Gość: nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 11:28 Witam. Proszę o opinię na temat Dr Salaty z Łodzi - Multimed Rozpoczynam u niego leczenie i jestem ciekawa czy to dobry lekarz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ema Re: dr Salata - Łódź IP: *.toya.net.pl 11.09.07, 17:32 Najgorszy o jakim słyszałam. Wizyty dużo droższe niż w klinikach leczenia niepłodności np. Gameta czy Salve. skutecznośc prawie zerowa, czasmi i ślepej kurze ziarno się trafi. Odpowiedz Link
malgorzataw_pl Re: dr Salata - Łódź 11.09.07, 22:07 To nie jest dobry lekarz. Dużo, ładnie mówi, ale niech Cię to nie zwiedzie. Odpowiedz Link
joanna9629 Re: dr Salata - Łódź 03.10.07, 10:25 Dobrze postąpiłaś może i ma dużo zaciążonyych na swoim koncie, ale jego podejście do pacjentek jest bardzo dziwne i trochę olewające, też do niego jeżdziałam miałam 2 inseminacje, robił mi laparoskopię w Madurowiczu, taki trochę dziwak i luzak Odpowiedz Link
Gość: nowa Re: dr Salata - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 15:07 Jonanna9629 -Proszę napisz ile kosztuje taka inseminacja, a ile wizyta. Chcialabym znać orientacyjne koszty. Mój mąż ma słabe nasienie a poprzedni lekarz sugerował właśnie inseminację (ale on tago nie robi). Odpowiedz Link
joanna9629 Re: dr Salata - Łódź 04.10.07, 10:37 Wiesz co ja tak dokładnie nie pamiętam bo było to jakieś 4 lata temu, ale o ile sobie przypominam to około 1200,00-1500,00 zł.Paranoją było to że na usg i to kilka musiałam jeżdzić po innych lekarzach bo dr. Salata nie posiadał u siebie aparatu i okazywało się że lekarze nie wiedzieli o co mi chodzi jakie wielkości komórek itp. Większość rzeczy załatwiana na telefon, na przykład podawanie lekarzowi wielkości komórek. Moim zdaniem to chyba ten lekarz który to wykonuje to powinien dokładnie sobie to wszystko oglądać i podejmować decyzję czy już działamy, czy nie. Chociaż jak jeżdziliśmy do Novum na ICSI Tto sytuacja była taka sama.Tyle kasy około 15000,00 i informacje na telefon. Ja rozumiem że chcą iść na rękę żeby nie przyjeżdzać na jedno badanie np usg, ale to jest bardzo ważne badnie przed tymi zabiegami - podstawowe a ja przez telefon podawałam wielkości komórek.Może spróbuj w Salve w Łodzi, słyszałam że mają dobre wyniki przy inseminacji. My na razie jesteśmy na etapie nic nie robienia w tym temacie i zastanawiania sie co dalej.Chyba trochę się wypaliliśmy przez te stresy i niepowodzenia. Jesteśmy po dwóch zabiegach ICSI w novum i Gamecie oraz inseminacjach u dr. Salaty.Też myślę jeszcze nad Salve ale nie wiem czy dojdzie to do skutku.Przynajmniej tam mają wszystko na miejscu i nie trzeba latać po Łodzi i szukać kto Ci zrobi w sobotę i niedzielę usg jesli tak wypadnie. Życzę Ci trafnego wyboru i powodzenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
Gość: nowa Re: dr Salata - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 11:52 Dzięki za informacje. Trochę wnikam w szczegóły, ale lepiej pytać niż błądzić. Moja znajoma która robiła u niego inseminacje miała trzy podejścia w cyklu. Przed, w trakcie i po owulacji, oczywiście z usg i mierzeniem temeratury. Nie wiem czy to jest standardowe postępowanie p. doktora. Koszty miniej więcej podobne. Odpowiedz Link
Gość: oliwka Re: dr Salata - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 19:18 stanowczo nie polecam Odpowiedz Link
milka9612 Re: dr Salata - Łódź 02.10.07, 19:40 o kurka! a ja słyszałam że to taki super lekarz!A że cholernie drogi to fakt.Moja znajoma mówiła o nim w samych superlatywach. Z tego co tu czytam dobrze że go nie wybrałam. Odpowiedz Link
Gość: marika Re: dr Salata - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 19:25 hej, ja też mam pytanie jeżeli chodzi o dr Salatę. Czy jest osoba która może mi powiedzieć, czy pan doktor skutecznie leczy PCO. Bardzo zależy mi na odpowiedzi na to pytanie. Czy jesy osoba która może jeszcze cokolwiek powiedzieć na temat dr Salaty? Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
echo1978 Re: dr Salata - Łódź 22.10.07, 18:47 NIe wiem czy to ten sam lekarz czy tylko zbieżność nazwisk, ale ja chodzę do niego do CZMP jako do lekarza ginekologa-endokrynologa. NIe sądziłam, że on taki wszechstronny Odpowiedz Link
Gość: marika Re: dr Salata - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 21:32 hej echo1978! To ten sam lekarz, ponieważ wiem że przyjmuje w CZMP jako ginekolog- endokrynolog. Tez zamierzam sie wybrać do niego do CZMP. Napisz mi proszę co sadzisz o tym doktorze? Wiesz może czy skutecznie leczy PCO? Nikt do tej pory nie potrafił mi pomóc w tej kwestii. Jaki on jest. Tyle sie tu naczytałam że juz sama nie wiem. Z góry dziękuje za odpowiedź. Długo leczysz sie u niego? Ok juz starczy tych pytań. SERDECZNIE POZDRAWIAM Odpowiedz Link
Gość: iva Re: dr Salata - Łódź IP: 89.174.107.* 23.10.07, 22:13 Cześć. Ja kiedyś leczyłam się u tego lekarza, wtedy przyjmował na Pomorskiej. Miałam endometriozę i PCO. Przeszłam laparoskopie i operację ( jeszcze w szpitalu im Madurowicza) oraz leczenie i to wszystko dało pozystywny skutek. Mam dziecko. Teraz myślę o drugim i pewno też z pomocę tego lekarza. Według mnie to dobry specjalista. Ja miałam i ma do niego zaufanie. Co do jego spsobu bycia, to nie wszytkim może odpowiadać, ale nie o to chyba tu chodzi. Odpowiedz Link
Gość: moni Re: dr Salata - Łódź IP: *.wegrow.domtel.com.pl 07.03.14, 21:52 ja tam też jak najbardziej polecam tego lekarza. ma dość bezpośredni sposób bycia, ale mi to akurat pasuje. Po co tracić czas na niepotrzebne sprawy??? a dzidzia już w drodze Odpowiedz Link
Gość: Była pacjentka Re: dr Salata - Łódź IP: *.skomur.pl 26.03.08, 22:16 NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
Gość: ws Re: dr Salata - Łódź IP: *.retsat1.com.pl 16.06.08, 22:27 według mnie to materialista takie wnioski wysnułam już na pierwszej i ostatniej wizycie. Odpowiedz Link