mentafolia niedzielne popołudnie c.d. 01.07.07, 17:44 Sil.bi,Twoje wykresy rzeczywiście trochę skaczą. Gdzieś czytałam że wykres wyglądający jak góry lodowe w przekroju może świadczyć o podwyższonym poziomie prolaktyny. Sotie,żeby skorygowac dane klikasz datę w okienku,wprowadzasz nowe dane i zapisz-save. Odpowiedz Link
mentafolia Sotie,twój adres 01.07.07, 17:55 Wejdź w Sharing ,potem home page i tam pod napisem Your charting home page web addres jest Twój link. Na razie wykresu nie widzimy. Odpowiedz Link
mentafolia Re: Sotie :)) 01.07.07, 18:08 Szkoda że nie masz poprzednich temperatur. Wykres wygląda pięknie! Zaraz Cię zmusimy do testowania! Odpowiedz Link
sotie Re: Sotie :)) 01.07.07, 18:14 wydaje mi się, że poprzednie musialy być niskie. bo na wykresie 1dc, to 22dc w ogóle, a 18dc byl jeszcze niepęknięty pęcherzyk, więc i tempki powinny być niskie. chyba narazie nie ma co sie nakręcać. ale tu mi traume fundujesz )) Odpowiedz Link
ivinka275 Silbi - sygnaturka 01.07.07, 18:23 Mam nadzieję, że nam wyjdzie No więc Trzeba wejść w swoją pocztę gazetową i z menu z lewej strony wybrać w opcjach: WŁAŚCIWOSCI POCZTY. Potem wybrać PODPIS - ZARZĄDZANIE SYGNATURAMI i w pustym okienku wkleić BBB AAA - TU TWÓJ ADRES WYKRESU WYGENEROWANY PRZEZ FF CZYLI WWW.FERTILITYFREND.COM/HOME/TWOJ CIĄG CYFR BBB - TU DOWOLNĄ NAZWĘ, U MNIE TO JEST ___FF___, KTÓRĄ WIDZISZ I wyślij nam jakiegoś pościka, zobaczymy czy się udało Odpowiedz Link
ivinka275 Re: Silbi - sygnaturka 01.07.07, 18:24 pokopałam dokumentnie, zaraz naprawię, hihi Odpowiedz Link
ivinka275 Re: Silbi - sygnaturka - jeszcze raz :) 01.07.07, 18:28 Najpierw sprawdzę czy uda mi się wkleić poprawny tekst, a jak się uda to powiem gdzie zostawić spacje, hihi. < a href = " http : // AAA " target = " _blank " > BBB < / a > Odpowiedz Link
sil.bi Re: Silbi - sygnaturka - jeszcze raz :) 01.07.07, 18:35 Oki. Sotie, jeśli wszystko się potwierdzi,to...SUPER! Ja co prawda też krzyżyków na wykresie nie widzę,ale tempki rosną ślicznie. Odpowiedz Link
sotie Re: Silbi - sygnaturka - jeszcze raz :) 01.07.07, 18:38 aa bo te krzyżyki, to owszem wstawialam, ale ich potem nie wyśwuietla.nie wiem czemu tak. w każdym razie starania byly: 2, 4, 6, 9, 11,16dc Odpowiedz Link
ivinka275 co do krzyżyków :) 01.07.07, 18:46 Bo wydaje mi się, że na własnym wykresie program pozwala widzieć więcej, a jak się go udostępnia innym osobom to widzą okrojone informacje. Sotie, tych staranek to było hohoho no oby oby, o jacieeeee Odpowiedz Link
ivinka275 Re: Silbi - sygnaturka - jeszcze raz :) 01.07.07, 18:36 I teraz: Trzeba wejść w swoją pocztę gazetową i z menu z lewej strony wybrać w opcjach: WŁAŚCIWOSCI POCZTY. Potem wybrać PODPIS - ZARZĄDZANIE SYGNATURAMI i w pustym okienku wkleić < a href = " http : // AAA " target = " _blank " > BBB < / a > gdzie: AAA - TU TWÓJ ADRES WYKRESU WYGENEROWANY PRZEZ FF CZYLI WWW.FERTILITYFREND.COM/HOME/TWOJ_CIĄG_CYFR BBB - TU DOWOLNĄ NAZWĘ, U MNIE TO JEST ___FF___, KTÓRĄ WIDZISZ I teraz zostaw w tym adresie tylko dwie spacje: 1) przed słowem href 2) przed słowem target czyli usuń wszystkie pozostałe. I daj mi prosze znać, bo nie wiem czy czegoś po drodze nie zwaliłam Odpowiedz Link
sotie Re: Silbi - sygnaturka - jeszcze raz :) 01.07.07, 18:44 też próbowalam sobie ustawić sygnaturkę. jest? Odpowiedz Link
sotie Re: nie ma :( [sygnaturki, a nie drugiej kreski] 01.07.07, 18:49 nie wchodzi, chyba coś pokręcilam.. Odpowiedz Link
sotie Re: nie ma :( [sygnaturki, a nie drugiej kreski] 01.07.07, 19:00 to ja już nie wiem co robię źle ;[ Odpowiedz Link
ivinka275 Re: nie ma :( [sygnaturki, a nie drugiej kreski] 01.07.07, 19:11 Sotie, bylaś na swojej poczcie? Moze trzeba się wylogować, zalogowac i powinno załapać. Jestem i czekam Odpowiedz Link
sotie Re: nie ma :( [sygnaturki, a nie drugiej kreski] 01.07.07, 19:23 dzięki wielkie ivinko faktycznie wylogowanie pmoglo )) tessie, no ja narazie spokojna ale mnie tu mentafolia przyprawila o palpitacje serca i migotanie przedsionków z testem jeszcze poczekam Odpowiedz Link
tessie124 Re: nie ma :( [sygnaturki, a nie drugiej kreski] 01.07.07, 19:11 No ładnie ledwo do kościółka wyszłam a Wy tu już diagnozujecie ciążę u Sotie... Sotie ja Ci pierwsza mówiłam, że powinnaś zatestować - dziś rano.... )) Czyżby nowa Dusza pojawiła się.. witaj Sil.bi... Sotie tylko spokojnie, z testem poczekaj co najmniej do jutra rano... Trzymam kciuki.. Pozdr Tess. Odpowiedz Link
sil.bi Re: nie ma :( [sygnaturki, a nie drugiej kreski] 01.07.07, 19:20 OK,robię test suwaczka ślubnego. Witaj Tessie! Ze mnie to taka dusza nowa nienowa,bo forum czytam już od jakiegoś czasu,a starania póltora roku...Pisalam o tym na innym wątku chyba wczoraj. W chwili obecnej lekka zalamka,bo już się @ spóźniala ponad tydzień,a dziś pojawilo się brunatne coś i pewnie tylko patrzeć jak jutro przyjdzie ta cholerna @... Odpowiedz Link
ivinka275 Brawo :) Sotie i Silbi :) 01.07.07, 19:25 No, teraz to nie dość, że w ulubionych to jeszcze pod każdym postem będą Wasze sygnaturki Pięknie Odpowiedz Link
sil.bi Re: Brawo :) Sotie i Silbi :) 01.07.07, 19:28 Dziękujemy Ivinko,komputerowy specu. Odpowiedz Link
sotie Re: Brawo :) Sotie i Silbi :) 01.07.07, 19:30 dokladnie, gdyby nie Ty, to byloby kiepsko )) dzięki Odpowiedz Link
ivinka275 Re: Brawo :) Sotie i Silbi :) 01.07.07, 19:36 Uj, jak ten nasz wątek się otwiera powoli już Może by tak nowy? Oj Rybki, Wy tę sygnaturkę machnęłyście raz dwa, a ja siedziałam nad nią kilka dni, i raz sie robiła raz nie, traciłam cierpliwość, więc spece to raczej Wy Nie ja Odpowiedz Link
sotie robimy nowy wątek 01.07.07, 19:38 bardzo dobry pomysl, bo nerwy tu można stracić. mentafolia też chyba wysiadla z tego powodu Odpowiedz Link
ivinka275 Re: robimy nowy wątek 01.07.07, 19:51 Nowy wątek założony, zapraszam na LIPIEC, dobrze się złożyło, dziś 1 dzień miesiąca I mam nadzieję, że wszystkie forumowiczki się tam odnajdą i połapią. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=65176163 Buźka wielka Odpowiedz Link
ivinka275 SOTIE?? 01.07.07, 18:30 To kiedy teścior? o rety, aż i mnie zaczęły łapki drgać. O rety rety Odpowiedz Link
sotie Re: SOTIE?? 01.07.07, 18:35 heh no sama nie wiem, z jednej strony kusi.. ale z drugiej nie chcę patrzeć na jedną krechę... planowalam za tydzień gdzieś, ale nie sądzę żebym aż tyle teraz wytrzymala :] Odpowiedz Link
sotie Re: Sotie :)) 01.07.07, 18:11 normalnie aż mi się ręce trzęsą ))) ale bez jaj, czemu tak mowisz? gdyby spojrzeć calościowo na wykres, czyli z poprzednimi 21 dniami przed krwawieniem (kiedy nie mierzylam), to wyglądaloby to trochę inaczej. mnie się wydaje, ze wysokich temperatur jeszcze za malo, żeby sie nakręcać. kurna, chyba pójdę robić teściora z tego wszystkiego, no. Odpowiedz Link
mentafolia Re: Sotie :)) 01.07.07, 18:15 Nie znamy poprzednich,więc z całą pewnościa niczego nie możemy stwierdzić,ale: temperatury cały czas maja tendencje zwyzkowa,jestes po histeroskopii,co jeszcze zwieksza szanse no i mam nadzieje,że staracie się często ) Masz jakies dziwne objawy?Powiekszone piersi,dziwne pobolewanie podbrzusza? Ciężko mi pisac i czytac,bo strasznie długo musze czekać az mi sie nowy wpis pokaże,też tak macie/ Odpowiedz Link
sotie Re: Sotie,twój adres 01.07.07, 18:01 no, toz tak zrobilam: www.fertilityfriend.com/home/1b2d2e widać??? Odpowiedz Link
mentafolia Re: Sotie,twój adres 01.07.07, 18:18 Jeszcze raz powiem,że wykres jest sam miód! A to krwawienie rzeczywiście wyglada na śródcykliczne lub krwawienie ciążowe w terminie @. Odpowiedz Link
sotie Re: Sotie,twój adres 01.07.07, 18:23 robię trzy glębokie wdechy............ krwawienie nie bylo w terminie @, ino wczesniej (22dc) wykres i ja dziękujemy za komplement, ale zachowam chyba resztkę zdrowego rozsądku i nie zatestuję narazie brzuch to mnie wlaśnie rozbolal, ale chyba z nerwów ))) a tak to nie mam żadnych objawów, nic. wyświetla się koszmarnie, już od dluzszego czasu. może nowy wątek trzebaby zalożyć, bo z tym ciężko ujechać i zmyslów zdrowych nie stracić. Odpowiedz Link
mentafolia Re: Sotie,twój adres 01.07.07, 18:30 Nie widzę żadnych krzyżyków,ale mniejsza z tym ) To kiedy zatestujesz? Moze jutro rano?) Żyć Ci nie damy; Odpowiedz Link
sotie Re: Sotie,twój adres 01.07.07, 18:36 za wszelką cenę staram się zachować zimną krew )) nie wiem kiedy, nie wiem czy jutro, bardzo nie chcę się rozczarować... Odpowiedz Link
wiosenka1 ja pierdziu 01.07.07, 20:11 ale naskrobałyscie, jak ja dam radę Sotie te ceny Ivince podawałam, bo ona bedzie robiła monitoring, to cena jednego usg. Buuuu stoja kolorowe kubeczki do kawy, pasuja do wyciągnietego z lodówki pomidora, chyba zostanie obok nich na stałe. Sotie juz nie nakręcam. No tak juz wszystko napisałyście, że ceny tyczą usg, ja tak pomalutku odpowiadam, tu czytam, a w drugim oknie pisze, i stąd głupotki. Ivinko ja tylko leki kupie i ulotki wyrzucam i pudełka, tylko jesli mam mieć dobry efekt zbijania tej prl to powinnam brać, spytam gina i ulotke poczytam w aptece. Ale zresztą bez sensu odstawiac leki jak nie wiadomo czy jest ciąża, jak bedzie to odstawię. Oczywiście podrążę temacik. Mentafolia tak zrobię, herbatka na romantyczny wieczór, M w czerwonym ja w niebieskim plus żółte stringi. Mentafolia dobry wybór przeprowadzka, zyczę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Ivinko dziekuje bardzo, moja imienniczko, tak tak wrzuicisz hasło i wyskakuje lawina informacji, ale czasami ciekawe rzeczy. Tesi ja tak sobie tylko gadam, czy to moja wina że FF nie chce mnie przyjąć? Wykresik bardzo ładny, dawno takiego porządku nie miałam. Harmonia macierzyństwa, ha ha. No własnie droczę sie. A Megisa pewnie urokiem powaliła i stąd taki rabat. A mi tez się wydawało że Megisa jest a Wawy, uuu? Ivinko sport, no może może, więcej tlenu, ruchu, organizm lepiej funkcjonuje, ciężko stwierdzić. Sotie tylko nie mów że udało Ci się zarejestrować, ja próbuje od 2 dni i klapa. O w morde czytam dalej, a Ty już się zalogowałaś, no zaraz mnie coś trafi, ja chyba źle coś robię, proszę zobacz, ja tak robie: wppisuje w tej dużej tabelce "Free Membership Registration" trzy poniższe pola:nick, mail i skąd o nich wzięłam info i next i pojawia mi się cały długaśny tekst, który mi Tesi tłumaczyła, że na razie nie ma dostępu do rejestracji. Co ja kurcze źle robię? Dobre bobre, właśnie przytyłam 4kg i patrzcie jaki długi cykl. Ale po ostatniej ciąży miałam znacznie więcej, a cykle krótkie, takie norm 28 dni. Sotie teraz dopiero widze, ja jestem wzrokowcem, Ty masz bardzo ładny skok w 3dc, jakie masz te,mpki zwykle w pierwszej fazie? no tak dawno nie mierzyłaś, wszystko mogło ulec zmianie. Miałam Cie nie nakręcać, ale taki ładny skok w 3dc, kobieto, kobieto, juz nic nie mówię. Ależ mnie korci coś rzec, jak pozwolisz, to powiem, testuj jutro, nie czekaj. Dobra skoro Mentafolia Cie nakreca, to i ja, masz piękny wykres ciążowy. Wysokich jest juz 14 dni, ale pewności nie mam. Sil zgadzam się z Mentafolia, czas najwyzszy na badanka. Mi sie jeszcze to jako tako otwiera, ale juz może być czerwiec/lipiec? Odpowiedz Link
ewinka22 Re: ja pierdziu 01.07.07, 20:29 O jejciu Dziewczynki wlaśnie zasiadłam do kompa i co ja widzę, chyba też niezla lekturka się szykujehihi Wlasnie przywiozłam do siebie 9 letniego chrześniaka z ktorym za dwa dni jedziemy do Gdańska, a niech sie dzieciak pocieszy jeszcze morza nigdy nie widział ja jeszcze 4 tabletki i kończę pierwsze opakowanie cyclo-progynovy, tempka wysoko, wysoko, ale to po lekach Jutro do Krakowa z rana na cały dzień uciekam, wiec zajrzę weiczorkiem Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
claudiak Już nawet mi się nie chce 02.07.07, 14:18 Witam ! Od środy znowu ide na monitoring ale jak nigdy już nawet mi się nie chce tam chodzić i patrzeć czy rośnie, czy pęka itp. ale coż chcemy mieć maleństwo więc trzeba. Jeszcze miesiąc i jadę na upragnione wakacje ... i chyba teraz tylko tym żyję Pozdr Odpowiedz Link