anik771 12.09.06, 13:11 Witam wszystkie Forumowiczki czy któraś z Was leczy się u p. dr. Goławskiej? Jak ją oceniacie i czy komuś pomogła w zaciążeniu? Pozdr Anik Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiamik5 Re: dr. Goławska Novum 26.10.06, 17:18 Ja bylam u niej raz i zrobila na mnie fatalne wrażenie, rozmawiala sobie podczas wizyty na prywatne tematy, co mnie wkurzylo na maksa, a moja znajoma stracila przez nia jeden cykl przygotowan do inseminacji bo nie stwierdzila, ze pęcherzyk pekl, serdecznie odradzam. Wiem, ze do niej najlatwiej sie zapisac i sa o dziwo miejsca a do innych lekarzy trzeba dlugo czekac to juz o czyms swiadczy ! Odpowiedz Link
Gość: mar Re: dr. Goławska Novum IP: *.chello.pl 26.10.06, 17:30 Ja przez nią straciłam swoje dziecko Przyszłam we wczesnej ciąży i informowałam o pobolewaniu podbrzusza, p. Dr poinformowała mnie, że w zasadzie to nie dokońca OK, ale nic z tym nie zrobiła. Po następnym miesiącu ( w. 11 tyg) ciąża poleciała, a wystarczyło podać choćby duphaston, a ja głupia się nie upominałam sądząc, że lekarz wie lepiej... To było moje drugie dziecko, pierwsze ma się dobrze, bo ciążę prowadził widać mądrzejszy lekarz. Nie polecam!!! Odpowiedz Link