groszkowa74 03.06.08, 10:57 Rok prob i nic. Jutro ide do gina po skierowanie na badania, wiecie moze o co powinnam poprosic? Jak nie dostane skierowania, pewnie zaplace. Smutno mi tak jak i wam. Misja: groszek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martucha90 Re: Witam i ja. 03.06.08, 11:09 O hormony, te które robi się w 2-3dc. Lekarz powinien wiedzieć jakie. Potem obserwacja cyklu - czy jest owulacja, a 7 dni po owu kolejny hormon - progesteron. To tak na początek. O pierwsze dziecko się starasz? Nicka masz fajnego Odpowiedz Link
szczesliwiec Witaj;-}}}} 03.06.08, 13:10 Witaj Groszkowa :-}}} Witamy Cię w naszym gronie a jeszcze bardziej bo bardzo utożsamiłaś się z naszą misją swoim nickiem. SEKRETARZ Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Witaj;-}}}} 03.06.08, 16:28 Witaj Groszkowa! Groszkowa, groszkowy- śliczny kolor. Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: Witaj;-}}}} 03.06.08, 16:30 Tak, o pierwsze baby. Chcialabym 2, moze nie od razu, ale marzy mi sie tak. Zacznijmy moze od 1... Dzis 9dc. Moze ten miesiac bedzie laskawy. Trzymam kciuki za Was. Bede tu czesto, nawet bardzo. Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: Witaj;-}}}} 03.06.08, 17:55 witam Cię serdecznie!!!! głowa do góry bo czasami jedna szybka interwencja lekarza i gotowa recepta lekarza. Wiem że np tak jest z prolaktyną, niby podwyższona nie daje jakiś specyficznych objawów ale uniemożliwia zajście w ciąże i jest tysiące historii o użyciu Bromergona na obniżenie i prawie natychmiastowe zaciążenie. I ja wierzę że w Twoim przypadku też będzie tak prosto. Poza tym jesteśmy obie w podobnym dniu cyklu, także walka jeszcze przed nami i może się uda. Przecież " wszystko się może zdarzyć" ! przesyłam buziaki i cieszę się że jesteś tu Odpowiedz Link
justmaga Re: Witam i ja. 03.06.08, 17:52 tez sie przywitam... Oby nick byl szczesliwy... Odpowiedz Link
agnese_zb Re: Witam i ja. 03.06.08, 19:14 Witaj, u mnie też 9dc. Więc wspólnie w tym cyklu, jeszcze z paroma dziewczynami walczymy o nasze groszki. Może ze swoim nikiem przyniesiesz nam szczęście Odpowiedz Link