fiona68 05.08.08, 10:00 dziewczyny, postanowiłam zaraz po wakacjach (zaczynam krótki urlop od soboty) jednak wybrać się do specjalisty. Czy któraś z Was może mi polecić dobrego specjaliste z Warszawy, z którego porad sama korzysta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uccellino Re: postanowiłam 05.08.08, 10:06 Jak chcesz iść do kliniki art, to gorąco polecam Invimed i Ziółkowską (choć to Karwacka zrobiła mi dziecko... ale jej styl kontaktu z pacjentem jest nie do przyjęcia...). A jak poza - to dra Piotra Marianowskiego z Centrum Medycznego Dantex na Nowolipiu. Pracuje w poradni wspomagania rozrodczości w szpitalu na pl. Starynkiewicza. Fantastyczny. Odpowiedz Link
keegan Re: postanowiłam 05.08.08, 10:18 Ja na razie jestem na etapie zwykłej przychodni, w moim przypadku to akurat enel-med, tu też są dobrzy specjaliści. Jeżeli chodzi o specjalistyczną klinikę to wybrałabym Invimed a tu już Uccellino nazwiska podała Odpowiedz Link
fiona68 Re: postanowiłam 05.08.08, 10:23 Keegan, Uccelino - dzięki za podpowiedź. Co to znaczy nieakceptowalny sposób komunikowania się z pacjentem? Odpowiedz Link
uccellino Re: postanowiłam 05.08.08, 10:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54221&w=82110222&a=82114620 Trafiłam do niej, bo Ziółkowska poszła na urlop... Odpowiedz Link
zosienta Re: postanowiłam 05.08.08, 12:16 Ale najważniejsza, że była bardzo skuteczna od pierwszego iui!!! ---- Mój wykres Odpowiedz Link
uccellino Re: postanowiłam 05.08.08, 12:29 Niby tak, ale nie miałabym czystego sumienia, polecając ją. Myślę, że naprawdę można wymagać od lekarza czegoś jeszcze poza skutecznością... Odpowiedz Link
fiona68 Re: postanowiłam 24.08.08, 18:20 keegan Ty też w Ilvimedzie Ziółkowska i Karwacka. Ta Ziółkowska to jakas bardzo młoda osóbka? A moze jakiś Pan - chyba wolę facetów ginekologów. Odpowiedz Link
keegan Re: postanowiłam 24.08.08, 18:33 Ja w Invimedzie tylko badanie robiłam. Na razie leczę się w enel-medzie, jak przez 3 następne cykle się nie uda to wybiorę się wtedy właśnie do Invimedu, zresztą moja gin z enel sama powiedziała, że w sumie na stymulacji rola enel się kończy i jak to nie pomoże to oni więcej nic zrobić nie mogą, także daję tej metodzie 3 miesiące a potem udam się po większe zabiegi Odpowiedz Link
uccellino Re: postanowiłam 24.08.08, 18:36 Ziółkowska faktycznie młodo wygląda, ale ma doktorat i specjalizację, więc nie może mieć mniej niż jakieś 30 lat. Jak facet, to Marianowski. Jeśli chodzi o facetów z Invimedu, to poczytaj na Niepłodność: kliniki. Dworniak jest kontrowersyjny - dla niektórych świetny, dla innych nie słucha, nie skupia sie na pacjentach, ma za dużo pacjentek i jest słabo dostepny. O Rokickim wiadomo, że bardzo miły, choć raczej mało komunikatywny, trzeba egzekwować od niego informacje. Właściwie nigdy nie spotkałam się z żadnymi informacjami nt. Ciebery. Odpowiedz Link
fiona68 Re: postanowiłam 24.08.08, 18:59 ja potrzebuję przede wszystkim lekarza kompetewntnego, doświadczonego a przy okazji takiego co to nie działa tak, że w 5 minut zrobi wywiad, badanie, wypisze recepty a w międzyczasie 5 razy spojrzy na zegarek Odpowiedz Link
uccellino Re: postanowiłam 24.08.08, 19:09 To szłabym w Rokickiego albo Marianowskiego. Obawiam się, że Dworniak może być patrzący na zegarek, choć to tylko na podstawie forumowych opowieści. Karwackiej w tej sytuacji też nie polecam. Ziólkowska pod tym względem OK, ale rozumiem, że za młoda i kobieta ) Odpowiedz Link