szczesliwiec 21.05.08, 23:30 MISJA GROSZEK dziś świętuje w drugi tysiąc wstępuje !!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uccellino Słuchaj, ale Ty mi możesz jakoś potwierdzić... 21.05.08, 23:32 ...ze to byłam ja??? Bo widziałam 999, napisałam i moje było na wierzchu. Ale bushko myślała tak samo... Kto w folikularnej niech pije tego szampana za mnie )) Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Słuchaj, ale Ty mi możesz jakoś potwierdzić.. 21.05.08, 23:45 Ha??? Ale jak to potwierdzić?Sugerowałem się waszą radością, ale czy to ważne? W kazdym bądź razie i tak musicie we dwie tego szampana rozlewać.Jedna niech rozlewa a druga trzyma kieliszki. Pasuje??? WSPÓLNIE ŚWIETUJMY I SIĘ RADUJMY !!! Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: Uccellino otworzyła szampana ZAPRASZAMY !!!! 22.05.08, 12:33 100 lat 100 lat niech zyja zyja nam, 2x, jeszcze raz jeszcze raz niech zyja zyjaaaaaaaaaaaaaaaaaa nam, nieeeeeeeeeeeech zyja naaaaaaaaaaam!!!! WSZYSTKIE GROSZKI i ich przyszle babowe Mamuski Odpowiedz Link
bushko Re: Uccellino otworzyła szampana ZAPRASZAMY !!!! 22.05.08, 13:17 Uccellino, były trzy posty jednocześnie... mój, Twój i Viktorii... wszystkie o tej samej godzinie...22.13 Takze mamy ptrójny powód do świętowania.... pijmy wszyscy duszkiem...)) Odpowiedz Link
bushko Re: Uccellino otworzyła szampana ZAPRASZAMY !!!! 22.05.08, 13:22 Małe sprostowanie... 23.13 Odpowiedz Link
bushko Re: Uccellino otworzyła szampana ZAPRASZAMY !!!! 22.05.08, 13:30 Jeszcze jedno sprostowanie i bardzo Cie Viktoria przepraszam... o 23.13 byłu 3 posty: Bushko, Uccellino i Zosieńka... Odpowiedz Link
zosienta Re: Uccellino otworzyła szampana ZAPRASZAMY !!!! 22.05.08, 13:41 I ja, huuura. Jest jeszcze szampan, bo uwielbiam I tak sobie myślę, że my tu foliki, wiesiołki i witaminki, a i tak najczęściej zachodzą te panie co sobie procentów nie żałują. No to co??? Kto się dziś ze mną uchleje Odpowiedz Link
bushko Re: Uccellino otworzyła szampana ZAPRASZAMY !!!! 22.05.08, 13:52 Ja bardzo chętnie... tym bardziej, że dałam plame na całej linii ;-((( figlowałam w niedzielę i dopiero dzisiaj rano;-( Musiałabym mieć przeogromne szczęście, żeby mimo wszystko się udało... Owu pewnie była między niedzielą a dzisiaj.... i zawsze tak jest... jak nie urok to przemarsz wojsk... Bushko. Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: Uccellino otworzyła szampana ZAPRASZAMY !!!! 22.05.08, 17:21 Bushko nie waż się tykać tego szampana !!!! taki strzał po środku może być właśnie strzałem w 10!!!!! i przesyłam buziaki Odpowiedz Link
bushko Re: Uccellino otworzyła szampana ZAPRASZAMY !!!! 22.05.08, 18:05 Viktoria, no po prostu Cie kocham Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: Uccellino otworzyła szampana ZAPRASZAMY !!!! 22.05.08, 18:25 to dobrze! Miłości nigdy nie za wiele Odpowiedz Link
justmaga Re: Uccellino otworzyła szampana ZAPRASZAMY !!!! 24.05.08, 18:22 no i prosze... szampan lal sie struminiami a mnie nie bylo.... Odpowiedz Link
szczesliwiec Do Justmag !!!! 24.05.08, 19:24 Przecież szampana starczyło dla wszystkich. I zobacz ,że i dla Ciebie zostało!!! NAPIJĘ SIĘ TERAZ Z TOBĄ A co do Twej "starości" to człowiek ma tyle lat na ile się czuje.Głowa do góry , uśmiech na twarz i dalej przez życie.Poddając się nie osiągniesz celu tylko walcz,walcz o to co Ci się należy. ;-}}}}} Odpowiedz Link
justmaga Re: Do Justmag !!!! 24.05.08, 20:37 Lol jaki fajny suwaczek... Dzieki szczesliwiec... ale ty wiesz..szczesliwiec jestes... ) Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Uccellino otworzyła szampana ZAPRASZAMY !!!! 24.05.08, 22:28 Wiem Madziu ,wiem - jestem wyjątkowy.Niewielu o tym wie ale kiedyś się dowiedzą. Najważniejsze ,że moja ukochana to wie. I gdy ja w to wątpię to ona mnie przywołuje do pożądku i znowu czuję się wyjątkowo. A to oglądałaś i słuchałaś? : Fajna prezentacja (trochę męska ale fajna) Odpowiedz Link