marps 07.02.07, 14:28 Może ktoś może podzielić się swoją opinią na temat tej Pani doktor? Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggga1 Re: dr Muszyńska-Warszawa 08.02.07, 17:47 To jest moja gin od 2 lat. Trafiłam do niej z polecenia. Jestem z niej bardzo zadowolona, rzeczowa, konktretna, po 2 poronieniu dostalam skierowania na wszystkie mozliwe badania. Poza tym pracuje w szpitalu na Żelaznej wiec jesli trzeba przyjmie cie nawet na izbie przyjec a poza tym mozna z nią urodzic. Odpowiedz Link
marps Re: dr Muszyńska-Warszawa 08.02.07, 18:34 Dzięki za odpowiedź. Umówiłam się do niej na wizytę i chciałam zasięgnąć opinii o niej. Jestem po poronieniu i mam nadzieję że pomoże mi przygotować się do następnej ciąży. Odpowiedz Link
maggga1 Re: dr Muszyńska-Warszawa 09.02.07, 16:37 Po pierwszym poronieniu pani doktor nie zaleciła mi nic, kazala odczekac 3 cykle i probowac ponownie. W badaniach robionych po drugim poronieniu ( zrobilam wszystkie ktore byly mozliwe) jedyne co wyszlo to za niski progesteron wiec moze gdybym zbadala progetseron po pierwszym poronieni i dostala leki na podtrzymanie, bylabym juz mamą. Nie wiem jaka u ciebie byla przyczyna poronienia. Pisze to bo może nie bylo ewidentnego powodu poronienia i warto zebys zrobila sobie chociaz hormony i ewentulanienie poprosila o jakies leki na podtrzymanie juz teraz. Odpowiedz Link
marps Re: dr Muszyńska-Warszawa 09.02.07, 18:13 Robiłam badania hormonów. Tarczycy wyszły ok, natomiast niski wyszedł progesteron. Przy normie od 15-57 wyszedł mi 1,38, wieć to mogło być przyczyną poronienia, chociaż na razie nikt tego nie stwierdził dlaczego tak się stało. Mam nadzieję, że dr Muszyńska da mi nadzieję na kolejną ciąże "bez przygód". Odpowiedz Link