76magda76 31.08.06, 12:34 Agatko..., co u Ciebie?, czytalam wczesniej ze twoja @ sie spoznia.... Czy moge sie juz cieszyc razem z Toba? Ja jeszcze czekam na @ aby moc sie starac. Pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatta-a1 Re: Do agatta-a1 31.08.06, 12:39 czesc kochana. dzięki za pamięc. ja dochodzę do siebie bo cały czas nie wierze ze mi się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fluidki będę słać dopiero po wizycie u lekarza. jestem w szoku. 10 miesięcy starań i odpuściłam bo nie miałam juz sił. a tu taka niespodzianka. przyznam ze przugotowywaliśmy się psychicznie z męzem do hsg ale udało się bez tego. czekam na wieści od Ciebie. )))))))))))))))) Odpowiedz Link
agulka25 Re: Do agatta-a1 31.08.06, 13:37 Aggatko! sciskam......i gratuluje! czulam to! ja w 1 0 cyklu tez odpuszczam, wiadomo czemu...hihiihi... buziaki aga Odpowiedz Link
malutka1939 Re: Do agatta-a1 31.08.06, 14:02 hej Agatko gratuluje!!! nie wiem czy mnie pamiętasz, ja podobnie jak ty 10 cykl @ sie spóźnia, testu jeszcze nie robiłam bo wydaje mi sie ze mój cykl był bez owu, tempka niska chyba nic z tego. Trzymam kciuki za Ciebie i pisz koniecznie jak po wizycie u lekarza ) Odpowiedz Link
agulka1001 Re: Do agatta-a1 31.08.06, 22:29 czyzby dziewczyny do 10 razy sztuka a za 11 nauka??no w koncu sie wzielyscie porzadnie do roboty,a raczej Wasi mezowi hehe GRATULUJE Z CALEGO SERCA! Odpowiedz Link
76magda76 Re: Do agatta-a1 01.09.06, 10:53 Super, ciesze sie z calego serca, wiem co to za radosc, szczegolnie jesli starasz sie od dluzszego czasu. Bede czekac na twoje fluidki i bede lapac garsciami, ustami i ...... wszystkim co sie da. Nie potrafie juz o niczym innym myslec jak byc znowu w ciazy, tab bardzo pragne...... Tyle ze po zabiegu z moim organizmem dzieja sie dziwne rzeczy, dzisiaj zapisuje sie do lekarza, ale jeszcze nie wiem na kiedy bo po urlopie pewnie bedzie mial sporo pacjentow.Chce zaczac staranka jak najszybciej i jak najszybciej dolaczyc do grona zaciazonych. Trzymam kciuki z calej sily za Ciebie i twoja kruszynke. Odpowiedz Link