uccellino 07.07.08, 16:33 Z innej beczki: Dziewczyny z Wawy - czy macie do polecenia kogoś, kto robiłby meble tapicerowane na wymiar? Dziewczyny wszystkie - czy jest jakies forum, gdzie ludzie polecają sobie właśnie usługodawców? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agi_78 Re: Meble 07.07.08, 17:34 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15858 to jest forum aranzacja wnetrz, moze kogos Ci polecą Odpowiedz Link
mjulka Re: Meble 07.07.08, 19:58 my zamawialiśmy w Jupiterze, nie wiem tylko, czy tapicerowane mają w ofecie. I właściwie to nawet nie wiem, czy nie zwinęli do tej pory interesu (ze 3 lata temu to było). Firma zwała się jakoś coś od dworku chyba... nie wiem, czy pomogłam, na piętrze w każdym razie szukaj Odpowiedz Link
uccellino Dzięki, dziewczyny 07.07.08, 21:03 Agi, zapytam tam - zapytałam na F Wnętrzności, bo było aktywniejsze, ale na razie nikt nie odpowiedział. Mjulka, Jupitera bardzo lubię, ale nie wiedziałam, że robia na wymiar. No i z tymi tapicerowanymi to cięzej, bo to troche fanaberia... Nie to co kuchnia czy szafa. Odpowiedz Link
mjulka Re: Dzięki, dziewczyny 08.07.08, 20:10 uccellino napisała: > > Mjulka, Jupitera bardzo lubię, ale nie wiedziałam, że robia na > wymiar. No i z tymi tapicerowanymi to cięzej, bo to troche > fanaberia... Nie to co kuchnia czy szafa. ja zamawiałam akurat stół 9taki duży rozkładany) i krzesła, z tapicerowanym siedziskiem oraz kawowy stolik - wykonali mój własny projekt, także może i Twoje fanaberie znajdą tam upust;-D Odpowiedz Link
justmaga Re: Dzięki, dziewczyny 10.07.08, 12:34 myslalam,ze pokoj niemowlecy bedziesz tapicerowac )) Odpowiedz Link