03.10.06, 21:30
...26 dc,nie czekam na @,tylko na II,nic mnie nie boli,cykl bez
wspomagaczy,przytulanka częste bardzo,samopoczucie ok,lekki ból prawego
jajnika przez ostatnie kilka dni...Może tym razem się uda...
Tak tylko chciałam się wyżalić...
Obserwuj wątek
    • mela781 Re: czekam... 04.10.06, 08:57
      ja też czekam,to mój 26 dc,marzę żeby ta @ nie przyszła,kiedy testujesz???
    • zabusia83 Re: czekam... 04.10.06, 10:32
      To moj 28dc i tez czekam na II a nie na @ testowac bede w 32dc jak @ sie nie
      pokaze. obiawy klucie jajnikow, naciska na pecherz. Modle sie zeby sie udalo. I
      wam dziewczyny tez zycze szczescia
      • lisek78 Re: czekam... 05.10.06, 00:24
        Nie wiem czy tak szybko będę testować.Bardzo ponownie się boję się,nie mam siły
        na kolejny cios,zawód itd.
        Pewnie poczekam z tym testem do przyszłego tygodnia.Może poniedziałek?
        Też trzymam kciuki i modlę się i wierzę ciągle i mocno,ale...czasem mam takiego
        doła jak teraz...
        Nie mogę spać
        • mela781 Re: czekam... 05.10.06, 09:06
          jutro powinna przyjść @,jeżeli nie, zrobię test w niedzielę.Póki co nie mam
          żadnych objawów okresowo-ciążowych,nie wiem czy to dobry znak...
          • jenifer1 Re: czekam... 05.10.06, 13:04
            U mnie dopiero 8 dzeń po owu. Też czekam nie na @. To czekanie jest okropne.
            Jeszcze jak się ma długie cykle i późną owu. , to można dostać kręćka
            • szyszka39 Re: czekam... 05.10.06, 17:40
              To ja tez się dołączę, 24 dc, w pon termin @ oby był szczęśliwym dniemsmile)
              Życzę powodzenia w testowaniu!!!
    • lisek78 Re: czekam... 05.10.06, 18:45
      Nie mam @,nie mam żadnych obajwów przedokresowych,nie mam żadnych objawów
      ciążowych...
      Pewnie znowu klapa.Tak już mam.Niestety.
      Test za kilka dni.
    • calineczka793 Re: czekam... 06.10.06, 07:38
      Ja nieśmiało również czekam na II kreseczki, przewidywana @ wczoraj/dzisaj, O
      objawów nadchodzącej @, kucie janiczków no i premanentne zmęczenie...oby stał
      się cud...test najwczesniej w poniedziałek, jesli wytrzymamsmile
      • mela781 Re: czekam... 06.10.06, 08:29
        nie przyszła...ale odczuwam lekki ból podbrzusza typowy na @,więc chyba nic z
        tego nie będzie,wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    • zabusia83 Re: czekam... 06.10.06, 10:16
      A ja powinnam dzisiaj dostac @ zawsze mam rano ale teraz cos nie ma brzuch mnie
      tak raz pobolewa raz nie, jestem bardzo senna i zakrecona. Nie wiem wlasnie czy
      test robic jutro czy poczekac do niedzieli bo w poniedzialek przyjmuje moj gin
      • mela781 Re: czekam... 06.10.06, 10:34
        ja się tak właśnie zastanawiam,jeżeli nie przyjdzie to zrobię test w niedzielę
        • jenifer1 Re: czekam... 06.10.06, 10:40
          Ale macie fajnie, że możecie już w weekend testować. Ja najwcześniej w środę.
          Jestem pełna nadzieii, bo wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch jak na @, temp.
          spadła, a dziś znowu jest wyższa. To by była moja 3 ciąża, więc już mniej
          więcej się orientuję w odczuciach ( niestety 2 poprzednie poronienie zatrzymane)
          • lisek78 Re: czekam... 07.10.06, 10:38
            Zdecydowałam,że test jutro rano,bo mój gin też przyjmuje w poniedziałek.Poza tym
            temperatura mi jakoś dziwnie szaleje.Zupełnie się na tym nie znam,ale miałam
            tak,że wczoraj rano spadła do 36,4 a wieczorem ponad 37 stopni.Nie wiem co to
            znaczy i czy w ogóle coś znaczy.Nadal nic mnie nie boli,nic nie czuję dziwnego...
            A jturo znowu pewnie jedna kreska sad((( Mam dość.
            • zabusia83 Re: czekam... 07.10.06, 10:57
              hahaha ja wczoraj rano mialam 36,8 a na wieczor 37 i zle sie czulam krecilo mi
              sie w glowie wczoraj niby powinnam dostac @ i gdzies czytalam ze w dzien
              spodziewanej @ podnosi sie tempka to moze oznaczac ciaze zobaczymy dzisiaj
              dalej nic ale jutro juz rano test bo nie wytrzymam wink
              • aniaresz Re: czekam... 07.10.06, 14:53
                jenifer1. Czyli to prawda że objawy ciąży są podobne do tych na @? A jak macie dziewczyny z piersiami? Mnie bolą bardziej pod pachą i nie mogę się dotknąć. Ja muszę czekać jeszcze ok 5 dni, ale bóle jajników mam już od kilku dni. jakoś teraz wcześniej zaraz po owulacji. Czy to może być dobry znak? Trzymam za was kciuki za testowanie!!!!!!!!!!!!!!! Może ten miesiąc będzie szczęśliwy dla przyszłych mam.
                • zabusia83 Re: czekam... 08.10.06, 11:01
                  Ja niestety odpadam moze faktycznie pazdzierni bedzie owocniejszy bo dzisiaj
                  pojawila sie @ ktorej nie nawidze ale cuje sie fatalnie brzuch opuchniety i
                  takie dziwne uczucie na wymioty
    • calineczka793 Re: czekam... 08.10.06, 13:33
      Ja również odpałam...ale nawet sie ciesze, w sobote zrobiłam test -negatywny i
      już się bałam, ze moze coś z moim organizmem nie tak...no a dzisaj dostałam
      @...wiec nowy cykl starań przede mna...
      • lisek78 Re: czekam... 08.10.06, 14:39
        Ja też poległam w tym miesiącu.Na teście jedna kreska,a @ znowu nie ma,czyli jak
        co miesiąc cholerne kłpoty.Mam PCOS i ciągle z tym walczę,jak
        widać,bezskutecznie.Braknie mi siły,cierpliwości i nadziei...sad
        • mela781 Re: czekam... 09.10.06, 08:50
          ja też odpadłam,w piątek wieczorem przyszła ta wredna @,chyba musze trochę
          wyluzować,za bardzo myślę o tym,ale to dopiero mój drugi cykl starań,pożyjemy
          zobaczymy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka