnego krwawienia troche powietrza
              pomiedzy sercem a plucem;ale sutka bola juz od polowy cyklu itp rzeczy sie
              robia raczej nie ze stresu ja na stres inaczej reaguje np jesc mi sie chce albo
              krzycze czesto,w kazdym razie inaczej reaguje na stres poza tym czuje jakas
              burze hormonalna,ale bardzo bym chciala zebyscie mialy racje ze to pachnie
              ciaza, hej ale mnie wczoraj pecherz dokuczal jakos dziwnie dzisiaj juz przeszlo
              zupelnie ale wieczorem koszmar myslalam ze go przeziebilam, ale na testowanie
              jeszcze bede musiala czekac
            • annullka Re: która na początku września testuje???? 30.08.06, 20:31
              Trzymaj się i pamietań październik jest najbardziej płodnym miesiącem. U mnie 8
              cykl, i wiem z doswiaczenia, że lepiej jak @ przyjdzie wcześniej, wtedy nie
              zdążymy się ponakręcać. Ostatnio moja @ przyszła 4 dni za wcześnie, byłam tak
              zaskoczona, że tym razem nie płakałam. Teraz mam 20 dc, stram się bardzo nie
              nie myśleć, nie szukać objawów. Trzymam kciuki.
    • evian77 Re: która na początku września testuje???? 31.08.06, 08:33
      właśnie odpadam... zrobiłam rano test, negatywny niestety a na dodatek zaczyna
      się @ rozkręcać. przechodzę zatem na wrzesień sad((
      • a.zaborowska1 Re: która na początku września testuje???? 31.08.06, 11:26
        Ja też odpadam @ przylazła dzisiaj pierwszy dzień nowego cyklu
        • fufcia26 Re: która na początku września testuje???? 31.08.06, 12:00
          przykro mi, szkoda,ja nadal czekam ale u mnie jest 25 dzien cyklu dopiero,
          sutki i dookola sutkow nadal boli ale mniej niz ostatnio,jajniki chyba mnie cos
          chca powiedziec smileale koszmarnie mnie bola plecy dol plecow!!!czasami nadal
          czuje pecherz jakbym go przeziebila, i na dokladke czuje podbrzusze i krzyze
          jak na okres, nie mam zawsze tych humorow wczoraj troche pobeczalam, ale to
          moze o niczym nie swiadczyc, pozostalo mi nadal czekac az do poniedzialku
    • ffrez-ja Re: która na początku września testuje???? 31.08.06, 12:32
      ja tez czekam dalej.
      bardzo się boję, niech już się wyjaśni.
      objawów troche mam ale te wszystkie objawy ciązowe to niestety przypominają
      też @, wiec nic nie wiem
      oby do soboty
      pozdrawiam
      • babajagaa Re: która na początku września testuje???? 31.08.06, 15:04
        No to ja chyba najdluzej musze czekac bo az do 9,dzis 19dc,brzuch nadal lekko
        pobolewa,krzyz wieczorami tez lekko no i do tego doszly piersi ale minimalnie
        chociaz przed @ tez tak bywalo.Przytulanka byly 10,11 i 13dc,14 dzien suchy a
        15dc sluz nieplodny-myslicie ze sa szanse?Pozdrawiam
    • paula.anna Re: która na początku września testuje???? 31.08.06, 18:11
      ja teoretycznie po 4 września, ale chyba nie udało się nam za I razem. brak
      jakichkolwiek objawów, za to mam przeczucie, że nie jestem w ciąży
      • fufcia26 a ja mam dzisiaj dolka jak dziura po granacie... 31.08.06, 21:18
        wydaje mi sie ze sie nie udalo jednak,widzialam sluz u siebie nie byl
        grudkowaty, ale taki jak ciasto nalesnika, taka konsystencja,nie ciagnacy sie
        rwacy sie ale nie byl gesty, co jak co mam dolka porzadnego jakos tak,wkurzalam
        sie na pasierbice od samego poczatku bez powodu zadnego, wszystko mnie wkurzac
        zaczelo jakos,sutka mnie prawie juz nie bola,jedyne co to krzyze i czasami
        podbrzusze na okres, wiec chyba nicic z tego wszystkiego,jak zwykle nie
        zasluzylam sobie zeby miec drugie dziecko,jak juz pech to pech wszystko sie
        rypie i wali
        • babajagaa Re: a ja mam dzisiaj dolka jak dziura po granacie 31.08.06, 22:27
          Ja mam wlasnie taki sluz bardzo gesty nie ciagnacy sie bialy,nie wiem czy taki
          wlasnie na poczatku ciazy jest i bardzo duzo,pozyjemy zobaczymy pozdrawiam i
          zycze 2 kreseczek
    • balalu Re: która na początku września testuje???? 01.09.06, 07:33
      dziewczyny!!! To straszne!!!crying Nie mam żadnych objawów. Ani na ciążę, ani na @.
      No może tylko te syfy na dekolcie jak zawsze przed @. Co się dzieje! To chyba
      przez tą nową pracę... A jak u was?
      • niusia5 Re: która na początku września testuje???? 01.09.06, 08:44
        ja testuje w niedzielesmilezobaczymy co bedzie?smile
        pozdrawiam i zycze najlepszego!
        • fufcia26 Re: która na początku września testuje???? 01.09.06, 10:26
          ja wlasnie odpadlam przyszla jedza wczesniej zycze wam powodzenia ja juz mam
          dosc staran...
    • ffrez-ja Re: która na początku września testuje???? 01.09.06, 18:55
      Jezuuuuuuuuu, ja też odpadam sad
      tylko pare kropel, ale jest
      ja też mam dość.
      25 miesięcy oczekiwania juz chyba mi wystarczy.
      po prostu nie mam sily na więcej.

powiem jedno: D L A C Z E G O ?
    • balalu Re: która na początku września testuje???? 03.09.06, 11:22
      a ja odpadam dzisiaj, przylazła @, mam to wszystko w d... i zawieszam starania
      na kilka miesięcy
      • malutka1939 Re: która na początku września testuje???? 03.09.06, 12:39
        ja testowałam i mam I kreche
        • babajagaa Re: która na początku września testuje???? 03.09.06, 19:21
          Ja cierpliwie czekam do 10,nadal boli brzuch ale najbardziej wieczorem i
          rano,do tego doszly piersi ktore przed @ nie zawsze bolaly i nie tak bardzo jak
          teraz dzis 22dc,pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka