siwa601 14.05.08, 17:56 Piszą tu bo na kliniki nikt nie zagląda.mam pytanie dotyczące dr Pliszki-może ktoś się u niego leczył i coś podpowie.na forum poczytałam o dr Pietras ale bardzo długo trzeba czekac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek78 Re: Provita Katowice-urolog IP: *.chello.pl 01.06.08, 23:13 na dobrego lekarza niestety się czeka, ja mam taką opinię że jak lekarz jest dobry to są do niego kolejki, wolę poczekać niż iść do takiego który ma wolne terminy ale też nic nie umie ;0 Odpowiedz Link
Gość: gosia78 Re: Provita Katowice-urolog IP: *.chello.pl 05.06.08, 20:23 DR Pietrusa to świetny lekarz, wiem że trudno się dostać do niego , jednak warto. Potem wszystkie ewentualne zabiegi robi W szpitalu w Tarnowskich G.SZPITAL TEZ ŚWIETNY. Ma indywidualne podejście do każdego pacjeta,Warto .Miałam z nim kontakt przez męża , to naprawdę człowiek który robi to z pasją. Odpowiedz Link
Gość: maniek21 Re: Provita Katowice-urolog IP: 193.138.243.* 06.05.09, 09:06 Dr Pietrusa indywidualnie podchodzi do pacjenta, wszystkie zabiegi zleca i wykonuje w ramach NFZ (ja mialem w klinice św.moniki w myszkowie - polecam, szpitalom daleko do tego osrodka pod wzgledem opieki i swiadczen), nie naciaga na kase jak inni pseudourolodzy czy pseudoandrolodzy. Diagnoza i zabiegi wykonywane profesjonalnie, zadnego naciagania, bezposredni i szczery. Gdy wyniki badan nie sa wesole nie daje zludnych nadziei, po prostu profesjonalista w kazdym calu, szkoda ze nie ma ich zbyt wielu. Polecam kazdemu. Odpowiedz Link
Gość: siwa601 Re: Provita Katowice-urolog IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.08, 22:25 Bylismy z M u dr Pliszki troche się naczekaliśmy chyba 1,5 miesiąca ale warto było!Poprzednio bylismy w Ugogenie w T.górach i "lekarz" widząc wyniki M kazał nam robić jakieś badania za 1200zł i że wogóle wszystko jest do du..,w Provicie bylismy pierwszy raz i całkowicie inna diagnoza. Odpowiedz Link
Gość: lupus Re: Provita Katowice-urolog IP: 81.210.117.* 11.07.08, 11:00 DR Pietrusa, niestety nie możemy z mężem go pochwalić, przy kazdej wizycie wymysla coraz to nowe różne teorie, nie podoba nam się jego podejście do pacjenta, mąż nie jest królikiem doświadczalnym, nawet do bardzo mocnego antybiotyku nie zalecił stosowania śr. osłonowych zeby nie dostać grzybicy, tak więc zmienimy lekarza urologa, może DR Pliszka będzie bardziej kompetentny Odpowiedz Link