justmaga 03.06.08, 18:32 Zaloze ci osobny watek bo w tamtym bardzo duzo postowi sie boje ze twoje testowanie mnie ominie jakos )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chealsyka27 Re: chealsyka27 no... 03.06.08, 22:07 Witam! @ brak! testuje rano, boje sie wieczorem ze wyjdzie 1 kreska, juz sama nie wiem co o tym myslec... czuje podekscytowanie ale i stres... Tak bardzo chcialabym Was niezawiesc....! Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: chealsyka27 no... 03.06.08, 22:18 Nami sie nie przejmuj ) Testuj rano i pisz szybciutko. O rany chyba nie usne. Powodzenia! Odpowiedz Link
justmaga Re: chealsyka27 no... 03.06.08, 22:30 my sie tu w ogole nie liczymy... tylko ciekawskie jestesmy... a ty testuj i rano melduj... Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: chealsyka27 no... 03.06.08, 22:40 Zatestuje jak nie przyjdzie @.... No to dobranoc Groszkowe kobietki Odpowiedz Link
chealsyka27 .............. 04.06.08, 07:51 Witajcie..... Wczoraj jak sie kladlam spac dostalam @..........((((((((((((((((( domyslam sie co wplynelo na opoznienie-zmiana klimatu itp, ale nie ukrywam ze mialam nadzieje,ehh smutno mi.... czyli od Nowa Droga Groszkowa)) Odpowiedz Link
keegan Re: .............. 04.06.08, 07:54 no to mamy dziś razem 1 dc, chyba, że zaliczasz jeszcze wczorajszy dzień ? głowa do góry, teraz mamy szansę na marcowe dzieci Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: .............. 04.06.08, 08:00 Zalicze wczorajszy dzien, bo potem mi sie wszystko pomiesza...i poza tym jak zawsze zaczelo sie norlamnie krwawieniem... Od chyba 6 lat nie mialam 27 dniowego cyklu..a tu tak mnie organizm oszukal Juz swoje wczoraj sie nasmutalam...ehh wiec dzis juz koniec, banan na twarz i po @ znowu do pracy Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: .............. 04.06.08, 09:13 Ale smutno No szkoda bo ktos musi wreszcie ta puche z groszkiem otworzyc,wtedy jest sznasa,ze posypia sie groszki... No coz w takim razie czekamy na nastepna nadzieje Marzec fajny miesiac na narodziny! na wiosne takie bobo to calkiem fajna sprawa )) Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: .............. 04.06.08, 09:13 Kurcze, no to klops. Ale zobaczcie dziewczyny jak jestesmy juz blisko tzn. na razie Wy jestescie, ale juz PRAWIE 2 razy sie udalo (Ty i Bushko). Przeciez juz prawie robilysmy zrzutke na wyprawke dla bushkowego groszka. Dziewczyny jestesmy coraz blizej celu i realziacji naszej groszkowej misji! Odpowiedz Link
mjulka :((((((((( 04.06.08, 09:33 ((((, no to strasznie mi przykro dziewczęta no niechże któraś w końcu przełamię czerwoną passę! bo mnie sie to nie uda na pewno Odpowiedz Link
keegan Re: .............. 04.06.08, 11:10 a co ja mam powiedzieć, jak od 4 lat nie miałam 44 dni a teraz tak mi się właśnie zrobiło, zgdanij jak bardzo zdążyłam się wkręcić... też czuję się oszukana no ale tak jak napisałaś, od dziś banan na twarz Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: chealsyka27 no... 04.06.08, 10:12 Kochane..myslalam ze jestem blisko puszki,ale cholerka te otwieracz jakis tandetny Odpowiedz Link
justmaga Re: chealsyka27 no... 04.06.08, 10:31 och... ja otwieralam twojego posta z zacisnietymi kciukami... Nic to.. jak mawial Wolodyjowski beda nastepne cykle Przytulam cieplutko. Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: chealsyka27 no... 04.06.08, 18:59 Kochana przytulam Cię mocno i walczymy dalej, każda musi ukończyć misję nie ma zwolnień warunkowych z tej służby groszkowej!!! Odpowiedz Link