karin74 02.07.07, 17:38 I znowu nici z dzidziusia.@ właśnie przyszła w 26 dc.Może w następnym cyklu się uda????chyba przestanę się nakręcać bo tylko wielkie zorczarowanie przychodzi.Zyczę Wam powodzenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosenka1 Re: KREW MNIE ZALEWA!!!!!!!!!!!!! 02.07.07, 21:26 Karin buuu, nie martw się w końcu sie załapiesz. Hej zapraszamy Cię na wątek tętniący ostro nakręconymi dziewczynami, etatowymi straczkami, jest wesoło, to wąteczek szczęsliwy LIPIEC Odpowiedz Link
remka1 Re: KREW MNIE ZALEWA!!!!!!!!!!!!! 03.07.07, 18:32 Doskonale rozumiem , co czujesz...Ale nie marwt się, trzeba mieć nadzieję,że rzeczywiście następnym razem się uda. Życzę ci tego z całego serca. Nowy cykl - nowa nadzieja. Dużo sił na nowe/ dalsze starania. Odpowiedz Link
karin74 Re: KREW MNIE ZALEWA!!!!!!!!!!!!! 04.07.07, 18:30 Dzięki, dzięki, dzięki.Dwa dni miałam nadzieję że może jestem w ciąży.Bo myślałam że to okres a były to tylko plamienia.Ale niestety @ dzisiaj przyszła i to na całego.I znowu od początku.ale masz racje - nowy cykl nowa nadzieja.I tej nadziei wszystkim życzę .Pa Odpowiedz Link