szczesliwiec 22.06.08, 00:35 Pedzimy z życzeniami do Bushko i jej M... Świętują dziś swoją rocznicę ślubu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczesliwiec Życzenia dla Bushko i twojego M ... 22.06.08, 00:38 Z okazji święta Waszego życzenia wszystkiego najlepszego: niech każdy dzień dostarcza radości i uśmiech zawsze w sercach gości, niechaj problemy Was omijają, a wszyscy bardzo Was kochają, Niech GROSZEK do Was przybędzie. Wierzcie w to mocno – a tak będzie!!!! Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: Życzenia dla Bushko i twojego M ... 22.06.08, 01:00 Sto lat w zdrowiu, szczesciu i milosci ) I nich niebawem dzidzia u Was zagosci!!! Odpowiedz Link
e-dziunia Re: Życzenia dla Bushko i twojego M ... 22.06.08, 09:05 Wszystkiego Naj! I spełnienia )))))) A my wczoraj mieliśmy rocznicę ślubu, piątą M przyniósł po pracy piękny bukiet róż )))) A poza tym to ostatnio kiepsko ze mną (( Od 2 dni piersi zrobiły się mniej tkliwe, mdłości prawie ustąpiły a ja już mam schizę, że ..... no sami wiecie ((( USG we czwartek. No niby od początku liczę się z tym,że to się może nie udać.... ale ja się już przyzwyczaiłam do tego, że objawy wskazują na dużą szansę powodzenia (( Boję się ((( Każdego dnia coraz bardziej ((((( Odpowiedz Link
bushko Re: Życzenia dla Bushko i twojego M ... 22.06.08, 09:19 Och dziękuję bardzo ))))))))))))))) Kochani jesteście E-dziunia, gratuluje 5 rocznicy i nic sie nie martw. Nie przemęczaj się, poleż sobie. Tak naprawdę nie mamy wpływu na to co się tam dzieje, spróbuj się uspokoić... ja wiem że to trudne, ale.... nerwy nie pomagaja. Bierzesz jakiś progesteron? Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Modlitwą też służę Poleż sobie kochana, nie stresuj się, relax, relax i jeszcze raz relax... Mam nadzieję, że nie musisz jutro iść do pracy.... Bushko... Odpowiedz Link
e-dziunia Re: Życzenia dla Bushko i twojego M ... 22.06.08, 09:32 dzięki kochana, ale relaksu mam aż nadto leżę, prawie cały czas, chociaż wcale nie muszę. To taka kolejna schiza - boję sie, że jak będę chodzić, to groszka zgubię Tak się stało poprzednim razem ((( Poza tym ja wszystkie 5 ciąż leżałam, a z córką - do samego końca, więc ja już tak chyba z przyzwyczajenia Oczywiście biorę Duphaston, ale do pracy chodzę.... w piątek powiadomiłam mojego szefa o ciąży i umówiłam się z nim, że będę tylko zaglądać, przynajmniej do czwartku, kiedy to usg wszystko nam wyjaśni.... Odpowiedz Link
bushko Re: Życzenia dla Bushko i twojego M ... 22.06.08, 09:46 Kochana, ale relax to także psychiczny, musisz jakoś poprawic sobie nastrój... poczytaj ulubioną książkę, pooglądaj tv... nie wiem co jeszcze mogę zaproponowac... zagraj z córką w jakąs grę planszowa..... zjedz cos na co masz ochote.. ja wczoraj wtrąbiłam prawie całą paczkę bezów..... i jak sadełko ma mi nie rosnąć hehehe... poczęstuj się kurczaczkiem na moim party, wypij lampkę wina (wirtualnie oczywiście), otwórz szeroko okno i oddychaj głęboko... I myśl pozytywnie, powtarzaj sobie: 'dobrze sie czuję, nic mnie nie boli, groszek siedzi bezpieczny, rozwija się i rośnie. W czwartek ujrzę Jego mocno bijące serduszko, wybijajace rytm 'kocham Cie Mamusiu'. Powtarzaj to tyle razy aż w to uwierzysz... Pozdrawiam... Bushko.. Odpowiedz Link
jenifer1 Re: Życzenia dla Bushko i twojego M ... 22.06.08, 09:57 Wszystkiego naj))) Spełnienia marzeń)))* Odpowiedz Link
kajaxsx Re: Życzenia dla Bushko i twojego M ... 22.06.08, 10:15 Dla Busko, E-dziuni i ich męzów - miłości, miłości i jeszcze raz miłości. Ja Wam sie tak niesmialo przyznam, że tez mam dzis rocznicę ślubu szóstą. Oprócz tego 29 dzień cyklu - atmosfera wokół oczekiwań coraz bardziej goraca.... Dobrego dnia dziewczyny Odpowiedz Link
bushko Re: Życzenia dla Bushko i twojego M ... 22.06.08, 10:42 Kajax szóstą??? Pobraliście się 22 czerwca 2002???? To dokładnie tak jak my!!!!!!!!!!! Och Kajax chodź na party, będziemy razem świętowac ;-DDDDDDD Wszystkiego naj naj najlepszego! A wykres masz? Można do niego zajrzeć??? Chyba nie przypominam sobie... Bushko... Odpowiedz Link
agnese_zb Re: Życzenia dla Bushko i twojego M ... 22.06.08, 11:52 Dziewczyny dla was wszystkich świętujących rocznice wszystkiego najlepszego. I przede wszystkim aby największe marzenia się spełniły. U mnie 28dc i jak narazie cisza. Boję się testować. Może jutro rano. Groszkowa, liczyłam na Ciebie Powodzenia w nowym cyklu. Pewnie niedługo do Ciebie dołączę.../Choć troche mnie mdli i piersi nadal duże i ten śluz taki płynny, kremowy/ Odpowiedz Link
e-dziunia Re: Życzenia dla Bushko i twojego M ... 22.06.08, 14:10 agnese ja przy takich objawach, to bym jednak z tym testem zaryzykowała Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: Życzenia dla Bushko i twojego M ... 22.06.08, 23:30 Dzieki Aga, ale i tak boli, serce boli. Odpowiedz Link
justmaga Bushko and e Dziunia 22.06.08, 16:02 No wszytskiego ja wam zycze co najpiekniejsze w zyciu. Jak najmniej mcichych dnia a jesli juz to nich pzred zachodem slonca sie koncza. I niech bedzie jak w rocznice we wszytskie inne dni. Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: Bushko and e Dziunia 22.06.08, 17:09 ja też dołączam się do życzeń, miłości miłości i jeszcze raz miłości oraz spełnienia Waszych wszystkich marzeń! i eDziunia proszę Cię Kochana staraj się nie myśleć o złych rzeczach, nic się nie stało, jest wszystko dobrze... Odpowiedz Link
agnese_zb Re: Bushko and e Dziunia 22.06.08, 17:44 Tak e-dziuniu, myśl pozytywnie, jest wszystko dobrze. Ściskam -- Aga Aniołek +01.2008 Odpowiedz Link
kalahora Re: 22 czerwca 2008r. 22.06.08, 19:37 Bushko, E-dziunia, Kajaxsx - kolejnych wyłącznie szczęśliwych lat w powiększonym gronie! E-dziunia, a Ty masz leżeć w puchu i wstawać tylko po to, żeby zajrzeć do nas Odpowiedz Link
e-dziunia Re: 22 czerwca 2008r. 22.06.08, 20:07 jest dobrze....jest dobrze... jest dobrze.... jest dobrze..... jest dobrze... jest dobrze... jest dobrze.... jest dobrze... jest dobrze.... .... ... ... Odpowiedz Link
justmaga Re: 22 czerwca 2008r. 22.06.08, 21:02 no i cos zjesc i na siku... albo tez prysznic nie za goracy wziac.. Odpowiedz Link
agnese_zb Zostałam z Zosientą 22.06.08, 21:25 spośród tych z którymi szłyśmy równo w tym miesiącu. Ciekawe co u zosienty... Ja wam jutro powiem, bo rano testuję. Może złapię jednego groszka z naszej puszki, już otwartej Odpowiedz Link
justmaga Re: i viktoria 22.06.08, 21:31 testujcie i dajcie znak jak najpredzej .. ja trzymam kciuki... Odpowiedz Link
bushko Dziękuję wszystkim... 22.06.08, 21:43 Jeszcze raz dziękuje wszystkim za życzenia Naprawdę jesteście kochani, i bardzo się cieszę że Misja Groszek powstała...;-DDDD Trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące w najbliższym czasie.... jutro biorę laptopa na wieś, ale może sie okazać, że mam problem z łączem.... jakby co to dam znać przez GG, bo o dziwo to jakoś działa, nawet jak żadnej strony otworzyć nie mogę )) We wtorek planuję oglądać działki... trzymajcie kciuki za nasze jesienne grzybobranie )) Bushko.... Odpowiedz Link
bushko Re: Dziękuję wszystkim... 22.06.08, 22:30 Nie wiem jak Wy, ale ja chyba za dużo czerwonego winka wypiłam i oczka mi sie kleją.... idę spac... Bawcie się dobrze, popijajcie, podjadajcie, w polo grajcie i groszki wygrywajcie ))))) Dobranoc... Bushko... Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: Dziękuję wszystkim... 22.06.08, 23:32 I ja sie dolaczam pozno, bo pozno, ale szczerze do zyczen Milosci Wam zycze i szczescia, to najwazniejsze!! Odpowiedz Link
martucha90 Re: 22 czerwca 2008r. 23.06.08, 08:45 Wczoraj mnie tu nie było, więc... Kochana Bushko - spóźnione, ale szczere gorące życzenia wielu lat (co ja gadam: _w s z y s t k i c h_ lat!) przeżytych z miłością, szczęścia, radości, pogody ducha i zdrowego dzidziusia, oby się szybko pojawił! Odpowiedz Link
martucha90 Re: 22 czerwca 2008r. 23.06.08, 08:46 E-dziunia! Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy, szczęścia, miłości i oczywiście zdrowego silnego dzidziusia! Uściski Odpowiedz Link
agi_78 Re: 22 czerwca 2008r. 23.06.08, 11:23 Bushko, E-dziunia, Kajax przesyłam Wam rocznicowe życzenia, Wszystkiego Naj Naj Naj, aby każda z Was w przyszlym roku o tej porze slicznego bobaska na reku trzymala E-dziunia trzymam mozno za ciebie kciuki, bedzie dobrze, musi byc dobrze <przytulam> Odpowiedz Link