ulhappy 13.06.07, 23:13 W MAJU TEGO ROKU MINAL ROK OD 1 PORONIENIA.CZY JA JESZCZE ZAJDE W CIAZE...POWOLI TRACE NADZIEJE. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosenka1 Re: NADZIEJA 13.06.07, 23:15 Ulhappy wszystkie tu musimy wierzyc ze sie uda, inaczej po coz nasze starnka? trzym sie. Odpowiedz Link
ulhappy Re: NADZIEJA 13.06.07, 23:42 dzieki DZIEKI WAM WIEM ZE NIE JESTEM SAMA.POWODZINIA Odpowiedz Link
owieczka36 Re: NADZIEJA 15.06.07, 21:23 W pazdzierniku tego roku minie 2 lata ,jak umarlo moje malenstwo.W pazdzierniku tego roku urodze mojego synka(po prawie roku staran).Warto czekac i warto miec nadzieje!Powodzenia!Monika Odpowiedz Link
ulhappy Re: NADZIEJA 18.06.07, 16:33 bardzo sie ciesze,ze tobie sie udalo.zycze ci wszystkiego dobrego.oby wszystko ulozylo ci sie tak,jakbys tego chciala.daj znac czasem jak sie macie ty i dzidzius. ulhappy Odpowiedz Link
remka1 Re: NADZIEJA 24.06.07, 12:29 W maju tego roku minęły dwa lata od mojego poronienia...i też wciąż mamy nadzieję,że wreszcie przyjdzie ten upragniony dzień,że się uda...tak bardzo tego pragniemy i robimy wszystko co w naszej mocy. Nasz aniołek w niebie czuwa nad nami, to nasz "prywatny aniołek". Trzeba wierzyć,że wszytsko dobrze się ułoży. Trzymam za nas kciuki, za wszystkich starających się. Powodzenia. Odpowiedz Link