Gość: Agniecha IP: *.piekary-sl.net 03.11.07, 22:38 Czy któraś z Was leczyła sie u dr Lait-Mitias??? Chciałabym pozna opinie o jej skutecznym prowadzeniu bądź przeciwnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama matiego Re: dr Magdalene Lait-Mitas Bytom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 20:20 sadze ze warto isc do niej ja dzieki niej mam synka ktory ma 18 miesiecy prawie dzieki inseminacji a wczesniej w novomedice 3 invitro nieudane i tylko kase brali,jesli mozesz napisz jak dlugo chodzisz do niej ja po niecalych 2 latach u niej zaszlam w ciaze z przerwa\pol roczna wiec po 1,5 roku, bylam na wizycie i po skierowanie na badania a pani doktor powiedziala ze jest owulacja i mozemy sprobowac po 3 tyg zrobilam test i wyszlo 2 kreski sama nie mogla uwierzyc, napisz co chcesz jeszcze wiedziec ok zycze szczescia wiesz jaka bylam szczesliwa pani doktor to konkretna osoba mowi jak jest ale nie odbiera nadziei nigdy uwierz Odpowiedz Link
Gość: monika Re: dr Magdalene Lait-Mitas Bytom IP: 83.238.23.* 05.02.08, 10:35 mamo matiego: możesz podać adres prywtnego gabinetu pani doktor - lub numer telefonu? Odpowiedz Link
Gość: mama matiego Re: dr Magdalene Lait-Mitas Bytom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 13:04 ok podaje numer telefonu 600099815 przyjmuje na batorego 16 na okus szpitala ginekologicznego napisz jak juz bedziesz po wizycie jakie wrazenie pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link