kamaz84 04.09.07, 16:04 Witajcie Dzisiaj zmierzyłam pierwszy raz tempkę i miałam 36,8 czy któraś może mi wyjaśnić czy jest wporządku??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istota Re: Pierwsze pomiary:))) 04.09.07, 16:08 nie napisalas ktory to dzien cyklu, ani gdzie mierzona ani jakim termometrem jak sie domyslam dopier zaczynasz mierzyc tempke, wiec pewnie to poczatek cyklu jak na poczatek cyklu to jak na moje oko troche wysoka, ale ja tez mam zwykle wysokie tempki moze pilas wieczorem alkohol? niektorym to np tempke podnosi, a moze byla w inny sposob zaklocona, po jednej ciezko stwierdzic - ff Odpowiedz Link
kamaz84 Re: Pierwsze pomiary:))) 04.09.07, 16:12 to jest 37dc przeważnie miałam @w 33dc,ale jak narazie nic nie widać żeby miał zamiar przyjść.Mierzyłam termometrem rtęciowym w pochwie dzisiaj o 10:40 Odpowiedz Link
kamaz84 Re: Pierwsze pomiary:))) 04.09.07, 16:13 Acha,a alkoholu raczej nie piję więc także wczoraj wieczorem też nie. A jeżeli chodzi o moje cykle to są one poważnie zaburzone i pewnie ze względu na policystyczne zapalenie jajników. Odpowiedz Link
agulka1001 Re: Pierwsze pomiary:))) 04.09.07, 17:00 no w koncu jestes! kobito,cos widze,ze test musi byc!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kamaz84 Re: Pierwsze pomiary:))) 04.09.07, 18:00 no jestem jestem.Nie wiem wydaje mi się,że chyba i tak nic z dzidziusia nie będzie nie wiem takie mam przeczucia.Wczoraj wieczorem jak przyszłam z pracy zmierzyłam sobie tempkę i wykazało mi 37 co to może jeszcze oznaczać???Czy można mierzyć tempkę termometrem rtęciowym?? Odpowiedz Link
sotie Re: Pierwsze pomiary:))) 04.09.07, 18:55 można rtęciowym, ale nie można raz rano, raz wieczorem mierz codziennie raniutko, zawsze o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka. no i teścik by się nadał Odpowiedz Link
kamaz84 Re: Pierwsze pomiary:))) 04.09.07, 19:14 nie no wczoraj tylko zmierzyłam dla spróbowania Tyle to już właśnie wiem,że trzeba rano tylko mierzyć.A czy myślicie,że przy policystycznym zapaleniu obu jajników mozna zajść w ciążę??Czy to jest raczej nie możliwe?? Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Pierwsze pomiary:))) 04.09.07, 20:44 o stałej porze koniecznie, niestety o 10:40 to juz za późno, max to 8:00 Odpowiedz Link
kamaz84 Re: Pierwsze pomiary:))) 04.09.07, 20:48 Dzięki wiosenka obiecuję,że jutro wstanę specjalnie wcześnie i zmierzę sobie tempkę.Jutro dam znać jak mi poszło. Odpowiedz Link