ap77 13.01.07, 16:25 czy moze czy ona jest , bedzie teraz dostepna, czy nie planuje urlopu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: dr. karwacka-kto sie leczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:01 Nie wiem, ale nie polecam. Ostatnio taki ma natlok ludzi, ze sama sie gubi. Ja zmienilam lekarza na Dworniaka i wiem na czym stoje. Poza tym - taki drobiazg, zwraca sie do mnie per Pani,jest rzeczowy i uporzadkowany, panuje nad sytuacją. Dr K od czasu do czasu walila per "ty". I te przerywniki "rozumiem?" (na 2 wizycie) Ale za to mowi. Tylko uwaga, - co drugie slowo trzeba przefiltrowac, bo mozna zalapac dola ta rzeczowoscia. Dworniak pociesza, szuka- Karwacka trzyma sie jakiegos swojego schematu i tyle. Ja wole opanowanie jednak. anka Odpowiedz Link
Gość: ptys Re: dr. karwacka-kto sie leczy? IP: *.eranet.pl 14.01.07, 18:54 dr k planuje urlop 05-19 lutego. ja ją sobie bardzo chwalę Odpowiedz Link
Gość: monika Re: dr. karwacka-kto sie leczy? IP: 66.228.125.* 15.01.07, 19:56 Jakos nie wzbudza zaufania. Ja po pierwszej wizycie zrezygnowalam. Nie slucha, a duzo gada. Leczy pewnie jak inni, wiec jesli chcesz miec spokojna glowe i czuc ze ktos sie Toba opiekuje, a nie u kogo jestes \"jedna z\" wybierz Rokickiego. monika Odpowiedz Link
Gość: gość Re: dr. karwacka-kto sie leczy? IP: *.aster.pl 16.01.07, 21:50 Być może jest roztargniona, ale skuteczna. Dzięki niej jestem mamą bliźniaków. Moje dwie koleżanki też już są mamami dzięki dr Karwackiej. Jedna z nich po dwóch poronieniach w 7 i 10 tc. Leczyłam się wczesniej w Novum u różnych lekarzy i szybko się przekonałam, że trzeba zmienić klinikę. Dr Karwacka to najlepszy lekarz jakiego znam. Moje dzieci przyszły na świat po 7 latach i sporo doświadczenia za mną. Teraz moja siostra jest jej pacjentką i ona już też przeszła swoje w Krakowie. Trzymam za was kciuki. Powodzenia. Odpowiedz Link
Gość: anka Re: dr. karwacka-kto sie leczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 23:01 Invimed jest skuteczny ale mozna przez to przejsc przyjemniej z kims innym. anka Odpowiedz Link
edmer Re: dr. karwacka-kto sie leczy? 16.01.07, 23:08 Polecam Panią dr!!!Może sprawia wrażenie chaotycznej,ale to tylko wrażenie.Pani dr jeszcze nigdy sie nie pomyliła ,jak określała kiedy bedzie np.owulacja (prawie co do godziny)Ale przede wszystkim jest LEKARZEM_PRZYJACIELEM zawsze po wizycie u Niej jestem pełna nadziei,umie pocieszyć i naprawdę czuje się ,że zależy Jej na tym aby sie udało. Odpowiedz Link
henryyy Re: dr. karwacka-kto sie leczy? 17.01.07, 11:57 No to my chyba do innych lekarzy chodzimy. Bylem z Zona i wyszlismy raczej zdolowani. A co do pomylek to wlasnie u nas sie zdarzyly, Popieram wczesniejsze niezadowolone Panie i chyba tak jest, ze stawia sie na ilosc nie jakosc. Henry Odpowiedz Link
hamaa Re: dr. karwacka-kto sie leczy? 17.01.07, 21:28 Ja jestem pacjentka dr K.Naprawde ja polecam być może ze wczesniej byłam pacjenka dr Rokickiego,a on jest tak beznadziejny ze kazdy inny jest lepszy niz on. Dr K. lubi troche przesadzać, ale pamietam jak mnie pocieszała po nieudanym icsi (dzieło Rokikiego), naprawde super babka. I musze powiedziec ze ma nosa. Odpowiedz Link
henryyy Re: dr. karwacka-kto sie leczy? 17.01.07, 22:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=52207255&v=2&s=0 nas podobnie potraktowala, - szybciej bo czekaja Odpowiedz Link
madek30 Re: dr. karwacka-kto sie leczy? 27.01.07, 00:43 A ja byłam pacjentką dr Karwackiej.....zamieniłam ją na Dr Rokickiego.... I nie napiszę, że moja nieudana ciąża była "dziełem" Pani doktor bo byłoby to dla niej krzywdzące. Takie rzeczy poprostu się zdarzają przy leczeniu niepłodności. Rozpoczynałam moja przygodę w Invimedzie z Panią dr Karwacką i za wszystko będę jej wdzięczna. Miła, sympatyczna, opiekuńcza osoba. Jednakże fakt, iż na dzień dzisiejszy mogę się cieszyć obecnością w moim życiu mojej 5-miesięcznej córeczki zawdzięczam tylko i wyłącznie Panu Dr Rokickiemu. Słowo "beznadziejny" zatem nie skomentuję!!!! Odpowiedz Link
hamaa Re: dr. karwacka-kto sie leczy? 28.01.07, 20:43 A ja nadal podtrzymuje to ze dr Rokicki jest beznadziejny.Nie che robic podstawowych badań.Przed iui zasugerowałam mu, ze moze zrobic badanie hsg. Na co dr ze nie trzeba. I co sie pozniej okazało ze mam niedrożne jajowdy - wiec iui na 100% nie miało szans powodzenia. Do icsi tez nie zlecił badań, a okazało sie ze mam przeciwciała. Nalezało zastosowac dodatkowe leki, a moze by sie udało. Dr Karwacka odrazu skierowałamnie na te badania. A i jeszcze jedno ja też zadawałam pytania, ale dr R zawsze mowił ze pozniej porozmawiamy. Odpowiedz Link
Gość: justyna byle nie Karwacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 23:37 matko, bylam niedawno w invimedzie na pierwszej wizycie, jakas rozdrazniona pani doktor i olewacka, nie wiem co robic, jesli mozna to poszukam tam kogos innego. justyna Odpowiedz Link
anula273 Re: byle nie Karwacka 29.01.07, 08:27 Ja bylam u dr Karwackiej na pierwszej i ostatniej wizycie w lipcu 2006 roku - pierwsze minuty wizyta oceniam dobrze choc tempo z jakim robila rozpoznanie bylo iscie ekspresowe - niestety kiedy bylysmy mniej wiecej w polowie om,awiania historii moich prob zajscia w ciaze (uplynelo raptem jakies 15 min wizyty) Pani Dr stwierdzila ze nie moze poswiecic mi juz wiecej czasu bo inne pacjentki czekaja i dalsza czesc wywiadu musimy odlozyc na druga wizyte. Na druga wizyte juz nie poszlam bo uwazam ze lekarz w prywatnej klinicie, gdzie placi sie duze pieniadze za wizyty,a oprócz tego jest to pierwsza wizyta pacjentki poswiecona na rozpoznanie problemu i ustalenie dalszego planu dzialania nie ma prawa tak sie zachowywac. Zmienilam klinike na Novum - tam na pierwsza wizyte przeznaczony jest znacznie wiecej czasu niz na wizyty kolejne (panie recepcjonostki zawsze przy zapisie pytaja czy to pierwsza wizyta i rezerwuja ok 45 min na wizyte) i juz po pierwszej wizycie mialam ustalony plan dzialania. Wracajac do dr K. to jest strasznie roztrzepana, a sposób i tempo w jakim przegladala badania ktore ze soba przynioslam spowodowal ze odnioslam wrazenie ze przerzuca album ze znanymi sobie zdjeciami, a nie badania pacjentki ktora widzi pierwszy raz na oczy. Ciesze sie ze sa dziewczyny ktore sobie chwala dr K., ale dla mnie niestety nie miala ona wystarczajaco czasu. Odpowiedz Link
Gość: ulka ---------!!!--------- IP: *.wl.sggw.waw.pl 01.02.07, 10:45 Czytam Wasze wyziewy i nie moge sie nadziwic jakim prawem tak lekko oceniacie ludzi? Schodzimy bardzo nisko, bo plugawienie ludzi i to (litosci!) publiczne - to totalne dno. Zachowujecie sie jakbyscie kupowali zmiemniaki na targu, - co to jest do cholery - ten za gruby, ten za chudy a ten brudny!? A przeciez, to sa ludzie zywi i wrazliwi, maja swoje serca i swoje zycie. Czy kazdy z Was jest taki idealny, ze osmiela sie wyrazac opinie na temat czlowieka ktorego sie nie zna? Internet jest zrodlem informacji i taka jest jego rola, ale opanujcie sie i miejscie swiadomosc, ze te gigabajty smieci ktore wyrzucacie lekka reka na innych, rania i beda trwac wiecznie. I tak na marginesie - ten kolokwializm, specjalnie dla was - odpieprzyc sie od pani doktor! u Odpowiedz Link
henryyy Re: ---------!!!--------- 01.02.07, 18:52 Ludzie to maja prawo wiedziec do kogo warto isc a do kogo ine, a ze Karwacka jest roztrzepana i traktuje ludzi jak towar na tasmie, to kazdy juz wie. Poza tym jak piszesz, - odpieprzcie sie od..., t o brzmi jak kiedys powiedzial Michnik "Odpieprzcie sie od Pana generala" (Jaruzelskiego). henry Odpowiedz Link
Gość: aga Re: ---------!!!--------- IP: *.webcinch.com 01.02.07, 19:09 Moze i masz racje, ale popatrz ze my za to wszystko dosc slono placimy.Kazda wizyta to niezla kasa, a tu ( u mnie) zla diagnoza. ZZgadzam sie tez z ludzmi, ze pani doktor zminila sie na niekorzysc, leczylam sie u niej dwa lata temu i byla swietna, teraz znowu chodze i to nie ta osoba Duzo zalezy od jej humorow, czasem wizyta jest ok, a czasem jestem poganiana i nie jest to zbyt mile. aga Odpowiedz Link
77miska Re: ---------!!!--------- 01.02.07, 22:32 Zgadzam sie z ula. Wreszcie ktos stanal w obronie szkalowaniu ginekologow na tym i kazdym innym forum. Jasno, dosadnie, prosto w 10. Odpieprzyc sie ) Odpowiedz Link
anula273 Re: ---------!!!--------- 02.02.07, 08:38 To forum powstało m.in. po to żeby wymieniać poglądy na temat różnych problemów, w tym doświadczeń z lekarzami. Nikt tu nikogo nie szkaluje i nie plugawi i właśnie dlatego, że na wizytach nie kupujemy ziemników a spotkanie z lekarzem to nie targ tylko słono opłacany czas mający dać rozwiązanie problemów zdrowotnych mamy prawo oczekiwać własciwego traktowania jako pacjencji i tyle. My pacjencji też jesteśmy wrażliwi i dlatego przychodząc na prywatną wizytę w prywatnym gabinecie mamy prawo oczekiwać właściwego traktowania a nie informacji że lekarz juz niestety (po kilkuminutowej wizycie) nie ma dla nas czasu. Jeżeli lekarz tak się zachowuje nie może oczekiwać że ktoś wystawi mu laurkę. A opinię - która jest bardzo cennym źródłem informacji - ma prawo wyrażać każdy i nie jest to kwestia osmielania sie tylko wolności słowa. A co do odp... sie od Pani Dr to ja juz to zrobiłam nie chodząc do Niej na wizyty i myslę, że nie tylko ja jedna. Jeżeli tak Cię denerwują opinie wyrażane o lekarzach to po prostu nie wchodź na to forum i tyle - oszczędzisz wszystkim nam czasu na czytanie swoich wynurzeń, bynajmniej nie wnoszących nic do sprawy. Odpowiedz Link
Gość: u Re: ---------!!!--------- IP: *.wl.sggw.waw.pl 02.02.07, 10:48 No to sie narobilo Jestem tu drugi i ostatni raz, a czlowiek ktory namowil mnie do wypowiedzi gorzko tego pozaluje (Jerzyku Drogi jutro bede kupuj altacet ) Do henryyy'ego: Wlasnie tak mialo byc, "odpieprzyc sie od pani general" ale uwazalam, ze wyjdzie niezrozumiale, a tu prosze, wyszlo chamsko I bardzo Was za to przepraszam, jednak wlos mi sie zjezyl na glowie gdy zobaczylam co tu sie dzieje, i stad taka reakcja. Natomiast porownanie mnie do Michnika uwazam za niezasluzony komplement . Oczywiscie kazdy ma prawo wiedziec do kogo warto isc, ale nikt nie ma prawa tak lekka reka oceniac ludzi. Jesli jest cos co Ci sie nie podoba, po prostu powiedz lekarzowi, lub go zmien. Poza tym jesli wymagamy od innych cierpliwosci, 100% uwagi, 24h dostepnosci - zacznijmi sami tacy byc. Do Agi: Trudno jest przewidziec zachowanie pojedynczej komorki, jeszcze trudniej tkanki, a co dopiero organizmu. Lekarze jak kazdy z nas nei sa nieomylni. szkoda, ze dotyczy to Ciebie. Pani doktor ma bardzo analityczny umysl, wiec nie odpuszczaj ani sobie ani jej. Do gory glowa! Do 77miski: Uff, a juz myslalam ze jestem tu rodzynkiem. No to jestesmy dwie. Do Anuli273: Wybacz mi jesli Cie czyms urazilam. Zaiste nie to bylo moim celem. Zdziwilo mnie tylko to tu, ze wlasnie nie ma tu pogladow na temat problemow, ale glownie jest to tablica do oceniania ludzi. Dla mnie to byl szok. Naprawde rozumiem wszystkich tutaj zdesperowanych, sfrustrowanych pecjentow, ale miejscie litosci nieco, zwlaszcza dla siebie. Sa rzeczy wobec ktorych lekarze sa bezradni. "jesli lekarz nie zachowuje sie tak jak powinien nie wystawia mu sie laurki" - naturalnie, daje mu sie wtedy publiczna rozge. Czy powiedzialas lekarzowi, ze potrzebujesz wiecej czau i uwagi? Zmienilas lekarza i tak tez dobrze. Poza tym ja nie wiem czy mowimy o tym samym lekarzu ), bo mam wrazenie, ze to sa zupenie inne osoby. Pozdrawiam Was, powodzenia! u Odpowiedz Link
margotkek Re: ---------!!!--------- 03.02.07, 23:57 Ula jak ktos sie zirytuje traktowaniem go to co ma robic? Ja bylam pacjentka pani Karwackiej no i sporo sie nerwow najadlam i wreszcie spasowalam, przeszlam do Novum. Dlatego wole napisac zeby raczej ja omijali i nie mieli tego co ja. Ale jasne, ze czesto inni przesadzaja i tu masz racje i dobrze ze bronisz swojego lekarza, oznacza to ze mu ufasz, a to podstawa. Mi sie to nie udalo. margotek Odpowiedz Link
henryyy Re: ---------!!!--------- 06.02.07, 16:09 Bylismy wlasnie ostatni raz u pani doktor. I tak bede wszystkim odradzal. Po prostu nie stac nas na ten chaos i poganianie. Zgubione wyniki badan to byl gwozdz do trumny. Ale nie bede juz wiecej pisal, bo sie zowu ula wkurzy i da po uszach hehehe. henryyy Odpowiedz Link
Gość: aga Re: ---------!!!--------- IP: *.webcinch.com 08.02.07, 21:15 Zrobilam tak jak powiedzialas. Mam dosyc jej roztrzepania i olewania mnie. Nie jestem typowym przypadkiem wiec ide do kogos kto takie ma cierpliwosc leczyc. Odpowiedz Link
aneczka2607 Re: ---------!!!--------- 08.02.07, 22:09 Ja jestem pacjentką w klinice InviMed,lecze sie wszak u dr. Dworniaka , a nie u dr. K.niemniej mialam okazję być u niej na jednej wizycie, kiedy dr. Dworniak nie mógł przeprowadzić u mnie stymulacji jajników(nie mógł pprzyjechac wtedy na wizytę). Moje odczucia były nijakie, bo pani doktor jest strasznie roztrzepana i mówi w takim tempie, że nie nadąrzałam. w dodatku zwraca sie per ty na pierwszej wizycie i nie można z nią dyskutować o żadnej dogodnej godzinie wizyty nastepnej, bo ona wie najlepiej. Dobrze że jestem u dr. Dworniaka, bo wg mnie jest on bardziej konkretny i poukładany. Ale oczywiście każdy ma swoich ulubionych lekarzy. Rzecz gustu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
magdasek76 Re: ---------!!!--------- 02.02.07, 12:31 Byłam pacjentką dr K 2 lata temu. Wtedy pani dr była sympatyczna, empatyczna, cierpliwa, bardzo zaangażowana. I skuteczna - w 1,5 miesiąca postawiła diagnozę, zastosowała remedium i udało się wypracować efekt. Prowadziłam również u niej ciążę w ramach abonamentu Medicover i dzięki jej nadzwyczajnej trosce i ostrożności udało sie donosić tę patologiczną ciążę do momentu, kiedy mogła być bezpiecznie rozwiązana. Zawsze będę jej za wszystko to wdzięczna. Ale... posłałam do pani dr moją najlepszą przyjaciółkę (kilka miesięcy leczenia, ciąża i jej prowadzenie w InviMed) i zaczęłam słyszeć o wiecznym braku czasu, poganianiu, roztrzepaniu, spóźnieniach. Zastanawiam się czy pani dr nie stała się ofiarą własnego sukcesu - ma za dużo pacjentek i w związku z tym za mało czasu na "dopieszczenie" każdej z nich. A przecież nie sposób nie zgodzić się z argumentami, że kobiety poza skutecznością (to nadal mocna strona pani dr) oczekują też odpowiedniego podejścia... Ja w każdym razie bardzo, bardzo pani dr dziękuję. P Odpowiedz Link
Gość: justyna Re: ---------!!!--------- IP: 213.17.181.* 02.02.07, 17:33 Popieram ule w calosci! Dzieki, ze ktos zauwazyl jakie zasady panuja na roznych forach. sama jestem polozna i choc kocham swoja prace, staje na uszach, staram sie byc najlepsza zawsze i wszedzie, z olbrzymia checia pomagam wszystkim, to zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony, albo w kiepskim humorze. Po prostu tak bywa. Tylko dlaczego wlasnie tacy od razu pisza i obsmarowuja na forach bez skrupulow. To wielka niesprawiedliwosc, az sie czasem pracowac odechciewa. Ula stanela w obronie lekarza i wbila kij w mrowisko ) Dobrze, ze tu nie zaglada, bo pewnie poleca sie jej wiory na glowe. justyna Odpowiedz Link
edmer Re: ---------!!!--------- 03.02.07, 18:10 Może i Pani dr jest troche roztrzepana,ale ja jestem dzieki niej 2 raz w upragnionej ciąży!!!!Ja ktos jest tak przewrażliwiony to niech chodzi do spokojnego lekarza i uporządkowanego lekarza ale wcale to nie gwarantuje sukcesu.Ja wam sie nie podoba ,to zwrócie jej uwagę a nie wyżalajcie się na forach ,w końcu płacicie za wizytę niemałe pieniadze. Odpowiedz Link
Gość: jan Re: ---------!!!--------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:16 Brawo U za odwage! Tez tak mysle! jan Odpowiedz Link
Gość: dali Re: tylko dr Karwacka IP: *.aster.pl 13.02.07, 19:22 Moi Drodzy. Dzisiaj moja siostra zrobiła test i jest w ciąży HCG 443! Wszystko dzięki dr Karwackiejpo 5 m-cach leczenia. Ja jestem po invitro właśnie u niej i nasze dzieci dwójka chłopców bliźniaki mają już 21 miesięcy. Dzięki niej moje trzy koleżanki są już mamai. Życzę powodzenia w innych klinikach. Spróbujcie w Novum. Ja straciłam tam 3 lata i masę pieniędzy. Powodzenia. Odpowiedz Link
Gość: metka to jakas pomylka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 13:02 Wszystko zalezy od humoru. Dzis bylo znowu jak zawsze, ma gdzies moje terminy, pogania, nie slucha, mowi na "ty", kurde no przeciez nie musze tego znosic! Odradzam kazdemu, a efekty sa takze u innych lekarzy. metka Odpowiedz Link
honeybeam Re: to jakas pomylka 14.02.07, 15:17 Gość portalu: metka napisał(a): > Wszystko zalezy od humoru. Dzis bylo znowu jak zawsze, ma gdzies moje terminy, > pogania, nie slucha, mowi na "ty", kurde no przeciez nie musze tego znosic! > Odradzam kazdemu, a efekty sa takze u innych lekarzy. > metka Przecież nikt Cie nie zmusza. Poszukaj kogos innego. Powodzenia Odpowiedz Link
jackix Re: to jakas pomylka 14.02.07, 16:59 U mnie to samo olewka. Jesli sa zadowoleni to fajnie, ale ja wole na takie traktowanie nie patrzec biernie. Dlatego u nas bedzie zmiana. Nie mam cierpliwosci i szkoda mi czasu. P. Karwacka skonczyla sie, jak ktos tu napisal - padla ofiara swojej bylej popularnosci. jackix Odpowiedz Link
aba1122 Re: dr. karwacka-kto sie leczy? 20.02.07, 11:27 Dziewczyny mam pytanie czy dr. karwacka anetta przyjmuje tylko na Domaniewskiej i czy zajmuje się głównie leczeniem niepłodnosci czy też innymi problemami? W jakim szpitalu pracuje? Będę wdzięczna za odpowiedz. Odpowiedz Link
Gość: dali Re: dr. karwacka-kto sie leczy? IP: *.aster.pl 21.02.07, 21:21 Dr Karwacka przyjmuje głównie w Invimedzie na Rakowieckiej. Nie pracuje w żadnym szpitalu, bo już nie ma na to czasu. Kiedyś pracowała na Inflanckiej. Prowadziała całą moją ciążę - bliźniaczką do 38 tyg. Poród przyjął dr Rokicki na Bielanach. Jest świetną specjalistką od leczenia niepłodnośći, ale również od prowadzenia ciąży. Moja koleżanka po dwóch poronieniach urodziła szczęśliwie córeczkę w terminie dzięki pomocy dr Karwackiej. Moja siostra dzięki niej też jest w ciąży! Gdyby nie ona w naszej rodzinie nigdy nie byłoby dzieci a mój ojciec nie zostałby dziadkiem. Odpowiedz Link
Gość: monika Re: dr. karwacka-kto sie leczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 17:52 A ja juz nie chodze do p Karwackiej, wlasnie za zla ocene mojego stanu zdrowia i byle jakie traktowanie. monika Odpowiedz Link
aba1122 Re: dr. karwacka-kto sie leczy? 22.02.07, 10:26 Dzięki Dali za info, zapiszę się do niej jak zrobię komplet badań. dziękuję bardzo. Odpowiedz Link
Gość: dali Re: dr. karwacka-kto sie leczy? IP: *.aster.pl 24.02.07, 11:29 Monika po jednej wizycie nie możesz ocenić lekarza. Ja mam za sobą dłuoletnie leczenie 7 lat starań o dziecko i dużo czasu spędziłam w Novum. Po około 2 latach leczenia mogę powiedzieć, że to była strata czasu. Moje doświadczenia na szczęcie pomogły moim koleżankom i mojej siostrze. Nie traciły czasu. Każda z nich była w ciąży już po kilku miesiacach leczenia. Moja siostra po 5 m-cach jest w ciąży. Przypomina mi się historia jedenej z naszych pracownic, którą Francuzi chcieli zwolnić po 2 dniach pracy. Ja i nasz dyr generalny przekonaliśmy ich iż trzeba jej dać sznase. Okazało się, iż dziewczyna pracuje już 7 lat jest najlepszym negocjatorem w całej grupie i dzięki niej firma zarabia mln euro. Wierz mi ja byłam wymagającą pacjentką, mam mało czasu, jestem niecierpliwa, pracuje w dużej firmie na odpowiedzialnym stanowisku i po doświadczeniach w Novum nie leczyłabym się u dr Karwackiej, gdyby nie fakt, iż właśnie ona była na każdy mój telefon i dzwoniła z każdym wynikiem badań. Życzę ci powodzenia u innych lekarzy, nie namamwiam cię na leczenie u dr Karwackiej. Do lekarza trzeba mieć zaufanie i być bardzo pozytywnie nastawionym. Ja wysyłam do niej pacjentki i ani jedna z nich się nie skarżyła. Moja siostra siedziała ostatnio u niej godzinę na wizycie, aż sama się zdziwiłam. Może mówisz o innej osobie? Odpowiedz Link
Gość: monika Re: dr. karwacka-kto sie leczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 19:26 Czesc u p Karwcakiej leczylam sie pol roku! Olewam juz to, ze byla zla diagnoza, bo wreszcie wiem co mi jest, ale wszystko to co pisza inni zirytowani to prawda. Nie znosilam tego "czeka nastepna pacjentka", ciaglych spoznien, chaosu. Latwo sie irytuje, wali na "ty", nie wiem za kogo sie uwaza. Nie zrezygnowalam z invimed, ale mam wreszcie lekarza (Rokicki) ktory patrzy na mnie jak na specjalny a nie rutynowy przypadek. Wiadomo, ze sa zadowoleni tez, ale zobacz ze coraz wiecej ludzi jest wkurzonych i nie mozna im zabronic tego mowic. monika Odpowiedz Link