asiolek25 23.03.07, 16:07 cześc, mam pytanie czy któraś z was leczyła się u dr Sobkiewicza. Zaczęłam się u niego leczyć i nie wiem do końca czy to dobry lekarz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss30 Re: dr sobkiewicz 23.03.07, 17:28 Dobry, dobry, tylko musisz przyzwyczaić się do krótkich wizyt, jego oschłości, skąpych informacji (chyba, że sama zaczniesz pytać) a zauważysz, że wie co robi. Odpowiedz Link
julia56 Re: dr sobkiewicz 23.03.07, 18:01 Ja się z Salve przeniosłam do Invimedu. Niebo a ziemia. W salve ciągle tylko słyszałam, że musimy zrobić HSG. A teraz za 10 dni zaczynam stymulację do ICSI. Ale czytałam wiele postów dziewczyn zachwyconych przede wszystkim skutecznością doktora. Co kto lubi po prostu. Odpowiedz Link
florencja100 Re: dr sobkiewicz 23.03.07, 18:45 Ja też słyszałam bardzo dużo dobrego o nim a raczej o jego fachowości bo podobno jako człowiek oschły i mało sympatyczny. ale mówią, że skuteczny Ja nie cierpię Salve, tej prowizorki, tych opryskliwych pań w rejestracji (one są najgorsze), klatki schodowej, którą kiedyś musiałam pokonać w kompletnych ciemnościach wpadając na jakiegoś pijaczka bo szanowne panie nie mogły postawić swieczki albo zorganizować naprawy oświetlenia. Ale przestaję już krytykować bo jak wykończy mnie Gameta to też się pewnie zdecyduję na Salve Odpowiedz Link
olowa1 Re: do florencji 23.03.07, 20:52 Powiedz proszę dlaczego miałaby Cię wykończyć gameta ?Czy jest w niej aż tak strasznie . Pytam bo mój lekarz prowadzący twierdzi że zostało nam tylko inv i proponuje właśnie gametę , no ale my jeszcze nie podjeliśmy decyzji.Sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć czytałam sporo na forum i jest wiele sprzecznych informacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link
florencja100 Re: do florencji 23.03.07, 22:53 No coż, w tym tygodniu minął rok od kiedy pojawiłam się w Gamecie. 4IUI 1ICSI. Nie musze mówić, że nieudane Czuje ogromny deficyt badań. Miałam tylko pc test (wykazał wrogi śluz i może to im wystarczy), histeroskopie, hsg i laparoskopie. Żadnych badań laboratoryjnych, żadnych hormonów zupełnie nic. Od pani doktor każde słowo trzeba wyciągać siłą, nie lubi rozmawiać, nic nie wyjaśnia. sprawia wrecz wrażenie obrażonej jak zadaje pytania. I to zaczyna mnie coraz bardziej męczyć. W kwietniu mam zacząć stymulację a nawet jeszcze nie wiem w jaki sposób. To jest zwyczajnie frustrujące. Może to moja wina i nie umiem z nią rozmawiać, nie wiem. Jednak, żeby być sprawiedliwą muszę z całego serca pochwalić dr Kozarzewskiego, który robi USG, jest przemiły, wszystko mówi, pokazuje i podobno jest jednym z lepszych w Łodzi fachowców. I jeszcze jedno mnie tam wkurza, to drobiazg ale irytujący. Pobierają krew bez rękawiczek. Robiłam tam betę ładnych kilka razy i nigdy pani ich nie założyła. Odpowiedz Link
olowa1 Re: do florencji 24.03.07, 16:50 ja do tej pory leczyłam się u gina z CZMP prywatnie oczywiście miałam robione hsg , hormony , laparoskopie i teraz mówi że on nie może już nam pomóc .Radzi aby popróbować naturalnie a jak się nie uda to zdecydować się na inv ale przedtem mam przyjsć do niego to zrobi mi hormony żeby były aktualne (pewnie wie że tam nie robią)kiedy go pytałam o inseminację to kategorycznie odmawiał, twierdzi że na to szkoda kasy, że lepiej od razu inv. Napisz proszę ile kosztowało Ciebie to całe inv razem z lekami ,bo cały czas mnie to murtuje i chciałabym wiedziec na ile mam się przygotować,wiem że na stronie gamety jest podany cennik ,ale nie wiem jak to wygląda w praktyce . pozdrawiam Odpowiedz Link
anneczka78 Re: dr sobkiewicz 23.03.07, 19:49 To dobry lekarz, nawet bardzo. Było już o nim wiele wątków, wrzuć w wyszukiwarkę! Co do prowizorki w Salve i opryskliwych bab w recepcji - warto przymknąć na to oko, z czasem człowiek się przyzwyczaja Właśnie jutro idę na wizytę do Sobkiewicza. Odpowiedz Link
milka9612 Re: dr sobkiewicz 23.03.07, 20:11 100% trafności MISS30.Podzielam twoje zdanie.Też się u niego lecze. Odpowiedz Link
julia56 Florencja 24.03.07, 09:28 Z tymi rękawiczkami to juz przesada. Powinnaś im zwrócić uwagę. Odpowiedz Link
florencja100 Re: Florencja 24.03.07, 22:21 Zbieram się do tego od pierwszego razu Ale zawsze jestem tak zestresowana faktem robienia tej bety, że zwyczajnie nie mam siły z nimi dyskutować. Odpowiedz Link
olowa1 Re: 25.03.07, 12:12 napisz proszę jakie poniosłaś koszty związane z tym inv razem z lekami, wiem że jest to podane na stronie gamety , ale jakoś nie chce mi sie wierzyć że to tyle . Pytam , bo nie miałam okazji spotkać nikogo kto podchodziłby właśnie tu do zabiegu. dziękuję pozdrawiam Odpowiedz Link
pkmk3 Re: 25.03.07, 13:02 Ja również polecam dr Sobkiewicza.Ja byłam jego pacjentką tylko 3 miesiące bo w pierwszym cyklu starania się zaszłam naturalnie w ciążę po 1,5 rocznym staraniu się u innego lekarza.Teraz jestem w 20 tygodniu ciąży i jestem najszczęśliwsza na świecie kiedy tylko to maleństwo mnie kopnie))Powodzenia Odpowiedz Link