monitta 12.11.06, 12:06 witam mam umowiona pierwsza wizytę w klinice PROVITA czy któras z Was zie tam leczy i jakie efekty , lecze sie juz 8 lat bez efektów ,proszę o opinie i wrazenia z wizyt ,dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olasas Re: provita 12.11.06, 12:29 Witaj monitta! Leczę się w Provicie od 8 miesięcy na raze nie ma efektów w postaci ciąży. Do tej pory jestem zadowolona miałam zrobionych wiele badań i dzisiaj jestem właśnie po 3 iui mam nadzieję, że tym razem się uda Co do lekarzy myślę, że bardzo kompetentni...Pozdrawiam i życzę powodzenia. Pa Odpowiedz Link
gogolina77 Re: provita 12.11.06, 12:42 Witaj!Leczę się w Provicie ponad rok i jestem zadowolona.Za dwa miesiące zaczynam przygotowania do IMSI.Pozdrawiam i zyczę powodzenia! Odpowiedz Link
sun32 Re: provita 12.11.06, 14:12 Witaj Provitówko My również tam się leczymy. Jestem po 3 nieudanych IUI, przygotowuję się do IMSI. Lekarze wydają się kompetentni, atmosfera w klinice przyjazna. Jeśli jest taka potrzeba zabiegi są nawet w niedziele. Mój lekarz to dr Tomanek. Odpowiedz Link
pepsi18 Re: provita 12.11.06, 17:35 Witaj, jestem po 7 nieudanych IUI ( 2 w Novum) i jednym nieudanym ICSI. Lecze sie tam od samego poczatku, byłam jedna z pierwszych pacjentek,dzieki kolezankom z tego forum dowiedziałam sie o tej klinice. Jestem bardzo zadowolona pomimo ,iz nie ma efektów. Przygotowuje sie do IMSI, jutro kolejna wizyta i hormonki Pozdrawiam , mysle,ze warto tam sie leczyc. Ja zaczełam od Novum bo najlepsze a wcale nie mam takiego zdania wrecz odwrotnie Pepsi Odpowiedz Link
mezatkaap Re: provita 12.11.06, 17:53 Ze względu na braki finansowe przerwę robimy, ale P. chwalimy od stycznia tam leczymy i powodzenia życzymy Odpowiedz Link
annalalik Re: provita 13.11.06, 09:58 Ja tez leczyłam sie w Provicie (wczesniej gdzie indziej i nikt nie umial mi pomoc). Teraz prowadze tam ciaze Tak ze naprawde warto Odpowiedz Link
monitta Re: provita 13.11.06, 12:48 Dzieki za wszystkie wypowiedzi .annalalik jak długo sie tam leczyłaś aż zaszłaś w upragnioną ciąxe . pozdrawiam i czymam kciuki za szcesliwe rozwiążanie. Odpowiedz Link