jutka_25 02.10.06, 18:02 Dziewczyny jutro powtarzam test, w sobote rano wyszły mi dwie kreski ale ta druga dość blada więc zamierzam jutro się upewnić no i wtedy do gin. Wierzę w to że się udało, trzymajcie kciuki, pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malutka1939 Re: powtarzam test... 02.10.06, 18:06 Będzie dobrze!!! Musi być! Trzymam kciuki ) Odpowiedz Link
jutka_25 Re: powtarzam test... 02.10.06, 18:10 Dziękuję, ja też mówie że musi być dobrze chociaż nie ukrywam że bardzo się stresuje. Mój M twierdzi że niepotrzebnie tak przeżywam bo on jest pewny że tym razem się udało (ma przeczucia, to chyba dobrze, co?) Odpowiedz Link
jutka_25 Re: powtarzam test... 03.10.06, 09:14 Dziś rano powtórzyłam test i oczywiście są dwie kreski jestem taka szczęśliwa więc umawiam się na jutro na wizyte do mojej gin. Pozdrtawiam wszystkie i życzę powodzenia Odpowiedz Link
kuleczka44 Re: powtarzam test... 03.10.06, 10:29 Gratulacje! ja tez mialam dzis rano bladziutka druga kreske ))))) Poczekam do pojutrza i powtorze test. A moze zrobic go juz jutro rano? jak myslicie? Odpowiedz Link
jutka_25 Do kuleczka44 03.10.06, 11:13 Napewno twój test się nie myli ale jasne dla pewności możesz powtórzyć test powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link
kuleczka44 Re: Do kuleczka44 03.10.06, 11:20 ja tez mysle ze sie nie myli, wlasciwie to mam nadzieje Postaram sie wytrwac do czwartku i wtedy powtorzyc test. Najgorsze ze tu gdzie mieszkam nie robia ani testow krwi ani nawet do ginekologa sie nie idzie. Po prostu wierza na slowo i czekaja do 12 tygodnia a wtedy idzie sie na USG Odpowiedz Link