Dodaj do ulubionych

Betę się robi na czczo?

• malutka1939 Re: Betę się robi na czczo? 17.10.06, 20:16
      nie, można po śniadaniu, ale o co chodzi??? Pisz tu szybciutko smile)
      • ivi9 Re: Betę się robi na czczo? 17.10.06, 21:33
        No nie wiem na razie o cowink
        Test robiłam w piątek, dzień przed @ wyszedł negatywny.
        Dziś robiłam i są 2 kreski, ale nie bardzo wierzę. Jutro chyba zrobię drugi
        test. Dziwnie się czuję, a jeszcze kurde mąż wyjechał i miejsca sobie znaleźć
        nie mogę...Czuję się jak pijana.
    • anneczka78 Re: Betę się robi na czczo? 18.10.06, 07:51
      No to super smile Teraz trzeba czekać na rozwój sytuacji i powoli zaczynać sie
      przyzwyczajać do tej nowiny!!!
      Po co chcesz badać beta hcg? Miałaś jakieś problemy z ciążami wcześniej? Bo
      jeśli nie, to szkoda kasy, naprawdę...
      • agnieszka2211 ivi... 18.10.06, 07:58
        negatywny test wydzedl w ten piatek? Pytam, bo ja robilam w czwartk, tez jedna
        krecha, ale wydaje mi sie, ze jestem w ciazy. Dzis 48dc, a @ nie ma. Boje sie
        robic kolejny test. Dzis mam wizyte u gin.
        • ivi9 Re: ivi... 18.10.06, 08:26
          Nie, nie robię jednak bety. to by była pierwsza ciąża. Sprawdzę jeszcze raz
          testem.
          Agnieszka też się bałam robić test, ale raz kozie śmierć. Tym bardziej, że
          byłam przyzwyczajona do myśli, że raczej nici z tego.
          Zobaczymy co wydarzy się dziś.
          Nie mogłam spać do 3 nad ranem, tyle myśli w głowie...
          • malutka1939 Re: ivi... 18.10.06, 08:38
            Dziewczyny nie marnujcie kasy na testy przecież jeśli to ciąza to i tak lekarz
            zleci bete, a po co znowu płacic za kolejną wizytę żeby pokazać wynik?
            Jeśli to ciąża musicie sprawdzic czy przyrasta beta. Ja bym jednak radziła betę.
            Iwona
            • agnieszka2211 Malutka1939 18.10.06, 08:45
              wiem, ze na testy szkoda kasy. Dzis pojde do gin i zobaczymy. Powinien zobaczyc
              cos, juz ponad 2 tyg.od owu.
            • anneczka78 Re: ivi... 18.10.06, 14:34
              >Jeśli to ciąża musicie sprawdzic czy przyrasta beta. Ja bym jednak radziła
              >betę.
              >Iwona

Nie, niekoniecznie smile My tu na forum tak się przyzwyczaiłyśmy, że odrazu się
              leci na betę. To badanie robi się, kiedy są jakieś niepokojące objawy we
              wczesnej ciąży lub w szczególnych sytuacjach, takich jak in vitro,
              inseminacja... Normalnie nie ma potrzeby potwierdzać, ciąża nie zniknie.
              • ivi9 Re: ivi... 18.10.06, 17:04
                Aneczko, też tak myślę. Nie ma co dramatyzować na początkusmile
                Na razie czekam cierpliwie. A w swoim czasie wizyta u ginekologa.
              • agooo Re: ivi... 19.10.06, 21:23
                2 testy mi wyszly negatywne, okres powinnam dostac 13 dni temu, lekarz nic nie
                widzial na USG kazal zrobic beta hcg krwi, dal luteine na wywolanie miesiaczki,
                powiedzial ze nie wyklucza ciazy albo mam niepekniety pecherzyk Graafa, bore ja
                od wtorku i nic.denerwuje siesad
          • agooo Re: ivi... 19.10.06, 21:19
            tzn ze przy pierwszej ciazy bety sie nie robi ? nie kumkamsad
            • anneczka78 Re: ivi... 20.10.06, 11:01
              Nie ważne, czy to pierwsza, czy kolejna. Jeśli nie ma problemów i wcześniej też
              nie było, to po co robić.
    • agooo Re: Betę się robi na czczo? 20.10.06, 09:47
      zrobilam dzis betesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka